Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/Kopie%20k-%20ss5554d.jpg

18+. Pohled Edwarda. Párty. Enjoy, Pawi.

P.S.: Snad je kapča bez chyb, tu minulou jsem moc nekontrolovala.

8. kapitola

Tenhle týden uběhl docela rychle, Ed mi zatím neřekl svůj názor. Dnes je pátek a Alice mámě a tátovi dala náš zájezd na víkend. Ještě že je táta po noční, a tak mu dali na víkend volno, jinak bychom byli v prčicích. Mamka s tátou odjeli hned v pátek v pět hodin a my se dali do příprav pořádné párty. V osm to bylo hotový a lidi sem začali proudit…

Odběhla jsem nahoru a oblékla si obleček vybraný Edwardem a k tomu bílou minisukni. Seběhla jsem dolu, kde už bylo plno lidí.

„Ahoj, Bells,“ pozdravila mě Jenny. Je to milá holka. Má blond vlasy a modré oči, jako její brácha Taylor.

„Ahoj, Jenny, jak se máš? A kde jsi nechala Taye? Myslela jsem, že přijedete spolu,“ začala jsem si s Jenn povídat. Nicky, která s ní přišla mě ani nepozdravila a ihned se vydala za Edwardem.

„Ále, odjel za rukama, prej přijede společně s nimi, tak jsem jela za holkama a vyzvedla je, nechtěla jsem sem jít sama,“ svěřila se. Řidičák má teprve krátce, měla odklad, takže 16 už jí bylo.

„Aha, tak to jo,“ řekla jsem a vypařila se ke stereu, které Jasper napojil na osm obrovských reprobeden. Bylo to moje stereo v černé barvě.  Přišla jsem tam a změnila CD. Hodila jsem tam mix jako ploužáky, hip hop, rap, pop, rock a pořádný disco, který se poslouchá na diskotékách. Jako první tam byla písnička Alors On Danse. Vešla jsem doprostřed parketu a začala se svíjet v rytmu hudby. Sekala jsem boky a kroutila se do rytmu. Když písnička skončila, zasekla jsem se v pohybu. Pak jsem se uvolněně postavila a všimla si přihlížejících lidí. Už tu byli i kluci. Všichni koukali obdivně, jen holky od EG a Nicky s Reneé tak nějak nevraživě. Nevím, co jsem udělala, ale prostě mě nemají rádi. Ušklíbla jsem se na ně a šla do kuchyně. Nalila jsem si punč do plastikového kelímku.

„Ahoj, zlato,“ vyrušil mě Josh.

„Ahoj, dáš si?“ zeptala jsem se. Kývl a tak jsem mu nalila taky. Otočila jsem se a podala mu kelímek. Teprve teď jsem si ho prohlédla. Měl na sobě bílou košili a bílé kalhoty. Usmála jsem se.

„Čemu se směješ? Polil jsem se?“ zeptal se a koukl na sebe.

„Ne, jen k sobě ladíme,“ řekla jsem a ukázala na svůj bílý outfit.

„Hmm, ale tobě to dneska moc sluší,“ přišel ke mně a začal mě líbat. Poddala jsem se mu.

„Ehm, ehm,“ vyrušil nás ženský hlas. Podívala jsem se, kdo to je a zkuste hádat, kdo tam stál? Samozřejmě že Serena.

„Doufám, že neruším,“ pronesla ironicky.

„Jo! Rušíš,“ zavrčel Josh.

„Hmm,“ zamručela a nalila si punč.

„Tak zatím,“ rozloučila jsem se s Joshem, popadla svůj punč a odešla.

Sedla jsem si k jednomu ze stolů, co tu podél stěn stály, a upíjela. Přejížděla jsem očima obývák, ze kterého se stal taneční parket. Pozorovala jsem Emma a Rose, jak se na sobě vlnili. Vypadalo to dosti vášnivě. Pohledem jsem zabloudila k Alici a Jasperovi, ti se na sobě taky vlnili, ne tak vášnivě, ale láskyplně. Edward s Nicky se po sobě plazili. Tedy spíš Nicky po Ediem ten se jen suše pohyboval a pohled upíral na mě.

Znovu jsem se napila s pohledem zaklesnutým do toho jeho. Nicky začala vypadat rozzuřeně, že si jí Edward nevšímá a začala mu nadávat. Neslyšela jsem to, i když jsem poloupír, protože hudba byla moc hlasitá. Edward se s ní hádal, pak jen pokrčil rameny a něco jí řekl. Nicky jen vykuleně koukala, něco řekla, pak se rozbrečela a utekla.

Edward si uhladil límeček jeho tmavě zelené košile se světle zelenými flitry a odešel do kuchyně, ještě při tom na mě stihl mrknout. Zakroutila jsem nad tím hlavou, vypadalo to docela komicky, jak si ten límeček uhlazoval. Dopila jsem kelímek a chtěla si ještě nalít, ale přicupitala ke mně Alice a vytáhla mě tancovat. Kroutily jsme se spolu do rytmu mně neznámé písničky.

„Bell, teď tu chvíli počkej, musím zkontrolovat Esmeiny vázy,“ zakřičela přes hudbu a cupitala pryč. Šla jsem si sednout, ale najednou jsem letěla vzduchem a něco se semnou začalo točit. Podle silných paží jsem mi došlo, že to je Emmett.

„Bellouši, dáš si semnou taneček?“ zeptal se a položil mě před sebe.

„Hmm, proč ne?“ řekla jsem a usmála se.

„Ehm, můžu požádat, abyste vyklidili parket? Teď tu věnujeme tanec Emmovi a Belle,“ promluvil Jazz do mikrofonu. Lidi se začali oddalovat, někteří se posadili na stoly a židle, jiní stáli. Emm kývl na Jaspera a mezitím mě připravil na tanec. V reprobednách se začalo ozývat tango. Jé, já miluju tango. Začali jsme s Emmettem tančit. Docela jsme to prožívali. Byli jsme tělo na tělo, se záklony a všelijakým kroucením hlavy.

„Páni,“ slyšela jsem odevšad, ale nenechala jsem se rozptýlit. Emm byl asi o dvě hlavy vyšší jak já, takže to muselo vypadat komicky, ještě že jsem měla podpatky, ony ten nepoměr zmenšily alespoň o hlavu. Píseň byla docela dlouhá, ale jednou končit musela. Zakončili jsme to otočkou ve vzduchu, a jak jsem dopadla, tak jsem skončila v záklonu. Ozval se potlesk, jenže najednou jsem se cítila nějak divně, měla jsem z toho divný pocit.

„Tss, to je toho,“ odfrkla si Ashley se Serenou.

„Jak tak slyším, asi si dáme závody v tanci,“ zařval Emmett. Lidi začali rychle přikyvovat. Už mě bolely nohy a tak jsem se odporoučela do kuchyně a nalila si další kelímek punče. Je vynikající, i když ten alkohol trošku pálí v hrdle, ale nejspíš je to tím, že nejsem zvyklá. Vysedla jsem na linku a ujídala jednohubky na tácy vedle. Uviděla jsem Joshe, jak tančí se Serenou. Nijak mi to ani nevadilo. Kde je Edward? Napadlo mě. Dlouho jsme ho neviděla. Hmm, asi je s Nicky, ušklíbla jsem se.

„Co ty tu tak sama?“ přišel rozjařený Jasper. Divně se potácel.

„Nevim, docela se nudím,“ řekla jsem mu.

„To musíme napravit,“ odpověděl a nemotorně si mě přehodil přes rameno.

„Jazzi, pusť mě…“ pištěla jsme na něj.

„Počkej,“ odsekl pobaveně a ustalo mé kopání a bušení. Donesl mě do garáže ke své motorce.

„No a co?“ zeptala jsem se nechápavě. Miluji motorky, ale já vím, že Jasper jednu má.

„Chceš to naučit?“ zeptal se a odkryl plachtu.

„Vždyť je jedenáct večer,“ zaťukala jsem si na hlavu.

„To je jedno, myslím, že na mě působí opilá atmosféra,“ zasmál se.

„Jaspere, v tomhle stavu je nebezpečné řídit,“ ukazovala jsem na něj prstem a smála se s ním. Je sranda vidět opilého upíra. Jazz se klátil vedle motorky smíchy. To byl pohled.

„Brácha, pojď, musíme tě nechat vystřízlivět,“ táhla jsem ho pryč od domu. Jazz za mnou klopýtal, ale nic neříkal, dokonce se už nesmál. Někde v lese jsme zastavili.

„V pohodě?“ zeptala jsem se ho.

„Jo díky, ty jo byl jsem v pohodě a venku se začalo všechno točit a ty jsi měla čtyři hlavy,“ zasmál se. Zakroutila jsem nad ním hlavou.

„Mám kolem tebe dát štít?“ zeptala jsme se ho.

„Hmm tak jo, můžeme to zkusit,“ kývl. Začala jsem se soustředit a obalila ho. Bylo to přesně podle jeho křivek. Štít jsem uměla ovládat úplně suprově, díky tomu, že kolem mě a Edwarda ho držím několik let.

„Ale… já pořád necítím tvoje emoce,“ zažaloval.

„Já vim, myslíš, že ti to dovolím?“ zeptala jsem se s pozvednutým obočím.

„Hmm,“ zamručel nadějně. Záporně jsem zakroutila hlavou. Jasper si smutně povzdychl a poklepal na záda. Už jsem věděla, co to znamená, tak jsem mu vyskočila na hřbet a my letěli obrovskou rychlostí, sic jen pár vteřin - nebyli jsme moc daleko. Vešli jsme zpět do domu a já se odporoučela nahoru.

Vešla jsem do pokoje a zavřela dveře. Opřela jsem se o ně, ztěžka vydechla, stoupla si k posteli a začala si rozpouštět drdol. Za sebou jsem uslyšela bijící srdce. Ignorovala jsem to a pokračovala v činnosti.

Když najednou jsem na krku ucítila rty…

Pohled Edward:

„Ahoj, šmoulíku, co děláš?“ Bože ta Nicky je ták otravná. Pořád mě otravuje sms-kami. A šmoulíku… ježiši, ta holka je snad z blázince. Když jí neodpovídám na sms tak mi volá… a můžu jí tvrdit, jak chci, že nemám čas, ona stejně pořád otravuje.

„Připravuju se na párty u nás. Pamatuješ?“ odepsal jsem jí. Ani neuběhla půlka minuty a už pípal mobil.

„Jo pamatuju, už se tě nemůžu dočkat pupíčku :o*“Vztekle jsem zavrčel. Bože… dneska se jí musim zbavit, řekl jsem si pro sebe.

„Ale co pák, pupíčku,“ začal si ze mě utahovat Emmett.

„Jak to víš?“ zavrčel jsem na něj.

„Umím číst,“ zasmál se.

„Fakt jo? A odkdy?“ zeptal jsem se a běžel se nahoru obléct. Vzal jsem si tmavě zelenou košili se světle zelenými flitry, které byly všelijak rozsázeny po celé košili a k tomu bílé kalhoty se zeleným páskem. Ještě jsem si vzal černé boty.

Sešel jsem dolů, kde bylo už hodně lidí. Bella si povídala s Jenny. Bože ta holka mě dostává do kolen. Bílý korzet se stejně bílou minisukní. Rychle jsem od ní odvrátil oči, aby můj kámoš nereagoval.

„Ahoj,“ zapištěla mi do ucha Nicky.

„Čau,“ odbil jsem ji a šel do kuchyně si nalít pivo. Vrátil jsem se zpátky a Bella tam tančila. Páni, jsem nevěděl, že to tak umí. Pozoroval jsem ji s pootevřenou pusou jako většina lidí tady. Když písnička skončila, ušklíbla se na nějaké holky a odešla do kuchyně. Zpozoroval jsem, jak se tam za ní vydal Josh. Z hrudi se mi vydralo vrčení.

Lidé se začali bavit a tancovat. Nicky se po mě začala plazit a já jí jen trošičku vycházel vstříc. Myslela si, že mě vzrušuje, ale to si, bohudík, fakt jen myslela. Očima jsem vyhledával Bellu. Vyšla z kuchyně s kelímkem a posadila se na židli v rohu místnosti. Pohledem jsem se zaklesl do jejích očí. Zírali jsme na sebe, ale probral mě z toho hlas Nicky.

„Kam zase koukáš, pupíčku? Já jsem tady,“ usmála se na mě sladce.

„Neřikej mi pupíčku,“ zavrčel jsem na ní, ale normálně aby nechytla podezření.

„Ale… já myslela, že se ti to líbí. Vždyť jsi mi taky vymyslel přezdívku,“ začala být hysterická.

„Ne, nelíbí, nech mě už být. Leze mi to na nervy, je konec,“ křikl jsem na ni přes hlasitou hudbu.

„Ale, Šmoulo, já tě miluju,“ začala s city.

„Vidíš snad, že mám modrou barvu,“ zeptal jsem se pohoršeně.  Záporně zakroutila hlavou a nechápavě zvedla obočí.

„Tak mi neříkej šmoulo,“ zlostí jsem se klepal. Bože, jak jsem se s ní mohl dát dohromady?

„Já tě miluju,“ zopakovala to. V myšlenkách jsem jí ale přečetl, že je se mnou proto jak vypadám. Pokrčil jsem rameny.

„Rozcházim se s tebou, chápeš, najdi si nějakýho jinýho pupíčka, ty šmoulinko,“ pronesl jsem skepticky.

„Jo, to se neboj,“ zakřičela a utekla pryč. Asi i brečela. Odlehčeně jsem si uhladil límeček a mrkl na Bellu. Konečně mám Nicky z krku. Teď můžu Bellu políbit. Odešel jsem do kuchyně a na ex dopil můj kelímek piva. Přišel jsem k punči a nalil si jednu naběračku. Chutnal docela dobře.

Bože, jak já mám absťák na Belliny rty. Takovou dobu jsem ji nemohl políbit, nebo se jí jen dotknout. Nedočkavostí jsem se oklepal. Najednou se z reprobeden ozval Jasperův hlas.

„Ehm, můžu požádat, abyste vyklidili parket? Teď tu věnujeme tanec Emmovi a Belle,“ řekl to autorativně, takže ho všichni poslechli. Najednou se začalo ozývat tango. Šel jsem se na ně podívat. Páni, jsem její brácha už čtrnáct let, bydlíme spolu čtrnáct let dokonce v jednom pokoji a já ani nevím, že umí takhle výborně tančit. Nebo v tom kině, jak omamovala toho pokladníka. Pane bože. Polilo mě horko. Vyšel jsem do pokoje a sundal si svoje oblečení. Zalezl jsem do sprchy. Ledová voda mi pomohla od mého vzrušení, tak jsem po chvíli vylezl a oblékl se zpátky, jen jsem si vyměnil spodní prádlo. Nejsem schopný si ho obléci dvakrát. Sešel jsem dolů, ale Bella ani Jasper nikde. Slyšel jsem jeho myšlenky, myslel na své chování. Choval se jako opilý, ale teď utíkal lesem s Bellou na zádech. Chudák, musí na něho působit ty emoce.

Vešli do domu a Bella vyběhla nahoru. Šel jsem za ní. Ještě jsem po cestě zahodil kelímek. V chodbě nahoře se po sobě plazila Nicky s nějakým černochem. Zasmál jsem se. Docela rychle si našla náhradu. Vešel jsem do našeho pokoje. Bella už mě musela slyšet. Sundávala si drdol. Přišel jsem k ní a políbil ji na krk.

Zachvěla se. Líbilo se mi, jak na mě reaguje. Začal jsem ji laskat na šíji a odhalené rameno. Ruce jsem obmotal kolem jejího těla a přisunul ji k sobě. Zadeček mi namáčkla do klína. Musel jsem vypustit vzduch.

Cítil jsem se tak úžasně. Byla pro mě jako kyslík, po dlouhé době jsem se mohl zase 'nadechnout'. Bella spokojeně mručela a ruce mi zapletla do vlasů. Jemně mě za ně tahala a tiskla se, co nejblíže to šlo. Rukama jsem sjel k sukni a trhl, abych mohl zajet na vnitřní stranu jejího stehna a jemně ho hladit.

„Edwarde,“ vzdychla a začala mírně kroutit boky. Dělalo mi to moc dobře, a mé jméno z jejích úst znělo tak krásně. Otočila se ke mně čelem a vrhla se na mé rty.

Ruce jsem přesunul na její zadeček a začal ho mírně třít. Bella mi rozepínala knoflíčky u košile, která po chvíli se žuchnutím spadla na zem. Trošku do mě strkala, až jsem spadl na postel.

„Počkej,“ zašeptala a odběhla ke dveřím, které zamkla. Pomalounku se vracela ke mně. Podívala se na mě a olízla si rty. Hlasitě jsem polknul, vypadala jako bohyně, kterou jsem z celého srdce miloval. Zasmála se a sedla si na mě obkročmo. Sehla se, aby spojila naše rty. Mé ruce se přesunuly na její boky a jely výš. Nahmatal jsem zip u korzetu a pomalu rozepínal. Korzet povolil a já ho mohl sundat. Vyskytl se mi pohled na její odhalená ňadra. Sedl jsem si a Bellu mírně zaklonil. Jednu ruku jsem jí dal pod záda, druhou uchopil jeden ten božský kopeček. Bella vzdychla, což mi dodalo odvahu.

Sklonil jsem se a jazykem je začal laskat. Vzpínala se a sténala. Chvíli jsem se bál, aby nás naši sourozenci nezaslechli, ale z vedlejší místnosti se ozývaly mnohem zvučnější steny. Při tomto uvažování do mě Bella strčila a já nemohl dělat nic jiného, než si lehnout. Znovu se sklonila, už, už jsem čekal polibek, ale ona se vrhla na moji hruď. Zasypávala ji drobnými polibky a mé bradavky objela jazykem. Z úst se mi vydal neposedný vzdech.

Políbila mě na rty a dělala si cestičku po mém krku na hruď, kde znovu objela mé bradavky jazykem, přejela na břicho, na kterém rukama objížděla mé svaly, a jazykem zajela do pupíku.

Z pupíku vedla mokrou cestičku, až k lemu mých kalhot. Při tom všem jsem ji doprovázel slastnými vzdechy. S cinkotem rozepnula pásek, knoflíkem lehce vyjela z dírky a zip se rozepl sám. Kalhoty stáhla i s botami a ponožkami.

Prohlédla si mé vzdouvající se boxerky. Byly černé s malým bílým nápisem na stehně Kelvin Klein. Opět si na mě sedla. Mé dva prsty, palec a ukazováček, chytly její kalhotky na levé straně a trhly. Teď držely jen napravo, a kdyby si stoupla, lehce by sjely. Při tomhle pomyšlení se mé trenky napnuly ještě více.

„Tos‘ nemusel,“ zamručela.

„Ale já chtěl,“ odpověděl jsem. Zamračila se, chytila mé trenky a trhla. Zůstal jsem před ní nahý a docela jsem se i styděl. Ještěže se nečervenám, řekl jsem si pro sebe. Mohu jen lehce zrůžovět, ale vypadá to přirozeně. Bella sjela pohledem na moji chloubu.

„Hmm,“ zamručela. Přetočil jsem ji pod sebe a vrhl se na její rty. Vzdychala a tiskla se ke mně. Myslím, že byla už dosti vzrušená. Najednou jsem se ocitl pod ní. Můj úd ji musel tlačit do jejího klína, ale ona ještě kroutila boky, takže jí to muselo dělat dobře. Měla při tom přivřené oči. Musel jsem je také přivřít, bylo to velice příjemné. Strhl jsem jí zbytek spodního prádla a kouknul na ní. Kývla.

„Jsi si jistá?“ zeptal jsem se. Je jí čtrnáct, vím, nemá ten věk ráda a my oba jsme psychicky už dospělí.

Znovu jen kývla. Tak jsem si s ní sedl, chytil ji za boky a pomalu do ní vnikal. Bella se prohla v zádech. Někde jsem slyšel, učili jsme se to i ve škole, že to holky napoprvé bolí a já jí nechtěl ublížit. A tak jsem chtěl chvíli počkat, ale Bella mě nenechala. Pohla se na mě a tak podkopla mé, už tak chatrné, sebeovládání a já musel pokračovat. Přirážel jsem pomalu, strašně jsem se bál, aby ji to nebolelo. Bylo to tak úžasné a ještě lepší, když jsem pomyslel, že na mě sedí Bella. Pořád jsem pozoroval její obličej, jestli nejeví známky bolesti. Zatím to vypadalo, že se jí to líbí. Měla vzrušením skrčené obočí a mírně zrůžovělé tváře. Krásně vzdychala, znělo to jako melodie, kterou bych poslouchal pořád dokola.

Bella mi zatlačila do ramen, já ji pochopil a lehl si. Sama udávala tempo. Opět se sehla a začala mě líbat. Bylo to tak příjemný, to teplo jejího lůna a její jazyk na mém. Začalo mi cukat v podbřišku a já potřeboval víc. Nadzvedl jsem Belliny boky a počal sám přirážet, ale rychleji. Cukání se začalo zintenzivňovat a najednou jsem vybuchl. Bylo to něco tak úžasného, všechno vypadalo tak barevně. V takovém transu bych chtěl zůstat napořád. Byl jsem jako v nebi. Jen okrajově jsem vnímal orgasmus mojí milenky. Plně mě probral Bellin výkřik v mých ústech a hned potom se na mě zhroutila celým tělem.

„Úžasné,“ vydechl jsem.

„Ano,“ zašeptala. Překulil jsem se nad Bellu a lehl si vedle ní.

„Jsem příjemně unaven,“ řekl jsem už normálně nahlas.

„Já taky, odpočineme se,“ vzdychla, obejmula mě a vlepila mi okouzlený polibek na krk. Přitulil jsem si Bellu více k sobě a vdechoval vůni jejích vlasů.

„Miluju tě,“ vylítlo najednou ze mě.

„Já tebe taky,“ šeptla a něžně mě políbila. Začal jsem ji hladit po nahých zádech. Bell slastně vydechla a přesunula se na moji hruď. Přikryl jsem nás, abychom na té posteli tak neleželi a políbil ji do vlasů.

„Lituješ toho?“ zeptal jsem se, když jí ukápla slza.

„Ne, jen jsem šťastná, a ty?“ usmála se.

„Myslím, že…“začal jsem. Bella se zvedla na lokti a podívala se mi do očí. Pohled jsem jí opětoval a pokračoval.

„Myslím, že to byla…“


 

 

< ® >

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Jalle

4)  Jalle (26.09.2012 17:17)

toto sa mi zdá trochu prehnané... podľa tvojho veku v profile je to... prehnané

3)  tess (07.08.2011 20:02)

doufám, že neřekne chyba! To by mě nastvalo jinak

2)  marcela (07.08.2011 16:28)

Kruci,co myslí?????Toto mi nedělej.

Ajjinka

1)  Ajjinka (07.08.2011 15:14)

Pawi, být tebou, uberu. Sex ve čtrnácti? Já chápu, že jsou to poloupíři, ale platí pro ně stejné právní normy jako pro lidské Američany. Navíc ti unikají logické drobnosti jako korzet na zip? Korzet je stahovací, zipem by se stáhl těžko. Také ti pořád utíká ji/jí, ni/ní, a chyba se sem tam pořád vloudí.
A pozor na slovní spojení, třeba "počal sám přirážet" se vyloženě nehodí ;)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek