Sekce

Galerie

/gallery/midnight_perex.jpg

Přiznám se, postup přidávání Twiligt novinky jsem si musela trochu oprášit... Je to doba :-D

Stephenie Meyer měla už pár dní na svém webu odpočítávání. A když došlo k nule, zveřejnila, že v srpnu vyjde kniha, po které jsme kdysi toužili a pak jsme na ni zapomněli.

4. srpna vyjde v angličtině Midnight Sun - příběh Stmívání z pohledu Edwarda.

Jestli a kdy vyjde česky se zatím netuší, ale aspoň pak budeme moct vložit další novinku ;)


Překlad dopisu od Steph:


Drazí přátelé a čtenáři,

ze všeho nejdřív doufám, že jste vy a vaše rodiny v pořádku, zdraví a v bezpečí. To je teď hlavní.

Za druhé jsem šťastná, že vám můžu oznámit, že Midnight Sun je (nebo k tomu má velmi blizoučko) hotovo! A bude v knihkupectvích 4. srpna. Doufám, že načasování tohohle oznámení není trochu nemocné; zvažovala jsem odsunutí vydání, dokud se svět nevrátí zpátky do normálu. Jenže: 1) kdo ví, kdy tomu tak bude? A 2) jste už čekali dost dlouho. Vlastně mnohem déle než dost dlouho.

Nevím, jak se s tím vypořádáváte vy ostatní, ale pro mě jsou právě teď knížky útěchou a nejšťastnějším místem. Já sama bych nebyla nic jiného než nadšena, kdyby některý z mých oblíbených autorů oznámil, že budu mít něco nového ke čtení. (Žádný nátlak, Laini Taylor.) Takže doufám, že vám tohle oznámení dá trochu potěchy a něco, na co se můžete těšit.

Pracovat na knížce víc než třináct let je zvláštní zkušenost. Už nejsem ta samá osoba, kterou jsem kdysi bývala. Všechny mé děti už vyrostly. Mám záda v háji. Svět je jiný. Můžu si jen představovat, jak se věci změnily pro vás. Ale dokončení Midnight Sun mě přeneslo zpátky do těch dávných dnů Stmívání, kdy jsem vás poprvé potkala. Užili jme si spoustu zábavy, že? Pořádali jsme plesy, povalovali se v hotelových pokojích, četli na pláži (a získali při tom ty nejepičtější spáleniny našich životů). Vyráběli jsme dokonalá trička a báječné weby. Našli jsme spřízněné duše, které máme stále v našich životech. Doufám, že návrat zpět na začátek příběhu Belly a Edwarda vám také připomene všechnu tu zábavu.

Těšte se na léto – máme naplánovánu spoustu věcí. Hudba (samozřejmě), soutěže, informace ke knižní tour a další bude zveřejňováno na téhle stránce. Doufám, že se vrzy všichni uvidíme! Bylo to moc dlouho.

Stephenie

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

10)  betka (10.06.2021 21:28)

tak konečne som zakúpila, ja teda v aj bo aj ostatné mám tak...ale u nás je už zvesela aj v slovenčine, možno dávno, to neviem , pretože v tejto situácii moc nevyliezam medzi ludí okrem práce... tragédia táto doba

leelee

9)  leelee (16.05.2020 00:12)

Nová knížka bude prima, třeba už nebude tak naivní jako původní série jen doufám, že vyjde i česky.
sraz beru všema deseti

Empress

8)  Empress (12.05.2020 14:58)

No sláva, to to trvalo. Som na to zvedavá!
Ja si to konkrétne granátové jablko vysvetľujem tak, že to je ako druhá strana jablka, zvnútra. Na prvom diely bolo jablko zvonka-Bellin pohľad, tu je jablko zvnútra-Eddíkov pohľad... :p

Lipi4

7)  Lipi4 (07.05.2020 16:47)

Dobře rozumím , tak až bude termín českého vydání nebo rovnou slezina na začátku září??

6)  ada1987 (05.05.2020 17:54)

ambra-obycajne granatove jablko (dneska som zrovna jedno jedla( ale nemam ponatia, aky to ma vyznam-sahove figurky, pretrhnuta stuha, uvadajuci kvet... snad nam to jablko Stefanie vysvetli.
lipi4-aj ja dufam, ze to bude lepsie.

Nebraska

5)  Nebraska (05.05.2020 12:27)

To není brouk, to je staré, rozšláplé Edovo srdce plné semen!

ambra

4)  ambra (05.05.2020 11:31)

Proč ta obálka vypadá jako brouk pod mikroskopem? :p
Jinak beru jakoukoliv záminku!

Nebraska

3)  Nebraska (05.05.2020 09:33)

No jistě, já to tam čtu mezi řádky: potkejte se a zapijte to! B)

AliceBrandon

2)  AliceBrandon (05.05.2020 09:24)

Notybrďo, paráda! Staré dobré časy v dohledu. To chce oslavit. :)

Lipi4

1)  Lipi4 (05.05.2020 09:11)

Na Steph došla finační krize, tak to dopsala :D ... uvidíme jaké to bude.. jestli jako Život a Smrt, tak to bude škoda papíru:p

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still