Sekce

Galerie

/gallery/thumbs/Pov%C3%ADdky%20od%20KaculKaB.jpg

Kapitolové

Nevyšší cena za život (rozepsaná)

Láska krví zbrocená (připravuje se)


Jednorázové

Sliby se mají plnit

°Jako impresionisté dávají do svých obrazů emoce, tak i já se snažím do povídek dávat kousek sebe a svého srdce. Proč se snažit vytvořit krkolomné situace, když v jednoduchosti je síla? Správně bych měla říct, že podobnost s reálnými osobami je čistě náhodná, ale u mě je záměrná. Zastávám názor, že život je nejlepší příběh a proto se snažím psát o něčem, co trochu znám. Neříkám, že jsem vlkodlak nebo upír, ale mám své milé i nemilé zkušenosti, které můžu Elis nebo kterékoli jiné postavě dát, a to je podle mě dar veliký.

Zatím je mé shrnutí jen provizorní a o víkendu na něm zapracuji ;)

Poslední aktualizace: 26. listopadu

V životě každého z nás nadejde čas rozhodování a volby. Některá rozhodnutí jsou malá a téměř bezvýznamná, ale na některých závisí lidské životy a osudy ostatních.

Do téhle situace se dostala Bella. Rozhodovala se mezi svým životem a životem své nenarozené dcerky. Volba pro ni byla jasná a dala přednost svému malému upířímu zázraku.

Malá Elizabeth vyrůstala po boku jejího věrného vlkodlaka Jacoba a kamarídky Leah. Jednoho dne se však do jejich života zamotá nový mládenec. Avšak jen do Elizabetina?

Co se ale stane, když se mladá dívka potká s rodinou, která s ní má až moc společného? Zpevní se mezi nimi neviditelná vlákna, která je spojují, nebo se navěky přetrhnou?


„Druhou šanci nedávám?“ řekne si v duchu Elizabeth.

 

1. část - Jacob

1. Kapitola 2. Kapitola 3. Kapitola 4. Kapitola 5. Kapitola 6. Kapitola 7. Kapitola

8. Kapitola 9. Kapitola 10. Kapitola


 

Sliby se mají plnit

Co kdyby telefon nevzal Jacob, ale Bella? Kam je oba osud zavede? Zemře Bella stářím v náručí milovaného vlkodlaka, nebo se stane nesmrtelnou? Dodrží svůj slib?

Zde

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

1)   (25.11.2010 19:21)

Ahoj, jen jsem ti chtěl říct - napsat:D - , že se mi tvoje povídky líbí. Ať už kapitolovka NCZŽ nebo jednorázovka SSMP. Moc se mi obě líbí a doufám, že další bude co nejdříve!

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek