Sekce

Galerie

http://www.stmivani.eu/gallery/Vampire_by_yuli_sweetie_puss.jpg

Báseň o upírovi, který žije ve Volteře. Můžete si sami rozhodnout, který z nich je ten, bez kapky naděje...

Stromy šumí v temné noci,

kde nepromluví ani sova.

Netvor má tě ve své moci,

nepomohou žádná slova.

.

Oči rudé v bílé tváři,

zuby jako dýky ostré.

Objeví se v rudé záři,

těší se krvi dívky prosté.

.

Nemá soucit, člověk není,

proplouvá životem jen.

Nikdy se už nepřemění,

už nebude žít svůj lidský sen.

.

Vypadá jak anděl snění,

po zemi se roky plouží.

Uvidíš, že z nebe není,

po krvi a strachu touží.

.

Život vysává v každém doušku,

pro něho není vůbec nic.

Bere to jako nutnou zkoušku,

nemůže si přát víc.

.

Ačkoliv je krev tak chutná,

má na sebe zlobu,

když ta tekutina hutná,

utlumí bolest na krátkou dobu.

.

Už navždy bude procházet nocí,

nic jiného se v jeho světě neděje.

Chodí se svou velkou mocí,

je to upír bez kapky naděje.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

4)   (13.02.2011 13:38)

Jééé, to bylo pěkné. Sice deprimující, ale pěkné. Jen si nedokážu představit, kdo by to mohl být... ve Volteře jsou přece všichni dobrovolně a rádi, no ne?

Alice521

3)  Alice521 (12.07.2010 09:53)

Lipi4

2)  Lipi4 (16.05.2010 20:42)

:'-( dokonalé, smutné, krásné nevím co dodat více

Karolka

1)  Karolka (16.05.2010 20:39)

Líbí se mi ten pocit, který jsi vyjádřila, ta bezvýchodnost je z toho hodně cítit. Jen tě musím malinko pokárat, že ti místy ujíždí rytmus. Ale celkově:

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek