Sekce

Galerie

/gallery/Zrada1.jpg

Mnozí jste doufali, že se z toho Bella brzy dostane, ale zklamu vás...

 

Nedokázal jsem si vysvětlit co se jí stalo. Kdo jí tohle mohl provést, ale to pro tuhle chvíli bylo naprosto jedno. Záleželo mi jen na tom, aby byla zase v pořádku. Ten malý plamínek co uvnitř mě kdysi zažehla nyní sílil a radostně plápolal, že je tady, se mnou. Byla teď moje.

7. díl: Bez života

Když jsme dojeli domů. Všichni okamžitě vyskákali z aut. Esme běžela připravit jeden z pokojů a já ji nesl zabalenou v dece dovnitř s Carlislem v patách. Ostatní nás jen mlčky sledovali.

Esme mě nasměrovala do jednoho z pokojů pro hosty a já ji tam položil na postel. Opatrně jsem ji začal vybalovat z deky. Stále na sobě měla mokré oblečení, které bylo místy roztržené. Když jsem se však dotkl její kůže úplně mi zatrnulo.

„Je hrozně studená.”

„Já vím,” ozval se mi Carlisle za zády. „A vůbec se mi to nelíbí.”

„Mohli bychom nějak pomoct?” ozvala se Alice ode dveří. Nerada takhle neužitečně stála opodál.

Carlisle přikývl.

„Potřebujeme do ní dostat krev. Mohli byste něco zatím chytit?” Alice přikývla a zmizela i s Rose, Jasperem a Emmetten. Viděli, že nám jsou tu naprosto k ničemu a tak se chytli alespoň tohoto úkolu. Obzvláště Rose děsil pohled na netečnou Bellu. Stále ještě měla před očima ty škrábance v žulové desce.

„Musíme ji zkusit nějak zahřát,” zkonstatoval po chvíli Carlisle. „Třeba tak trochu poleví i ta ztuhlost.” Přikývl jsem a zvedl ji. Carlisle vběhl do nejbližší koupelny a pustil horkou vodu. Za chvíli už se místnost začala plnit párou. Rychle si sundal košili a já mu Bellu podal.

Bezmocně jsem sledoval jak tam s ní stojí pod proudem horké vody. Stékala po ní, ale ona stále nejevila ani nejmenší reakci. Ani oči nepřivřela.

Stál tam s ní snad čtvrt hodiny, než na mě kývl, abych ji zase vzal. Když jsem ji znovu držel v pažích. Cítil jsem, že je její pokožka už teplá. Teď ji měla rozehřátou od horké vody a cítil jsem také, jak její ztuhlost opravdu mírně polevila.

„Jdu se převléct, dostaňte ji zatím do suchého,” houkl na mě Carlisle a proběhl okolo mě.

Odnesl jsem ji znovu do pokoje a položil na okraj postele. Chvíli jsem na ni váhavě hleděl, než jsem jí začal opatrně rozepínat oblečení. Po pár pokusech jsem to ale vzdal. Látka se mi trhala pod prsty a tak jsem ji rozškubl celou.

Než se Carlisle vrátil, ležela už Bella nahá pod dekou a já se to roztřeseně snažil vydýchat. Pokud by šlo o kohokoliv jiného, asi by to se mnou ani nehnulo. Ale vidět ji bez kousku oblečení, dotýkat se jí...

„Carlisle,” ozval se z přízemí Alicin hlas.

Ten se jen vytočil ve dveřích a vydal za ní. Slyšel jsem odtamtud divoké bušené srdce a frkání, které za chvíli utichlo. Během pár vteřin už vedle mě stál Carlisle se sklenicí, jejíž obsah plnil místnost opojnou vůní krve.

„Musíme to do ní nějak dostat.”

Podíval jsem se bezradně na Bellu a přikývl. Sedl jsem si na postel vedle ní a zabalil ji do deky. Pak jsem si ji přitáhl na klín, aby byla opřená zády o mě. Vzhlédl jsem ke Carlislovi, který mi už podával sklenici s krví.

Cítil jsem, jak se mi mírně chvěje ruka. Opatrně jsem jí přiložil sklenici k pootevřeným rtům a nalil jí trochu do úst. Naprosto nereagovala. Zkusil jsem tedy více, aby se jí dostala až do krku. Opatrně jsem jí krev naléval mezi rty a slyšel, jak jí protéká krkem.

„Do háje!”

Při Carlislově zakletí jsem mírně nadskočil.

„Nepolyká to, jde jí to všechno hrtanem do plic.” Položil jsem sklenici opatrně na stolek vedle postele a podíval se bezradně na něj. Zamyšleně začal přecházet po pokoji.

„Zkus jí dát hlavu více dopředu.”

Přechytil jsem Bellu v pažích, aby neměla hlavu v takovém záklonu a znovu sáhl po sklenici. Opět jsem jí začal po trochách nalévat obsah do krku. Napnutě jsem poslouchal každičký zvuk. S děsem jsem opět slyšel, jak jí protéká hrtanem. Ještě o kousek jsem jí posunul hlavu a zkusil to znovu. Nebyl jsem si jistý, ale tentokrát, jako by to znělo trochu jinak. Nalil jsem jí do úst další doušek.

Opravdu stékal hltanem. Chtěl jsem vískat radostí, ale jedno mi v tom zabránilo. Pohyb, sotva patrný jemný pohyb na jejím krku, když polkla. Ruka se mi klepala, když jsem jí mezi rty nalil další trochu krve. Pomalu, jako by se to teprve učila polkla další doušek. Dostal jsem do ní ještě čtvrtinu sklenice, než jsem zaslechl, jak jí opět začíná stékat do plic.

„Stačí,” zastavil mě pohybem ruky Carlisle. „Pro začátek stačí tahle trocha.”

Nesouhlasně jsem se zamračil. Nejraději bych jich do ní nalil hned několik. Zároveň jsem však tušil, kde by asi ta krev skončila.

„Polož ji zase na postel.” Trochu nedobrovolně jsem ho poslechl a položil ji zpátky. Sotva jsem to však udělal, objevil se jí v ústech krev. V tenkém pramínku jí stékala na polštář.

Chtěl jsem se k ní opět vrhnout, Carlisle mi v tom však zabránil.

„To je ta z plic, potřebujeme ji zase dostat ven.”

Nedůvěřivě jsem se na něj podíval až se zasmál.

„Neboj, vím co dělám, jsem doktor, vzpomínáš?”

Jo, věděl jsem to moc dobře, ale když se jednalo o Bellu, tak jsem prostě nedokázal jednat rozumně. Sledoval jsem, jak jí ještě podložil polštář pod břicho, aby se krev z plic mohla lépe dostat ven. Byl to pro mě hrozný pohled.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Wendy

18)  Wendy (13.11.2010 21:26)

No jsem zvědavá, co se od Belly dozví, až se probere.
To tam byla zavřená celé ty roky? Co je to co jí Edward předal?

Yasmini

17)  Yasmini (10.11.2010 22:43)

Wow. Chudák malá. Ať je jí líp

Y.

16)   (10.11.2010 17:19)

Chudáka Bellu museli "krmit". Téměř jsem viděl, jak ji to lil do úst...
Ať už je z toho venku!!!!!
Je mi jí a Edwarda tááák líto:(

Baruu

15)  Baruu (10.11.2010 15:12)

julie

14)  julie (10.11.2010 12:38)

A kruciš...to tam asi byla celu dobu,příšerná představa,Aro je sadista na en-tou,už by si ho taky mohl někdo pořádně podat,aby měl představu o vlastní polívčičce.

13)  SofiaN (10.11.2010 12:03)

12)  Tru (10.11.2010 10:19)

A teď nám ještě napiš, jestli tam byla zavřená třeba těch x let, od doby, co dostala z Eda to tajemství, tak to musí být kruťárna největší. Snad už to bude jen lepší:)

Lenka326

11)  Lenka326 (10.11.2010 08:12)

Chudák Bella, tohle si fakt nezaslouží nikdo. Navíc, když jsme pochopili, že ji ke zradě Edwarda přinutili. Ach jo, snad se z toho začne dostávat, je to kruté.
Krásné čtení, těším se na další, snad se to začne trošku lepšit.

10)  elie-darrem (10.11.2010 06:32)

božatko, doufám, že vše bude OK, kdo ji tohle mohl udělat?, Volutirovi??

sakraprace

9)  sakraprace (10.11.2010 06:05)

No sice ho podvedla, ale tohle je fakt horor. pohřbená zaživa Chudák Bella. Je to krásná kapitolka, ale potřebuju dalšíííííííí, sím.

8)  ada853 (10.11.2010 05:04)

pani nemam slov a moc fandim belle

7)  hellokitty (09.11.2010 23:19)

Ewik

6)  Ewik (09.11.2010 22:42)

Ježiši, chudák Bella, chudák Edward.:'-( To je strašné zvěrstvo, co na ni provedli. Čekám vysvětlení nebo mě z toho šlehne. Skvělý díl. Těším se na další.

Gaul

5)  Gaul (09.11.2010 21:58)

Jééj... Plné napätia :) Oni jej to asi spravili za to, že im nechcela dať ten dar, po tom čo jej Ed povedal, nie? :D No už aby bola ďalšia :-D

4)  mary (09.11.2010 21:42)

připomíná to oživování mumie
Snad se zadaří a Bella začne v blízké době reagovat

krista81

3)  krista81 (09.11.2010 21:16)

Páni, tak se ještě neprobrala - njn není vegetariánka, nebo je v tom něco jiného - ta naprostá netečnost - to není jen tak
Napnutá čekám na další díl

2)  Lucie (09.11.2010 21:11)

1)  bb (09.11.2010 21:07)

no Ty mi teda dáváš, takhle mě napínat, hltala jsem každé písmenko a občas jsem se snad bála i nadechnout, jak jsem vše prožívala, držím Belle palce, aby se vzpamatovala
skvělé jako vždy

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still - Newborns