Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/ZOOM2.jpg

7) Nečekaná návštěva aneb Netušila jsem, že mě budou přitahovat o hodně starší muži

Měla jsem vztek. Hroznej. Kdybych nevěděla, že si tím rozdrtím koleno, vrátila bych se a nakopala ho. Samozřejmě, že jsem se zlobila hlavně sama na sebe. Div jsem si nenadávala nahlas, když jsem si vzpomněla, jak hloupě jsem se nechala… omámit. Lepší slovo pro ten stav neexistovalo. Jen bych ráda věděla, o co mu vlastně šlo. To nemůže oblbovat někoho jinýho?!

Doběhla jsem k autu a zapadla dovnitř. Zase mi překazili kšeft! Teď, když opravdu nutně potřebuju dát městu vědět, že jsem pořád tady! Natáhla jsem se do kastlíku v palubní desce a vytáhla odtamtud malý digitální foťák. Běžnej šmejd pro turisty. Nehodlala jsem se vrátit domů s prázdnou. Sice to asi nebudou překupníci zbraní, ale dnes v noci se spokojím i s vloupačkou na pumpě. Kdybych byla trošku míň naštvaná, asi by mi došlo, že takhle navztekaná bych měla jet radši domů a ne pronásledovat zločince. Ale já viděla rudě a chtěla si na někom zchladit žáhu.

Šlápla jsem na to a přesunula se o pár kilometrů jižněji. Do čtvrti, kde jsem vyrůstala. Tam se vždycky něco dělo. Báli se tam chodit i policajti. Přepadávání na ulici, domácí násilí, vandalismus. Tohle mě zformovalo. Nechtěla jsem se patlat ve svých traumatech. Řešila jsem je tím, že jsem jim šlapala po krku.

Auto jsem zaparkovala raději v uctivé vzdálenosti. Jinak hrozilo, že bych si domů odnesla jen klíčky a voňavej stromeček ze zpětnýho zrcátka. Tentokrát jsem dokonce zapnula autoalarm, i když to běžně nedělám.

Zaposlouchala jsem se. Až sem ke mně doléhaly typické zvuky. Křik, zpěv, tříštěné sklo, dunící decibely nějaký rapový kapely. Noční život v plném proudu. Zkontrolovala jsem stav baterie ve foťáku a rozeběhla se temným parkem, který tvořil severní hranici Čtvrtě vyvrhelů, jak jí místní s hrdostí říkali. Jo, vyvrhávalo se tam často a prakticky všude, kam se člověk podíval.

Vběhla jsem do první příčné ulice a držela se ve stínech. S tím nebyl problém, pouliční osvětlení tu naposledy fungovalo ještě v době, kdy se svítilo plynem. Minula jsem opilce dřímajícího ve stoje při močení a hromadu starých novin a hadrů, ze které se ozývaly velmi výmluvné zvuky. Jo, moje dosavadní sexuální výchova. Až… jestli... se někdy stane ten zázrak a já s někým budu (ne, nemyslím na Edwarda ani jedinou buňkou mozku!), vzdechy budu ovládat na výbornou.

Zdálo se, že jsem konečně na něco narazila. Tichý šepot a tlumené nadávky. K tomu skřípot rozbitého skla pod podrážkami bot.

„Tak už si to vem! Víš, jak je ta bedna těžká?“ Slyšela jsem je hned za rohem. V místech, kde stál obchod s elektronikou. Nadpřirozený úkaz, řekla bych. Ten krám někdo vykrádal minimálně jednou do měsíce a přesto ještě nezkrachoval.

Zastavila jsem se přesně v místě, kde se lámala ulice. Opatrně jsem vykoukla. Dva maníci si právě nakládali dodávku. A nebyli to žádní troškaři.

Zapnula jsem foťák a pomyslela si, že tohle Cullenovým nedaruju. Zoom fotí dva bezvýznamný zlodějíčky! A jak jsem tak byla nakrknutá, dostala jsem nápad.

„Čau, krasavče, neměl bys něco na psaní?“ oslovila jsem toho většího z nich, který stál na ulici a měl na starosti nakládání.

Ozvalo se zaklení a rána, jak upustil hi-fi věž přímo na chodník.

„Do pr…!“ Hned se ke mně rozeběhnul s napřaženou pěstí. Rozkročila jsem se, abych udržela rovnováhu a čekala. Praštil mě do brady a s řevem se zlomil v pase. To křupnutí v jeho ruce mi bylo povědomé a chvíli jsem s tím bastardem i soucítila.

„Ukaž, já se mrknu sama,“ řekla jsem sladce a začala ho šacovat. Jeho parťák se mezitím snažil co nejrychleji prolézt rozbitou výlohou ven. Podle výrazu v obličeji se asi nemohl rozhodnout, jestli má zdrhat, nebo mě zkusit přetáhnout tou baseballkou, co držel v ruce.

V kabátě hromotluka jsem žádnou propisku nenašla. Naštvaně jsem ho odstrčila. Hned se rozeběhl k autu a pokoušel se do něj nastoupit. Strašně u toho nadával, protože levačkou mu dveře nešly dobře otevřít.

„Ty taky nemáš?“ zeptala jsem se toho druhého, když konečně seskočil na ulici. Stál proti mně dost vyjeveně a nad hlavou třímal pálku. Asi nechápal, proč chce jeho větší kolega tak zběsile vzít roha.

„Co?“ zeptal se nechápavě.

„Pro-pis-ku,“ zopakovala jsem tónem učitelky ze zvláštní školy.

Zmateně zamrkal. Pak se rozpřáhl a vykročil, aby odpálil homerun. Při pohledu na něj mi trochu vyschlo v krku, vypadal fakt hrozivě. Když se o mě ta pálka ale zlomila, vypadal, že se snad rozbrečí.

„Tu propisku?“ nadhodila jsem. Rozeběhl se k autu. Jeho kolega už byl uvnitř a snažil se levou rukou otočit klíčkem.

Už mě to přestávalo bavit. Potřebovala jsem jen pitomou propisku, abych napsal vzkaz! Skočila jsem k dodávce, v jedné ruce foťák, druhou jsem čapla zloděje za rameno a otočila ho čelem k sobě. Pro větší efekt jsem ho drobet přimáčkla na bok auta.

„Hele, já ti ji pak vrátím. Nejsem žádná zlodějka,“ zazubila jsem se na něj.

Počůral se.

S povzdechem jsem zajela rukou do jeho nikotinem a potem prosáklé bundy a konečně vytáhla tužku.

„Rozevři si bundu!“ poručila jsem přísně a udělala dva kroky vzad. Strašně smrděl.

Náklaďáček zakuckal.

„Do háje!“ zafuněla jsem a zabodla propisku do předního kola. Ozvala se rána a auto se naklonilo lehce do strany. „Doufám, že to bude psát,“ zabručela jsem, když jsem ji naprasklou zase vytáhla ven.

Zloděj už si roztáhnul bundu. Ruce se mu tak třásly, že v tu chvíli vypadal jako motýl, co mává křídly.

„Prima. Takhle zůstaň,“ přikázala jsem. Pak jsem mu na triko napsala velký nápis:

DAGROSSI, NAKOPU TI PRDEL!

Nic moc světobornýho, já vím. Pak jsem si ho vyblejskla.

„Budeš v novinách,“ uculila jsem se a vrátila mu propisku do bundy.

Jeho kámoš už metelil ulicí pryč. Nechala jsem ho. Tušila jsem, že ho ten vyfocenej před policií krýt nebude.

 

+++++

 

Domů jsem se vrátila asi v pět ráno. Už jsem trochu vychladla a cítila se dost unavená. Donovan se mi vyčítavě díval na bosé nohy. No jo, lakýrky zůstaly u kostela…

„Omlouvám se,“ řekla jsem celkem upřímně, „měla jsem naspěch.“

Jen přikývl.

„Když dovolíte, slečno Kriegová, mám vám vyřídit vzkaz od doktora Cullena. Rád by zkontroloval vaše zápěstí.“

Ušklíbla jsem se.

„To už udělal jeho syn.“

Komorník jen nepatrně zvedl obočí, ale nijak to nekomentoval.

„Zítra si promluvíme,“ prohlásila jsem a výhrůžně na něj ukázala prstem.

„Samozřejmě, slečno.“

Vylezla jsem do svého pokoje a poslala fotku se vzkazem Dagrossovi do televize. Věděla jsem, že momentka dvou zlodějíčků by je za jiných okolností nezajímala, ale vzkaz jednomu z největších mafiánů určitě odvysílají.

 

+++++

 

Vzbudila jsem se asi v poledne a měla šílený hlad. Proto jsem se tentokrát ani nezdržovala sprchou. Jen jsem na sebe hodila župan a seběhla dolů do kuchyně. Už v hale jsem ale ucítila neznámou vůni. Mužskou, velmi sytou a příjemnou. Vedla mě přímo do Donovanova království.

Nakoukla jsem dovnitř. Za stolem, na mém místě někdo seděl. Viděla jsem jen černé, na krátko ostříhané vlasy a široká záda. Měl na sobě košili s vyhrnutými rukávy. Odhalená předloktí vypadala jako z reklamy na potravinové doplňky pro kulturisty. Jeho kůže měla barvu kapučína.

„Slečno Kriegová!“ přivítal mě Donovan. Odložil kuchyňský nůž a vyměnil ho za utěrku. Tu si hned přehodil přes ruku.

„Dáte si snídani? Nebo raději rovnou oběd?“

Neznámý se pomalu otáčel a zároveň vstával. Můj pohled po něm stoupal vzhůru, a když se muž narovnal, už jsem se pěkně zakláněla.

Páni! Málem jsem to řekla nahlas.

Za svůj krátký život už jsem viděla spoustu hezkejch chlapů. Samozřejmě počítám i ty v časopisech. Ale tenhle… Exotickej typ, odhadla bych ho na latinoameričana. Ještě nikdy jsem neviděla tak černé oči, jako byly ty jeho. Když se usmál, čekala jsem, že se po zdech rozeběhnou prasátka. Měl úžasně bílé zuby. Nevěděla jsem nad čím vzdychat dřív. Byl nádhernej. Kus chlapa, před kterým má ženská chuť předstírat mdloby, jen aby ji zachytil. Ale nebyl to dokonalej hezoun, u kterýho člověk pochybuje o sexuální orientaci. Na tomhle všechno řvalo, že v tom má naprosto jasno. A ten pohled… Plný lákavých tajemství.

Stála jsem tam jako kus dřeva. Část mého mozku ječela, že nejsem vykoupaná ani učesaná, o make-upu nemluvě.

„Představíš nás, Donovane?“ řekl a mně se blahem zježily chloupky na rukou. Uměla bych si představit, jak mi šeptá celou noc.

Sluha se postavil k nám a přikývl.

„Majitelka domu, slečna Kriegová.“ Zmateně jsem zamrkala. Neměl by nejdříve představit hosta paní domu?

„Pan Nahuel Herrero.“ A i když jsem se cítila jako hypnotizovaná, neunikl mi kratičký záblesk v Donovanově tváři, který se nedal identifikovat jinak, než jako pobavení. „Můj děd.“

Obvykle nemívám dlouhé vedení, ale když to řekl, dvě vteřiny jsem stála úplně nehybně. A tu větu si v duchu opakovala třikrát. Náš host, který vypadal maximálně na pětadvacet, protočil oči a rozesmál se. „Ty sis to prostě nemohl odpustit.“

Oni to snad mysleli úplně vážně!

Ukázala jsem na komorníka.

„Vy…“ Pak jsem se vyjeveně obrátila na pana Herrera. „A vy…?“

„Ano, slečno Kriegová. Pan Nahuel je můj děd, opravdu.“

Odkašlala jsem si. V marné naději, že ten špunt, co mi blokuje vedení do mozku dokážu vykašlat.

„Neposadíme se?“ zeptal se… děda a galantním gestem mě pobídl ke stolu. Odsunul mi židli a usadil mě. Zblízka voněl ještě líp.

„Dáte si kávu, slečno Kriegová?“ zeptal se Donovan. Pořád jsem čekala, že se rozchechtá a začne se plácat do stehen, ale vypadal stejně jako kdykoli předtím.

Mrkla jsem na stůl, abych zhodnotila, co si dal pan Herrera. Cookies a mléko! To jsou věci… K mé neskonalé úlevě nestála na stole krabice s mým portrétem, ale skleněný džbán.

„Dám si totéž, co má…“ Zasekla jsem se a zrudla.

„To je v pořádku, slečno. Chápu vaše rozpaky. Dovolíte, abych vám nabídl tykání? Obvykle takový krok nabízí dáma, ale přeci jen, jsem asi o hodně starší než vy, tak si to snad mohu dovolit.“

Konečně jsem ze sebe dokázala vykřesat kapku invence.

„To bezpochyby. Mně je deset. A jsem Isabella,“ dodala jsem trochu rozechvěle a podala mu přes stůl ruku. Matčino jméno jsem moc nepoužívala. Naposledy mě tak oslovovala Debbie.

Vzal mě za ruku a políbil. Rozbušilo se mi srdce. Zvedl ke mně pohled, a stále mě nepouštěl. V očích mu hořely plamínky. Usmíval se.

„Nahuel.“

Dokázala jsem jen přikývnout.

Donovan přede mě postavil sklenici a talířek s čokoládovými koláčky a tak se naše ruce rozpojily.

„Takže,“ začala jsem a přemýšlela, jak se nejlépe zeptat. „Donovan je tvůj… vnuk?“ Dalo mi velkou práci se nezakuckat.

On vypadal pobaveně. Fascinovaně jsem sledovala, jak se zakusuje do koláčku. Na rtu mu zůstal otisk čokolády a já měla najednou neodolatelnou chuť se ho tam dotknout.

„Přesně tak.“ Pak se zamyslel. „Isabella. To je nádherné jméno.“ Dokonce jsem mu věřila, že to myslí vážně. „Ale docela dlouhé. Jak ti mohu říkat?“

Zaskočilo mě to. Neměla jsem ani tušení.

„Snad… Bello,“ navrhla jsem a konečně se pustila do jídla.

„Výborně,“ souhlasil, „to je více než výstižné.“ A zase se usmál. Měla jsem pocit, že z něj září slunce. A ta vůně – klidně to mohl být vítr vanoucí od moře na pláži lemované palmami.

Magořím!

Radši jsem zabodla oči do talíře.

A pak se ozval zvonek. Skoro jsem se lekla a chvíli přemýšlela, co by to mohlo být. Nikdy dřív u nás totiž nikdo nezvonil.

Donovan obřadně odložil kuchyňskou zástěru a vydal se otevřít.

„Nerada bych byla dotěrná, ale asi chápeš, že jsem zvědavá. Co jste zač? Ty a Donovan?“

Utřel si ústa do ubrousku a podíval se na mě. Zase mi poskočilo srdce.

Pak udělal zvláštní věc. Naklonil se přes stůl a přivoněl si ke mně. Jeho vlastní vůně mě v tu chvíli doslova obklopila. Ano, moře a palmy.

„Jestli se nepletu, jsem totéž co ty. Poloupír,“ dodal, aby to bylo úplně jasné. Přikývla jsem. A prožila zvláštní věc. Radost. Až dodneška jsem se cítila dost… osamělá. Nejen z toho objektivního důvodu, že jsem u sebe nikdy neměla víc než jednoho člověka, kterému by na mně záleželo. Ale hlavně kvůli tomu, co jsem. A najednou proti mně seděl nádhernej chlap a jedním slovem mi dal prožít iracionální pocit, že k němu tak nějak patřím.

Mlčel a nechal mě to zpracovat. Zapomněla jsem jíst a upřeně ho pozorovala. Nezdálo se, že by mu to nějak vadilo. Jen se usmíval a jedl. Asi tak za deset vteřin jsem zapomněla, o čem že jsem to vlastně přemýšlela. To když jsem pohledem sjela k jeho krku a sledovala zlatý řetízek sestupující do výstřihu jeho částečně rozepnuté košile. Vykukovaly z ní jemné černé chloupky. Musela jsem vypadat jako retardovaná. Nemohla jsem z toho místa odtrhnout oči.

„Naše rodina je trochu zvláštní,“ promluvil najednou a já sebou leknutím trhla. „Pořizujeme si rodiny. Snažíme se zachovat rod. Donovan je čtvrtou generací.“

Překvapeně jsem se na něj podívala a v duchu se snažila udělat pár jednoduchých výpočtů.

„Tak tedy… on je částečně… upír?“ Teď to konečně začalo dávat smysl.

„Z jedné osminy,“ ozvalo se ode dveří. Vešel komorník. „Moje matka byla člověk.“ V ten moment jsem v jeho očích zahlédla jasně patrnou bolest.

Jedna věc mi ale pořád vrtala hlavou. Jen jsem nevěděla, jak se ho na to zeptat.

„Donovane, neuražte se, ale…“

„Stárnu, ano,“ odpověděl, „velmi pomalu, ale přeci jen. Zředěná věčnost, vzpomínáte? Asi bych se vám měl omluvit, že jsem vám při přijímacím pohovoru zalhal o svém věku. Není mi pětaosmdesát, ale o dvě stě víc.“

Pomalu jsem přikývla. Hlava mi z toho šla kolem. Kolik tedy muselo být Nahuelovi?

„Snad se nebudete zlobit, slečno Kriegová, když tento zajímavý rozhovor odložíme na později,“ řekl Donovan. „Já mám v troubě pečeni a vy máte v hale pana Edwarda Cullena.“

 


Povídky od Karolky

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4 5   »

34)  Ell (17.01.2011 18:28)

Tohle bylo 7 naprosto úžasných kapitol a já teď zuřivě klikám na tlačítko "další kapitola", které se mnou odmítá spolupracovat.

A tohle se mi vybavilo při čtení téhle povídky. http://www.youtube.com/watch?v=fFLrobxq5qc
Není tohle tvá tajná inspirace? Karolka-Karcoolka, už jen to je podezřelé

Karolka

33)  Karolka (17.01.2011 18:27)

První desítka poděkování:
Petris: Děkuju, to jsem ráda. A myslím, že pravda je oboje: zamotává i rozmotává.;)
Kristiana: Taky už se těším. Mám v rukávu ještě několik černých Petrů, tak jsem zvědavá, co na ně budete říkat.
kamčí: Ano, Nahuel s příběhem rozhodně zamíchá. A ohledně toho vzkazu... řekněme, že se dostane k adresátovi...
Amisha: Jasně! To ale budeš muset tři dny nečíst a pak si to dát najednou. Děkuju, zlatíčko.
dorianna: Moc děkuju. Tvé přirovnání k úlu mě úplně rozbilo. Hihi... neměla já toho Donovana nechat péct raději dort? ;)
Gassie: Děkuju. A na konzumaci při čtení pozor. Ve chvíli, kdy mi napíšeš, že ses ani jednou nezakuckala, budu mít pocit, že to byla bída.
witmy: Přesně tak. Děkuju!
Twilly: Ten chlap je úžasnej! (Ještě během večera dám na FB fotku). Ale vsadím se, že ten můj se bude dooost lišit. Děkuju, tornádo moje!
Linfe: Myslím, že dostat se k hale bude mnohem jednodušší, než si obstarat Edwarda. Děkuju!
Tru:Jsem ráda, že se líbilo. Díky.

nikolka

32)  nikolka (17.01.2011 18:21)

OK! prvý šok - odkaz pre Dagrossa
druhý šok - Nahuel dokonale rozumiem Belle ako sa omamne cíti. Nielen ona ale aj ja som sa ocitla niekde na pláži pri mori, kde slnko svieti a mňa ovievajú polonahý Nahuelovia palmovými listami.
tretí šok - Nahuel a dedo Donovana??? predstavovala som si všetko možné ale toto rozhodne nie!!
ale najväčší šok - on má v rúre koláč a ona v hale Edwarda!!!
môžem len achkať, kľaňať sa, tlieskať..

31)  eElis (17.01.2011 18:15)

Karolko, jsem totálně mimo. Debilně se tu culím na monitor a přítel prý pochybuje, jestli jsem prý normální.
Takže si to shrneme. Začátek byl zase takový akčnější. To s tou propiskou, bylo dokonalé. Donovan, no já věděla, že to nebude tak zcela normální člověk, ale pořád jsem si myslela, že to nemůže být upír, když stárne, že. Ale ty jsi nám to hezky osvětlila. A Nahuel? Tak to snad jedině a už se moc těším na další kapitolku, jelikož jsem moc zvědavá na Edwarda.

30)  Kiara (17.01.2011 18:08)

Já mám v troubě pečeni a vy máte v hale pana Edwarda Cullena.
Kapitolka nadherna rovnako ako cela poviedka Moooooc sa tesim na pokracko

Pejta

29)  Pejta (17.01.2011 18:07)

Věta :„Já mám v troubě pečeni a vy máte v hale pana Edwarda Cullena.“ mě absolutně dostala!! Nádhera :))

Yasmini

28)  Yasmini (17.01.2011 17:57)

Poslední větou si mě odrovnala,i když u tebe stačí i slůvko. Třeba "děd."
Tak mě napadá, co kdyby neskončila jednou z Edím. Co takhle to udělat trošičku jinak. Lehounce, mírně a něžně mu vytřít zrak, aby mohl vyplakat ty karamelové oči (bez slz mu to půjde špatně.) Přestanu lobovat :):):)
Krásný díl.
Y.

Lenka

27)  Lenka (17.01.2011 17:53)

Neříkala náhodou, že už se nebude předvádět? Ale s tou propiskou fakt zabodovala.
Donovan mi silně připomíná Saturnina. Taky takový ledový anglický humor a schopnost vše vyřešit.
Nahuel je sladkej a doufám, že Edovi se to jeho ego trochu smrskne.
Zase úžasná kapitola.

26)  Iwka (17.01.2011 17:47)

No no no, Bella se teda nemá špatně

Michangela

25)  Michangela (17.01.2011 17:32)

A co udělá Eda, pokud si všimne její zasněné nálady?

Lia

24)  Lia (17.01.2011 17:09)

ha ha Edward je tu zase

Hanetka

23)  Hanetka (17.01.2011 17:08)

Tééééééda. Víš, co mi připomněl Nahuel? takové ty řeči, které vedl Kristián tím uspávacím okouzlujícím hlasem Oldřicha Nového... O palmách, které se kývají ve večerním vánku a fialovým soumrakem se táhle nese muezínovo volání, voní jasmín a růže a v komnatách harému se kráska chystá na návštěvu svého pána... ten by nejspíš vypadal jako Nahuel... zavřete oči, odcházím...
Jsem moc ráda, že tam je, protože Edward bude žárlit a bude se muset hoooooodně snažit a já se těšííííííím!!!



P.S. Víš, jak debilní úsměv mám teď na obličeji? Vypadám jako v rauši!

Ewik

22)  Ewik (17.01.2011 17:05)

Nádherná kapitola! Děkuji za poodhalení Donovanovi minulosti, mě to tedy šokovalo. Je mu 280 let!
Nahuel je asi hodně k sežrání, ale Edward je prostě Edward.
Těším se na pokračování.

MaiQa

21)  MaiQa (17.01.2011 16:56)

Moje závislost se zhoršilo. Včera se mi zdálo o minulém dílu, ale není to tak strašné. Ale můžu s klidným svědomím konstatovat, že mě Edward dostává do kolen. A ty jeho kožené kalhoty jakbysmet. Dnešní díl. Nemůžu se vyjádřit. Málem jsem se zadusila jogurtem když jsi tam dala Nahuela. To jsem opravdu nečekala. No nic.Jdu do kouta čekat na další díl. Jsem zvědavá co Edwardem chce.

Baruu

20)  Baruu (17.01.2011 16:47)

Absolutně nic proti Nahuelíčkovi, to jako vůbec ne Asi bych musela bejt divná, kdyby se mi alespoň trošililinku nezalíbil a neupoutal Ale Edward, je prostě Edward To snad chápeš

K povídce... Dokonalost! Že tě ta chvála ještě baví, holka :D Né, vážně... Úžasná kapitola, vlastně jako každá jiná. Jsem děsně napnutá, jak to bude dál

A nezapomeň: EDA, EDA, EDA, EDA... a zase volejte EDA

Texie

19)  Texie (17.01.2011 16:42)

Wauuu! Tak takový ráno bych si nechala líbit. Příjemné překvapení hned v kuchyni (a to nemám na mysli ty sušenky) ;) .
Ale ten konec... Nervy jako špagátky a toužebně vyhlížím další kousek doufajíc, že to dá "děda" Edíkovi pořádně zblajznout - no rozhodně si to zaslouží!!!

18)  mary (17.01.2011 16:22)

páni, zajímavý den a ještě lepší seznámení

17)  gabina (17.01.2011 16:13)

No to bolo fakt bezva Posledná veta ma fakt dostala do kolien Komorník je bombový, ten sa ti fakt vydaril. Len dúfam, že Bella nebude nakoniec Edwardova dcéra Niežeby Nahuel nebol sexy - ale Edward je proste Edward

eMuska

16)  eMuska (17.01.2011 16:13)

Ach jéminé! Tak najprv šok s Nahuelom a potom šok s Edwardom? Som zvedavá, čo od nej bude chcieť... Som normálne mimo... A teším sa! Strašne krásne to píšeš! Držím palce!

Pospeta

15)  Pospeta (17.01.2011 16:11)

Karolko, teď se prosím nelekni, ale já to ze sebe prostě musím dostat.
Miluju Tvojí hlavu a všechno, co se v ní urodí!!
Pozn. A později přenese na tyto stránky, samozřejmě.

Ano, už dříve jsem si všimla, že jsem poněkud pomalejší. Zatímco ostatní spolukomentátorky se rozpouštěly už v sobotu, já taju jak sněhulák na pláži až dnes.
Karolko, ALE DNESKA TAM POD NADPISEM VAROVÁNÍ NEBYLO!! A MĚLO BÝT!! Tedy alespoň pro mě.
Nejsem blázen, když jsem z Nahuela trošku mimo, že ne?
Nebyla by doplňující fotodokumentace, když máme v ději slavnou fotografku?

No, už jsem se trošku uklidnila, snad zbytek komentáře snese plusové hodnoty IQ.
Geniální nápad, něco takového jsem vůbec nečekala. Donovan je vnuk Nahuela.
A jó, měla jsem ohledně Donovana z jedné osminy pravdu.
A teď už se jen nechám překvapit, zda nám Nahuel nějak zasáhne do děje.
Žije ještě paní Nahuel Herrerová nebo je velmi, ale velmi sexy zachovalý vdovec? Popostrčí nám drzé kožené kalhoty správným směrem?

Poslední slova musí patřit dalšímu důkazu mě začínající nekrofilie. Miláček Donovan nikdy nezklame. Poslední věta byla zařící perla.
Karolko, skvělá kapitolka. Jak ráda se v tomto opakuji.

«   1 2 3 4 5   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek