Sekce

Galerie

/gallery/V podmínce.jpg

Bella s Edíkem se mezi sebou stále nenápadně pošťuchují. Tahle idyla jim však brzy skončí.

 

6. kapitola

 

 Večer vyrazila za Edwardem až když okolo nastal relativní klid. Téměř neslyšně mířila po tmě k jeho pokoji. Málem tedy zaječela, když ji někdo chytil za ruku a strhl stranou. Teprve až se okolo ní rozprostřela známá vůně, uklidnila se a vzápětí chtěla Edwarda pořádně praštit. Ten ji však už táhl dál. Vyskočili oknem na konci chodby a zamířili k okraji pozemků.

Edward se zastavil, až byli z dohledu budovy a jediným pohybem si ji strhl na huď. Bella se mu sice ještě mohla vysmeknout, ale momentálně ji nenapadal žádný důvod proč by něco takového měla dělat. Spíše naopak, ještě těsněji se k němu přimkla a tichem okolo se ozvalo trhání látky...

 

Když trochu ukonejšili prvotní chtíč po tom druhém, konečně si dokázaly přítomnost a doteky toho druhého i vychutnat. Edward se chtěl naučit nazpaměť každičký kousíček jejího těla a jí se neskutečně líbilo, jak na něj každý její dotek působí. Jako by mezi nimi proudila statická elektřina, která způsobí v jejich mysli zkrat kdykoliv se navzájem dotknou.

 

Zpátky se vrátili až před svítáním. Bella nechala naštěstí otevřené okno a tak se vyhoupla rovnou dovnitř. Ze všeho nejdříve zamířila do sprchy. Byla špinavá jak leželi na zemi a vlasy měla plné trávy.

Když se vrátila zpátky do pokoje, už byl skoro čas se obléct a vyrazit na první hodinu. Při tom jí na mysl vytanula ta podloudnost, co na ni včera ráno Edward ušil. Docela toužila mu to vrátit. Nenápadně a ve vší eleganci.

Tedy pokud se o eleganci dalo vůbec mluvit. Nebylo to rozhodně první slovo, které by kohokoliv napadlo, když ji zahlédl vycházet z pokoje. Na sobě měla jednoduché tričko, které dávalo vyniknout její postavě a kratičkou sukni s rozparkem na boku.

S Edwardem měli dnes společný jediný předmět, hned ten první. Schválně šla pomalu, aby přišla do třídy až těsně před zvoněním. Její vzhled okamžitě vzbudil pozornost veškerého mužského osazenstva, ale ji zajímala reakce jen jednoho z nich. A nezklamala ji.

Beze spěchu mířila uličkou přímo k němu aby pak prošla za jeho zády na své místo. Celou dobu na ní doslova visel pohledem. Sedla si na židli blíže do uličky, aby měl ještě lepší výhled a mohl tak pořádně docenit i rozparek, který nyní odhaloval ještě víc.

Nedokázala než se spokojeně uculit, když si všimla, jak bezmocně zatíná pod lavicí pěsti, až mu bělaly klouby. Nikdy nebyla pomstychtivá, nikdy dokud nepoznala Edwarda. Teď si to naprosto vychutnávala.

 

Edward se jen stěží ovládal. Věděl za co to bylo, ale ani to jeho myšlenky nedokázalo odpoutat od toho pohledu. Sledoval ji celý den, většinou přes mysl ostatních. Zároveň vnímal i jejich myšlenky a ty ho vytáčely ještě více. Fantazie některých kluků ho téměř přiváděla k nepříčetnosti.

 

Bella si první hodinu vychutnala do poslední minutky, kdy se mu ztratila z očí. Pak už jí jen zbývalo vydržet v tom ještě několik hodin, než skonči dnešní vyučování. Dotíravé pohledy ostatních kluků ignorovala jako obvykle, jeden na to však příliš zřetel nebral.

„Isabello,” ozval se jí neznámý hlas za zády. Když se otočila, zůstala stát tváří v tvář jednomu ze spolužáků. Na její vkus však byl až příliš blízko. Chtěla couvnout, ale rukou jí zatarasil cestu. Zůstala tak uvězněná mezi ním a zdí.

„Dneska ti to moc sluší,” zapředl. Čekal, že tím Belle zalichotí, ale ta přemýšlela spíše nad tím, jak velký průšvih by měla, pokud by mu tu ruku urvala. Nedostala však příležitost.

„Isabello, máš jít k řediteli.”

Bella se překvapeně otočila. Ruka, která jí bránila v odchodu zmizela, stejně jako její majitel. Edward ho však ještě chvíli provázel pohledem. Vypadal klidně, ale Bella ho už znala natolik, že viděla, jak to v něm pod povrchem vře. Raději se tedy prosmýkla okolo něj a zamířila do ředitelny. Sotva však vešla do další chodby. Edward ji chytil za paži a odtáhl do jedné z prázdných učeben.

Raději se nevzpouzela. Pustil ji až uvnitř u zdi a rukama se opřel po stranám její hlavy o stěnu za ní. Hlavu měl sklopenou a zhluboka dýchal, jako by se tak snažil uklidnit. Až po chvíli zakroutil hlavou a naposledy zhluboka vydechl. Otevřel oči a naskytl se mu tak pohled, který mu ke klidu rozhodně nepřispěl. Vzhlédl od jejího výstřihu do Belliny vyčkávavé tváře. Doufala, že už se konečně zklidnil. Edward do toho měl však daleko. Nestačila ani hlesnout a přirazil ji ke zdi. Hrubě ji začal líbat. Plenil její ústa, jako by to bylo jediné, co ho drželo ještě při smyslech.

Jen pomalu se zklidňoval a jeho doteky byly jemnější. Nakonec od ní odtrhl rty a čelem se opřel o její.

„Jednou mě vážně připravíš o rozum,” zamumlal.

„Hmmm,” zabroukala. „Pokud by se tvoje šílenství projevovalo jako doteď, tak by mi to ani moc nevadilo.”

„Tobě asi ne, ale táta by nebyl právě nadšený, kdybych tu vyvraždil půl školy.”

 

Teprve se začalo šeřit a Bella už se nemohla dočkat až bude u Edwarda. Proto příliš ani nevnímala, když vcházela z koupelny do pokoje. Rozpustila se vlasy a až tenhle pohyb, který rozvířil vzduch, k ní přihnal i vůni, kterou by už nikdy nedokázala zapomenout.

Prudce se otočila k oknu, kde se rýsovala Edwardova postava. Sledoval ji naprosto černýma očima.

„Když jsem tě dneska ráno viděl, netušil jsem, že v něčem dokážeš vypadat ještě víc sexy, ale teď musím svůj názor podstatně přehodnotit.” Hladově přejížděl očima po jejích holých nohou až k okraji ručníku, který sotva sahal po zadek.

„Co tu děláš?” probírala se ještě z překvapení.

„Už jsem to nedokázal vydržet po tom tvém dnešním výstupu...” Během těch slov se od okna přesunul až k ní. Bez dalších slov zatáhl za okraj ručníku až se sesunul k zemi. Jediné co ji tak ještě zakrývalo byly prameny jejích vlasů. Ale ani ona nechtěla zůstávat dlouho pozadu. Aktivně z něj začala sundávat oblečení a její doteky na jeho holé kůži v něm rozechvívaly další příval potřeby mít ji co jen to půjde...

 


Užijte si poslední klidnou kapitolu. ;o)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

18)  maja (12.08.2014 08:12)

bude pokracovani :'-( :'-( :'-(

Kate

17)  Kate (27.12.2013 13:22)

Píšeš vážně skvěle. Co dodat? Běžím rychle na další kapitolu.

Petronelka

16)  Petronelka (14.12.2010 18:12)

Co tím chceš říct, poslední klidná kapitola?:D jestli to do teď mělo být klidné, jak tvrdíš, tak nevím, co bych od teď měla očekávat za kriminálku nebo snad horor .
Rozhodně to ale bude perfektní, to vím už i teď - ty totiž neumíš psát špatně - jsi jednička

SarkaS

15)  SarkaS (13.10.2010 10:00)

Tohle byla klidná kapitola? No tak to mě z těch ostatních nejspíš klepne

Hanetka

14)  Hanetka (11.10.2010 08:41)

Ehm... no tak, jestli tohle byly "klidné" kapitoly, tak to abych si na ty další sehnala panáka nebo meprobamat. Nebo obojí. Jsem vážně zvědavá, co se stane dál.

13)  eElis (11.10.2010 08:32)

Polsední klidná??? Tak to jsem zvědavá, co sis to na nás překvapila. Jako vždy nádherná kapitolka

Ewik

12)  Ewik (11.10.2010 00:33)

Krásný díl

krista81

11)  krista81 (10.10.2010 23:34)

Tak to se jí ta pomsta trošku vymkla , ale aspoň si to užila.
Ovšem poslední klidná kapitolka???? Co to na ně chystáš?
Dozvíme se alespoň víc o tom proč sem Bellu poslali?
Jsem zvědavá a moc se těším.

10)  bb (10.10.2010 21:44)

tak to jsem teda zvědavá, co na ně chystáš jinak naprosto nádherné

sfinga

9)  sfinga (10.10.2010 21:03)

No nazdar, já potřebuju do své povídky napsat, jak je Bella na Edwarda naštvaná, a potom co jsem si přečetla tohle, je ze mě áchající hromádka rosolu
Tak ti Texie, pěkně děkuju

Carlie

8)  Carlie (10.10.2010 17:51)

Omg, jestli je tohle poslední klidná kapitola, tak příště jdou na školní hodinu nazí, nebo co? :D
No tohle teda hraničí s posedlostí, měli by jít do poradny pro závisláky na sexu
No jsem zvědavá, jak s nimi ještě zamáváš :-) a kdy přestanou konečně soupeřit a navážou vztah :-) ... a pořád mi vrtá hlavou, proč Bells taková je, copak prožila ve Volteře...

7)  hellokitty (10.10.2010 16:36)

fuuu už som zlakla že poslednú....skvelá kapitola teším sa na ďalšiu

piskot94

6)  piskot94 (10.10.2010 15:03)


poslední klidná kapitola??? vůbec si netroufám říct, co na nás chystáš, vážně nevím
ale strašně se na to těším!!!!!!!

piskot94

5)  piskot94 (10.10.2010 15:03)


poslední klidná kapitola??? vůbec si netroufám říct, co na nás chystáš, vážně nevím
ale strašně se na to těším!!!!!!!

4)  Anna43474 (10.10.2010 13:26)

Nezbývá mi než přemýšlet, kdy jim dojde, že jde o něco víc... TKSATVO

Marketa

3)  Marketa (10.10.2010 13:09)

pěkné

2)  Lucie (10.10.2010 12:49)

1)  mary (10.10.2010 11:56)

dobře oni

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek