Sekce

Galerie

/gallery/učitel i lásky.jpg

Tak už název kapitoly říká, o co tu jde. Jak se bude Bella prát s minulostí? Bude to vůbec ona, kdo se bude prát? K tomuhle dílku měla být nějaká hudba, aby vás dostala do nálady, ale totálně nevím, co bych se dala, mam nějak vymeteno dnes :-D

Tak byl tu poslední den a s Edwardem jsme se rozhodli jít do lesa, tam jsme ještě nebyli, a co mi říkal, je tam pár pěkných míst. A tak jsem se oblékla a mohli jsme jít. Bylo mi už teď líto, že večer odjíždíme domů. Nechtělo se mi odsud, jako by jsme tu s Edwardem měli takový náš menší ráj, který nebyl nikým rušen. Ani jeho sourozenci, za což jsem byla vděčná.

Ano, za celou dobu, co jsme tu byli, se párkrát stalo, že některé profesorky byly neodbytné a někdy i spolužačky. Vážně jsem měla chuť jim utrhat hlavy.

Ale jinak to bylo vše v pořádku. Nikdo si ani nevšiml mého prstenu a za to jsem byla taky ráda. S Edwardem jsme se dohodli, že to zatím nebudeme Charliemu říkat, měla jsem totiž pocit, že by utrhl Edwardovi hlavu. A to, že je upír, by ho nezastavilo. A tak jsme se domluvili, že svatba bude po mém dokončení střední školy, a taky jsem si po dlouhém večerním boji vybojovala přeměnu.

Edwardovi se to moc nelíbilo, tedy vůbec, ale nakonec ustoupil, za což jsem byla ráda. Tak domluva zní, že mě pár měsíců po svatbě přemění.

Spokojeně jsem se nechala vést lesem mým snoubencem. Drželi jsme se za ruce, které byly propletené, a každou chvilku se na sebe usmívali. Myslela jsem si, že nám nemůže nic tenhle poslední skvělý den zkazit, jenže jsem se opět mýlila.

Protože se najednou před námi se objevil velký rudohnědý vlk. Hned jsem věděla, kdo to je, a tak moje tělo ztuhlo strachy. Byla jsem si jistá, že se nepohnu ani o kousíček. Edward vedle mě začal zuřivě vrčet a jednou rukou mě stáhl za svoje záda. Vážně jsem se bála, a nejen o sebe, ale i o Edwarda. Bože, vždyť Jacob je lovec upírů. Je stvořen, aby je zabíjel. Pak jsem si všimla, že na jeho hřbetu sedí Amanda.

„Ahoj, Bello,“ zasmála se. Ale já měla chuť ji jednu natáhnout, ani jsem netušila proč. Dál se smála a seskočila z vlka, na to Edward začal vrčet.

Netušila jsem, co se děje, ale on to věděl díky svému daru čtení myšlenek. Stál přede mnou přikrčený v bojové pozici.

Cítila jsem, jak se celá třesu, v tuhle chvíli jsem se bála víc než kdy jindy, ale o Edwarda. Chvíli trvalo, než jsem našla svůj hlas.

„Co se děje?“ ptala jsem se Edwarda šeptem.

„Jacob si chce vyřídit účty a odklidit mě od tebe. Ví, že jsme se zasnoubili,“ zavrčel. Střelila jsem pohledem po Jacobovi a přála si tu mít baseballovou pálku a moci mu s ní namlátit.

„Co chce udělat?“ ptala jsem se a strach v mém hlase už nešel přehlédnout. Ptala jsem se blbě, protože to bylo jasné, ale já doufala, že to nebude tak vážné.

„Ne, to nemůžete, nechte toho!“ vykřikla jsem zoufale, ale bylo vidět, že mě ani jeden neposlouchá.

„Bello, běž si stoupnout k Amandě!“ přikázal mi a pořád sledoval Jacoba. Bylo jasné, že budou bojovat a není cesty zpět, ani kdybych se tu stavěla na hlavu, nepomohlo by to.  Nechtělo se mi tam jít, ale měl pravdu, bude lepší, když budu o něco dál. Takhle by se o mě strachoval a něco by se mu stalo.

Ale ještě než jsem se k ní vydala, stoupla jsem si před Edwarda, zadívala jsem se mu do očí, ale on si mě nevšímal. Věděla jsem, nebo si přála, aby to byla pravda, že Jacob nezaútočí, když budu na ráně.

Nevím, co to do mě vjelo, ale prostě jsem to musela udělat. Stoupla jsem si na špičky a vrhla se na jeho rty. Potřebovala jsem to udělat, byla to nutnost. Hladově jsem ochutnávala jeho rty, a bála se od něj odtáhnout. Nechtěla jsem ho pustit a tak jsem mu omotala ruce pevně kolem krku. Chvíli byl překvapený a váhavý, ale nakonec se do polibku zapojil se stejnou vervou.

Nenáviděla jsem svou lidskost, když jsem se kvůli nedostatku kyslíku musela odtáhnout. Štvalo mě víc než kdy jindy, že nedokážu nic udělat a zastavit je.

„Bud opatrný, miluju tě,“ zašeptala jsem mu v polibku.

Když jsem se odtáhla, zadíval se mi do očí a pohladil mě po tváři. Cela jsem se klepala strachy.

„Nic se nestane,“ slíbil mi. Odtáhla jsem se od něj úplně a zamířila k Amandě, která se šklebila.

Když jsem se otočila na ty dva, v tu chvíli na sebe zaútočily a tak jsem nic neviděla, protože byli rychlí. Viděla jsem jen rozmazanou velkou hnědorudou šmouhu – Jacob, a modro bílou – Edward.

Neviděla jsem, co přesně dělají, a to mě znervózňovalo ještě víc. Jen jak se pohybovali jako šmouhy sem a tam. Amanda vypadala úplně v klidu, asi Jacobovi věřila, a Edwarda nikdy neměla ráda. Zato já ho milovala a musela jsem si přiznat, že i když nenávidím Jacoba, bála jsem se o něj. Nechtěla jsem, aby se mu něco stalo, nebyla jsem nikdy ten typ, co má rád odplatu. A tak jsem se bála o oba dva.

Šmouhy najednou narazily do stromu, který spadl. Oni se zastavili a já měla možnost vidět Edwarda přimáčknutého k jinému stromu Jacobem. Moje srdce se v tu chvíli zastavilo a moje ruce mě svrběly, jak jsem chtěla něco udělat, ale nevěděla jsem co, byla jsem moc slabá.

Jak mě to štvalo.

Edward ho ale od sebe odhodil a Jacob přistál na druhé straně pastviny.

Oba vrčeli a rozeběhli se naproti sobě.

Bože, bylo to horší jak psí zápasy a asi proto, že jeden z nich byl člověk.

Uslyšela jsem kňourání, které bylo od Jacoba, a v tu chvíli Amanda vedle mě znejistěla. A já začala v tu chvíli věřit, že to Edward zvládne. Věděla jsem, že on by Jacoba nezabil, nebo jsem v to alespoň doufala.

Stromy kolem nich byly popadané a zničené. Vypadalo to tu jako po druhé světové válce, ale  za to mohli jen dvě mýtické bytosti.

Když se najednou zastavili a já konečně mohla něco vidět.

Jacob byl přiklincovaný k zemi Edwardem. Oba na sebe zuřivě vrčeli. Edward vypadal opravdu zuřivě a jeho oči byly černé, bylo mi jasné, že musím zasáhnout, nebo Jacob nevyvázne.

Rychle jsem se k nim rozeběhla.

„Edwarde, ne!“ vykřikla jsem. Oba se na mě podívali a já k nim akorát doběhla. Klekla jsem si k Edwardovi a chytla ho za jednu paži.

„Edwarde, nedělej to. Nejsi jako on, nejsi zrůda,“ mluvila jsem k němu tiše. Slyšela jsem, jak za námi běží Amanda.

Edward se na mě otočil a já se vyděsila jeho černých očí, které teď ale chtěly smrt a ne moje tělo jako jindy, když jsou černé. Ale ani jeho oči a vrčení mě nedokázaly vyděsit na tolik, abych odešla.

„Edwarde, no tak,“ zašeptala jsem k němu a zadívala se mu pořádně do očí. Zavřel je a bylo vidět, jak se pokouší uklidnit. Nakonec se zhluboka nadechl a otevřel oči. Už nebyly tak temné.

Otočil se pohledem zpět k Jacobovi.

„Nech ji už na pokoji, sama si vybrala. Nepřibližuj se k ní, jinak se ti něco stane a ani ona tě už nezachrání,“ zavrčel na něj, a poté se rychle i se mnou zvedl a vedl mě pryč.

Konečně jsem měla pocit, že je to za mnou a čeká mě vážně jen štěstí s Edwardem.

Po tomhle jsme se vrátili do hotelu a zabalili. Autobus nás odvezl na letiště a hurá domů do Forks. Skoro celou cestu jsem prospala na Edwardově rameni a byla víc jak spokojená. Probudila jsem se chvíli před přistáním a tak mi Edward sundal prsten a dal mi ho na druhou ruku, aby to nebylo tak nápadné. Samozřejmě, že Cullenovi věděli o zasnoubení, ale Charlie se to směl dozvědět až ke konci příštího školního roku.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

20)  Noelle (06.07.2012 07:48)


Ewik

19)  Ewik (23.08.2010 09:26)

Krásná povídka, krásný díl

18)   (22.08.2010 21:35)

Tahle povídka je tak krásně zamilovaná!!!
Co to tu plácám?
Tahle stránka mě vážně mění. Sámý holky... už začínám "holkařit"
Kdybych tuhle stránku nenašel, nikdy bych slovo "krásně zamilovaný" neřekl To ani náhodou

piskot94

17)  piskot94 (22.08.2010 14:22)


no páni, boj s Jacobem jsem nečekalaq, tohle byla podpásovka!
moc se mi líbí, jak jí Edward ždy nasadí ten prstýnek, popisuješ to s takovým kouzlem
a doufám, že se teď neobjeví volturiovi a něco jim nepřekazí! třeba by jim tam chtěli taky vykácet pár stromů!
moc se těším na pokračování!!!!

16)  hellokitty (22.08.2010 01:26)

Linfe

15)  Linfe (21.08.2010 16:50)

Ty blááááho ta rvačka byla napínavá, ale já veděla, že to Ed s Bellinou pomocí ustojí. A Amanda, bůh ví jestli ho má ráda ale k ostatním se chová jako mrcha, nemám ji ráda. Doufám, že tohle bylo to nejhorší, co nás čekalo a teď nám zase naservíruješ parádni idylku :-)

14)   (21.08.2010 16:33)

To já taky

13)  Liz (21.08.2010 16:31)

Krásný díleček
Vážně začínám hodně nenávidět Amandu

12)   (21.08.2010 16:11)


Ty si hrozná vieš o tom?!:D Odkedy som sa dozvedela, že idú do Taliansko, odvtedy sa obávam, že sa tam objavia Volturiovci a všetko pokazia, ale nie! Si skvelá, že si to takto vyriešila. Dúfam, že Jacob im konečne dá pokoj a všetko sa vyrieši.
No a čo Charlie? Ktovie, možno jeho reakcia nebude taká, ako očakávajú
Krásne

sfinga

11)  sfinga (21.08.2010 14:51)

Páni, rvačka, mezi Edwardem a Jacobem, to bylo teda vážně něco
Jacob je v*l a korunovanej
A to prosím napíšu já, která jsem stoprocentně Team Jacob

Abera

10)  Abera (21.08.2010 14:50)

BellaMcCullen

9)  BellaMcCullen (21.08.2010 14:34)

super povídka! miluju jí! pokračuj a jen tak dál! akorát prosím piš piš piš ať už to máš hotový

semiska

8)  semiska (21.08.2010 14:17)

Moc krásné a povedené :) Amanda je hrozná a nemám ji ráda a Jake se chová jako kretén. Je dobře, že Bella zastavila Edwarda, aspoň se zachoval líp než by se zachoval Jake.
Už se moc těším na příští kapitolku.

Mili

7)  Mili (21.08.2010 14:10)

Úžasná kapitola

6)   (21.08.2010 13:38)

Úžasný a naprosto souhlasím se sakraprace

MejBi

5)  MejBi (21.08.2010 13:18)

4)  Tru (21.08.2010 13:13)

Nechápu, jak si na ni Jake může pořád dělat nároky....no jo no, vlk:)Povídka super

Michangela

3)  Michangela (21.08.2010 12:24)

sakraprace

2)  sakraprace (21.08.2010 12:08)

Amanda je kráva a Jake neskutečný blbec. Jsem ráda, že ho nenechala zabít, ale doufám, že už jim dají pokoj.

plyshovymedvidek

1)  plyshovymedvidek (21.08.2010 12:06)

jak už jsem řekla povídka je výborná

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Jacob - EC promo