Sekce

Galerie

/gallery/učitel i lásky.jpg

Dnes ještě Itálie nebude, místo toho budou menší problémy. Co se stane Belle? A jak na to bude reagovat Edward? Všem vám moc děkuju za komentáře, překvapilo mě, kolik jich bylo a jak se povídka líbí.

Byla jsem tak ráda, že se rozhodl jet s námi. Nevím, jak bych bez něj ty dva týdny přežila. Do teď jsem si to nechtěla přiznat. V nedělil večer mě Edward odvezl domů. Věci z velkého nákupu Alice, kterých ještě přibylo, když jsme ji nechali jen s Rose, nechala u něj, stejně mi bude balit ona. Nepustila by mě k tomu. Stáli jsme venku před domem a Edward mi podával baťoch, který s sebou vozím, jen aby to nebylo podezřelé. Charlie nemusí vědět, že mám u nich vše, jako bych tam bydlela. No, já tam vlastně skoro bydlím.

„Zítra tě zase vyzvednu,“ usmál se na mě, ale já se zamračila.

„Ty večer nepřijedeš?“ ptala jsem se zklamaně. Trochu se pousmál a přitáhl si mě k sobě blíž.

„No, chtěl jsem si popravdě popovídat s Alice ohledně Itálie, jak to tam bude.“

„Aha, v tom případě chci velkou pusu na dobrou noc.“ Usmál se a víc se ke mně naklonil, naše rty se skoro dotýkaly, když se zastavil. V klidu jsem vyčkávala, ale nic se nedělo. „Edwarde,“ zakňourala jsem. V tu chvíli se přisál na moje rty s takovou vervou, že jsem se zapotácela a narazila zády do jeho Volva. Ale bylo mi to jedno a polibek mu stejně horlivě oplácela. Přitáhla jsem si ho za zátylek k sobě. Edward se odtáhl, když jsem nutně potřebovala kyslík, krásně se na mě usmíval.

„Ráno si pro tebe přijedu,“ usmál se, ještě jednou mě zlehka políbil a já se pak neochotně vydala do domu.

Když jsem nakoukla do obýváku, ještě jsem zahledla Charlieho, jak dosedá do křesla, šmírák jeden.

„Jak ses měla, Bells?“ zavolal na mě jakoby nic. Zula jsem se a vydala se za ním.

„Skvěle, Alice mě zase dotáhla do obchodu a navíc se o mě přetahovala s Edwardem,“ zasmála jsem se a vydala se do kuchyně.

„A jinak?“

„Jinak jsem byla pořád se všemi a hlavně Esme, dost jsme si povídaly,“usmála jsem se na Charlieho a šla do pokoje.

Tašku jsem hodila do kouta a zamířila do sprchy, pak jsem se ještě v rychlosti podívala na učení a šla spát. Jenže to byl bod úrazu. Nemohla jsem usnout. Převalovala jsem se v posteli pořád dokola, poslouchala okolní zvuky, hlavně vítr venku. Usnula jsem až někdy nad ránem. A po chvíli mě budil budík.

Povzdechla jsme si a nějak se vyhrabala z postele. Došourala jsem se do postele a zalezla pod studenou sprchu, aby mě alespoň ta probudila. Rychle jsem se vysušila vyfénovala vlasy, a pak šla do pokoje se obléct. Nebrala jsem si nic extra, obyčejné rifle a triko a mikinu.

Popadla jsem tašku a vydala se do kuchyně, Charlie už nebyl doma. Rychle jsem do sebe nějak dostala vločky do mlíka a byla ráda, že jsem neusnula, nechtělo se mi dělat kávu a tak jsem do sebe hodila tu, co tu nechal vychladnout Charlie, asi ráno pospíchal.

Kopla jsem to do sebe a uklidila nádobí, když se na příjezdové cestě objevilo Volvo. Obula jsem se, popadla bundu a vydala se ven. Byla jsem tak šťastná, že ho vidím, bylo to až neuvěřitelné.

Stal u auta, rychle jsem k němu doběhla a skočila mu kolem krku. Byla jsem na něm závislá jako na drogách. Ale on byl lepší než všechny drogy světa.  On byl prostě Edward, lepší než jakákoliv extáze.

Ihned jsem vyhledala jeho rty a dravě se na ně přisála. Chvíli byl zaskočený, ale pak se jeho koutky zvedly do mírného úsměvu a přidal se. Držel mě pevně kolem pasu a já se k němu přitahovala rukama kolem jeho krku. Byla jsem vážně naštvaná na své plíce, že nevydrží víc, když jsem se musela odtáhnout.

„Takové přivítání si nechám líbit častěji,“ zasmál se hned, ale já se na něj zamračila. Raději to nekomentoval a pomohl mi nasednou do auta a rozjel se do školy.

„Tak jak jsem ti chyběl? Podle přivítání asi jo,“ usmíval se na silnici.

„Popravdě ani moc ne, jen jsem si spálila jazyk o kávu a potřebovala jsem ho zchladit,“ usmála jsem se na něj. Nevěřícně se ke mně otočil a vytřeštil oči, jen jsem se usmívala a podívala se na cestu. Přece mu hned za tepla nevyžvaním, že bez něj nedokážu už ani usnout. Už jsme stáli před školou, nechala jsem Edwarda, aby mi otevřel dveře, ať má alespoň nějakou radost ze života.

„Počkám tu s tebou do zvonění, a pak si to skočím vyřídit do kanceláře,“ usmál se na mě a opřel se o kapotu svého Volva.  Rukama si mě přitáhl blíž k sobě a pevně objal.

„To s tou kávou jsi myslela vážně?“ zeptal se po chvíli ublíženě. Tvářil se jako Bambi, když mu zabíjí maminku. Nešlo mu odolat, on ze mě vždy dostane pravdu a to nenávidím.

„Dobře, jak to jen děláš, že to ze mě vždy dostaneš?“ povzdechla jsem si poraženě. Na tváři se mu objevil krásný úsměv a víc si mě přitáhl, dala jsem mu ruce za krk a spojila je. Nevnímala jsem, že všichni koukají a políbila ho. Klidně bych v polibku pokračovala, ale asi měl jiný názor, protože se odtáhl. Zamračila jsem se na něj, ale on se jen usmíval.

„No tak, s pravdou ven,“ zasmál se.

„Stýskalo se mi po tobě, hrozně. Nějak moc jsem si na tebe jako polštář zvykla a večer jsem nemohla usnout,“ zašeptala jsem a dívala se na knoflíčky Edwardovy košile. Stisknul mě pevněji a přitáhl pro další polibek, který jsme museli přerušit až kvůli zvoněním. Rychle jsem se rozloučila a běžela na hodinu.

Vše probíhalo v klidu jako jindy až do třetí hodiny.

V tu dobu se po škole totiž začala šířit zpráva, že Edward jede s námi jako doprovod. Všem holkám naběhly jiskřičky v očích, když to slyšely. Dokonce jsme i zaslechla jejich plány, jak mi Edwarda přebrat. Některé věty typu Jizvička nemá šanci docela bolely. Vždy jsem dělala, že nic neslyším, ale všechny jsem je slyšela a všechny mi ubližovaly. S Edwardem jsem na svou jizvu zapomínala, ale teď jsem tu byla sama a dělala mi zase problémy. Alice se mě pokoušela rozptýlit, ale moc jí to nešlo.

Při obědě se Alice začala najednou ještě víc usmívat.

„Co se děje, že se tak culíš?“ zeptala jsem se a pustila se do jídla.

„No, už asi třetí profesorka se nahlásila jako další doprovod. A není poslední,“ zasmála se. Nemusela jsem číst myšlenky jako Edward, abych věděla, na co všichni myslí. „Jak přebrat krasavce zrůdě.“

Pokoušela jsem se tyhle myšlenky zahnat, ale i tak mi do smíchu nebylo. A tak jsem se po biologii místo tělocviku rozhodla jít domů. Nikomu jsem nic neřekla, jen sekretářce, že mi není dobře. Alice to určitě viděla a já chtěla být sama. Přes les to domů ani nebylo daleko, tak jsem se mohla stulit do postele a zahrabat pod peřinu. Po tak dlouhé době mě to zase skolilo. Zahrabala jsem se pořádně pod peřinu a zase si uvědomovala pravdu. Jsem zrůda a může za to jediná osoba, kterou nenávidím.

Uslyšela jsem zvláštní skřípavý zvuk, ale nějak zvlášť jsme ho nebrala na vědomí. Z mého stavu mě probudila studená paže kolem mého pasu osoby, která druhou rukou odtáhla peřinu. Přes slzy jsem nic neviděla, ale bylo mi jasné, kdo to je. Přitáhl si mě k sobě a já se mu schoulila do jeho bezpečné náruče.

„Bello, lásko, co se děje?“ šeptal ke mně sametový hlas, ale já nedokázala mluvit. Navíc jsem se styděla za svůj obličej, tak jsem ho zabořila do jeho hrudi a smáčela mu košili slzami. Pevně mě k sobě přitiskl.

„Bell, co se stalo?“ ptal se mě zoufale. Vím, že ho štve to, že mi nedokáže číst myšlenky, ale já za to byla ráda.

„Jsem zrůda.“ To bylo jediné, co jsem ze sebe dokázala dostat. Ještě víc, pokud to bylo možné, si mě k sobě tisknul a dal mi pusu do vlasů.

„To není pravda,“ šeptal ke mně.

„Jsem ohavná. Lidé na mě nedokážou koukat a když ano, tak zírají na jizvu. Měla bych nosit nějakou masku.“

Prudce mě od sebe odtáhl, vzal můj obličej do svých dlaní a zadíval se mi do očí.

„Všichni ne! Ti, co tě mají opravdu rádi, vidí, jak jsi krásná. Protože znají tvoji krásnou duši. Nic na světě tě nemůže udělat ošklivou.“

„Víc už to ani nejde,“ špitla jsem, ale jeho dokonalému sluchu to neuniklo. Jeho oči ztmavly a byl v nich rázem vztek a hněv, zavrčel na mě. Docela jsem se ho v tu chvíli i bála a moje srdce to dalo najevo tím, že se rychleji rozeběhlo.

„Tohle už nikdy neříkej!“ zavrčel na mě. Moje srdce se na chvilku zastavilo, a poté rozeběhlo strašně rychle.

„Dobře,“ pípla jsem vystrašeně, až mě to samotnou překvapilo. Edwardovy oči ihned zněžněly, zase si mě k sobě přitáhl, a opatrně se se mnou kolébal, aby mě uklidnil.

„Promiň, nechtěl jsem tě vystrašit,“ šeptal omluvně a chvilkami mi dával polibky do vlasů.

Po nějaké době jsem se probudila z nečekaného spánku. V pokoji už byla tma, trochu jsem se zavrtěla, jak jsem byla ztuhlá. Uvědomila jsem si, že na posteli ležím sama. Rychle jsem se vymrštila do sedu, ale zamotala se mi hlava, tak jsem si hned zase lehla. To už mě braly studené paže, jejíž majitele jsem hledala, do náruče.

„Jsi v pořádku?“ ptal se hned starostlivě. Přikývla jsem a víc se k němu přitulila. „Spi,“ zašeptal a mně nedělalo problém ho poslechnout, protože jsem za chvíli byla v říši snů.

Od toho dne bylo vše v pořádku. Alicin plán vycházel přesně, takže nakonec jelo víc profesorů, spíš profesorek, než bylo nutno. Vše probíhalo v klidu s blížícím se koncem roku, nemohla jsem se dočkat prázdnin.

Charlie samozřejmě věděl, že Edward jede taky. Proto ho jednou zase pozval. Mě vyhostil do kuchyně, zatímco Edwardovi říkal pravidla, co smí a nesmí. Edward mu vše odkýval a Charlie byl trochu klidnější. Mě osobně dal taky kázání, vážně to bylo něco a já odcházela do pokoje rudá až na zadku. Tomu se ten zmetek smál, když čekal v mém pokoji.

Alice už mi zabalila ten velký, co velký, obrovský kufr. Když jsem ho viděla poprvé, myslela jsem si, že tam má věci i Edward, bylo nemožné, aby byl jen pro mě. Ale to byl omyl, on měl svůj vlastní, ale hlavně menší. V tu chvíli jsem na něj byla naštvaná, že nedokázal Alice krotit i u mého kufru. Do Itálie se mělo letět večer druhého dne po vysvědčení.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Evelyn

15)  Evelyn (16.08.2010 17:28)

Jo, docela její myšlenky chápu. Lidé v tomhle umějí být hodně zlí.

14)  kikík (14.08.2010 20:25)

krásné

13)  hellokitty (13.08.2010 00:12)

Linfe

12)  Linfe (12.08.2010 21:34)

Boží boží boží......těším se co bude dál....

Mili

11)  Mili (12.08.2010 20:02)

Fantastická kapitola Ty lidi ze školy jsou opravdu hnusní, chudák Bella

sfinga

10)  sfinga (12.08.2010 17:52)

Je mi jí líto. Má přítele, kterému evidentě nevadí nějaké poranění, nebere to jako znetvoření, ale svět kolem ní jí to vždy připomene.
Fandím jí, fandím jemu, fandím jejich lásce a ostatní ať se třeba propadnou do horoucích pekel.
Dávej v té Itálii na ně pozor, jo? Prosím

sakraprace

9)  sakraprace (12.08.2010 17:49)

Ty její spolužačky jsou fakt krávy. Co je Bella s Edwardem, tak jsem úplně zapoměla, že nějakou jizvu má. Byl o to trochu šokující připomenutí.
Na výlet do Itálie se moc těším a kapku se děsím, co je tam čeká.:D A taksy se moc těším na další díly, tento byl super.

8)  Tru (12.08.2010 16:28)

Super:) Tohle bude ještě sranda, hm?:)

piskot94

7)  piskot94 (12.08.2010 16:19)

to je snad poprvé, co Belly doopravdy lituji:'-( chudák, spolužačky bych přerazila
a to je snad poprvé, co mi edward přijde jako ťutín krásně napsané
Alice zase řádila ale já bych si to nakupování klidně nechala líbit
moc se těším na výlet do Itálie!!!! a samozřejmě tedy na další a další kapitoly!!!

Michangela

6)  Michangela (12.08.2010 14:57)

To bude zajímavý výlet!!!

Ewik

5)  Ewik (12.08.2010 14:23)

Krásný díl
Moc se těším na Itálii, jsem zvědavá co na ně vymyslíš.

semiska

4)  semiska (12.08.2010 12:43)

Opoět skvělá a nádherná kapitolka. Jen mě mrzí, že některé spolužačky jsou na Bellu tak zlé Nejradši bych jim zakroutila krkem...
Aspoň má Bella někoho jako je Edward a snaží se jí pomáhat.Je přímo kouzelnej
Moc se těším na další kapitolku.

3)   (12.08.2010 12:26)


AAAAAAAAAAAAAAA
TY to napínaš
Je to veľmi pekné a dojemné. Miestami aj kruté. Je fajn, že Bella má pri sebe niekoho ako je Edward, ktorý je naozaj lepší než hocaká extáza
Už sem s tým Talianskom...hoci neviem, či už som pripravená na to, ak by sa niečo pokazilo...
V každom prípade táto kapitola bola super!

Abera

2)  Abera (12.08.2010 11:26)

Krásný

BellaMcCullen

1)  BellaMcCullen (12.08.2010 11:15)

pěkný!!! krása! jsem zvědavá co bude v itálii!!:) ;)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Edward & Bella