Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 11. 9. (18:44)

Beth o postavách ságy.

Taylor vymete talk shows.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

ELIZABETH REASER O POSTAVÁCH SÁGY

11. 9.

„Zbožňuju Roba a Kristen. Jsou pro mě jako rodina,“ říká Elizabeth. „Oba jsou velmi stydliví a sladcí. Kristen je naprosté zlatíčko, miluju ji. A Rob je pořád tím samým klukem, kterého jsem potkala před čtyřmi lety. Ani o nich nesmýšlím jako o celebritách, dokud nejdu někam, kde jsou i oni, a kde všichni křičí a šílí. Do té doby, než jsme někde jako třeba na Comic Conu, to skoro nevnímám.“

„Tak nějak cítím, že se Ashley Greene nejvíc podobá své postavě (Alice Cullenové). Nevím, jestli by se mnou souhlasila. Je jí podobná – sladká, vřelá a miluje módu… estetičnost,“ tvrdí Beth. „Nikki Reed má v sobě také mnoho z Rosalie Cullenové, hodně divokosti, lásky a výjimečnosti. V každé postavě jsou kousky nás. Peter Facinelli to samé, na place je to pro všechny takový táta. Skvělý táta, skvělá hlava rodiny.“

HollywoodLife

TAYLORA MŮŽETE OČEKÁVAT...

11. 9.

... rovnou ve dvou televizních talk show. Jak je známo, Taylor propaguje svůj nový film Abduction (Bez dechu, ČR 29. 9.; SR 6. 10.), takže můžeme pravděpodobně očekávat otázky především na tento film, ale kdoví, možná se dostane i na Breaking Dawn :) Těšit se na něj můžete:

- 22. září v Regis and Kelly

- 23. září v show Jimmyho Fallona


TRAILER 'BREAKING DAWN' ODVYSÍLÁ I LOVEFILM.COM

11. 9.

Že se na nový trailer Breaking Dawn můžeme těšit v úterý, to už víme, teď je ale známo, že trailer bude viset i na LoveFilm.com, kde ho můžeme očekávat v 00:01am GMT (což by u nás mělo být v 1:01 13. září).

VŠECHNO NEJLEPŠÍ, RENESMEE!

10. 9.

Dnes je to přesně pět let, co se Belle a Edwardovi narodila poloupíří holčička Renesmee...

Pokud zapátráte na internetu, zjistíte, že se všude udává její datum narození jako 10. září, což odpovídá i knížce, ovšem v Oficiálním ilustrovaném průvodci Stmíváním se udává až 11. září. Sami si můžete vybrat, kdy chcete Renesmee popřát, ale jelikož jsme Nessie přáli desátého i minulý rok, nebudeme na tom nic měnit Zkrátka a dobře...

Všechno nejlepší, Renesmee!

15 VTEŘIN Z BREAKING DAWN TRAILERU!

9. 9.

Nas... štvaný Edward, těhotná Bella, Carlisle, vlci!!!

KOUKNĚTE SE ZDE

DALŠÍ TRAILER A ČESKÝ PLAKÁT ROZBŘESKU

9. 9.

Před chvílí Summit aktualizoval svůj Twitter se zprávou, že se ještě dnes (u nás možná až zítra brzy ráno) dočkáme 15 sekund z nového traileru Breaking Dawn.

A v úterý 13. září v 7:30 pm (u nás 14. září 1:30), na Belliny narozeniny, se můžeme těšit na konečný trailer.

- Také nás brzy čeká ochutnávka prvního českého plakátu k Breaking Dawn Rozbřesku. Hlavní plakát bude zveřejněn do konce září.

NOVÁ FOTKA Z BD

9. 9.

Na webu MTV se objevily fotky z očekávaných podzimních filmových trháků - a Breaking Dawn samozřejmě nesmí chybět.

MTV

NOVÉ PLAKÁTY K BREAKING DAWN

9. 9.

 

YahooMovies

DVA NOVÉ PLAKÁTY BUDOU BRZY!

8. 9.

Na oficiálním Twitter účtu od Summitu se před třemi hodinami objevila informace o tom, že během zítřka se na účtu YahooMovies objeví dva nové plakáty. Díky časovému posunu je možné, že se pro nás objeví už dnes, tak uvidíme, kdy něco uvidíme :-)

Malá ochutnávka zde:

@Twilight

TRAILER 'LOOSIES' (PETER FACINELLI)

7. 9.

DALŠÍ KLIP Z 'BREAKING DAWN' V ŘÍJNU?

7. 9.

Že by se v září mohl objevit delší trailer k Breaking Dawn, je už dlouho známo, teď se ale objevila informace, že na filmovém festivalu Stiges ve španělské Cantalonii, bude do světa vypuštěn další kousek z Breaking Dawn. Klip by měl být promítán 8. října.

RobertPattinsonUK

PŘEKLAD Z FRANCOUZSKÉ PREMIERE

7. 9.

(Některá spojení byla přeložena nestandardně. Takže je poznám! :-) Nebraska)


Robert

Premiere: Jak dlouho trvaly oba filmy?
Robert Pattinson: Osm měsíců!

Premiere: Necitujeme ji, ale Kristen nám tvrdila, že to bylo šest měsíců.
RP: Muselo to trvat déle.

Premiere: Byla nějaká rána, kdy ses vzbudil a říkal sám sobě: "Nemůžu uvěřit, že ještě pořád natáčíme tenhle film?"
RP: Jasně, vždyť jsme strávili dva měsíce v jednom pokoji před obrovským zeleným plátnem.

Premiere: Doufám, že to byla ta postelová scéna!
RP: Ne! Ta se dělala ve dne. Ne, museli jsme točit i scény, kde se nic nedělo. Byli jsme přilepení před tím zeleným pozadím, všude na zemi umělý sníh, a strávili jsme dny opakováním slov, díváním se jeden na druhého a snažili jsme se vypadat tak intenzívně, jak je to bylo možné.

Premiere: Vám nikdo neřekl, že to byl jen experiment?
RP: Jo, to je přesně ono! "Teď vás na osm měsíců postavíme před zelené pozadí a uvidíme, kdo z vás se složí jako první."

Premiere: Přišel Bill Condon se svou oscarovou soškou v podpaží?
RP: Ne, to se mu nepodobá. Ale myslím, že si neuvědomoval, do čeho se to pustil.On je typ, co se buď vůbec nestresuje, nebo to fakt dobře skrývá. Je to fakt sranda. Každý k němu chodil a křičel: "Bille, viděl jsi to? Je to nesmysl!! A on se na ně jen podíval a řekl: "Já vím, je to šílený." A v další vteřině byl pryč.

Premiere: Taky způsob, jak řešit problémy.
RP: Měli jste ho vidět. 'Naprosto s tebou souhlasím, je to katastrofa!' A pak na zbytek dne zmizel. Bill je neuvěřitelně legrační a trochu toho svého humoru dal i do filmu. Twilight sága není úplně známá svou zábavnou stránkou, ale to je tím, že předchozí režiséři byli hodně přitahování tím strachem, který v tom je. Začátek posledního filmu je úplný opak: lehký, oddechový...

Premiere: První záběry trailer rozhodně vypadaly světle a slunečně.
RP: Bill je taky excelentní scénárista. Jako Chris Weitz, který si při New Moon docela troufal. Nebál se se někdy trochu odklonit od knížky. V jakémkoliv jiném filmu ho měníme v průběhu natáčení, pokud to nefunguje, takže to pak lépe plyne. Ale u Twilight to nebylo vždycky možné. Pokud jsem někdy nebyl úplně spokojený s nějakou replikou, bylo mi řečeno: 'Ale to musíš říct! Je to v knížce!' Bill ale neváhal: "Přizpůsobíme to, koneckonců je to můj film." *směje se*

Premiere: Právě jsi naštval miliony fanoušků.
RP: Blbý. Připomnělo mi to něco, co jsem viděl nedávno, když jsem narazil na obrázek holky, která na sobě měla vytetovanou tu slavnou větu A tak se lev zamiloval do jehňátka. Podíval jsem se ještě jednou a ona tam místo toho měla: A tak se jehňátko zamilovalo do lva. Dovedete si to představit, mít do kůže vyrytou nějakou filmovou hlášku, ještě ke všemu špatnou hlášku?

Premiere: První tři filmy byly vždycky o potlačování sexuality. V tomhle je to jak mejdan: půlnoční koupele, sexuální scény s lámáním postelí, uspěchané těhotenství,,, Nevím, jestli to všechno najednou vydržím.
RP: Taky mě to trochu děsí, abych byl upřímný. Když jsem slyšel o poslední knížce a bylo mi řečeno: 'Uvidíš, celou dobu spolu spí, občas je to fakt drsný. Jacob se zamiluje do dítěte...' Z toho jsem byl trochu vyjevený. Když to takhle shrnete, vypadá to jako nejpodělanější příběh všech dob. Ale když jsem to četl, nebylo v tom nic šokujícího ani skandálního. Pro ty, co nečetli knížku musím říct, že tenhle film bude zdaleka nejzajímavější z celé ságy. Od teenagerského fantasy žánru jsme se dostali k divnému dramatu, co se občas změní v horor. Jsou tam scény, kdy Bella vypadá jako mimozemšťan. Když se z ní to dítě porkouše, Bella vypadá tak vychrtle a otřesně. Kristen musela nosit ten příšerný makeup, a když jsem ji viděl přicházet na plac, ptal jsem se štábu: "Jste si jistí, že točíme Twilight? Nemá to mát přástupnost od třinácti let?"

Premiere: Jsem si jistý, že David Cronenberg bude potěšen. (Robert právě filmuje adaptaci Cosmopolis od Dona DeLila)
RP: Myslím, že si určité scény užije, jako třeba tu, kdy ji otevřu porkousnutím její placenty. Kdyby to bylo v jednom z jeho budoucích filmů, bral by ten záběr samozřejmě hodně zblízka.

Premiere: S Breaking Dawn asi budeš přitahovat nové publikum. Počínaje těmi, kdo jsou zvědaví na ten zvrácený děj.
RP: Rozhodně nebudou mít pocit, že vyhodili své peníze. Je to sranda, žádný film těhle rozměrů si netroufl brát na sebe taková rizika. Ale ty nejšílenější scény jsou velkou součástí toho, jak se děj posunuje , takže bylo nemožné je do toho filmu nedat. Denně jsme se na sebe dívali a říkali si: 'Myslím, že nemáme na výběr, musíme filmovat ty divný věci.' Nebyl způsob, jak to nějak utlumit.

Premiere: Takže z tebe se stal expert na ústní císařský řez
RP: To byla bez debat nejzábavnější věc, co jsem kdy dělal. Zvedl jsem hlavu, celý pokrytý cottage sýrem nebo co to na mě dali. Před natáčením té scény jsme si se Stephenií, porodní asistentkou a Kristen sedli a povídali si s doktorem, abychom se rozhodli, kam mám kousnout, aby to vypadalo jako v opravdovém životě. Doktor se na nás podíval trochu zmateně a řekl: 'Nemyslím, že byste to někdy mohl dělat v reálném životě.' *směje se*

Premiere: Čím dál víc se na ten film těším...
RP: Já taky. Nejspíš při jeho sledování umřu smíchy.

Premiere: Zastav mě, jestli se pletu, ale cítím, že ta hysterie kolem všeho se uklidňuje, že teď tak nějak můžete vést normální život.
RP: Ještě ne, ne. V LA mám tak čtyřicet vteřin od okamžiku, kdy někam přijedu, než mě někdo poprosí o autogram. To je vina Twitteru. Kdyby ten web neexistoval, byl bych v pohodě. Když o někoho zavadím pohledem, honem vytahují telefony. Vím dobře, že jsem v háji a že strávím velkou část dne setřásáním lidí. Je to frustrující.

Premiere: Je pravda, že jste v Brazílii způsobili pozdvižení, když jste tam točili líbánky?
RP: Jo, způsobili, protože na letišti nás málem uvěznili. Pořád nevím proč, ale bylo to docela děsivý. Chlápek na imigračním nám řekl: 'Jste v mé zemi, takže budeme hrát podle mých pravidel.' 'Jo, jasně, cokoliv chcete, jen mě nechte opustit letiště.' *směje se*

Premiere: Jaké to bylo na place poslední den natáření BD, když jsi se měl rozloučit se čtyřmi lety Twilight?
RP: Poslední natáčecí den jsme byli v Kanadě. celý štáb. Normální den na place BD, točili jsme v noci, mrzlo a pršelo. Když první asistent oznámil klapkou konec, všichni se zamkli ve svách přívěsech, ani si nedali poslední drink. Ale pokud mluvíme přímo o mém posledním dni, ten přišel o něco později a byl úžasný. Část štábu se vrátila do karibiku na dotáčky. Byli jsme tam jen Kristen a já, žádné obavy... Natáčeli jsme v moři, takže jsem nemusel mít makeup nebo kontaktní čičky. Bylo fakt vedro, na konci dne jsme šli všichni na koktejl na pláž, pozorovali jsme západ slunce. Ptal jsem se sám sebe, proč jsme tole nedělali každý z těch čtyř roků. Každý těžký moment se prostě rozplynul.

Kristen


Premiere: První Twilight film byla teenagerská love story, druhý milostný trojúhelník a třetí vypadal trochu jako válečný film. Jak bys popsala Breaking Dawn?
KS: Je to spíš rodinné drama. Oproti předchozím filmům jsou v tomhle všichni na jedné straně. Začátkek filmu nasadí tón, který je doslova jiný než v ostatních filmech, což podle mého názoru Sága opravdu potřebovala. Je to zábavné, je to odlehčené, konečně vidíme postavy štastné. Samozřejmě to netrvá dlouho.

Premiere: Přiznávám, že mám trochu slabost pro první film. Mám pocit, jako by tu ty další dva byli jen proto, aby se ten příběh dostal pod kůži.
KS: Rozumím tomu a souhlasím, první měl prostě něco. Byl to úplný originál a byl jen sám za sebe. Cítila jsem, že ta knížka je dobře reprezentovaná, že Stepheniin rukopis jedobře vidět. BD je vrcholem příběhu, který jsme tvořili tři filmy. Je to velkolepé finále se vším tím natěšením a nadšením, které k tomu patří.

Premiere: Četl jsem, že Stephenie napsala hlavní linie čtvrté knížky hned po té první, což by vysvětlovalo tu "vycpávkovou" část druhé a třetí knihy.
KS: O tom jsem nevěděla. Ale je pravda, že by to nebylo absurdní ve smyslu, že bychom přešli rovnou z knížky jedna ke svatbě ve čtvrté. A zároveň si pamatuju, že Stephenie psala Rozbřesk ve chvíli, kdy jsme točili Twilight. Když si zpětně promítám to období, připadá mi to trochu šílené. Nikdo nikoho neznal, byli jsme jiní. Zas nás vidím, herce, režiséry, scénáristy, jak se setkáváme a potichu a stydlivě si říkáme 'Ahoj všichni'. Teď jsme si všichni tak blízcí, je to zlváštní.

Premiere: Bylo ti sedmnáct, když se začal točit první film. Jak tě ty čtyři roky ságy změnily?
KS: Když strávíš čas na projektu, který si žádá tolik práce, musíš se cítit, žes tomu něco dal; musíě být připravený bránit to tělem i duší. Takhle se cítím pro všechny své filmy. Twilight mi pomohl sdílet tuhle vášeň s větším publikem. Jako každý, kdo dosáhne tohohle stupně slávy, Sága je hodně kritizována, ale uvědomila jsem si, že mě to jen nutí ji ochraňovat ještě víc. Tahle zkušenost mi pomohla se otevřít. Když jsem byla mladší, cítila jsem některé věci silněji, ale nebyla jsem schopná je převést do slov. Udělala jsem tuny pokroku. V tomhle směru tě každý nový projekt formuje, pomáhá ti bojovat proti svým zábranám krok za krokem. Když jsem začala, byla jsem teenaeger a myslím, že je ti líp, když se naučíš poznávat sám sebe, vezmeš svoje tělo za své. Až potom, kdy sám nad sebou takhle převezmeš kontrolu jsi schopný ji ztratit, pokud to scéna vyžaduje. Jako každý fikm,  i Twilight mě donutil vyrůst, i když možná trochu rychleji než ty ostatní.

Premiere: Mezi dvěma filmy jsi natočila Runaways a Welcome to the Rileys. Silné a nezávislé postavy...
KS: To nebylo vědomé rozhodnutí. Když to vezmu tak, že jsem od přírody introvert, myslím, že si to musím vykompenzovat hraním takových rolí. Ale vážne nejsem proti hraní slabých a zranitelných postav. Mohlo by to být fascinující.

Premiere: Připadaly ti při natáčení BD některé dny dlouhé?
KS: Někdy se to opakovalo do takové míry, že jsem si připadala, jako bych natáčela scénu z minulého filmu. To neznamená, že by ty scény nebyly pro ten film rozhodující, jen jsem si někdy připadala jako Bill Murray v Na hromince o den více. Speciálně když jsme zůstávali nějakou dobu v domě v Baton Rouge v Louisianě. Točili jsme tam vnitřní scény předtím, než jsme se přesnunuli ven. Byly to intimní scény se spoustou pocitů a dialogů; točili jsme je jednu za druhou, do nekonečně. Myslela jsem, že to nikdy neskončí, obzvlýášť když jste, jako já, zvyklí na nezávislé filmy, které jsou hotové za pět minut.
Pak jsme se přesunuli do Kanady, kde mrzlo. Místo abychom byly šťastní, že jsme konečně venku, umírali jsme touhou dostat se zpátky dovnitř, abychom se zahřáli. Načasování nemohlo být horší. Dokonce i když jsme točili líbánkové scény v Brazílii, bylo právě období dešťů.

Premiere: Co pro tebe byly klíčové momenty natáčení?
KS: Ty, na které fanoušci nejvíc čekají: svatba, první milování, porod. Konečně je dát na plátno bylo očišťující.

pattinsonlife

VIDEO Z TAYLOROVA FOCENÍ

6.9.

Na titulce říjnového vydání amerického časopisu pro dívky Seventeen se objeví Taylor Lautner. V rozhovoru se pak přizná k tomu, jak moc miluje svého psa, jakou ctí je pro něj být na titulce a že fakt může děvčata v teplácích.

Seventeen

NOVÁ FOTKA Z FRANCOUZSKÉHO PREMIERE

6. 9.

Ve francouzské verzi filmového magazínu Premiere se objevila nová fotka. Kvalita zatím nic moc, až bude lepší, nahradíme.

 

robpattinson

SEZNAM TERMÍNŮ TWILIGHT CONVENTION

Pokud jste fakt, ale jako že fakt úplně nejvíc nejšílenější fanoušci, měli byste si ve svých diářích udělat místo na sedm oficiálních fanouškovských srazů v USA. Jsou celovíkendové, první začíná v říjnu v Baltimore a je jasné, že někdo z castu Twilight se tam objeví. A když budete mít štěstí, budete se moci i přitulit!

"Mohl by ji někdo odstranit, prosím?"

Veškeré další info najdete na twilightconvention.

(Nebraska)

ROB NA TO ZASE JEDNOU KÁPNUL

5. 9.

- Na tom obrázku vypadáme jako ségra s bráchou, je to vážně divný.

- Ve skutečnosti jako ona nevypadám.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4 5 6   »

Ajjinka

41)  Ajjinka (07.09.2011 09:53)

Ňuf!
Tohle rozhodně poznáme!

ambra

40)  ambra (07.09.2011 09:46)

Při čtení rozhovoru jsem ani nedýchala (jen Robík mi to občas kazil a zase mě rozesmíval ). Normálně z toho mám zrychlený tep, jak se těším. Díky za překlad, Nebí .

Twilly

39)  Twilly (07.09.2011 09:45)

To je jasný, že Tor "znásilníme" k Eliahovi, holky, jsem vaše, vždyť jsem byla první kdo se k tomu Torinmu bohovi hlásil!!!

Bye

38)  Bye (07.09.2011 09:36)

Jéžiš, to se mi ulevilo, že je živ a zdráv!
Eliaha musí odvyprávět, to je bez debat!!!

Nebraska

37)  Nebraska (07.09.2011 09:26)

No, do Eliaha ji budeme muset pošoupnout nějak... uplatit, nebo tak
A tohle je David Gandy, je živ a zdráv. Vím, koho jsi myslela, ale taky si nevybavuju to jméno.

Bye

36)  Bye (07.09.2011 09:20)

Cožéééé??? Já myslela, že bude Eliah... No nic...
Já mu říkám Vishous, páč si nepamatuju, jak se jmenuje. Teda, vlastně není to ten, co už není?:(

Nebraska

35)  Nebraska (07.09.2011 09:00)

Neeeee, jedna dobrá duše to přeložila z francouzštiny do angličtiny a já pak z angličtiny (takže je mpžný, že původně byl ten rozhovor vlastně úplně o něčem jiném )
A mám, akorát nemá tetování, takže vlastně není Vishous, ale jeden chlap, ze kterýho se za pár dní pěkně poslintáme A bude za to moct Tor na BH ;)

Bye

34)  Bye (07.09.2011 08:57)

Jůůů, díkec za překlad!
Z francouzštiny, jo?
A hele, Neb, nemáš Ty náhodou novýho Vishouse???

Nebraska

33)  Nebraska (07.09.2011 08:34)

Tak, musím říct, že při překládání části o posledních dnech natáčení jsem se cítila fakt dojatě, fňuk

Twilly

32)  Twilly (06.09.2011 22:47)

Bonzačko! :p

Bosorka

31)  Bosorka (06.09.2011 22:42)

Byla totiž navoněná tím domácím uzeným, co jsem měla k svačině..... ;)

Twilly

30)  Twilly (06.09.2011 22:39)

Panebože gumu? Bosi, kam na to chodíš, jo, jsem téměř všežravec, ale pouze TÉMĚŘ!!!

A Nebí, tvůj ksichteček taaaaaaaaaaaaky stojí za to... hezkej pán, moc hezkej

Bosorka

29)  Bosorka (06.09.2011 22:37)

A ona mi snědla i tu gumu! To se řeknééééééééééé
už končím Neb, ať nedostanu ten bar, bar, bar-ban! ;)

Twilly

28)  Twilly (06.09.2011 22:31)

Nedám! Neměla ji nechávat jen tak! Svačina se hezky jí... to ti dokážou i mé faldíky :D

Nebraska

27)  Nebraska (06.09.2011 22:28)

gucci, viď?
Twilly, jojo, taky bych se nechala obejmout (ale nezakecávej tu svačinu! )
Bosorko, rozhodně! A te%d si sedni, hodná holka

Bosorka

26)  Bosorka (06.09.2011 22:25)

Protože byla MOJE!!!A pančelka se musí poslouchat, že jo pančelko?!!!!!

Twilly

25)  Twilly (06.09.2011 22:24)

Nevy(z)vrátím! Proč já!

Hele, holky, nádherný Emmettův ksichteček, co? :D

gucci

24)  gucci (06.09.2011 22:21)

Neb s tímhle obličejem stoprocentně....!!!:D

Bosorka

23)  Bosorka (06.09.2011 22:20)

Twilluše nemá pomůcky na geometrii!!! A bere mi gumu, pančelko, ať si vezme svoji!!!!!!!!

Nebraska

22)  Nebraska (06.09.2011 22:19)

Vy dvě jste se teda hledaly, tyjo Twilluše přestane zlobit a (vyz)vrátí sváču! Bosorka přestane bonzovat!
Jo, já myslím, že by mi to šlo B)

«   1 2 3 4 5 6   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still