Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 6. 11. (17:09)

Nová stillska - Carlisle.

Celé video ze setkání s fanoušky.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

NOVÁ STILLSKA - CARLISLE

6. 11.

BrandHeroin

CELÉ VIDEO ZE SETKÁNÍ S FANOUŠKY

6. 11.

Ze včerejšího setkání s fanoušky, kde kladli své otázky, se objevilo video v úžasné kvalitě. Kristen, Bill, Rob, Taylor a 30 minut. Rob je jako vždy vtipný a celkově jsou všichni hrozně milí :-)

DALŠÍ SCÉNA Z 'BREAKING DAWN'

5. 11.

Video předsvatebního zkrášlování...:)

VideoDetective

NOVÉ STILLSKY Z 'BREAKING DAWN'

5. 11.

Pár nových obrázků (dva z nich jsme již viděli) zatím v nic moc kvalitě - Seth, Carlisle a Esme, Eleazar, spolužáci a obrázek ze svatební hostiny.

BrandHeroin

DNES/ZÍTRA TISKOVKA S FANS S LIVE STREAMEM

5. 11.

Dnes (u nás v neděli) proběhne v Los Angeles další setkání s fanoušky, kterého se zúčastní Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner a Bill Condon. A díky webu Cambio ji budete moct živě sledovat i vy. V neděli v 1:30 ráno sledujte - LIVE STREAM. Takže noční ptáci, hodně štěstí:D

KRISTEN PRO VOGUE ITALIA

4. 11.

O rodičích pracujících ve filmovém průmyslu

Oba mí rodiče pracují u filmu a televize, brali mě s sebou do práce. Když jsem viděla lidi všech věkových kategoriích hrát, dokonce i děti, okamžitě jsem věděla, že to chci dělat taky.

Proč ráda vtipkuje na place?

Máme hodně volného času, takže si to tam chci užít!

Kam by chtěla přistát, kdyby ji Kapitán Kirk vzal zpátky v čase?

Někam kolem 1948, 1950, abych mohla poslouchat blues a jazz beatnické generace.

O její Sněhurce

Je to opravdu ta původní Sněhurka, bojovnice, která dokonce nosí brnění!

O scéně na pláži ve Sněhurce

To je scéna, kde jsem konečně viděna po útěku od zlé královny. Miluju ty šaty, jsou krásné! Pomohly mi dostat se do role. Také tíha té mokré látky mi pomohla porozumět potížím, kterým musela Sněhurka čelit, aby utekla svému osudu. Ty vlasy jsou pro tuto roli také zásadní. Mám příčesky, moje vlasy jsou kratší, asi po ramena. Ani barva není moje. Od té doby, co hraju jsem ve filmu nikdy neměla svoji přirozenou barvu, což je světle hnědá. Ale nevadí mi to, je zajímavé vidět samu sebe jinou, když se podíváte do zrcadla.

Jaký druh oblečení nosí?

Ráda bych nosila velmi ženské oblečení, ale v normálním životě, doma v Los Angeles, se chci raději cítit pohodlně. Zatímco když někam jedu, jako v tomhle případě, tak si sbalím všechny druhy oblečení, i večerní, protože si myslím, že možná budu mít šanci vytáhnout je.

Jak dlouho jí trvá balení?

Jsem velmi systematická. Musím prostě otevřít skříň a vybrat. Ale jak vidíte, i když si s sebou vezmu hodně oblečení, tak to vždycky skončí u totohle: tričko, rifle a kecky.

O posilování a udržování se fit

Jsem od narození hubená. Takoví jsme všichni v rodině, takže nemusím moc cvičit ani držet diety. Dělám jen cvičení, která potřebuju na place. Například teď se kvůli Sněhurce nezastavím: běhám, skáču, bojuju s mečem, jezdím na koni.. Dělám všechno možné! Vidíte, dokonce jsem se i zranila. Ale není to nic vážného.

O její energii na place

Je to pravda, netrpím nedostatkem entuziasmu. Pokud je něco potřeba udělat, řeknu: 'No tak, na co čekáme? Jdeme to udělat!' Protože se nemůžu dočkat, až začneme. Díky tomuhle přístupu mám pořád energii. Ráda dělám něco nového.

Budoucí projekty

Právě teď před sebou nemám nic určitého. Využiju šance jet domů, k rodině, užít si volného času. To je ideální dovolená. Kvůli své práci jsem cestovala kolem světa, někdy jsem ani nevěděla, kde jsem. Miluju cestování, ale momentálně potřebuju dobít baterie.

Jaký druh herečky je?

Nejsem typem herečky, která se fanaticky připravuje pro roli. Na place dělám všechno, co musím, ale den po dni. Když musím improvizovat, tak improvizuju, když se musím učit svůj text srdcem, dělám to. Je několik scénářů, které jsou tak nádherné, že potřebují pouze být předvedeny tak, jak mají, bez jakýchkoliv změn. Žiju okamžikem.

Proč miluje svou práci?

Miluju svou práci a chci si ji plně užít. Miluju to, nikdy to nepřestanu říkat. Zvenku to možná může vypadat jako pohádka, a možná to pohádka je, ale skrývá se za tím i velká oddanost a dokonce i několik obětí. Já například miluju spaní, ale každý den musím vstávat velmi brzy a jít na plac. Překonám svou lenost, vstanu a jdu s radostí do práce. Důležité je nezapomenout, že je to práce jako každá jiná. Práce, která vám dává šanci vyvíjet se, zažít nové emoce a vyjádřit sebe samého. Každopádně mám štěstí, protože co se děje při hraní je mimořádné. Někdy jste tak lapeni vaší rolí, že skoro riskujete ztrátu vaší osoby. Stalo se mi to, když jsem točila 'Mluv'. Hrála jsem uzavřenou dívku, která se rozhodne s nikým nemluvit, už nikdy. Její ticho je způsob, jak se brání před ostatními lidmi: spolužáky, učiteli, rodinou, dokonce i před ní samou. Na konci bylo těžké opustit to příjemné ticho, které jsem si vytvořila. S tichem získáte mír a dokonce i vaše myšlenky jsou více uspořádané, je to mimořádné a taky těžké na vysvětlení. Zažila jsem zajímavou zkušenost i s filmem 'Na cestě', kde hraju Marylou, objevila jsem svobodu opravdového žití 'na cestě', duševně i fyzicky. O tom mluvím, to je to kouzlo hraní.

Co by si přála, kdyby mohla?

Pane bože, neptejte se mě na přání! Když stojím před narozeninovým dortem s těmi zapálenými svíčkami a všichni mi říkají, ať si něco přeju, tak mám okno. Říkám si: co chci? A nic mě nenapadne. Potom zavřu oči, zhluboka se nadechnu a najednou to tam je. Nevím jak pořádně vysvětlit, co se uvnitř mě děje, ale děje se to: dýchání je klíčem k poznání, na čem mi záleží.

Má nějaké přání týkající se práce?

Mám všechno, co bych si jen mohla přát. Dostávám hodně pracovních nabídek, nabídek, které jsou často zajímavé. Opravdu, nevím, co bych si mohla přát.. Nemám ani určitou roli, kterou bych chtěla hrát, nebo režiséra, s kterým bych chtěla pracovat. Prostě nechávám věci plynout.

- Lada

imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com

Team-KBitch

VIDEA Z MTV FIRST

4. 11.

Slibované 30 minutové video od MTV, kdy Josh Horowitz pokládá Kristen, Robovi a Taylorovi otázky, které fanoušci napsali na twitter, je tu. Bohužel, jak už psala Kačí, jako narnijští obyvatelé si nemůžeme pustit originální klipy na MTV.com, ale objevil se celý rozhovor rozdělný do dvou videí, ta sem - kupovivu! - také vložit nejdou, ale přehrát by vám jít měla.

Tudíž - část 1, kde zhruba v 0:40 začíná exkluzivní klip ze svatebních příprav.

A část 2.

KRISTEN U JAY LENA

4. 11.

Kristen Stewart také navštívila The Tonight Show s Jay Lenem, bohužel sem video nějakým zázračným způsobem (ježiškote, jak je to jen možné?!) nejde vložit. Na video celé show byste se měli dostat přes odkaz níže, Kristen přichází v 17:10. Nadšeně povídá o tom, jak praštila Chrise Hemswortha (191 cm, Kristen 163 cm) při natáčení Snow White and the Huntsman, o svatbě, líbánkách, jejích úrazech zápěstí, které si způsobila jak při natáčení Breaking Dawn, tak Snow White. Vypráví o castingu Twilight a nezapomene zdůraznit, že by na sebe NIKDY nevzala opravdový kožich.

A celou dobu je neuvěřitelně milá:))

Kristen Stewart v show Jay Lena

NOVÁ SCÉNA OD MTV

4. 11.

Bohužel sem zatím přímo nejde vložit, takže mrkněte sem.

EDIT: Tak bylo bleskově zablokováno. MTV prostě nechce, aby bylo přístupné mimo Ameriku, takže u nich se na něj podívat nedá a na youtube ho hned blokují. Jak mi teď psala Ajja v SMS: Jsme snad z Narnie, nebo co?   

Takže se omlouvám a dodáme ho, jakmile se někdo v MTV rozhodne, že už se můžeme mrknout i my nebozí křováci...

TWEET PETRA FACINELLIHO

4.11.

"Právě jsem viděl BD1. Myslím, že se vám to bude líbit, lidi."

No, my doufáme, my doufáme!

@PeterFacinelli

DALŠÍ STILLSKY 'BREAKING DAWN'

3. 11.

Obrovské poděkování patří společnosti Bontonfilm. Děkujeme!

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

Bontonfilm

FOTKY Z CEMENTOVÉHO ZVĚČNĚNÍ

3. 11.

Video a pár fotek ze slavnostního ceremoniálu cementového zvěčnění dlaní, nohou a podpisů.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

NOVÉ STILLY Z 'BREAKING DAWN'

3. 11.

ThinkingOfRob

ZVĚČNĚNÍ RUKOU A NOHOU UŽ DNES!

3. 11.

Jak už jsem psala dnes Rob, Kristen a Taylor zvěční své dlaně a nožky do cementu (muhehe). Akce se bude konat v 18:00 našeho času a bude z ní promítán live stream, který tu už teď máme, takže kdo bude chtít koukat, máte možnost přímo tady:)

V 18:00 začíná červený koberec.

V 18:30 začíná vlastní show.

Nebo ZDE, ZDE či ZDE.

TAYLOR LAUTNER U JAY LENA

3. 11.

Taylor Lautner včera navštívil The Tonight Show s Jay Lenem. Tady jsou dvě videa. O Breaking Dawn se toho moc nového nedozvíte, ale přišla řeč na Tayovu přísnou životosprávu, kdy si kvůli udržení hory svalů nemohl dovolit pizzu nebo zmrzlinu, a že jakmile padla klapka poslední jeho scény bez trička, šel se pořádně nadlábnout do Baton Rouge:D.

A zároveň se vás chci zeptat, jestli sem videa ze shows mám vůbec dávat, jestli je o ně zájem a ták;)

 

TEASER ZE STATEBNÍCH PŘÍPRAV A STILL OD MTV

3. 11.

Dnes se dočkáme MTV First, kdy je v plánu 30 minutový rozhovor s Kristen Stewart, Robertem Pattinsonem a Taylorem Lautnerem. Těm jste mohli pomocí twitteru posílat otázky a doufat, že zrovna ta vaše bude vybrána.

Spolu s rozhovorem byla slíbena exkluzivní, a hlavně dosud nezveřejněná, scéna z Breaking Dawn, z které tu máme 10 vteřinovou ukázku.

Renée: Do prčic! Moje řasenka...

Bella: Mami!

Renée: Díky. Charlie, pojď sem!

ThinkingOfRob

ROZHOVOR PRO ITALSKÝ VANITY FAIR

3.11.

První otázka: Co si myslíte o svatbách?
Rob: Až doteď jsem neměl ponětí. Byl jsem na asi dvaceti pohřbech a jen dvou svatbách, ale podle toho, co jsem viděl jsou zábavnější než pohřby.

Copak jste během scény s výměnou prstýnků nebyli dojatí?
Rob: Pravdu? Myslím, že většina mužů, kteří se žení, prožijí tu samou zkušenost: stojíte tam, čekáte... Svatební den je ženská záležitost, je to jejich den. Pro Kristen to bylo jiné: vlasy, chůze uličkou k oltáři, hudba. Já si vystačil se "Jsi moc hezká, pojďme se vzít!"
Kristen: Musím přiznat, že jsem se cítila jako opravdová nevěsta: ve středu pozornosti, v nádherných šatech... Pro tu scénu museli všichni odevzdat před vstupem svoje telefony, šaty musely zůstat utajené.

V tomhle filmu je i erotická scéna, bylo těžké ji točit?
Kristen:
Abych byla upřímná, byla to docela zábava. Když někomu důvěřujete, všechno vám přijde přirozené.
Rob: Pro mě bylo mnohem víc stresující sundat si triko někde poblíž Taylora. Viděli jste jeho břišáky?! Připadal jsem si jako loser.

V tomhle filmu je všechno: sex, svatba, líbánky...
Kristen: Ano, v Brazílii. Ale přestože jsme profíci ohledně plánování, jeli jsme tam během období dešťů. I tak to byla sranda.
Rob: Jo. Líbánky byly vážně zábava, I když pořád pršelo.

A pak jste měli dítě.
Robert:
Já nejsem ten, kdo rodil.
Kristen: To těhotenské břicho bylo obrovské, ale nečekaně lehké.

Jak jsi se cítila jako těhotná?
Kristen:
Upřímně? Nijak zvlášť sexy.

Takže sex, líbánky, dítě - to bylo všechno v pohodě. Copak neexistuje nic kolem Twilight, co byste nesnášeli?

Rob: Kontaktní čočky, to bylo mučení a rozhodně mi nechybí.
Kristen: Souhlasím, hrozné a bolestivé, ale částečně jsem je nesnášela i proto, že jste lidem nemohli koukat přímo do očí, a tak se z toho nějak vypařil lidský pohled.

Dokončili jste všechny Twilight filmy, takže to pro vás skončilo. Všichni ostatní ale musí počkat na druhý díl BD. Jak se kvůli tomu cítíte?
Rob:
Jste si jistý, že to skončilo? To záleží na Stephenii. Říkám rovnou, že jestli napíše pokračování, jdu do toho.
Kristen: Skončí to teprve ve chvíli, kdy o tom začneme mluvit v minulém čase. Je to důležitá část mého života; bylo mi sedmnáct, když jsme začali, teď je mi jednadvacet. A konečně můžu legálně pít.

A vaše sny před Twilight?
Kristen:
Tak se na to mrkneme: nepřestěhovala jsem se do Sydney, do města, které mám nejradši, a myslím, že to ještě nějakou dobu neudělám. Vážně jsem chtěla pokračovat ve studiu, ale to už je minulostí. Zrovna teď jsem spokojená tak, jak to je... a jo, pořád píšu.
Rob: Když jsem byl děcko, chtěl jsem se stát pianistou v restauraci na jihu Francie. Byl jsem tam se svým tátou a viděl uvolněného muže ve smokingu, jak hraje a na pianu má sklenici s whiskey. Myslel jsem, že je to na nejskvělejší věc na světě. Přiznávám, co se mi přihodilo s Twilight není život, jaký jsem si myslel, že bych mohl mít.

(A pro jistotu znovu: překlad ©Nebraska, určený pro tenhle web a stmivani.blog.cz)

PattinsonLife

BEHIND THE SCENES - SVATBA A TAK CELKOVĚ :)

3.11.

Objevilo se celé video, které jsem vkládala ráno, v lepší kvalitě, a k němu ještě pětiminutová první část, kde jsou hlavně líbánky. Nevím, jestli už to tu bylo - to bude vědět Ajja, každopádně je to taky v HD. N.

 

PattinsonLife

ZVĚČNĚNÍ RUKOU A NOHOU UŽ ZÍTRA!

2. 11.

Jak už jsem psala, 3. listopadu, tedy zítra, Rob, Kristen a Taylor zvěční své dlaně a nožky do cementu (muhehe). Akce se bude konat v 18:00 našeho času a bude z ní promítán live stream, který tu už teď máme, takže kdo bude chtít koukat, máte možnost přímo tady:)

Zítra v šest se ještě připomenu komentářem;)

DALŠÍ TV SPOT - S NOVÝMI SCÉNAMI

2. 11.

Objevil se další TV spot 'Heartbeat', který obsahuje několik nových záběrů. Třeba na googlujícího Edwarda. Bohužel sem nejde vložit, takže si ho můžete zkouknout přímo na Yahoo.

Edward uses Google, no condoms

LAJKNĚTE SI NA FACEBOOKU...

2. 11.

Summit Entertainment založil rovnou několik facebookových skupin. Daly by se tématicky rozdělit do dvou částí - filmy a postavy.

Twilight

New Moon

Eclipse

Breaking Dawn, Part I

Bella Swan

Edward Cullen

Jacob Black

The Twilight Saga

NA SEZNAM SETKÁNÍ V LA PŘIBYLO PÁR JMEN

2. 11.


V sobotu, týden před premiérou, tedy 5. listopadu, proběhne v LA oficiální fan konverzace s herci. Na seznam Twilight hostů, který je už pěkně dlouhý, přibyli ještě: režisér Bill Condon, scénáristka Melissa Rosenberg, Charlie Bewley (Demetri), Daniel Cudmore (Felix), Alex Meraz (Paul) a Mia Maestro (Carmen).

Potvrzeni již byli: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Ashley Greene, Nikki Reed, Julia Jones, BooBoo Stewart, Tinsel Korey (Emily) a Christiana Camarga (Eleazar).

Twilight Convention

BILL, ROB A TAY NA PREMIÉŘE V BARCELONĚ

2. 11.

Robert Pattinson, Taylor Lautner a režisér Bill Condon se 17. listopadu zúčastní premiéry ve španělské Barceloně.

TWILIGHT OD ZAČÁTKU DO KONCE

1. 11.

Sestřihy z natáčení v HD.

KLIP JACOBA S CULLENOVÝMI

1. 11.

Scéna z filmu, kdy Jacob a Cullenovi diskutují o plánu Sama.

ARO A FELIX

1.11.

Protože Felda má dneska svátek, podíváme se, co s ním v BD vyvedli maskéři. A velký šéf Aro se svými svůdnými rty... :-)

StreetTeamTwilight

 

BILL CONDON O 'BREAKING DAWN'

31. 10.

Bill Condon v rozhovoru pro Fandango odpověděl na otázku, nad kterou zapřemýšlel asi každý čtenář, který při čtení Breaking Dawn dával pozor.

Fandango: Co dělá Irina na svatbě (jak jsme viděli na stillskách a v traileru)? To se dost liší od knihy.

Bill: V tomto případě je to jen o tom, jak dobře film zvládne vypravování. Představte si, kdyby tam nebyla a v druhém filmu se jen tak ukázala, uviděla Renesmee a začala vyvádět. Nikdo by nevěděl, co je zač. I ve filmu budou mluvit o tom, kdo je, stejně jako v knize. Nebo jsme ji mohli nacpat do nějakého neohrabaného flashbacku. Pokud ale chcete něco opravdu filmového, musíte to dát do přítomného času. Nechce na svatbu přijít, je k tomu přesvědčená, ale když je tam, vidí něco, co ji rozčílí a uteče - takže uvidíte, budete svědky toho, co ji trápí. Její problém s Cullenovými je základním pilířem celého druhého filmu. Část toho, proč je na svatbě, má něco společného s tím, co se odehraje v první půlhodině druhé části.

- Esme, Irina, Kate, Tanya -

Fandago

BEZ KOMENTÁŘE Z KOMENTÁŘE

31. 10.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4 5 6 7 8   »

Bye

67)  Bye (03.11.2011 09:41)

CARLIE
Ne, nikam s váma nejdu!

Carlie

66)  Carlie (03.11.2011 09:34)

Jestli to není tím, že se v jejím odraze může vidět :D

gucci

65)  gucci (03.11.2011 09:27)

:D :D :D ...to je hrozný vidět, jak edwardovi stačí málo ke štěstí...i kamera může mít své kouzlo... !!....u některých záběrů se fakt člověk zasměje!!! Je vidět kolik si dal Bill se vším práce...já se tak těšákujem!!!

Carlie

64)  Carlie (03.11.2011 09:15)

Ber to tak, že ta kamera jsi Ty, ambři :D

Astrid

63)  Astrid (03.11.2011 09:04)

To uvedomenie je zdrvujúce, ambro...

ambra

62)  ambra (03.11.2011 08:49)

Ty taneční kreace tam fakt dělá Ashley a Jackson?:D Bože, já nechci vidět, jak Edward "od oltáře" vítá Bellu zamilovaným pohledem a ta Bella je kamera :D :D .

Twilly

61)  Twilly (03.11.2011 07:15)

Pracky za všech okolností, Oli :D

Carlie

60)  Carlie (03.11.2011 07:10)

To jo, být jima, tak se vyhnu Orlické přehradě a spol. ;-)

dorianna

59)  dorianna (03.11.2011 02:36)

aby nám v tom betonu nezůstal stát natrvalo ))))

Carlie

58)  Carlie (02.11.2011 23:11)

Jo a k poslední novince (mimochodem, díky moc za takové úžasné zásobování ) - Twilly a spol. - hele budete mít možná formu, ze které si můžete odlít vlastní pacičky :D
Taylorovi otisk určitě půjde nejlíp

Astrid

57)  Astrid (02.11.2011 23:08)

:'-( :'-( :'-( :'-( anooooooooooo ja ho milujem

Carlie

56)  Carlie (02.11.2011 23:06)

Jukni znovu na trailer a jeho překlad, Astridko... Bella se rozhodla riskovat vlastní život... a on může jen přihlížet? Děs... :'-(
http://www.stmivani-ff.cz/articles/breaking-dawn-trailer/

Astrid

55)  Astrid (02.11.2011 23:03)

ooooomg, vysvetlite mi to !!! to : ty nedávaš inú možnosť!!! ja som na prášky z toho prečo to povedal, mne sa klepu kolená

kytka

54)  kytka (02.11.2011 23:02)

Jo Olinko, s tím :"Ty mi nedáváš jinou možnost." mi úplně zatnulo. Takhle jsem ho křičet ještě neviděla. To bude....:(

Carlie

53)  Carlie (02.11.2011 22:58)

No mohla by to zachránit Ness a pokecat s tatínkem, což snad bude... je tam záběr, jak Edward sahá Belle na bříško, tak, co? No jo... kde je to počítadlo? :D

Carlie

52)  Carlie (02.11.2011 22:55)

No já myslím, že celé to těhotenství bude pěkně studená sprcha po honeymoonu... Bella jak smrtka na orloji :'-( a Edward s tím svým: "Ty mi nedáváš jinou možnost!"
No, už teď vím, že budu želva :'-(

Astrid

51)  Astrid (02.11.2011 22:50)

Ten svetlý záber na edwarda... omg to je strašidelné, oni to urobia, že si ohryzeme všetky nehty, vlasy dupkom ja sa neviem dočkať

ambra

50)  ambra (02.11.2011 22:43)

Myslím, že ten porod bude fakt masakr, i když to všechno bude Bellinýma očima .

Pejta

49)  Pejta (02.11.2011 22:21)

Věta u videa mě dostala!! Edward uses Google, no condoms!!

Ajjinka

48)  Ajjinka (02.11.2011 20:05)

Verunka: Nikdo nikoho nenutí, aby se na všechen vypuštěný materiál díval ;)

«   1 2 3 4 5 6 7 8   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Cullenovi