Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 1. 9. (19:11)

Říjnový cover Vogue s Kristen.

Robovo Unfinished Town prodáno.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

COVER FOTKA S KRISTEN

1. 9.

Fotka říjnového coveru britského Vogue.

Team_KBitch

ROBOVO 'UNFINISHED TOWN' PRODÁNO!

1. 9.

Určitě si pamatujete zprávu o tom, že Robův obrázek pro Home Plate Project "Unfinished Town" (Nedokončené město) je ve dražbě. Ta včera skončila a jeho cena se vyšplhala na 6400 dolarů, tedy zhruba 126 500 Kč. Výherce aukce získal samotný obrázek a k němu jako bonus podepsanou fotku.

Výherkyni/výherci gratulujeme, výtěžek z aukce půjde na dobročinné účely.

ThinkingOfRob

35 000 000

30. 8.

Dnes se do oficiální skupiny The Twilight Saga přidal 35 000 000. fanoušek! :)

EW TWILIGHT: THE COMPLETE JOURNEY

30. 8.

2. října Entertainment Weekly vypustí do světa vlastní zpracování ohlédnutí za celou Twilight ságou. Pohromadě tak budou všechny rozhovory, které s EW ohledně ságy proběhly, plno fotografií a dalšího. Speciálně budou sledovat pětiletou cestu autorky Stephenie Meyer a hlavní trojice herců - Roba, Taye a Kristen.

‚Kniha’ navíc obsahuje 5 plakátů, které znáte jako covery z EW.

Brožovanou verzi vlastního EW Twilight: The Complete Journey si můžete objednat na Amazonu za necelých 250 Kč.

@epnebelle

CHRISTINA PERRI NA SOUNDTRACKU K BD2?

28. 8.

Už to tak vypadá. Christina Perri o víkendu navštívila rádiovou stanici The Acoustic Cafe, kde naživo zazpívala tři své songy, včetně A Thousand Years, který jste mohli slyšet na soundtracku k první části Breaking Dawn. Maličko se ale prořekla:

„Možná jsem taky viděla poslední film (Breaking Dawn, part II) a je vážně úžasný. Možná se na něm budu podílet. Doopravdy to nemám dovoleno říkat... jen naznačuju. Dneska jsem hrozná v udržování tajemství!"

A co vy, uvítali byste její písničku na soundtracku k druhé části? :)

TwilightLexicon

BILL CONDON O BREAKING DAWN, PART II.

28. 8.

Billa Condona vyzpovídala reportérka Kara Warner pro Fall Movie Preview od MTV. Krátký rozhovor s novými informacemi, které by vás mohly zajímat, máte přímo tady. O schopnostech upírů, oficiální stopáži,…

MTV: Jak se cítíš? V jaké post-produkční fázi právě jste?

Bill: Jsme ve fázi míchání, úprav barev a dodávání posledních velkých vizuálních efektů, což je ta chvíle, kdy to začíná být komplikované, protože ty (nejnáročnější efekty) přichází na řadu vždycky jako poslední, takže ověřit si, že vypadají tak dobře, jak je jen možné, je právě teď nejdůležitější.

MTV: Máš nějaký speciální efekt, který tě obzvlášť těší?

Bill: Oh, bože, je jich tam spousta krásných. Mám rád způsob, je velmi děsivý, ale i tak mám rád způsob, jakým vypadá Alecova mlha. Používá mlhu, která vás může zbavit zraku, sluchu a řeči, ta vypadá vážně dobře. Je to trochu jiný druh mlhy, jako by měla chapadla, může proniknout přímo do vás.

MTV: Strašně se těší, až všechny superschopnosti uvidím! Před časem jsem mluvila s Mackenzie Foy, s tou nejroztomilejší osůbkou na světě, a ona mluvila o tom, jaká byla zábava natáčet její „superschopnostní scény.“

Bill: Já vím, je roztomilá, že? Její schopností je to, že jakmile se někoho dotkne, může mu ukázat, na co zrovna myslí a jemu se to prostě zobrazí v hlavě. Je tam pár vizuálních efektů, ale hodně z toho udělá score Cartera Burwella, na čem Dane Davis, který je brilantní zvukový designér, co dělal na The Matrix a na spoustě dalších filmů, pracuje. Nechal ji prostě mluvit, číst poezii a věci jako jsou tohle, a pak z toho udělal stovky skladeb. Neuslyšíte skutečně její slova, ale takové bzučení jejího hlasu. Je to velmi abstraktní efekt, který jsem nikdy předtím neslyšel, opravdu parádní.

MTV: V poslední fází míchání a produkce, je tu něco, co se ti líbilo už při natáčení, ale na plátně sis to doopravdy zamiloval?

Bill: Je tam hodně takových věcí. Řekl bych, že celý vrchol (filmu), připadá mi to jako to největší muzikálové číslo, které jsem kdy režíroval. Ten pocit, když se konečně dostanete do správného rytmu… Tím se to stává, doufám, velmi uspokojivé.

MTV: Který den na place byl ten největší, nejvytíženější a nejvtipnější?

Bill: Ten největší a nejvtipnější byl v ten den, kdy mě tak překvapili. Šli jsme nahoru, vysoko, tak vysoko, jak jsme jen mohli, abychom získali co nejširší záběr z bitevního pole s Volturiovými na jedné straně a skupinkou Cullenových s přáteli na straně druhé. A při posledním záběru najednou slyšíte hrát Eurythmics (britská kapela, hity jako) a všichni začnou s nacvičenou taneční choreografií. Byl to obrovský den a ta největší párty vůbec.

MTV: Máme nějakou naději, že tahle scéna skončí na DVD?

Bill: Myslím, že naděje tu je, jo.

MTV: Už padla nějaká rozhodnutí týkající se soundtracku? V hereckém obsazení máš mnoho muzikantů.

Bill: Oh, ano, to je zajímavé. Nevím, zatím o tom nemám dovoleno mluvit, ale konečně jsme něco potvrdili, je to vzrušující.

MTV: A co stopáž? Už je něco oficiální?

Bill: Jo, stopáž je 1 hodina a 56 minut, což je o minutu méně, než měl první díl. Myslím, že je nejkratší z celé ságy.

MTV: Mluvili jsme o největším a nejvytíženějším dnu, ale co ten nejtišší, nejemotivnější moment?

Bill: Takových byla hodně, mohl bych říct… Nechci mluvit o té jedné scéně, protože to je překvapení, ale víte co, ta scéna, kdy Charlie poprvé potká Bellu jako upírá a pak se pozná s Renesmee. V tomhle filmu je v podstatě opravdu jediný člověk, pokud tedy počítáte s Taylorem (Lautnerem) jako kouzelnou postavou, Charlie je jediný, kdo nás do této věci zavede. Když tomu všemu může uvěřit Charlie a chápat to, myslím, že zbytek publika může taky. Samozřejmě Billy Burke je tak neuvěřitelný herec, který dokáže každou scénu víc zlidštit, takže sledovat jeho společně s Kristen v téhle scéně… Vzpomínám si, že v tom byla naprostá radost.

MTV: Ještě je asi trochu brzo, ale máš v plánu dovolenou?

Bill: (směje se) Moje představa dovolené na pláži je taková, že za dva týdny jedu do New Yorku. Ale myslím, že něco takového pak přijde.

MTV: Máš pro fanoušky nějakou radu, jak strávit čas, než vyjde film?

Bill: Oh, to je zajímavá otázka. Je tu menší překvapení se score. Možná by mohli poslouchat CD předchozích filmů, oživit si je.

MTV

NOVÉ STILLSKY Z BREAKING DAWN, PART II.

28. 8.

MTV exkluzivně přineslo dvě nové stillsky z Breaking Dawn. Jednu s Edwardem (při návštěvě Denalijských?) a pak jednu skupinovou, na které můžete vidět Zafrinu, Sennu, Bellu, Edwarda, Eleazara, Carlislea a Kate.

MTV.com

JACKSON A JACKSON

27. 8.

Tuhle sem prostě dát musím! :))

TWILIGHT PODLE ROBA A TAYLORA

27. 8.

Kdybyste věděli jen to, co nám chlapci řekli, koukli byste se na Twilight? :D

No, je tam ten milostný trojúhelník.     Je to založený na Edwardovi a Belle. Edward je upír a Bella lidská holka.

Ten upír, ten vlkodlak a ta lidská holka.     Je tam hodně napětí, protože se tohle mezi upíry a lidmi nestává.   Aaaaa, je tam hodně drama.

 

A kdyby někdo chtěl...

Nová facebooková stránka pro všechny fanoušky Kristen Stewart. Všichni jsou vřele vítáni! :)

FACEBOOKOVÁ STRÁNKA | OFICIÁLNÍ WEB

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

matysekmj

5)  matysekmj (27.08.2012 10:00)

A já se prej neumím vyjadřovat
Rob je tu k sežrání

ambra

4)  ambra (27.08.2012 09:36)

Chlapi...:p

Bosorka

3)  Bosorka (27.08.2012 09:32)

Určitě ano - abych zjistila kolik toho drama tam vlastně je! ;)

2)   (27.08.2012 09:29)

nooo, podle výrazů a konstrutivních odpovědí , ale podle slušivosti protagonistů

Empress

1)  Empress (27.08.2012 08:58)

To by sme sa teda dozvedeli
Hm tá biela košeľa Tayovi sekne

«   1 2

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek