Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 28. 7. (09:36)

Další promo fotky Cullenových a Jacoba.

Nové portréty Roba z Comic-Conu.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

DALŠÍ PROMO FOTKY K BREAKING DAWN, PART II.

28. 7.

BeTheRedCarpet

NOVÉ PORTRÉTY ROBA Z COMIC-CONU

27. 7.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Více na PattinsonLife

'THE ROVER' DOSTAL ZELENOU

27. 7.

Připravovaný film The Rover, ve kterém si zahraje Rob a o kterém jsem tu již psala, dostal zelenou. Natáčení by mělo začít koncem ledna 2013 a mělo by trvat devět týdnů - sedm týdnů se bude natáčet v lokalitách jižní Austrálie, dva týdny pak interiéry ve studiích Adelaide. Rozpočet by měl být lehce přes 12 milionů dolarů.

Rob si ve filmu zahraje Reynoldse, bratra jednoho ze zlodějů, kteří ukradnou auto jednomu chlápkovi (Guy Pearce). Tomu se bude snažit pomoct získat auto zpět.

Režisérem je David Michôd (Království zvěrstev).

Pro novinky o filmu můžete sledovat web The Rover.

Robsessed

NEŘEŠME NEVYŘEŠITELNÉ ;)

25. 7.

Fanoušci Robsten jiště nepostřehli, co zveřejnil US Weekly, neřešte to ;)

PETER, ELIZABETH A NIKKI PRO FANOUŠKOVSKÉ WEBY

25. 7.

Při příležitosti Comic-Conu vyzpovídaly velké Twilight weby Nikki Reed, Petera Facinelliho a Elizabeth Reaser. Překlad tohoto rozhovoru máte tu. Užijte si ho :)


Jak moc těžké pro vás, jako postavy, bylo pracovat s Kristen jako upírkou, oproti tomu, když hrála člověka?

Elizabeth: Myslím, že to byla vážně zábava. Je tu scéna, kdy skoro zabije Taylora. A v ten moment jsem věřila, že je na tom dostatečně silná. Byla tomu opravdu oddaná, když byla upíří Bellou, která je úplně jiná – děsivá. Byla doopravdy silná.

Peter: Je to, jako by byla úplně někdo jiný. Parádní. Vyrostla do dospělosti a je sebejistá a silná. Opravdu, jako by to byly dvě různý osobností v jedné. Obvykle je Bella slabá a křehká. Ne slabá. Ale dost křehká, chápete, když se na ni díváte jako upír, vždycky jste cítili potřebu ji chránit, a teď už ten pocit zmizel. Už byla ženou, která se o sebe dokáže postarat sama.

Elizabeth: Mohla nás zabít.

Peter: Byla silnější než my.

Ale nebylo to pro vás divné? Jeden den byla Bella upírem a další den byla znovu člověkem, protože jste natáčeli oba filmy současně. Bylo to divné?

Nikki: No…

Elizabeth: Nebylo to jen lidskou Bellou, ale Bellou, která padala…

A hned příští den byla nádhernou upírkou…

Nikki: Bylo to divné.

Elizabeth: Jo, bylo divné vidět ji takhle rozpolceně, protože byla tak přesvědčivá. Dopadlo to skvěle.

Nikki: V posledním díle, v první a druhé části, byla jediná doba, kdy se moje postava s Bellou chce spolčit, a mají nějaké přátelské hovory, sem tam si vymění úsměv.

Bojují za stejnou věc.

Nikki: Přesně. Ta dynamika je úplně jiná.

Nikki, už jsi to zmiňovala dřív na panelu, že jste spolu víceméně na place vyrostli, zeptali jsme se na tom Mackenzie, a myslím, že by mohla být zábava zeptat se tebe, obzvlášť když Peter a Elizabeth sedí tady. Co ses v dospívání (na place) naučila od ostatních herců, s kterými jsi pracovala? Cítím, že si navzájem předáváte jeden od druhého. Jsem si tím jistá.

Nikki: Uhm, myslím, že je nemožné vzpomenout na každého herce a podat upřímnou odpověď, protože máme tolik lidí, samozřejmě ty, kteří sedí vedle mě a mluví, Billy Burke a Michael Sheen. Vy (ukazuje na Petera a Elizabeth) podáváte takové výkony, které opravdu obdivuju. Chci říct, pamatuju si, když jsem viděla Sweet Land (Elizabeth v hlavní roli) a říkala jsem si: „Nemůžu uvěřit, že za tohle nebyla nominovaná na Oscara!“. Takže si myslím, že když pracujete s lidmi, jako jsou tihle, snažíte si z nich něco vzít. Koukám se na tyhle lidi a stejně tak mají skvělou pracovní morálku. Myslím, že je opravdu důležité, že se tahle skupinka, která pracovala dohromady, může spolehnout na to, že nikdo nevypadne z rozjetého vlaku, víte, jak to myslím? Spojilo nás to a zároveň srovnalo do latě. Byla to jízda. Přeci jen to bylo čtyři a půl roku, všichni jsme hodně dospěli. Je to smutné.

Když to obrátíme, je tu něco, co jste se, Elizabeth a Petere, naučili od vašich mladších kolegů?

Elizabeth: Nikdy v životě jsem nevařila, a teď umím udělat rýži a nějakou zeleninu.

Nikki: Vařila pro mě.

(Elizabeth vrtí hlavou)

Nikki: Ale i jo!

Elizabeth: Nebyla jsem na takové úrovni, jak říkáš, ale na takové, že jdu do obchodu, koupím zeleninu a uvařím ji. Nic takového jsem nedělala, než jsem potkala Nikki Reed. Ale popravdě, když se ptáte na tohle, cítila jsem se, jako bych každého okrádala. Chci říct, když má scénu Nikki, je jí oddaná, přinese na plac takové množství energie, jako nikdo jiný. To je něco, co je pro ni specifické. To, co udělala s Rosalií, a to, jak přemýšlí o scénách a své postavě, dává do toho hodně práce. Víc než my. Myslím, že stejně jako lidé tady, vždycky poslouchám, jak Peter o těchhle postavách mluví, a tak trochu kradu jeho teorie, protože, znovu, on je někdo, koho opravdu uznávám. Když jste s ním na scéně, opravdu nemůžete vydat poloviční výkon, doopravdy se musíte předvést a dostat ze sebe to nejlepší, co jen můžete, protože, jak už řekla Nikki, jsme tým. A vy nemůžete svůj tým podkopnout.

Peter: Nemyslím si, že v tomhle hraje věk nějakou roli, když pracujete s takhle talentovanými lidmi, inspirují vás. Je jedno, jestli jsou mladší nebo starší, díváte se na ně, jak pracují a všemožně vás inspirují. Mě opravdu inspirovaly ty, které jsou v téhle místnosti, i ostatní herci, s kterými pracuju.

Když to vezmeme ještě jinak, naučil ses něco od své postavy, co tě překvapilo?

Peter: Vždycky říkám, že dávám kousek sebe do každé postavy, ale také si já beru něco ze své postavy, po tom, co ji hraju. Myslím, že Carlisle mě naučil trpělivosti.

To je jeho super schopnost.

Peter: Ne. To je soucit.

Soucit! Tak tady to máme.

Peter: Trpělivost je jeho druhořadá super schopnost.

Peter nás dneska proškolí o Twilight… (směje se)

Peter: On má hodně trpělivosti. Je moudrý a nad věcmi přemýšlí, vždycky jsem to u něj obdivoval, a tak nějak použil u mých dětí, protože pro mě Carlisle vždycky byl perfektním otcem. Naučil jsem se od něj mít trpělivost s mými dětmi.

Každý fanoušek byl film od filmu zvědavý, až uvidí změny, někdy nebyli nadšení, že je uvidí. Je nějaký film ze ságy, který ve vás vyvolal: „Páni, vypadám sexy!“? (všichni se smějí)

Nikki: Opravdu se nám tohle s Peterem stalo. Říkala jsem si: „Jen buď upřímný.“

Peter: Myslím si, že jsi vypadala dobře v Eclipse. To bylo nejlepší, když tě nabarvili. Tvůj nejlepší.

Nikki: Taky mi to tak připadalo, dokud někdo nepřišel a neřekl: „Ne, byl jsem zklamaný.“. Víte, vždycky do toho dáváte svoji víru a věříte, že děláte to nejlepší, ale jo, je to opravdu bizardní. Nevím, jak vy dva, ale já se snažím nebýt posedlá tím, jak budu vypadat, teda jsem tím posedlá (směje se), ale není to to hlavní, víte? Pro mnohé z nás je to v těchto filmech jedna z priorit, tak nějak: „Jak asi vypadáme?“

Elizabeth: Jak bychom měli vypadat nebo jak si myslíme, že bychom měli vypadat. Můj postup je vždycky ve snaze jednoduchosti, málo od všeho – trochu vlasy, trochu make-upu, trochu řasy. Ale bylo to obtížné, protože jsem měla paruku. Nabarvila jsem si vlasy na červeno, pak na hnědo, potom na opravdu tmavo a nakonec mám melíry. Pořád nevím, jaká barva je ta moje. Ráda bych věděla, co si o tom myslí Stephenie. Ale to je ta věc filmů. Občas se to vymkne kontrole. Je tam tolik lidí!

Nikki: Hrozně moc lidí!

Elizabeth: A další věc… dostanete na hlavu výsledek.

Peter: Není to vaše práce, co se týče té věci okolo vlasů… (zvláštně si rukou mává kolem hlavy). Je tam hodně kadeřníků, je to jejich práce. (všichni se smějí). Mojí práci je přivést postavu k životu, jejich práce je sledovat naše vlasy. Takže když s někým bojujete, říkáte si „Budu vypadat dobře.“ Snaží se vás upravit tak, abyste vypadali dobře. Základní bod je brát to asi takhle: „Ok, je to jejich práce, tak je ji nechte dělat.“ Byly chvíle, kdy jsem se na sebe podíval do zrcadla a vypadal jsem jako něco mezi Kenem a Ronaldem McDonaldem.

Nikki: To kvůli tomu, co jsem jednou řekla?

Peter: Vnukla jsi mi to do hlavy.

Nikki: Ale víš co? Myslím, že je férové říct, že se nám pro každý film měnili vizážisté, kteří se starali o vlasy i make-up. Což bylo těžké, protože jsme tam pokaždé měli někoho nového.

Peter: Někoho nového, komu jsme museli důvěřovat.

Elizabeth: A oni toho hodně změnili.

Nikki: Jo.

Peter: ...vždycky chtěli zachovat předchozího nebo zařídit, aby ten nový dělal to samé, co minulí.

Máte osobního favorita?

Peter: Líbí se mi vlasy v Twilight, protože jsou moje, jen nabarvené. Kdybych si měl vybrat paruku, která je ve dvojce, trojce, čtyřce, pětce…

Elizabeth: Ve čtyřce a pětce ne. (všichni se smějí)

Peter: Ve čtyřce a pětce byly momenty…

Elizabeth: Všechny měly svoje momenty. (všichni se smějí)

Nikki: Tohle je Peterovo citlivé místo, protože my jsme ti, kteří sedí před lidmi, kteří říkají: „Páni, vy ve skutečnosti vypadáte dobře!“ To je to, co o nás lidi říkají nejčastěji.

Peter: V Eclipse to nebylo tak strašné. Jo, byly trochu krátké, ale kdybych si musel vybrat, byly by hned po vlasech z Twilight.

TwilightLexicon

SCORE PRO BREAKING DAWN, PART II. JE HOTOVÉ

25. 7.

Jack Morrissey nás zahrnul další novinkou. Score k druhému dílu Breaking Dawn, důvod, proč se Bill Condon letos nezúčastnil Comic-Conu v San Diegu, je hotové!

Právě jsem dotelefonoval s Billem. S Carterem (Burwellem) dnes dokončili nahrávání score v Abbey Road Studiích a Carter tomu dal ZNOVU grády: jeho v pořadí třetí TWILIGHT score, čtvrté ve spolupráci s Billem. Bill si score zamiloval. V neděli na něm dělalo 70 muzikantů. MyAnna (Buring, která ztvárňuje Tanyu) se také zastavila, takže to byla zábava.

TwilightLexicon

OUTTAKES KRISTEN Z VANITY FAIR A ELLE FRANCE

24. 7.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

NEVYŘÍZENÉ ÚČTY...

23. 7.

Proč jsi mi už nezavolal?

Říkal jsem si Ježiši! Vteřinu jsem měl tendenci utéct.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4 5 6   »

Gabbe

43)  Gabbe (25.07.2012 18:14)

Tak to bylo jasné... Já si myslím, že některé šílené Američanky jsou ji schopné i vypískat, tomu bych fakt věřila.
Pořád ale doufám, že je to jenom pomluva. I když ta fotka z auta...

Ajjinka

42)  Ajjinka (25.07.2012 18:12)

Nevidíme do toho, co v tom nebo mezi nimi je, každopádně je smutný sledovat, jak se fandom Twilight rozděluje na skupinky - ty, co stojí za Kristen a ty, co jsou teď proti ní

Gabbe

41)  Gabbe (25.07.2012 18:10)

A to jsem byla fakt happy, že je to jenom blbej kec. Vždyť nějaké fotky byly jako jasnej fake...

Kim

40)  Kim (25.07.2012 18:09)

Nevím co říct... :(

Bosorka

39)  Bosorka (25.07.2012 18:09)

grrrrrr

Gabbe

38)  Gabbe (25.07.2012 18:05)

Fuuu, tak děkuju, to jsou noviny.

Ajjinka

37)  Ajjinka (25.07.2012 18:03)

No, jestli to tak doopravdy je, asi máš pravdu, Astrid :(

Astrid

36)  Astrid (25.07.2012 18:02)

A niť je pretrhnutá, už niet pomoci uzol ostane

Ajjinka

35)  Ajjinka (25.07.2012 18:00)

Gabbe, já tomu fakt nechtěla věřit, zatím teda není nic přímo z Kristeniných úst (s těma asi měla dost práce, když si vyšla s Rupčou), ale její tým prý informoval o tom, že jsou ty fotky skutečné. Kdyby nebyly, strategie by asi byla zapírat a zapírat. Takhle jen to, že je Kristen zničená, nikomu nechtěla ublížil a byla to jen chvilková slabost. V tom autě a pak někde na balkoně... Bohužel je to z celkem věrohodného zdroje, který měl většinou ověřené informace.
Dobrá zpráva je, že to prý Robovi řekla sama, nedozvěděl se to z časopisu... Každý ať si to přebere po svém.

Gabbe

34)  Gabbe (25.07.2012 17:54)

Nevíte o tom někdo něco nového?

Janebka

33)  Janebka (25.07.2012 17:47)

Ajjinko, super zpráva!!!!

Ajjinka

32)  Ajjinka (25.07.2012 15:55)

Je to dobrý, je to oboustranný!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7pwj43cb51qm3atuo1_500.png

31)  Noemin (25.07.2012 15:12)

No nevim co si mám myslet, ale tohle by snad mohla být pravda... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=261075304003054&set=a.149502768493642.28108.149177431859509&type=1&theater

Astrid

30)  Astrid (25.07.2012 14:28)

možno to urobila kristen naschval, to je jedna z možností

Astrid

29)  Astrid (25.07.2012 14:27)

to v aute, to ju líba medzi nohy, tak sa zdá

Ajjinka

28)  Ajjinka (25.07.2012 13:49)

No... teď zase prý US Weekly celý článek stáhlo, protože se ozvala Rupertova žena, že je na snímcích ona, vypadá to na taková malá VKV Těžko říct, ale co tohle?
http://lockerz.com/s/228117941
http://lockerz.com/s/228118594
Že by si kvůli poprasku až takhle vyhráli s photoshopem?

Astrid

27)  Astrid (25.07.2012 13:48)

Janebka

26)  Janebka (25.07.2012 13:47)

zuzka88

25)  zuzka88 (25.07.2012 13:46)

Koukněte na tohle: https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=406357112745330&set=a.124852700895774.11271.113325402048504&type=1&theater
A teď... je to pravda nebo ne?

Bosorka

24)  Bosorka (25.07.2012 13:43)

až tak Bože můj..... :p

«   1 2 3 4 5 6   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse poster - Riley & Newborns