Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 2. 12. (11:42)

Kristen na Governors Awards 2012.

Vzkaz od Stephenie Meyer.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

GOVERNORS AWARDS 2012

2. 12.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

VZKAZ OD STEPHENIE MEYER

1. 12.

Ahoj, všichni. Doufám, že už jste všichni zpátky s opravdu úžasného víkendu Díkůvzdání, který jste strávili s rodinou, s příliš vynikajícím jídlem, a zvládli kóma z přejedení.

Dva týdny zpátky, při dělání tiskovky pro Breaking Dawn 2, padlo mnoho otázek, na které jsem nemohla odpovědět, protože jsem nechtěla všechny naspoilerovat koncem filmu. V pár rozhovorech jsem slíbila, že na některé otázky odpovím na svých stránkách, až úplně všichni budou mít možnost film vidět. Takže teď, jestli je tu někdo, kdo ještě neměl šanci vidět film a opravdu se chce vyvarovat spoilerům, by měl přestat číst.

*** spoilery ***

Otázka, kterou jsem často dostávala, byla o tom, jaký mám pocit z té velké změny, která byla vložena do finálním závěru příběhu. Moje odpověď byla, že mi nepřijde, že by se od knihy příliš odbočilo. Pro mě tento moment byl už v knize. Bohužel jsme jej neviděli v celém jeho vzrušujícím a krvavém detailu, protože jsme svět viděli jen Bellinýma očima. Pár reportérů, se kterými jsem mluvila, chtělo vědět, kde v knize je tento moment skrytý. Odpověď je strana 590, třetí odstavec shora:

„Aro se mi díval do očí dlouhou, napjatou chvíli. Neměla jsem ponětí, co hledá nebo co našel, ale poté, co si mě tak dlouho měřil, se něco v jeho obličeji změnilo, jen lehký posun v nastavení úst a očí, a já jsem věděla, že Aro už se rozhodl.“

V tomhle krátkém rozboru po tom, co Bella odhalila rozsah své schopnosti, se Arovi v hlavě přehraje pravděpodobný výsledek bitvy s Cullenovými. Skoro tak, jak to vidíme ve filmu, Aro předpokládá vyrovnanější boj, než očekával, ztrátu příliš mnoha jeho klíčových členů gardy – a ještě nejpřijatelnější fakt – svoji vlastní smrt. I kdyby Volturiovi nakonec vyhráli, Aro by se toho již nedožil a dost pravděpodobně by autorita Volturiových byla, možná navždy, zlomena. A to je ta část vize – i když ničím nepodložená -, která ho donutila k ústupu.

Melissa Rosenberg a já jsme se o tom zmínily při jedné osudové večeři (během natáčení Eclipse), při které jsme se snažily najít způsob, jak udělat konec Breaking Dawn více filmový. Tenhle nápad závisel na – jak udělat tuhle Arovu vizi, aby si jí divák prošel? Odpověď byla vlastně jen jedna – už jsme měli postavu, která vidí budoucnost. Takže jediná opravdová změna je, že Alice vstupuje na scénu dřív, než v knize, a přijde do kontaktu s Arem.

(Je v téhle vizi pár malých provinění vůči mé mytologii? Ano, jak už někteří z vás poukázali. Shodli jsme se na pár odchylkách, které byly schváleny a omluveny ve jménu zábavy. Měla jsem pár komplikovanějších řešení, ale byla příliš matoucí a v závěru nebyla ani moc filmová. A jak vidíte, výsledek byl velmi zábavný.)

Několik reportérů se mě zeptalo, jestli bych v bitvě udělala něco jinak, kdybych ji v knize přímo napsala, odpověď je – ano. Především bych zabila více Cullenových. Myslím, že Volturiovi by ten den vyhráli; jejich talentovaní členové gardy by byli pryč a na řadu by přišla hrubá síla, která by určila vítěze – a Volturiovi mají více vojáků i zkušeností. Samozřejmě, že kdybych vyřídila Edwarda nebo tak něco, bylo by asi jasné, že jde vizi. Na konci, když bylo ukázáno, že šlo jen o vizi, slyšela jsem reakce dvojího publika, viděla jsem tu úlevu a nadšení. Sláva Billovi C, že vytvořil takovou perfektní emocionální reakci! Hraje si s našimi city jako virtuos.

Bylo to opravdu něco strávit trochu času s fanoušky na akcích s BD2 a sledovat s nimi film při premiéře. Byla to ta nejlepší zkušenost, kterou jsem kdy s Twilight filmem měla, perfektní závěr celé mé soukromé Twilight zkušenosti. Doufám, že jste si film, tenhle závěrečný třesk, také užili. Vy, čtenáři a diváci, jste ti, kteří celou tuhle desetiletou zkušenost udělali něčím neuvěřitelným a úžasným, a já Vám za to neskutečně děkuji. Doufám, že některé z Vás uvidím v březnu (nestydatá reklama The Host), protože myšlenka, že končí i můj vztah se čtenáři, mě dělá smutnou.

Šťastné svátky Vám všem, ať je celé tohle období plné dobrých přátel a dobrých knih!

S láskou,

Steph

StephenieMeyer

 

ARBITRAGE LUNCHELON

1. 12.

Včera se v LA konala slavnostní akce spojená s filmem Richarda Gerea Arbitrage. Rob se na akci stavil, vyfotil se s režisérem filmu Nicholasem Jareckem, s Kirsten Smith a i se samotným Richardem Gerem. Myslím, že kdyby Richard neměl brýle, byla by tu celkem reálná hrozba rozbití monitoru pod nátlakem sex-appealu :D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

STILLSKA ALICE S BELLOU

30. 11.

TwiFans

DALŠÍ NOVÉ STILLSKY Z BD2

30. 11.


NOVÉ FOTKY STEPHENIE MEYER

29. 11.

The Hollywood Reporter vyhlašoval žebříček 25 nejvlivnějších autorů, kde se Stephenie se svými více než 63 miliony prodanými výtisky umístila na 10. místě. Na fotkách s Jakem Abelem (Ian) a Diane Kruger (Hledačka). Zároveň si také můžete přečíst celkem zajímavý rozhovor, který Stephenie THR poskytla. Mluví v něm o natáčení ságy, o jejím psaní, scénářích, konkurzech, The Host,...

KRISTEN NA VARIETY AWARDS STUDIO EVENT

29. 11.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

A BAD LIP READING - NEW MOON

28. 11.

Pamatujete si video od Bad Lip Reading k Twilight? Mělo velký úspěch. Takový, že tu nyní máme verzi pro New Moon!

 

BILL CONDON PRO MTV

27. 11.

MTV zveřejnilo nové video s Billem Condonem, ve kterém mluví o tom, jak se připravovaly závěrečné titulky, které měly být takovým malým sbohem pro fanoušky.

Také se zmiňuje o možných bonusech na DVD, je tu prý pár dalších scén, které zachycují cestu Volturiových do Forks, pak scéna, kdy Bella trénuje k boji a kde ji Edward učí ten badass kopanec, který jsme viděli v závěrečné bitvě. Také o proslovu, který na bitevním poli měl Garrett. O slavné scéně s miskou s Jacobem a Rosalií se ale nezmiňoval.

Get More: 2012 VMA, Artists.MTV, Music

8 STILLSEK Z BD

27. 11.

PattinsonLife

DALŠÍCH DVACET OBRÁZKŮ V GALERII

TodoTwilightSaga

DOPIS OD BILLA CONDONA

26. 11.


Zdravím naši celosvětovou Twilight rodinu.

Z letadla z Madridu do Berlína vám znovu píšu, tentokrát ve chvíli, kdy konečně uvidíte výsledek toho, na čem jsme tak intenzivně pracovali. Je těžké uvěřit, že po dnešní premiéře v Berlíně bude moje TWILIGHT cesta u konce. Jsou to skoro tři roky, co jsem vám poprvé napsal. Jsem velmi hrdý na to, co jsme od té doby společně stvořili, a doufám, že ČÁST II plně splní vaše očekávání velkého finále Stepheniiny ságy. Držím palce, abyste se alespoň trochu ubránili spoilerům. Abyste se mohli těšit na zvraty a překvapení, která jsme pro vás připravili.

Znovu vám děkuji za to, že jste mi dali možnost cítit se součástí vaší fanouškovské online rodiny… za to, že jste spali ve frontách v San Diegu, za smích v hale H… za to, že jste přicestovali z takových dálek, abyste se k nám přidali v LA, k poslednímu stanovému městečku, k letošnímu Fan Campu. Děkuji za důvěru, se kterou jste mi do rukou vložili část něčeho, na čem vám tolik záleží – snažili jsme se každému detailu věnovat pozornost s vaší vášní. Nemyslím si, že se někdy budu stydět za to, že nás první natáčecí noc v Riu špehovali Twilight fanoušci z celého světa. Díky fotkám Belly a Edwarda z jejich líbánek, které byly postnuty online, jsme byli upozorněni na to, že chybí zásnubní prsten… (Omlouvám se – znovu!)

Stejně jako vy všichni, to, co si odnesu z doby, kterou jsem strávil ve Forks, jsou skvělá přátelství – s našimi talentovanými herci, novými tvůrčími partnery jako je třeba Melissa Rosenberg (scénáristka), Guillermo Navarro (kamera) a Phil Tippett (speciální efekty). Doufám, že se všemi zůstanu v kontaktu a že s nimi budu brzy opět pracovat na vysněných projektech. V LA, při pondělní premiéře, Phil řekl, že bychom měli udělat „krvavý, velký film s monstry.“ Ale šlo by tam zasadit muzikálové číslo?

Uvidíme se v kině.

Navždy,

Bill

Díky za to, že děláte Twilight domovem. Bill Condon.

TheTwilightSaga

A JEŠTĚ JEDNA

25. 11.

EdwardCullen

A JEŠTĚ JEDNA STILLSKA

24. 11.

The Twilight Saga

NOVÁ STILLSKA

24. 11.

RobstenDreams

NOVÉ BTS VIDEO S VLKY

23. 11.

CARTER BURWELL O PSANÍ UKOLÉBAVEK

22. 11.

Na oficiálním webu Cartera Burwella, autora score k Twilight a oběma částem Breaking Dawn, se objevil článek o vytváření hudby k druhé části. Celý si jej můžete přečíst zde, milý úryvek týkající se ukolébavek, máte tu :)

„Hudbu pro Breaking Dawn, part 2 jsem začal psát víc jak dva roky před jeho premiérou. Režisér, Bill Condon, navrhl, že jako Edward v prvním filmu hrál Bellinu ukolébavku, měl by teď stvořit ukolébavku pro svou dceru Renesmee.

To znamenalo, že jsem ji musel napsat ještě předtím, než se začala natáčet druhá část, která se ale natáčela zároveň s tou první. Ukolébavku chtěl Rob Pattinson zahrát před kamerou, musel jsem napsat něco, co by Rob mohl zahrát a měl čas na to se to naučit. Pár týdnů před tímhle Billovým návrhem jsem zjistil, že sám budu mít malou holčičku. Skladbu jsem tak nevyhnutelně psal s myšlenkami na svou vlastní dceru, stejně tak jako na tu Edwarda a Belly. Je to skoro stejné jako příběh Belliny ukolébavky, která byla původně napsána pro mou ženu. Z nějakého důvodu tu je jakási paralela mezi mým a Edwardovým životem.“

4 SCREENY Z BD2

22. 11.

BrandHeroin

BEHIND THE SCENE VIDEO

22. 11.

Názorná ukázka toho, jak se natáčela bojová scéna.

DALŠÍ NOVÁ STILLSKA Z BREAKING DAWN

22. 11

The Twilight Saga

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3   »

34)  Elanoreth (27.11.2012 23:51)

Absolutně nádherný fotky (a tolik !!!)a ještě krásnější dopis. Ale fakt je konec. Jen ten dluh s Midnight Sun by měla paní S. Meyer konečně zprovodit ze světa...........
A jó, jsem neskromná, ale utěšuju se tím, že takovech potvor po světě běhá miliony

Marcelle

33)  Marcelle (26.11.2012 21:41)

Dopis je úžasnej.

Bosorka

32)  Bosorka (26.11.2012 21:30)

Pořád si říkám, je to jen film...JEN FILM! A pak vidím u jakéhokoliv dílu úvodní titulky a melodii a už slzím

Nosska

31)  Nosska (26.11.2012 20:38)

:'-( :'-( :'-( Sakra, proč se mi chce opravdu brečet až po přečtení Billova dopisu...:p

THe

30)  THe (26.11.2012 20:33)

Při čtení toho dopisu mi před očima proběhly ty roky, které jsem se Stmíváním strávila. Kdyby na mě nekoukala máma, stoprocentně bych začala brečet.

Empress

29)  Empress (26.11.2012 20:13)

Ach, chce sa mi plakať :'-( :'-(

Tammy

28)  Tammy (26.11.2012 19:47)

To tak hezký!:'-(

Bosorka

27)  Bosorka (26.11.2012 16:06)

Budu brečet! :'-(

26)   (26.11.2012 15:36)

sakra ten Billův dopis mi hrkly slzy do očí ,vážně něco končí....

25)  Katynka (24.11.2012 23:22)

Já bych se přiznala, ale bohužel pro ně nedělám, protože bych jinak objednala novou firmu na nový dabing. Já miluju tuto ságu, fakt, proto to sem píšu. Nejsem z Prahy, jsem z Olomouce. Takže Prima není můj zaměstnavatel :-) Mě teď zaměstnává půlroční Anička

Ajjinka

24)  Ajjinka (24.11.2012 22:58)

Katynko, přiznej se, neděláš ty pro Primu?

23)  Katynka (24.11.2012 22:57)

To se to tu hezky rozjelo. Já vím, taky nesnáším ten dabing, ale jak jinak projevit svou sympatii této sáze než tím, že se budeme koukat? Znám dost lidí, kteří to právě objevili až tehdy, když Prima dávala Stmívání poprvé. A to vím, že to velkou sledovanost nemělo a to je škoda, ne? Vždyť když to jde v kině, tak jsou tři týdny dopředu naprosto vyprodané sály, tak proč bychom nedokázali zvýšit čísla sledovanosti, kašlem na reklamy a dabing, stehka odvahy je naše, to dáme!!!

22)  Elanoreth (24.11.2012 21:01)

Tak jo, já tu stezku odvahy taky produpu - 10 minut smutku se nedrží snad ani za hlavu státu

Bosorka

21)  Bosorka (24.11.2012 20:46)

Ta se už prostě nenahlasí. Podle toho zjistíme ztráty... Za ty pak budeme držet deset minut smutku, jež projevíme vypnutím internetu. B)

20)  Elanoreth (24.11.2012 19:55)

Jak se bude hlásit ta co to s ní sekne ?

Empress

19)  Empress (24.11.2012 19:44)

Jasné, krajinou, čím iným

Bosorka

18)  Bosorka (24.11.2012 19:36)

Empress, krásou krajiny?

Empress

17)  Empress (24.11.2012 19:32)

Ja sa na tú "stezku odvahy" dobrovoľne hlasim
Odkedy som videla prvé ukážky, som na to celá natešená. Holt si dabing a reklamy odmyslím a budem sa kochať niečim iným

Bosorka

16)  Bosorka (24.11.2012 19:30)

A což to vzít jako stezku odvahy? - ovšem každá, která se ji zúčastní se bude hezky o přestávkách na reklamy (tedy cca každých pět minut hlásit), jestli to s ní neseklo...

Lenka326

15)  Lenka326 (24.11.2012 19:21)

Taky dabing nesnáším, tak jsem se rozhodla, že se k tomu postavím jako Dan. Kolářová ve Vratných láhvích "Žehlil's někdy?". To by mohlo jít...

«   1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek