Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 26. 6. (14:02)

Promo fotky E&B a Jacoba z Breaking Dawn kalendáře ve velkém.

TwilightCon v Chotěboři.

PROMO FOTKY Z BREAKING DAWN KALENDÁŘE

Žádné nové promo fotky sice nejsou, ale máme tu odděleně Edwarda s Bellou a Jacoba. Nyní si je můžete prohlédnout v gigamonstrózní velikosti:)

TwilightLand-GioCullen

TWILIGHTCON V CHOTĚBOŘI

25. 6.

Setkání fanoušků Twilight, co víc k tomu říct? Plno přednášek, soutěží a zábavy. Pokud byste měli zájem na TwilightCon v Chotěboři pod záštitou Festivalu Fantazie dorazit, můžete ve dnech 5. - 6. července 2011.

Program si můžete podrobně prohlédnout ZDE.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

DISTRIBUTOR 'BREAKING DAWN' NA SLOVENSKU

I pro slovenské fanoušky máme dobrou zprávu, konečně je znám distributor filmu i na Slovensku. Stala se jím také společnost Bontonfilm.

Twilight.sk

BONTONFILM AKTUALIZOVAL WEB

25. 6.

Na oficiálním webu nového distrubutora 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I a II' společnosti Bontonfilm přibyla aktualizace. Nyní již víme, že přístupnost filmu by měla být od dvanácti let. O tom, zda bude film v kinech jen v původním znění s titulky nebo i s českým dabingem, můžete stále hlasovat v levém sloupci pod menu;)

ODKAZ NA WEB

OBÁLKA BD KALENDÁŘE

25. 6.

Tak si je konečně můžeme prohlédnout zblízka... Au. :-) Neb.

(Po kliknutí se objeví velká fotka)

Zdroj: PattinsonLife

DABOVANÝ ROZBŘESK V ČESKÝCH KINECH?

23. 6.

Pokud jste si ještě nevšimli, v levém sloupci nyní najdete anketu od distributora 'The Twilight sága: Breaking Dawn part I a II' v ČR - společnosti Bontonfilm. Můžete svým hlasem ovlivnit to, jestli v českých kinech poběží Rozbřesk jen v původním znění s titulky nebo i s českým dabingem. Takže neváhejte a hlasujte!

KRISTEN A TAYLOR NA PREMIÉŘE NOVÉHO FILMU OD CHRISE

21. 6.

Na Los Angeles Film Festival měl před čtyřmi hodinami premiéru film A Better Life, který režíroval Chris Weitz. Na premiéře se ukázala Kristen i Taylor a Twitter opět zafungoval jako nejrychlejší zpravodajství.

Kristen Stewart

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

KStewartFans

Taylor Lautner

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Taylor-Lautner

KALENDÁŘ 'BREAKING DAWN' 2012 K PŘEDOBJEDNÁNÍ

20. 6.

S předobjednávkami se asi roztrhl pytel, takže pro aktivní Twilight fanoušky tu máme možnost předobjednat si nástěnný kalendář Breaking Dawn na rok 2012 (což se asi celkem nevyplatí, když má být ten konec světa, že?). Klasika - žádný náhled zatím není, zkrátka nás chtějí jen navnadit.

Objednávat můžete na Amazonu.

První fotky jsou na světě díky ROBsessed! Děkujeme Astrid

Tak co ty na to, Tayi?

VŠECHNO NEJLEPŠÍ, EDWARDE!

20. 6.

Už je to tak, čas letí rychle a Edward už zase slaví narozeniny. Tak si říkám, jestli ho to vůbec ještě baví... každopádně! My přejeme všechno nejlepší k jeho 110. narozeninám!

GURI WEINBERG O MACKENZIE FOY

20. 6.

Vy, kteří sleujete Guriho blog, jste již jistě zaznamenali, že na něm přibyl nový článek. Tentokrát o představitelce filmové Renesmee Mackenzie Foy.

Když jsem poprvé potkal Mackenzie, věděl jsem, že je neobyčejná. Co jsem nevěděl, bylo, že mi může tak nakopat zadek. Nechte mě to vysvětlit.

Potkal jsem Mackenzie v říjnu 2010, kdy někteří z nových herců letěli do Baton Rouge na nějaké make-upové/kostýmové zkoušky a prodiskutovat své role s režisérem Billem Condonem. Když jsme tam byli, producenti nás pozvali na společnou večeři. Představte si naše překvapení, když jsme se setkali s Robem, Kristen, Stephenie, Ashley, Kellanem, Nikki a Jacksonem.

A Mackenzie.

Mackenzie a já jsme se hned spřátelili. Má hodně společného s mojí ženou – dětská herečka (už ne, samozřejmě, ale moje manželka byla dětskou herečkou), Štír, bojovná umělkyně a přebornická studentka. A má schopnost zařídit, abych se cítil… velmi mladý. Vysvětlím.

Začalo to plácanou. Znáte tu hru, kdy dá jeden svou ruku na ruku toho druhého a ten, který má ruce dole, se snaží plácnout a ten, jenž má ruce nahoře, se snaží nenechat se plácnout? No, samozřejmě, že jsem prohrál. Ať jsem byl jedním nebo druhým. A prohrával jsem… často. Šílel jsem z toho. Jak můžu prohrát tuhle hru s desetiletou holkou? Kde je moje věková výhoda?

Takže jsem ji vyzýval. Znovu a znovu. Až do té doby, než si povzdechla pokaždé, když mě viděla, jak přicházím a chci hrát zase. Lidi si mysleli, že jsem se pomátl. Máme pauzu při natáčení a já běžím za Mackenzie pro odvetu. A prohrávám. Mackenzie mě začalo být líto a přišla s novou hrou – zírací hrou.

OK – Tohle dám! V tomhle jsem DOBRÝ! Jen ji musim přinutit, aby mrkla jako první.

Už jsem říkal, že je štír, že jo? Jo. No, takže jsem prohrával i v tomhle. Slitovala se nade mnou. Teď se zoufale snaží přijít na hru, kterou bych MOHL vyhrát.  Nikdy nepřišla s žádnou, kterou bych možná vyhrát mohl.

„Pane Guri… Nakreslila jsem vám obrázek,“ říká.

„Žádné ‚pane‘, Mackenzie. Jsme kolegové,“ říkám jí.

Na vteřinu se zamyslí. Byla vychovaná, aby si vážila dospělých… jak se vypořádá se mnou?

„OK… Doktore Guri,“ směje se.

Dloubl jsem to malé pískle.

(Nech toho!/Jsi nejlepší!/Z lásky Mackenzie Foy)

To jméno mi zůstalo po celý zbytek natáčení. Říkala mi „doktore Guri“ a nakreslila mi tyto úžasné obrázky, které souvisí s dobou natáčení Breaking Dawn. Především s tou, kdy se dozvěděla, že jsem chtěl přestat kouřit. Byla na place mým největším podpůrcem a nakreslila pro mě motivační obrázek, který mi právě visí na ledničce. Ještě jsem nepřestal, ale pokaždé, když jdu do kuchyně, ponoukne mě, abych přestal. Jestli tohle čteš, Mackenzie, slibuju, že přestanu.

Pro mě a Noela Fishera (Vladimir) měla další jména – Salt 'n' Pepa (hudební skupina). Rádi jsme na place zpívali oblíbené písničky v kostýmech a s našimi rumunskými přízvuky – to měla Mackenzie ráda… hodně. Ulevilo se mi. Do té doby jsem si myslel, že ji nudím k slzám.

A nadávání. Kdokoliv na place vám může říct, jak moc si dospělí potrpí na plno nadávek. Mackenzie si toho nevšímala. Ze srandy jsem jí řekl, že by měla na place zavést to, že když před ní někdo zakleje, bude jí muset zaplatit. Nejen, že to udělala, ona vydělávala. Je to Bill Gates v desetiletém těle.

Dloubl jsem to malé pískle.

Byla tak profesionální a vyzrálá, v každém dospělém vyvolala pocit chtít být lepším dospělým. Samozřejmě je to obrovská zásluha jejích rodičů, kteří odvedli mimořádnou práci a vychovali tak nadané dítě. Hodně lidí nerozumí tomu, že dětští herci mají mnohem víc povinností, než běžní herci na place. Jejich školy je musí podporovat, jinak nemůžou pracovat. Každý den chodí do školy a často školu přeruší natáčení, takže je pak těžké soustředit se pouze na jedno. Často nejsou respektovány jako dospělí, a to přitom mají dvakrát takovou zátěž. Obklopují je blázniví lidé zábavního průmyslu, místo přátel a spolužáků. Není to jednoduché… ale ona vypadala, že to pro ni jednoduché je. Nebyla jen nezkažený student s jedničkami, každý ji respektoval.

Vidět ji s Kristen a Robem nebylo nic menšího než nádhera. Hodí se tam. Zaslouží si tenhle vlastní článek. Jsem poctěn, že jsem s ní mohl pracovat.

Teď bych jen mohl přijít na hru, při které bych nad ní mohl vyhrát…

- Ajjinka, Lada

GuriWeinberg

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

Astrid

44)  Astrid (23.09.2011 20:10)

je to dávno keď som nosila taký istý rúž ako Jacob

43)  kobra 11 (23.09.2011 20:05)

taylor je ve stmívání hezkej a je sexy děsnej tvrdák

42)  kobra 11 (23.09.2011 20:01)

mě se ze všech postav nejvíc líbí jaykob mí hezký svali a jeho ůsměv je boží??????? nejlepší je jak jaykob se zamiluje do dcery edvarda a belly!!!!!

Linfe

41)  Linfe (26.06.2011 18:27)

Kristova noho!!! Edwardovi červené vlasy jsou k popukání Fakt to není jeho barva a Jacobova zmalovaná držka jakbysmet :-D Ale oceňuju to karmínové triko, to je pěkné. Ale taky mi připadají jako voskové figurky

Kaca

40)  Kaca (25.06.2011 14:04)

Nemůžu si pomoct, ale když vidím ty plakáty a minulý oficiální od Eclipse, prostě mi připadá, že to fotili s figurínama a né s lidmi.

Marvi

39)  Marvi (25.06.2011 12:49)

No moc se mi to foto nelíbí... Připadá mi, že Ed a Jacob mají elfí uši.... No doufám, že další promo fotky budou lepší...

Lenka326

38)  Lenka326 (25.06.2011 12:15)

To se mi ulevilo, už jsem si myslela, že jsem nějaká divná. Naprosto souhlasím: Jacob vypadá jak colorovaná želva, Bella jako stampfordská panička a Edward, můj milovaný Edward, vypadá jako debil. Promiň, zlato A ostatní, aspoň co je vidět z těch malých fotek, to se snad ani nedá komentovat.

milica

37)  milica (25.06.2011 11:40)

Jestli takhle bude vypadat celý kalendář, tak jsem zvědavá kdo si ho koupí. Na týhle fotce vypadaj jak voskový figurky se špatně zvolenými barvami.

piky

36)  piky (25.06.2011 08:43)

Jacob taky trochu vypadá jako želva, která vytáhla hlavu z krunýře

piky

35)  piky (25.06.2011 08:42)

Hanet, nezdá

Hanetka

34)  Hanetka (25.06.2011 08:41)

Kristepane, to vypadá jako airbrush obrázek na Domě hrůzy na pouti... To se museli hodně snažit, aby to tak zmrvili! Edward má obličej jak nedopečený lívanec, oba s Bellou vlasy mahagonové... A Jacob vypadá jako koláž dolepená z fotky s jiným nasvícením i měřítkem. Má o dost menší hlavu. Nebo se mi to zdá?

Astrid

33)  Astrid (25.06.2011 08:40)

stejnou barvou asi

piky

32)  piky (25.06.2011 08:36)

Tak to se s těmi kalendáři moc nepředvedli :p Bella vypadá jako kdyby ty vlasy nebyly její, Edward jako leklá ryba a Jacob jak Buss Rakeťák A mám takový pocit, že Kristen i Roberta obarvili stejnou barvou - na červeno

Astrid

31)  Astrid (25.06.2011 08:34)

jo to si piš

Twilly

30)  Twilly (25.06.2011 08:32)

Ivka, ani nitka na nich neostala suchá

Astrid

29)  Astrid (25.06.2011 08:29)

áááááááááááá ano už viem, Ed tam vypadá ako ustráchaný rodič

Astrid

28)  Astrid (25.06.2011 08:25)

tá Bella... :p typická americká napodobnenina modrej krvi = nevydarená stampfordská panička = teta s predkusom - atď
radšej nepokračujem, už nech ju premení.
A Rob, som zaujatá ním samotným, čiže za každých okolností a Jake... môže byť Taylor je šmak čím je starší

dakujeme za news:)

Nebraska

27)  Nebraska (25.06.2011 07:53)

Oceňuji Jacobovy skvěle konturované rty a pak to, jak Edovi ladí oči s vlasy a s Jacobem

Karolka

26)  Karolka (24.06.2011 15:51)

Až se přestanu smát, tak zahlasuju.

sfinga

25)  sfinga (23.06.2011 18:40)

Uááá, Taylor je sexy (námitky nepřijímám )

1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still