Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 24. 6. (14:13)

Cosmopolis bude promítán na festivalu ve Varech.

První rekord pro BD2.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

COSMOPOLIS V KARLOVÝCH VARECH

24. 6.

Na 47. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, který začíná v pátek 29. 6., bude promítán i Cosmopolis Davida Cronenberga, v hlavní roli s Robertem Pattinsonem. Film bude promítán 30. 6. a 4. 7. :)

Pokud se do Varů nechystáte, můžete se alespoň těšit na první české recenze.

KVIFF

PRVNÍ REKORD 'BREAKING DAWN, PART II.'

22. 6.

Druhá část Breaking Dawn ještě není hotová, ale už má na kontě první rekord. Vybrala si ho na serveru Yahoo, kde byl zveřejněn teaser trailer, který za prvních 24 hodin vidělo přes 7 milionů lidí. Překonala tak počet zhlédnutí u traileru první části.

DeadLine

NUTTYMADAME RE NA TEASER BD

21. 6.

Nebylo by to ono, kdyby se po teaser traileru k Breaking Dawn neobjevilo video s reakcí velké Twilight fanynky NuttyMadame3575, která je proslulá svými záchvatovými videi. A co vy? Taky jste při prvním zhlédnutí reagovali takhle? :))

KRISTEN A CHRIS PRO HOT30

21. 6.

Kristen a Chris v rádiové show The Hot30 Countdown s Matty Actonem a Mel Greig :)

image host

image host image host image host image host image host image host

KStewartFans

GURI TWEETUJE O BD II.

20. 6.

„Jen tak mimo... včera jsem byl na ADR (dodatečné dialogové nahrávky) a všechno, co můžu říct, je WOW... Twifans budou zbožnovat BD2... EPICKÝ! Condon je génius.“

 

@Guri Weinberg

VŠECHNO NEJLEPŠÍ, EDWARDE!

20. 6.

Jak už tu bylo zmíněno, dnes slaví své 111. narozeniny Edward Cullen! Popřejme mu tedy všechno nejlepší! :))

UKÁZKA Z TRAILERU DRUHÉ ČÁSTI BREAKING DAWN!

19. 6.

Očekávaných deset sekund z traileru, který vyjde zítra, je tady!

Edward: Je moje dcera, ale Volturiovi si myslí, že je nesmrtelné dítě.

Bella: Narodila se, nebyla kousnutá, roste každým dnem.

Alice: Volturiovi. Jdou si pro nás.

ThinkingOfRob

PREMIÉRA SWATH V AUSTRÁLII

19. 6.

Máme tu prvních pár fotek z poslední zastávky propagačního turné Snow White and the Huntsman. Kristen, Chris a Rupert (režisér) již včera dorazili do Sydney, kde dnes proběhla slavnostní premiéra. Zatím pár prvních fotek:

image host image host image host image host image host

KStewartFans

FOTKA Z DNEŠNÍHO SNEAK PEEKU

19. 6.

Dneska se dočkáme desetivteřinové ukázky z traileru, který celý vyjde zítra odpoledne. Aby se nám ukrátilo čekání, máme tady jednu foto ukázku :)

The Twilight Saga

TRAILER K 'BREAKING DAWN PART II.' JIŽ BRZY!

18. 6.

Podle serveru Hypable bude zítra ve 14:30 zveřejněna ukázka (10 sekund) z traileru druhé části Breaking Dawn, ve středu (na Edwardovy 111. narozeniny) ve stejný čas si budeme moct zhlédnout trailer celý! Jak to vypadá, Jack Morrissey na Twitteru trochu kecal ;)

Těšíte se? :)

ROB PRO METRO UK

18. 6.

Je druhým nejbohatším britským hercem pod třicet let hned po Danielu Radcliffovi. Podle Time magazínu je jedním ze sta nejvlivnějších lidí na světě. Je nejvíc sexy mužem na planetě. Ale dělá obrovskou chybu.

„Pardon, právě jsem měl McDonalda!“ směje se Robert Pattinson. „Můj žaludek blázní: „Rááágh!“ Vždycky si myslím, že je mekáč dobrej nápad. Nikdy to není dobrej nápad.“ Teď je ta správná chvíle zapomenout na všechno, co si myslíte, že o Pattinsonovi víte. Zapomeňte na slávu, peníze, pošetilá ocenění, upíří filmy, křičící fanynky a tu věc jsou-spolu-nejsou-spolu s Kristen Stewart.

Nový film filmaře Davida Cronenberga, sexy psychologický thriller Cosmopolis, který bude možná nejdivnějším filmem roku, nám ukázal novou stránku Roberta Pattinsona. Hraje znuděného multimilionáře, který v bílé limuzíně cestuje přes Manhattan, aby se mohl nechat ostříhat. Ale je to víc než to. Po cestě ho ojede francouzská oscarová herečka Julie Binoche a zbraň-nosící prostitutka, je obléhán demonstranty a do tváře mu vletí krémový koláč, je sledován, postřelen a rozveden. Žádné nagelované pijavice. Žádní vlkodlaci v ustříhaných džínech.

„Je to jeden z prvních filmů, kde hraju a můžu se na něj dívat, bez toho aniž bych se chtěl zabít,“ říká herec, který byl zmatený, když mu Cronenberg zavolal do Kanady ohledně role. „Byl jsem opravdu, ale opravdu nervózní, než jsme začali natáčet. A nevěděl jsem, že tam budou sexuální scény. Scénář říkal: „Právě měli sex.“ a oba dny David povídá: „Myslím, že by v téhle scéně měli mít sex.“ Dobře…! Uklidňoval mě: „Žádný strach. Prostě začněte a uvidíme, co se stane.“

Co se stalo, byl ten nejtemnější a nejchytřejší výkon Pattinsonovy kariéry, která má podivný sklon kolísat nahoru a dolů.

Jeho filmový debut byl v roli syna Reese Witherspoon ve filmu Vanity Fair, odkud byl vystřihnut. Získal roli v největší teenagerské sérii na světě (Harry Potter). Pak zmizel z Londýna a dostal se do Los Angeles, kde rok a půl strávil válením se na gauči. Pak získal roli v největší teenagerské sérii na světě (Twilight).

Před pěti lety nebyl nikdo. Nyní je tak slavný, že už si možná nikdy nezajde jen tak na pivo. Minulý měsíc oslavil šestadvacáté narozeniny a sám může cítit změnu – něco ztratil, něco získal. „Jsem docela vnímavý, co se týče lidí,“ říká. „Víc se v lidech vyznám, myslím. Taky opravdu dobře vnímám, když se někdo potuluje kolem. Je to divný, něco jako šestej smysl. Stejně tak vždycky vím, že mě někdo fotí.“

Tyhle smysly ho zaměstnávají čím dál víc. Sláva Pattinsona nevyhnutelně vysává. „Vidíte náhodně se fotící lidi u vedlejšího stolu,“ směje se a krčí rameny. „Mám teď ve zvyku jít k nim a svým mobilem s bleskem je vyfotit jen dva palce od jejich tváře.“

Samozřejmě to není Rob, koho chtějí. Je to Edward Cullen. Je to „R-Pattz.“, který byl doslova nahrazen, když mu v Madam Tussauds udělali figurínu. Je to opravdu, ale opravdu hrozná vosková figurína. „Vypadá jako Hugh Jackman,“ vysvětluje. „Myslím, že to JE Hugh Jackman – jen ho trochu obouchali, aby vypadal jako já.“ Nebo je to niterní Pattinson, ten, který se roztavil v záři Twilight světel. „Když se stanete slavným, můžete toho fakt využít, a pak se zbláznit. Ale nikdy jsem nebyl jako: „Ano, jsem slavný!“. Nevím proč.“

Jeho výrazný a charismatický převrat v Cosmopolis nemohl přijít v lepší dobu. 16. listopadu vychází poslední Twilight film, Breaking Dawn část 2, takže se Pattinson dostane pryč od hysterie ságy Stephenie Meyerové.

Dá nám důvod si ho zhlédnout? „Poslední film je vážně vtipnej,“ směje se. „Vtipnej a totálně šílenej. Je tam Jacob, který se zamiloval do mojí dcery, která během tří měsíců vyrostla do jedenáctileté holky. Je tam tolik scén, které jsou tak bizardní.“

Po pěti letech, čtyřech filmech s gelem na vlasy, brekotu a křiku je Pattinson připravený zmizet z Twilight zóny. Jako další má v plánu kriminální thriller od režiséra Království zvěrstev („Guy Pearce mě unese a postřelí mě. Bude to takový bláznivě násilný.“) A psychologické drama Mission: Black List, kde si zahraje amerického vyšetřovatele, který dopadl Saddáma Husajna („Některé věci v tomhle filmu budou neuvěřitelně šílený.“)

Je tu už jen poslední problém, který musí vyřešit: jak donutit lidi, aby mu přestali říkat R-Pattz… „Jo, nevím, jak se toho zbavit,“ vzdychne. „Je to ta nejprotivnější věc. Netuším, kdo to vymyslel. Tuhle věc s přezdívkami, všichni milují přezdívky, hrozně to leze na nervy. Ale je to prostě chytlavý…“

PattinsonLife

VYVRÁCENÍ DRBŮ O REMAKU

18. 6.

Možná jste někde na internetu potkali zprávu, že studio Lionsgate, které odkoupilo Summit Entertainment, hodlá udělat remake (tedy přetočení) Twilight. Pokud jste tuto zprávu nikde nezastihli, zbytečně neplašte, protože se nic takového samozřejmě neplánuje.

Rob Friedman, který se kolem Twilight v Summitu pohyboval od samého začátku, vše uvedl na pravou míru:

„Nechystáme se přetáčet Twilight. Ovšem rádi podpoříme Stephenie Meyer, když se v příběhu rozhodne pokračovat. Ale to bude jediná možnost, jak by mohl vzniknout další film."

TwilightLexicon

TRAILER NA 'ZKROCENÉ STMÍVÁNÍ'

17. 6.

Je to půl roku, co tu bylo tohle video poprvé, dneska jsem si ho připomněla a napadlo mě, že ho někteří ještě vidět nemuseli (a i kdyby jo, tohohle není nikdy dost!), takže ho dávám i sem :D Dokonalá střihačská práce, autorce patří velká poklona! A velký dík za protrhnutí bránice! :D Níže máte překlad :))

Jacob: Ahoj, krasavče.

Edward: Jsme přirození nepřátelé, ale mám tě docela rád.

Jacob: Musíš vědět, že jsem do tebe zamilovaný.

Jacob: Tys jí to neřekl?

Edward: Nech to plavat, Jacobe.

Bella: Cos mi měl říct?

Jacob: Měla by znát pravdu.

Bella: Cože?

Edward: Chtěl jsem tě chránit...

Jacob: Podívej, vím, že je do tebe zamilovaná.

Edward: Já to tak nechci, nikdy jsem to tak nechtěl.

Jacob: Není to žádný pobláznění, Bello. Je to kvůli tomu... trojúhelníku.

Jacob: Měl bys zvážit možnost, že jsem pro tebe tím lepším.

Edward: Už jsem to zvážil.

Jacob: Skvěle.

Jacob: Musíš slyšet pravdu, Bello. Jsem do něj zamilovaný.

Bella: Au! Bože.

Jacob: Cítíš ke mně něco víc, jen si to nechceš přiznat.

Edward: Já vím.

Edward: Bello...

Bella: Edwarde, musíš mi věřit.

Edward: Tobě něvěřím, to jemu.

Jacob: Vyber si mě.

Edward: To je lákavá představa.

ZKROCENÉ STMÍVÁNÍ.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

59)  aneta arnoldová (11.12.2012 17:41)

twilight saga je to ten nej film kterej jsem videla :)

MisaBells

58)  MisaBells (24.06.2012 22:22)

Je to jasné! Jedu do Varů! Kdo jede with me?

57)   (24.06.2012 18:51)

Bos jenom samé potěšení,ne ?? určitě ne ty vřískající americké puberťačky
máme rozum

Bosorka

56)  Bosorka (24.06.2012 17:38)

Myslím, že Rob by neměl odvahu sem dorazit, ví, co by ho tady čekalo

Janebka

55)  Janebka (24.06.2012 17:30)

AMO, držím palečky a doufám, že se pak podělíš o dojmy!!!!

54)   (24.06.2012 17:18)

a řekl někdo Bartoškovi,že by měl Roberta pozvat ??? asi zase ne,že

AMO

53)  AMO (24.06.2012 16:42)

Cosmo... ve Varech sice bude, ale docela těžké je sehnat vstupenky! Mám slíbeno, že pokud je budu mít... můžu vyrazit.
Zítra začíná prodej a tak se začínám modlit!

AdelkaKristenBella

52)  AdelkaKristenBella (21.06.2012 22:55)

Ahojky lidičky už se nemůžu dočkat na BD 2
jo a vše nejpepší Edwarde Cullene k tvým 111.narozeninám.....

Twilly

51)  Twilly (21.06.2012 14:53)

jééééééééééé samovytáčecí slečna, už mi scházela. Myslím, že tentorkát řvala míň než posledně, nemyslíte? Každopádně, byla zákeřná a málem jsem si cvrkla do textilu, když zařvala aniž bych to čekala... baci baci, slečno :D :D :D :D Holky, myslíte, že tahle "dáma" už slyšela o Prozacu?

Bosorka

50)  Bosorka (21.06.2012 14:48)

Zeptam se ségry, jestli to smrdí hospitalizací ;)

Clea

49)  Clea (21.06.2012 14:33)

Bos, ta příšera!! takhle sprostá že se nestydí
Bos, zase až tak sprostá nejsem, takže ti to přeložím do čj a zeslušním ;) "miluj se" - to je to aj slovíčko, který má v češtině asi milion výrazů, tak jsem vybrala ten jeden ze slušnejch (možná i jedinej ) "Aro, ty ... malý mužský přirození"
má to u mě spočítaný... při nejbližší návštěvě Bohnic jim to tam ukážu a oni si pro ni dojedou muhehehe (kdy myslíte, že to vydaj na dvd? do kina jí totiž z blázince nepustěj )

Lipi4

48)  Lipi4 (21.06.2012 14:32)

Rozhodně bych s ní nechtěla být v jednom kinosálu, když tobou BD2 promítat

Bosorka

47)  Bosorka (21.06.2012 14:26)

A čím, že ho to urazila?

Ajjinka

46)  Ajjinka (21.06.2012 14:16)

Cleo, nerozuměla jsem celý, ale 100% je tam "prick", což bych už samo o sobě brala jako nehoráznou urážku!

Clea

45)  Clea (21.06.2012 14:03)

souhlasím s Bos, tohle už je na léčbu... a to jsem si myslela, že hysterčim
ale jinak mě slečna docela pobavila... až do devátý minuty jsem se smála, hlavně hláška, že si to pustí znovu a bude brečet (a to už měla krokodýlí slzy) mi připadala vtipná... ale pak mi urazila Ara a já jí ani nerozuměla jak ten začátek jsem ji rozuměla, ale pak tam řekla ... Aro, you ... little ... - nepostřehl to někdo? ať aspoň vim za co na ni mam bejt nakrklá

Marcelle

44)  Marcelle (21.06.2012 13:24)

A já si myslela, že když se u toho blbě culím, že vypadám jako magor

Bosorka

43)  Bosorka (21.06.2012 12:48)

Řekla bych, že tohle je už na léčbu

SarkaS

42)  SarkaS (21.06.2012 12:42)

Si tak říkám, ještě že už ty filmy končí, tu slečnu by to mohlo stát i fyzické zdraví, nejen to psychické, kdyby to ještě pár let pokračovalo...

41)   (20.06.2012 12:10)

Edwarde - co ti přát,když už jsou všechny sny a touhy splněny? - jen aby sis toho nepřestal vážit ( a ať Vám nespadne láskou domeček )

Marcelle

40)  Marcelle (20.06.2012 11:46)

Gratuluju Edwarde a přeju ti alespoň ještě 2x tolik

1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Edward & Bella