Sekce

Galerie

/gallery/BD-FF.jpg

Poslední novinka přibyla: 23. 9. (19:05)

Nové stillsky z Breaking Dawn.

Rob a L.A. Dance Project.

Žádný ze zde zveřejněných materiálů není určen k dalšímu šíření.

NOVÉ STILLSKY Z BREAKING DAWN

23. 9.

Zatím tu máme 5 nových stillsek ze speciálu od EW Twilight: The Complete Journey. Poděkovat za ně můžeme @TwiRobKStew

ROB NA VAN CLEEF & ARPELS VEČEŘI PRO L. A. DANCE PROJECT

23. 9.

Rob se včera objevil na akci od Van Cleef & Arpels (francouzské šperky, hodinky a parfémy) při příležitosti večeře projektu L. A. Dance, který má na svědomí Benjamin Millepied (tanečník a choreograf, manžel Natalie Portman).

Tady je pár fotek, kde je Rob s již zmiňovanou Natalie Portman a s tanečnicí Ditou Von Teese.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PattinsonLife

NOVÉ STILLSKY Z BD2

22. 9.

Magazín People má zvláštní vydání speciálně o Breaking Dawn a Twilight hercích. Tady jsou scany, na kterých najdete nové stillsky z BD2.

FashionScansRemastered

PREMIÉRA V LOS ANGELES

22. 9.

Premiéra v Los Angeles, kde bude přítomna velká většina všech herců z Twilight, proběhne v pondělí 12. listopadu v areálu Nokia Theater! :)

NOVÁ PROMO FOTKA Z BD2

21. 9.

Máme tu nový promo plakát k druhé části Breaking Dawn. A zároveň malý vzkaz od Kellana, který The Insider potvrdil, že po skončení záverečných titulků nemáte odcházet z kina, protože vás ještě něco speciálního čeká :))

Twilight_Belgium

MOŽNÝ PROJEKT PRO KRISTEN?

19. 9.

Podle The Film katalogu by si Kristen měla zahrát v připravovaném dramatickém thrilleru Back Roads, podle stejnojmenného románu spisovatelky Tawni O'Dell. Zatím však není nic potvrzené.

Synopse:

Dvacetiletý Harley Altmyer se musí postarat o své tři sestry, když je jeho matka odsouzena za vraždu jejich násilnického otce. Harley touží po Callie Mercer, vdané matce dvou dětí, která žije u silnice a se kterou začne mít nešťastný sexuální vztah - dokud se nestane hlavním podezřelým z nedávné záhadné vraždy.

Podle už zmiňovaného katalogu by si s Kristen měla zahrát Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Dark Shadows), režie by se měl ujmout Adrian Lyne (Flashdance, Lolita).

ROBŮV NEJLEPŠÍ PŘÍBĚH VŮBEC

18. 9.

Nic nového se neděje, takže jsem trochu zabrousila do minulosti a narazila na video z The Trombo Show z roku 2008, kde Rob vypráví svůj nejlepší příběh vůbec. Rob se s tím popral po svém, těžko říct, na čem v té době jel, ale jednoznačně to musel bejt bezvadnej matroš :D No, třeba někdo najdete pointu, nebo si jen uděláte představu o tom, co se Robovi odehrává v hlavě :D

„Když mi bylo, myslím, sedmnáct, skládal jsem ve škole zkoušku. Myslím, že to byl zeměpis a vůbec jsem se na něj nepodíval. Nevěděl jsem ani odpověď na první otázku, takže jsem na chvíli zavřel oči. Zvažoval jsem, jestli bych měl odejít ze třídy, nebo zůstat, měl jsem pořád zavřený oči a pak jsem to uviděl. Trojrozměrný Buddha se objevil v mojí hlavě, něco jako hologram, a byl tak skutečný, že jsem se ho skoro mohl dotknout.

Otevřel jsem oči a najednou jsem věděl odpověď na každou otázku z testu.

Vždycky když jsem pak následující tři měsíce zavřel oči, Buddha tam pořád byl. Mohl jsem se zeptat na cokoliv, on mi vždycky dal odpověď.

Po těch třech měsících jsem o něm někomu řekl a rázem jsem si uvědomil, že jsem ho mohl požádat, aby udělal některé věci, třeba ovlivnil osud. Mohl by změnit to, co se stane ve světě a to mě opravdu rozhodilo.

Pak jsem se ho ptal na další věci, které mnoha způsoby změnily můj život.

A pak jsem potkal tu holku, kterou jsem byl doopravdy posedlej, Buddha odešel a v mý hlavě zůstala ta holka. Byla tam nějakejch pět let a já si každej den bránil, abych se jí na něco zeptal, ale minulej rok jsem to nevydržel a zeptal se jí a ona vůbec nevěděla, o čem mluvím.

Jsem Robert Pattinson a tohle je můj nejlepší příběh vůbec.“

UPÍŘI V BREAKING DAWN

17. 9.

Tahle fotka se stala nejpoužívanější a já na ní vypadám... jako Rampelník.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

5)  Nicky (17.09.2012 15:08)

Edík

maryblack

4)  maryblack (17.09.2012 08:35)

Marcelle

3)  Marcelle (17.09.2012 07:31)

Empress

2)  Empress (17.09.2012 06:40)

tamias01

1)  tamias01 (17.09.2012 03:46)

Rampelník :) :) :) ta

«   1 2

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek