Sekce

Galerie

/gallery/show_jumping__by_luciag-d30xjfx.jpg

Bývala českou parkurovou hvězdou, jenže pak přišel pád a změnil jí život. Rozhodla se opustit svůj domov a odjet někam, kde ji neznají, kde bude moci začít od začátku. Jako trenérka....

18+ platí pro celou povídku

Spoluautorkou, milovanou betou a rádkyní není nikdo jiný, než stejný blázen do Paula jako já - Bosorka...

Ahoj, já vím, že čekáte na další kapitolu překážek a s čistým srdcem můžu říct, že je napsaná, celá povídka je dopsaná do konce, jenže na papíře a s notebookem jsou standartně problémy. Tahle povídka je kompletní a je v počítači, takže doufám, že vám tímhle to čekání trochu zkrátím :-)

 

Prolog

Paul

Nebylo to poprvé a rozhodně ne naposledy. Stál jsem u toho zatracenýho výběhu a pozoroval ji. Určitě nebyla z rezervace. Těch pár dnů, kdy se na obloze ukázalo slunce, mou teorii jen potvrdilo. S takhle bílou kůží bych ji nepřehlídl.

A z Forks taky ne, to bych ji taky znal. Důkladně. Jako všechny v blízkém okolí. Ale tahle, učarovala mně a přitom jsem ani nevěděl, jak vypadá zblízka.

Dostala mě tím, jak elegantně vypadala na tom koni. Elegantně a přitom strašné malá, oproti němu. Křehká. A přesto. Za celý měsíc, co jsem jak pako stál za tím bílým hrazením, ani jednou nespadla.

Tentokrát jsem se o ni ale bál. Na tom plácku, kde obyčejně jezdila, stály poprvé i skoky. A moje malá čarodějka se, i z té dálky, zdála být vystrašená. Vůbec jsem se jí nedivil. Některé z překážek vypadaly fakt hnusně. Jenže pak se její kůň rozešel a strach byl pryč. Můj zůstal.

Seděl jsem bokem na svý motorce a sledoval ji, když přišel Nick. Ten pozemek mu patřil.

„Vypadá úžasně, co?“ zeptal se, aniž by čekal na odpověď a posadil se vedle mě.

„A tebe tady taky nevidím poprvé,“ dodal vzápětí a otočil se ke mně. Čekal.

„Neznám ji,“ pokrčil jsem rameny, jako by to bylo vše říkající. Pro mě. Nickův obličej ztvrdl a výhružně si změřil mou maličkost.

„Varuju tě. Jestli jí jakkoli ublížíš, ublížím já tobě. Kam není lehký zboží!“ zavrčel a rychle se otočil zpátky k dívce na koni. Já zůstal jako opařený. Takového jsem Nicka neznal. Byl pohodář.

Moje oči zabloudily zpátky k jezdkyni a najednou se mi dech zasekl v hrdle. Zrovna najížděla na jeden z těch vysokých a hnusných skoků. Vydechl jsem, až když byla bezpečně za ním a stále seděla v sedle. A Nick se na mě zvláštně zadíval.  Předstíral jsem, že si ho nevšímám. Zas tak těžké to nebylo. Ona totiž pokračovala. Nezbývalo mi nic, než zírat. A nedýchat, dokud sérii pěti skoků nedokončila.

Zničehonic Nick hvízdnul a upoutal tak její pozornost. Mávnutím ruky ji přivolal. Začal jsem panikařit, jo chtěl jsem ji poznat. A sakra hodně, ale sám. A ne teď.

Jakmile byla až u nás, seskočila na zem a dala koni volnost. Hned na to se nechala Nickem odvést opodál.  Zamířil jsem k hnědákovi.

 

Kam

„Hele, vím, že už trénuješ Tracy a Katherine, ale mohla bys přibrat ještě jeho?“ vybalil to na mě rovnou a ukázal hlavou k floutkovi, opřenému úžasnou mašinu. Dělal si ze mě srandu? Zrovna jeho? Katherine už stihla referovat. Jak je nepřokanetelnej v posteli. A děvkař.

„Zešílel jsi? Ten se rozhodně nechce učit jezdit!“ rozhodila jsem rameny. Achimon pasoucí se opodál polekaně zvedl hlavu. Floutek Paul stál kousek od něj a sledoval ho. Nějak nejspíš zachytil můj pohled a svůdně se usmál. Chtělo se mi zvracet.

„Já vím, jakou má pověst, ale trénovat bys ho snad mohla, ne?“ přitáhl si Nick zpátky mou pozornost.

„Nemáš někoho jiného, kdo by ho vzal? Fakt se nechci každý den koukat na jeho samolibej ksicht. Navíc se mi ani nelíbí.“ Což byla lež jako věž. Že je to kus chlapa by poznala i slepá. Ta ramena, schovaná v kožené bundě, džíny, skrz které bylo vidět skoro všechno. Jeden by se bál, že mu je na motorce odfoukne vítr, jak byly děravé. A pak obličej. Byl nádhernej, a uměl to sakra dobře využít.

„Nikdo neříká, že s ním máš spát. Prostě ho jenom trénuj. Na to se ti líbit nemusí,“ pokrčil Nick rameny a celá věc tím pro něj byla vyřízená. Skvělý. Jako bych toho neměla dost. Ale fajn. Chce, abych ho trénovala? Jak je ctěná libost.

 

Paul

„Padej od něj!“ křikla mým směrem. Zrovna jsem natahoval ruku a chtěl toho krasavce pohladit po hlavě. Evidentně mi nebylo přáno. Podíval jsem se na ni a zkoumal její zamračený obličej. Vypadala mladě. Ksakru, vypadala, že jí snad ještě ani není osmnáct. A s tou výškou se mi to nezdálo. Opravdu byla malá, sahala mi sotva do poloviny hrudi. Ještě pořád měla na hlavě přilbu a v dlani svírala jezdecký bič. Jeden aby se bál, že jím dostane.

„K Achimonovi se nepřibližuj,“ zasyčela výhružně s hlavou zakloněnou a očima upřenýma do těch mých. Šedé, možná i zelené, zlatavě hnědé kolem zorniček. A pak mě o ten pohled připravila. Otočila se ke koni, pohladila ho po čele, něco zašeptala a zamířila pryč. On šel za ní.

„Zítra ve čtyři ve stáji. Máš první trénink. A chraň tě pán bůh přijít pozdě,“ oznámila mi ještě, než byla z doslechu.

Cože?!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

12)  agness (01.01.2015 09:36)

Chacha, , ahoj koňáku! ... :) Mandy je fajn, Kam na ni se svými kapitolami zatím nemá.

Sundance

11)  Sundance (29.07.2013 14:03)

Zrovna jsem začala číst, jelikož jsem uviděla epilog na titulce, takže mi věř, že ji ještě dneska stihnu přečíst až do konce. :D Začátek skvělý, pobavil. :) Jen tak dál.

Fanny

10)  Fanny (06.09.2012 20:04)

Jo, stýská se mi po Mandy hodně, ale Kam bude určitě minimálně stejně skvělá jako Mandy. :)
Paul tu je, Koně tu jsou, co mi chybí? asi jen další kapitola :)
A hodně štěstí s notebookem, ten opravdu provází celou Mandy :D

9)  BJaneVolturi (06.09.2012 19:41)

Jen tak dál... Už jsem si říkala, co je s láskou, no snad to tvůj notebook brzy rozchodí a dokončíš to... A tohle bys mohla přidávat častěji... S potěšením Ti oznamuji, že tvé povídky jsou z okruhu stmívání jediné, které mi dosud vydržely... Už rok a půl nečtu smívko, až na ty tvoje vynálezy...

Kamikadze

8)  Kamikadze (06.09.2012 17:28)

Ahoj holky (kluci, pokud se nějací vyskytli) díky za podporu, jsem vám vděčná. Nové čtenáře vítám :-) a pro Lu? mám vzkaz, jestli máš ráda Paula, rozklikni si moje shrnutí, je tam více než padesáti kapitolová povídka právě s Paulem :-)

7)  lu (06.09.2012 16:13)

YES! Já Paula zbožňuju, takže jenom uvítám nějakou novou povídku o něm Povídka vypadá zajímavě a ten jeho popis ještě víc Rozhodně máte další čtenářku ;)

Judy

6)  Judy (05.09.2012 20:57)

Tak to vypadá na další zajímavou povídku. Už se moc těším.

DestinyCullen

5)  DestinyCullen (05.09.2012 19:25)

zatim se mi to líbí :D

Terry

4)  Terry (05.09.2012 15:29)

baví mě to těším se na další kapču

Marcelle

3)  Marcelle (05.09.2012 14:37)

Hezký, mám ráda Paula, jsem zvědavá co se z toho vyvrbí

maryblack

2)  maryblack (05.09.2012 11:18)

Jupííííííí Kami, těším se na další kapču a to moc

Empress

1)  Empress (05.09.2012 11:14)

Vyzerá to zaujímavo a ja sa už teším na ďalšiu kapitolku

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek