Sekce

Galerie

/gallery/felix.jpg

Nemožné se stalo možným!

(Obsahuje ne úplně vhodnou mluvu a taky nahého Felixe, takže radši 15+  ;-) )

Myslel si, že už to nemůže být horší. Angela zvládla před vjezdem do města urazit celou Trojici minimálně šestkrát. Vzpomněla si i na Demetriho, kterého překřtila na Dementriho. Felix doufal, že to Aro neřekne nahlas, protože neměl náladu na shánění jiného pracovního parťáka.

Jenže jakmile vjeli do uliček Volterry, Angela si uvědomila, že se uvidí s nějakými dalšími bytostmi, a projevila se jako pravá žena. Tedy, Felix předpokládal, že takhle se projevují jiné ženy. Nějak neměl nikdy dřív příležitost jejich chování podrobněji zkoumat, ale bylo to tak nelogické, že muselo jít o čistě ženskou záležitost.

Jakmile totiž Angela zahlédla první butik s oblečením, zařvala:

„Stůj!“

Felix se vyděsil tak, že prošlápl brzdu až na dlážděnou cestu. Zaklel, protože teď musel dobrzdit podrážkou. Když se mu podařilo zastavit, rozmrzele se podíval doprava. Angela nevypadala, že by si toho drobného detailu všimla. Ukázala rukou dozadu k obchodu a řekla:

„Nemám co na sebe.“

Překvapeně zvedl obočí a sjel ji pohledem od zacuchaných a trochu zaprášených vlasů, přes obličej, který nesl stopy po lesní půdě, přes šaty, které vypadaly jako poslední výstřelek haute coture a jednotlivé cáry rozhodně víc ukazovaly, než skrývaly, až k bosým nohám, ušpiněným téměř dočerna.

Chtěl jí nějak sdělit, že nevadí, co má na sobě. Že je pro něj důležitější, jaká je uvnitř, a Aro to určitě bude vnímat stejně. Proto si nervózně odkašlal a pronesl:

„Jsi krásná.“

Než stihl domluvit, schytal ránu do brady a temenem hlavy vyrobil v karoserii auta efektní vybouleninu.

„Au,“ řekl dotčeně. „Nádherná?“ zkusil druhý pokus. Tentokrát byl ve střehu a Angelinu pěst stihl chytit. Mračila se na něj a v té velmi pěkně tvarované hrudi jí nebezpečně bublalo. Felix neměl nejmenší ponětí, co po něm vlastně chce.

„Odezírej mi ze rtů, blbečku!“ štěkla ostře. Poslušně zvedl zrak od zbytků šatů k jejím smyslným ústům, které se v těch chvílích, kdy se zapomněla, dovedly usmívat, a v těch okamžicích, kdy ji přemohly její pudy, dokázaly... Když si Felix vybavil, co všechno dokázaly, začal se přiblble uculovat, což Angele na náladě nepřidalo.

„Potřebuju. Nový. Oblečení. Debile!“

„A co chceš ode mě?“ zeptal se Felix rezignovaně. Znovu dostal chuť si v nejbližší trafice koupit sirky a jednou provždy se jí zbavit.

Nastavila ruku:

„Co asi? Peníze. Jak si myslíš, že bych z nich to oblečení dostala? Nemůžu tam přijít, zářivě se na ně usmát a říct, že si beru jedny kalhoty a nazdar!“

„Mohla bys je vypít,“ navrhl Felix snaživě, zatímco lovil z kapsy kreditní karty. Tím byla jeho pozornost lehce omezena, takže znovu tak schytal ránu a v plechové vyboulenině se vyrobila i zajímavě vypadající prasklina. Felix zatnul zuby a křečovitým pohybem podal Angele platinovou kartu. Místo poděkování znovu pronesla něco o blbečcích, nasadila si jeho sluneční brýle a vystoupila ven.

Jejím jediným štěstím bylo, že nesvítilo slunce. I tak okamžitě vzbudila rozruch. Turisté – muži nadšeně vytahovali fotoaparáty a kamery a dolní čelisti jim padaly někam na úroveň solaru. Turistky – ženy pohoršeně syčely, vrtěly hlavami a snažily se svým mužům sebrat jejich elektronické hračky, aby po té čubce nezbyly žádné důkazy. Angela se cestou k butiku dvakrát rozhodla lehce pokynout rukou směrem k zaraženým hloučkům lidí a hlasitě jim nakazovala tvářit se inteligentně, aby v tom filmu vypadali dobře.

Ještě nikdy neviděla tolik pracně zatahovaných břich pohromadě.

V butiku okouzlila obsluhu svým nově nabytým upírským šarmem, ale hlavně tou platební kartou. Během deseti minut už vypadala skoro normálně. Ještě se drze vecpala na toalety pro zaměstnance, aby se umyla a aspoň trochu učesala. Když byla spokojená s výsledkem, zářivě se na sebe usmála do zrcadla a řekla svému odrazu:

„Tak se půjdeme podívat na ty šéfy, co ty na to?“

 

O půl hodiny ležela na zemi, tvář přikleknutou k zemi Dementrim. Tedy, tušila, že to je on, protože k ní byl nejblíž, když posílala toho vypatlanýho Ara někam, kde se mu zjevně nelíbilo. Teď nic neviděla, neslyšela a připadala si, jako kdyby se topila v mléce. A jednou za čas jí tělem proběhla tak strašná bolest, až měla pocit, že se rozpadla na milion kusů a znovu se slezla dohromady.

Vůbec to nešlo tak dobře, jak čekala.

Felix se jí zapomněl zmínit o zvláštních nadáních, která někteří upíři mohou mít.

Ona zjevně žádné neměla, jinak by se tu neválela odstřižená od svých smyslů.

Měla chuť brečet. A o chvíli později, po dalším útoku bolesti, ječet, vztekat se a něco rozmlátit. Poslat ty debilní upíry do hajzlu, naplivat jim jed do očí a utrhat jim hlavy.

V tomhle rozpoložení ji Alec přestal paralyzovat svým darem. A pak to šlo hrozně rychle. Dementri odletěl do strany a cestou s sebou vzal i Jane, která se pořád povýšeně usmívala. Teď leželi na jedné hromadě u zdí. A vypadali překvapeně, stejně jako ostatní. Angela se zvedla na nohy s hrozivým vrčením. Podívala se do očí Arovi a pak začala ječet:

„Ty jeden dědku vymetenej, co si o sobě myslíš? Ještě jednou na mě poštveš ty svý dětičky, pedofile zatracenej, tak ti do tý tvý kamenný prdele vytesám fontánu! Nejsem tu dobrovolně, nechtěla jsem bejt upírem a seru vám na vaše hry na děsně důležitý kápa!“

Ječela tak rozzuřeně a hlasitě, že přítomným chvilku trvalo, než jim došlo, že to, co se na ně snáší od stropu není sníh, ale drobounké části omítky, které nevydržely ten nápor.

Arův výraz se změnil z rozčileného na okouzlený. Pomalu si položil dlaň na srdce a hlesl:

„Úžasné.“

„Kreténe!“ zaječela Angela ze všech sil. Caiův trůn zvuková vlna odsunula o kus dozadu. A zatímco Aro s idiotským chichotem nadšeně zatleskal a Caius se zamračil, Felix na svou milou zíral s téměř nábožnou úctou.

Našel si sonickou bombu!

Nakonec ta audience nedopadla úplně špatně. Aro brzy pochopil, že bude lepší Angelu moc nedráždit, protože jakmile začala ječet, i otrlé kamenné upíry během několika dlouhých vteřin začala bolet hlava. Zkusil na ni znovu poštval Aleca, ale jeho dar byl k ničemu – Angela sice neviděla a neslyšela, ale hlas jí fungoval stále stejně dobře, ba možná ještě lépe, protože byla, jak Aro řekl, lehce rozčilená. A ano, Janein dar fungoval stále stejně razantně, jenže po třetím napadení Angela zjistila, že mnohem lepší, než tiše trpět, je tu bolest prostě vyřvat – a Marcus se před tím zvukem musel schovat za trůn.

Shrnuto a podtrženo: Volterra měla plné ruce práce s Angeliným hlasem a vztekem.

Rozcuchaný Aro ji propustil do Felixova pokoje a když se za těmi dvěma zabouchly dveře, zamumlal:

„Asi bychom ji neměli moc nasírat, že.“

 

„Co tu teď jako budeme dělat?“ založila si Angela ruce v bok, když ji Felix dovedl do svého, teď už jejich pokoje. Tahle otázka se mu líbila. Věděl přesně, co by teď chtěl dělat. Podařilo se mu jedním nemotorným skokem překonat vzdálenost od dveří k Angele. Zezadu ji objal a jazykem zaútočil na to citliové místečko na uchu.

„Ne, ty idiote!“ bránila se, ale než stihl její hlas nabrat potřebnou razanci, změkla jí kolena a byla ztracená. Tohle prostě ten ňouma uměl skvěle.

„Tak znovu. Felixi, soustřeď se,“ nabádala ho později.

„Hm,“ udělal spokojeně a dál zkoušel, jak velkou plochu jejího břicha dovede zakrýt jeho dlaň. Pleskla ho přes ni, ale nebylo to myšleno vážně. Netušila, kdy přesně se to stalo, ale teď měla pocit, že Felix patří k těm normálnějším zástupcům rodu homo krvecuc. Nepokoušel se jí ublížit, nechtěl ji zničit a neplival po ní nadávky jako ta mrňavá blondýna, co neměla vůbec žádná prsa. Bože můj, napadlo Angelu, nakonec si na toho prevíta i zvykne!

„Co teď budeme dělat?“ zopakovala pomalu svou otázku, když vypadal, že ji poslouchá. Pokrčil rameny:

„Co bychom dělali? Prostě tu budeme žít. Tak jako dřív.“

„Já tu dřív nežila,“ připomněla mu. „Nevím, jak to tu chodí. Co tu jako celý dny děláte?“

„No,“ zamyslel se Felix. „Tak nějak... Čekáme.“

„Čekáte?“ zopakovala po něm nevěřícně. „Na co čekáte?“

„Na všechno,“ pokrčil rameny. „Až Heidi přivede jídlo, až zaleze slunce a my budeme moct ven, až se něco stane.“

„Něco stane?“ papouškovala Angela a už jí bylo jasné, že život v královském sídle upíru stojí veskrze za prd.

„No. Třeba když někdy někdo poruší zákon, to je bezva!“ Felix ožil. Začal nadšeně vyprávět, jak je skvělé, když sem s Demetrim dovlečou toho viníka a on je celou dobu prosí a kvílí. To prý je trochu otravné, mnohem lepší je, když nespolupracuje a oni ho musí malinko rozložit. Pak ho přivedou před Ara a on zjistí, jak to bylo a pak s bratry rozhodne a nakonec ho roztrhají, nebo rovnou spálí.

Když skončil s vyprávěním, celý se dmul pýchou, zatímco Angela se mračila. Došlo mu to a zarazil se:

„Copak, cukříku?“

Nebylo to vhodné oslovení, přestože to mělo zdůraznit, jak sladká je, když mlčí. O dva velmi dobře mířené pohlavky později se opravil:

„Copak?“

„Takže vy jste tu jen proto, abyste čekali, až budete moct někoho zabít,“ shrnula jeho vyprávění o zdejším životě do jedné věty. Felix musel uznat, že takhle podáno to zní docela... nudně. Pokrčil rameny a zatvářil se omluvně. Angela zavřela oči. Takhle si svůj život nikdy nepředstavovala.

„Dej tomu šanci,“ poprosil ji Felix a jeho hlas zněl najednou jinak. Nic jí nenakazoval. Žádal ji. A zněl, jako by mu na ní vážně záleželo. Podívala se na něj a měla pocit, že teď už dokonce ani nevypadá jako blbeček.

„A když tu nebudu chtít zůstat ani třeba za měsíc?“ zeptala se ho.

„Tak odsud prostě odejdeme,“ řekl Felix a doufal, že tahle lež mu projde. V duchu se omluvil Arovi a vysvětlil mu, proč jí to řekl.

Ona si zvykne. Určitě.

 

Jen co Angela druhý den vylezla z pokoje, aby se šla podívat, jestli je někde v hradě něco zajímavého, narazila na Dementriho. Ušklíbla se. Neměla toho skrčka ráda, vůbec. Bylo to vzájemné, protože on se na ni mračil a v duchu uvažoval, jestli by ho dokázala sejmout i teď, když je připravený na její rychlost.

„No nazdar,“ zabručela Angela.

„Je tam Felix?“ zeptal se místo pozdravu a ukázal na dveře jejich pokoje.

„Je, ale hrát si s tebou nepůjde,“ usadila ho. Zamračil se. Měl pocit, že si z něj zase dělá legraci, jen nedovedl přesně určit, v čem to spočívalo.

„Aro nás poslal na misi,“ řekl nakonec hrdě a dokonce se pořádně narovnal a vypjal hruď, aby byl na chvilku aspoň o fous větší než ona. Teď viděl, že to zabralo; podle výrazu poznal, že se lekla. Cítil příjemné zadostiučinění. Možná by si mohl pořídit boty na podpatku? Pánské, samozřejmě!

„Na misi? Na jakou misi? Kam na misi?“ vychrlila Angela a Demetriho ruce automaticky vystřelily k uším, protože čekal, že na něj začne ječet. Když se tak nestalo, znovu se pokusil vypadat hrozivě, ale už to bylo marné.

„Potřebuje, abychom pro něj něco obstarali. A aby toho bylo hodně. V rámci zachování utajení musíme objet pár měst, takže budeme pryč tak dva dny,“ vysvětloval a vlastně ani nevěděl, proč to dělá.

Angela otevřela pusu dokořán. A vytřeštila oči. To přece nejde! Felix nemůže odjet na dva dny! A ne nikam daleko! Ona se rozpadne v prach! Panebože!

Svěřila se Demetrimu se svými obavami.

Na jeho tváři se rozlil velmi, až nehezky škodolibý úsměv.

Felix se sprchoval. Chtěl Angele vonět, chtěl vypadat dobře, chtěl, aby tu byla s ním, aby mu umyla záda a klidně i hruď a břicho a...

Když se prudce otevřely dveře od koupelny a on přes sklo sprchového koutu zahlédl záplavu černých vlasů, spokojeně se usmál.

Jenže pak Angela zavřískla:

„Felixi!“

A sklo sprchového koutu se změnilo na hromadu střepů.

„Miláčku?“ Stál tam, bokem k ní, a uvědomoval si, jak moc je vidět, že na ni myslel. Že se Angela tváří vážně hodně nasraně mu došlo až ve chvíli, kdy byla moc blízko.

Tohle bolelo mnohem víc než utržená hlava!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Jalle

21)  Jalle (19.06.2013 17:30)

rehotala som sa na začiatku: "Ahoj Aro" a na brzde nohou úžasne som sa bavila po celý čas Ďakujem!

20)  MayaMystery (17.03.2013 22:43)


Sonická bobma - na to se už nedá nic říct. Jen snad - krása.
:)

ireen

19)  ireen (16.04.2012 21:14)

Sonická bomba ..no to mě pos... (..drž)!
A ten závěr je taky bomba!
Děkuju Ti, takhle jsem se už dlouho nepobavila! ..i když to vlastně bylo tak trochu smutný.:p

18)  Anie29 (29.01.2012 22:01)

Fontána v Arově zadnici. tak to mě dostalo. Příště si musím dávat pozor, kdy takovéhle povídky čtu, protože se jak debil dusím polštářem, abych nevzbudila rodinu a věř, že to není vůbec lehký úkol. Nevim jestli má cenu se ptát, kdy bude další kapitolka, ale budu vděčná za jakoukoliv věc od tebe.

17)  Mia (19.03.2011 21:05)


Škoda, že jsem to neobjevila dřív, já z toho nemůžu, prostě nemůžu se přestat smát úžasné, chtělo by to další kapitolu, ale ty máš asi práci na bez-hranic, co?

julie

16)  julie (14.02.2011 23:55)

Nebrasko,jenom špitám,pokráčko by nebylo?

Petik

15)  Petik (02.01.2011 05:30)

sonická bomba...já umřu, vážně končím, bylo niormální, když jsem občas smíchy spadla ze židle, ale já už slítávám i z postele

14)  belko (01.11.2010 10:17)

Neb, mám vybraných pár autorek a povídek, u kterých vím, že musím před monitor zasednout zcela neupravená a nenamalovaná - pokud se nekontrolovaně směju, zajíždím rukama do vlasů a asi je meustále čechrám, a smíchy mi tečou slzy a šminky mám až na bradě. po takové hodně úsměvné kapitolce obvykle končím v koupelně a studenou vodou se klidním a veškerá předchozí práce s mým šlechtěním jde vniveč.
Ty k těmto vybraným autorkám patříš a popravdě: odcházím do koupelny a příště si dám víc pozor na to, od koho a co čtu!!

Nebrasko, bylo to neskutečně nádherné a úžasné!!!! DÍKY

Popoles

13)  Popoles (31.10.2010 17:37)

Bože! Ona mu urvala hlavu...tu druhou a předpokládám, že i s trupem!
Neb, ty mě zničíš!
Sonická bomba, Aro a jeho uchvácení, neměli by jsme ji moc nasírat... uáááááá
Tohle asi nerozdejchám, potřebuju nějaký valium...

Bye

12)  Bye (31.10.2010 00:13)

Néééééééééééééééééééééé, chtěla jsem Ti napsat, jak moc mě zabíjel Dementri , co se mnou dělala sonická bomba a Arovy bezchybný repliky
A že se mi Felix vlastně začíná docela líbit, debil jeden :D
Ale ta poslední věta to všechno přebila!!!
Doufám, že sroste a že to nebude mít trvalý následky! Aúúúúúúúúúúú

Karolka

11)  Karolka (30.10.2010 21:02)

LUXUSNÍ!!! Sonická bomba a celý ten výstup v trůnním sále!:D :D :D A ten konec skoro bolel i mě.
Jsi fakt úžasná!

sfinga

10)  sfinga (30.10.2010 18:59)

Koukám, že Angela je první upírka, které se i Volterští vládci budou bát. Teda spíš jejího ječáku
Nebí, ona mu ho fakt utrhla? Jedinou věc, která se jí na něm líbí?

Uff

sakraprace

9)  sakraprace (30.10.2010 18:04)

Nákup, dědek vymetenej, fontána na zadku, sonická bomba ....a další projasnila jsi mi večer, děkuji

Marketa

8)  Marketa (30.10.2010 16:56)

Další a rychle

AliceBrandon

7)  AliceBrandon (30.10.2010 13:26)

Ty jsi ale zlá na čumáčka Felixe. Vždyť on se tááák snaží. Modré z nebe by ji snesl, kdyby chtěla.
A Angela, to je fakt číslo. Nemůžu si pomoct, ale vždycky, když řekne Felixovi debile nebo kreténe, totálně mě to sejme a řehnim se jak blbá. Možná je to tím, když si představím, tu křehkou osůbku jak mlátí golema s přiblblým zamilovaným výrazem.
A ten závěr... Ona mu opravdu utrhla pindíka?
Ty sadisto!

Gassie

6)  Gassie (30.10.2010 13:16)

Dementri
Homo krvecuc
Sonická bomba
Nádhera.

Luciana

5)  Luciana (30.10.2010 12:08)

Sonická bomba, to mne dostalo.

Jinak tleskám parádní kapitola.

Bosorka

4)  Bosorka (30.10.2010 11:59)

Tak to si Felix ještě vyžere :D . Už mi ta holka uječená chyběla.....a ty taky!

Ajjinka

3)  Ajjinka (30.10.2010 11:40)

Ty jsi prostě drak! Angela je dokonalá, pěkně toho pedofilního dědka zpracovala!
Ale lituju Felixe, měl ji tak pěkně načatou! Dementri ale všechno pose..
A vážně mu věřim, že tohle bolelo víc než utržená hlava

Ree

2)  Ree (30.10.2010 10:55)

Díky!!!
Angela je naprosto dokonalá Taková držka
Chci další
PS: Věta: Ještě jednou na mě poštveš ty svý dětičky, pedofile zatracenej, tak ti do tý tvý kamenný prdele vytesám fontánu! - Mě dostala na pár minut do kolen

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Zatmění -smečka