Sekce

Galerie

http://stmivani-ff.cz/gallery/VF%20Rob%20Pattinson%20sex%20book.jpg

Láska je jen o polštářových válkách.

3. kapitola

„A takhle to, dámy, bude na všech mých hodinách, až do konce roku.“ Po jeho slovech jsem se vítězně uvelebila na mráčku a sledovala Angelu s Edwardem. Byla jsem rozhodnutá jí jakkoliv pomoct. Stát se Edwardovou kamarádkou asi hračka nebude.

Edwardův pohled:

Už jsem si od rána říkal, že je divný, že mě žádná holka neotravuje, ale tohle zabilo všechnu radost z celého dnešního dne. Měl jsem jediné štěstí, že vedle mě pan Banner neposadil Jessicu. To bych asi do konce roku nepřežil a museli bychom se stěhovat.

Výhoda Angely byla, že milovala Bena. Takového nevýrazného, milého kluka, ale bála se ho oslovit. A on, i když o ni stál, se jí radši vyhýbal. Byl z ní prostě nervózní. Svým způsobem se mu nedivím, když hraje hlavní role v jeho erotických snech. Chudák kluk pak červená, hned jak si jí všimne. Jeho hormony jsou jak na běžícím pásu.

„Ben, Ben, Ben,“ opakovala si v hlavě Angela. Snažila se nemyslet na to, že přes mou košili jsou vidět mé vyrýsované břišní svaly. Asi budu muset Alici vysvětlit, že mi má kupovat méně sexy oblečení, aby chudák Angela vůbec prošla ročníkem.

Pan Banner začal rozdávat opravené sešity s laborkami a já jako vždy získal jedničku. Aby ne, když jsem ten pokus dělal už po několikáté. Rutina!

Zato Angela vedle mě v hlavě nadávala. Ze všech předmětů jí vycházela jednička. Jen z biologie, kvůli laborkám dvojka. Nešlo jí malování a její výtvory vypadaly opravdu komicky. Jejímu stonku jsem neodolal a uchichtnul se. Myslel jsem, že si toho nevšimne, ale všimla a zpražila mě pořádně pohledem. Teda na člověka je dost všímavá. Omluvně jsem se zatvářil a ona v myšlenkách roztála jako led. Byla zase úplně omámená a jen myšlenky na Bena ji vrátila do reality.

Jakmile pan Banner dorozdal sešity, tak nám zadal další úkol. Měli jsme zkoumat pod mikroskopem slupku cibule a namalovat buňky, které v ní uvidíme. Jako správný džentlmen jsem bez keců došel pro mikroskop a připravil ho k použití. Angela mezitím došla pro cibuli a odloupla slupku, tak jak nám bylo názorně ukázáno. Vložila ji do připraveného mikroskopu a já ho seřídil tak, aby Angela viděla dobře buňku. Co si budeme povídat. Já mikroskop nepotřeboval.

Buňky z cibule jsem namaloval během chvíle a pak občas nenápadně pozoroval Angelu, jak se snaží buňky namalovat. Vůbec jí to nešlo. Všechny její buňky vypadaly jako vajíčka. Neustále gumovala a její výtvor vypadal snad čím dál hůř. Skoro mi jí bylo líto.

Nakonec jsem to nevydržel a rozhodl se jí pomoct. Když se pan Banner sehnul nad jeden z výkresů, tak jsem Angelu oslovil:

„Můžu?“ a bral jsem jí sešit zpod rukou. Angela se nejprve na mě nechápavě podívala, a jakmile jí došlo, co mám v plánu, tak sešit pustila. V rychlosti jsem vygumoval její výtvor a začal malovat.

Angela mi koukala pod ruku a v hlavě se modlila, aby se mi to povedlo namalovat. Byla to jediná šance, jak se pokusit do konce pololetí získat jedničku. Po chvíli malování bylo vidět, jak buňky v jejím sešitě budou vypadat a upozornila mě:

„Edwarde, zase to nemůže být dokonalé jako to tvoje. Chápeš?“ pošeptala. Já se její poznámce jen pousmál a dokončil v rychlosti kresbu. Podal jsem jí sešit a ona se jen do něj šťastně podívala. Udělala podobnej obličej, jako když si Alice koupí nové boty, a pak mi poděkovala:

„Děkuju,“ ozvalo se jí vděčně z úst a já se na ní jen ušklíbl. Když se přestala radovat z mého výtvoru, tak se zahleděla na ten v mém sešitě a dřív než si něco pomyslela, tak vypustila otázku z pusy:

„Maluješ rád?“ Její otázka mě zaskočila. Byla to první holka, která se mě neptala, zda s ní půjdu na rande, ale zajímalo ji, jestli rád maluji.

„Ano, mám rád malování,“ odpověděl jsem jí a čekal, co z ní dalšího vypadne. Začala si sice připravovat v hlavě další otázku typu: „Co rád maluji?“ ale zazvonilo. Místo další otázky se začala balit a potom, co si dobalila, se na mě otočila a pověděla mi:

„Ty asi nebudeš takový bručoun, jak vypadáš, co?“ usmála se a odešla pryč. Já seděl konsternovaně v lavici a snažil jsem si projít znovu celou hodinu. Nemohl jsem uvěřit tomu, že jsem zažil hodinu s jednou holkou v lavici a neoslovila mě, kvůli tomu, aby mě pozvala na rande. Dnešní den byl zvláštní a zároveň naprosto perfektní. Měl jsem radost jako nikdy před tím. Nevěděl jsem, co se kolem mě změnilo, ale změnilo se to k lepšímu. Konečně budu mít od dotíravých holek pokoj! Jenže to jsem ještě nevěděl, co mě s Angelou čeká.

 

Bella:

Seděla jsem na obláčku a radovala se. Angele se povedlo přesně to, co jsem si přála. Nikdy by mě nenapadlo, že její zamilovanost a nešikovnost v malování přispějí k tomu, aby se ti dva skamarádili. Ale upřímně, ona fakt neumí malovat. Měla jsem opravdu velký problém se tu celou dobu nehihňat a soustředit se na to, abych jí pomáhala a povedlo se. Teď můžu doufat jen v to, že si budou povídat dál a zjistím všechny potřebné informace o Edwardově vyvolené.

Vytáhla jsem z tuniky deníček, který jsem dostala od Athény a zapsala si.

Edwardovo hobby: malování

Zaklapla jsem deníček a rozhlédla se po okolí. Nedaleko ode mě jsem zahlédla, jak na nějakém obláčku sedí Athéna a snaží se dát asi někoho dohromady. Přiletěla jsem k ní blíž a slyšela:

„Ještě chvíli počkej, ještě ne, ještě ne.“ Pohlédla jsem dolů a viděla kluka s holkou, jak sedí v pokoji a učí se spolu fyziku. Kluk se jí snažil něco vysvětlit a dívka v levé ruce držela připravený polštář, kterým ho měla v plánu bacit. Pak se ozvalo z Athéniných úst:

„Teď!“ A dívka kluka bacila polštářem. Ten se na ni jen nechápavě podíval, a když mu došlo, co udělala, vzal druhý polštář a vrátil jí to, a tak začala polštářová válka. Peří lítalo všude a od těch dvou se ozýval jenom smích a Athénino povzbuzování:

„Tam ne, takhle se netrefíš. Doleva a teď!“ pokračovala a já zírala s otevřenou pusou. Tak takhle se dohazuje láska! Koukám, že se mám ještě co učit.

Nechápavě jsem koukala na Athénu, jak si celou scénu užívá a v ten moment mi došlo, že bohyně lásky se v učebnicích dějepisu nejmenovala Athéna, ale Afrodita. Chvíli mi šrotovalo v hlavě a já neustále vyhodnocovala a nemohla přijít na správnou odpověď:

„Kde se stala chyba?“

2. kapitola 4. kapitola

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Yasmini

15)  Yasmini (11.02.2011 20:19)

PeTi

14)  PeTi (08.02.2011 16:42)

Páne jo! =D Totál jsem si zamilovala ty obláčky =D. To je tak perfektní :D :D :D jen si to představit, jak na něm pluje a všechno zařizuje. Navíc navigace Athény =D No boží prostě, tohle nemá chybu...

Janeba

13)  Janeba (04.02.2011 20:51)

:D Eli, tak Belle to zatím vychází, ale proč pořád čekám, kdy konečně z toho obláčku spadne a Edward z ní bude paf?!:D ;)
Děkuji!!

12)   (31.01.2011 13:38)

Jak vidím, i Angela má zajimavé myšlenky!
Athéna mě fakt pobavila!
"Ještě chvíli počkej, ještě ne, ještě ne. Tam ne, takhle se netrefíš. Doleva a teď!"

No parádní!

11)  bb (29.01.2011 12:15)

skvělé :D :D :D :D

Joana

10)  Joana (29.01.2011 00:31)

Už jsem ti říkala, že miluju Athénu? Asi jo, asi u víckrát S ní to bude ještě jízda ;)

Abera

9)  Abera (28.01.2011 20:56)

8)  mary (28.01.2011 17:19)

to je fakt, kde se stala chyba?????? Že by soudruzi z NDR

Nosska

7)  Nosska (28.01.2011 15:06)

Parádní kapitola

eMuska

6)  eMuska (28.01.2011 14:47)

Jo! Tak to je kamarátstvo... Keď Edward začne maľovať Bellu, ak..., tak to bude krááása! Tešám! Je to super!

julie

5)  julie (28.01.2011 14:45)

4)  Ashley (28.01.2011 14:42)

Bombastické! Marbě hledám pokračování

Linfe

3)  Linfe (28.01.2011 13:50)

Juj a kde jsou další písmenka? Tohle se čte skoro samo

Dennniii

2)  Dennniii (28.01.2011 13:28)

Nádherná kapitolka. Pro Edward asi hodně příjemný den, když ho ještě žádná holka nepozvala na rande. Jsem moc zvědavá co si Bella na něj ještě připraví. Bude to chtít si hodně velkej kalibr. Edoušek se jentak asi nedá. A Bella jak všechno kordinuje z obláčku je prostě neuvěřitelně superní. Moc se těším na pokračování

semiska

1)  semiska (28.01.2011 12:51)

Moc krásná kapitolka. Edward si aspoň chvilku oddychne, ale uvidíme, co na něj ještě chystá naše Bellinka dohazovačka. :D Athéna se projevila svou pravou tváří: bitva je evidentně její vášeň a parketa. Rozesmála jsem se při polštářové bitvě. Těším se na další kapitolku.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek