Sekce

Galerie

/gallery/thumbs/edward-bella.jpg

Takový malý poštědrovečerní dárek.

It is little bit hot. Be careful.

+15

(první a poslední odstavec je okopírován z knihy pro navození atmosféry)

Ten večer jsem usoudila, že půjdu brzo spát. Charlie se na mě pořád úzkostlivě díval a mně to šlo na nervy. Cestou jsem se zastavila v koupelně, abych si vzala tři tylenoly. Pomohly, a jak bolest polevila, ponořila jsem se do spánku.

 

Procházela jsem chodbou ke své skříňce, ruce plné knih. Nedívala jsem se kolem ani pod nohy, a tak se nebylo čemu divit, že jsem zakopla na rovné podlaze o vlastní nohu. Už jsem slyšela trhání mých knih při dopadu na zem a viděla nově nabyté modřiny.

Nikam jsem nedopadla já, ani mé knihy. Sevřel mě pár silných rukou. Byla jsem uvězněna v jeho objetí a karamelové oči na mě shlížely s té nejmenší možné, společensky únosné, blízkosti.

Jeho pohled mě hypnotizoval. Vpíjela jsem se do jeho očí. Pomalu tmavly a já se v nich chtěla utopit. Zvedal mě z té podivné skorotaneční figury, v které jsem byla nedobrovolně uvězněna. Přesto bych v ní vydržela být hodiny. Rozvířený vzduch z našeho pohybu mi vnikl do chřípí a s ním i drobné částečky té opojné vůně. Každá jednotlivá buňka reagovala. Dotyk se prohloubil a jeho ruce se propalovaly přes mé oblečení. Skrz něj do mého těla a ještě dál. Z toho sladkého srdcebolu nás vyrušilo odkašlání. Alice.

Prudce odstoupil. Byl stejně utopený ve svých pocitech jako já. A právě ta vzdálenost mě dráždila a já mu chtěla být blíž. Nebyla jsem však schopná ani udržet se na nohou. Jeho ruka mě podepřela, ale jeho tělo udržovalo bezpečnou vzdálenost. Pro mě, pro něj a pro okolí.

Zazněl zvonek někde v podvědomí mého mozku. V mém životě přestal reálný svět existovat.

„Zvoní.“ Ten nepříjemný řezavý hlásek mi zněl u ucha. A čísi ruka mě zatahala za rukáv.

Najednou se odnikud objevil Jasper. Zaregistrovala jsem ho je pro ten syčivý zvuk, který byl nepříjemnější než zvonění a Alicino doléhání. Oči měl temné jako noc. Nedočkavě vzal svou drobnou přítelkyni kolem pasu a něco jí pošeptal. Mrkla jsem a byli pryč. Než jsem si uvědomila jak zvláštní to je, cítila jsem Edwardův dech na své kůži.

„Půjdeme?“ Jeho rty se letmo dotkly mé obnažené klíční kosti. Jen jsem vzdychla, správně si to vyložil jako souhlas.

„Kamkoli.“

A byla jsem tam v kouzelném pokoji jen s ním. Najednou se nezdál tak odvážný. Oči měly karamelovou bravu. A on se ostýchavě podíval na flíček u klíční kosti. Tím roztomilým pohybem si prohrábl své nazrzlé vlasy. Zase ta vůně. Jako jemný závan z otevřeného okna a já byla jeho.

Překonala jsem vzdálenost mezi námi nadzvukovou rychlostí. Posunula jsem své rty k jeho. Pomalu něžně jako motýlím křídlem jsem se otřela svými ústy o jeho. Ten mručivý zvuk mě uspokojil. A ruce, které byly ještě před vteřinou podél jeho těla, mě objaly. Se stejnou intenzitou jako jsem jej políbila. Něžně.

Jemný pohyb jeho konečků prstů po páteři. Konejšivý pohyb vytvořil husí kůži na mých rukou. Letmo jsem se oklepala a zvonivě se zasmála. Šimral vzrušivě, dlouze, hřejivě a konejšivě zároveň. Krátkým pohybem spojil naše ústa v jedno. Ta elektřina byla cítit i ve vzduchu. Začal mi okusovat spodní ret. Rukama mi vjel do vlasů a odtáhl můj obličej od svých úst.

Nesouhlasně jsem zamručela.

Pokračoval s mým oždibováním. Pomalu líbal cestičku od mých úst přes hranu obličeje až k mému krku. Začal přejíždět jazykem po tepně a každý její kousíček líbal. Přitáhl si mě blíž, aby dosáhl svými ústy na každou část mého krku. Veškeré neurony mé páteře byly v extázi a já s nimi.

Vrátil se k mým ústům jako by se omlouval, že je dlouho zanedbával a já se přidala k tomu sladkému boji. Objela jsem jazykem jeho ústa, nenechal se zahanbit. Mé naběhlé rudé rty chtěly víc, ponořit se do něj hlouběji.

Napětí se ve mně hromadilo a on pokračoval ve své cestě směrem na jih. Líbal mou klíční kost a postupoval směrem k výstřihu. Když se dostal k prvnímu knoflíčku a odkousl jej zuby. Knoflíček odletěl na druhou stranu pokoje a cinkl do vitríny. Následovali je i ty ostatní. Košile se rozevřela a mě se klapal každý kousek mého těla nedočkavostí. Klekl si, ovinul mé boky a přivinul svůj obličej k mému břichu. Jen ten jemný dech, který mě při výdechu ovanul, mě rozechvěl.

Chtěla jsem víc. Mít ho blíž. Proto jsem se na chvilku odtáhla. Klekla jsem si na koberec za ním. Políbila ho nejprve do vlasů a pokračovala přes líčka krk a klíční kost. Začala jsem roztřesenými prsty rozepínat jednotlivé knoflíčky jeho černé košile. Černá šmouha letěla do kouta. Stál přede mnou jako socha boha Apolla. Měl dokonale vypracované svaly. Chtěla jsem pohladit každý z něj. Políbit ho. Laskat. Milovat.

„Edwarde.“ Vydralo se mi z úst místo stenu. Když se mi znovu přisál na ústa.


Probudila jsem se. Dech jsem měla přerývavý a na ústech ještě Edwardovo jméno. Sten jsem nezadržela a vzrušení ze mě jen sálalo. V křesle seděl můj vysněný princ v celé svojí kráse. Promnula jsem si oči a rozsvítila. Světlo mě oslepilo víc než tma. Zamrkala jsem a křeslo bylo prázdné. Jen židle se dál houpala ve stejném rytmu.

 

Byla to první noc, kdy se mi zdálo o Edwardu Cullenovi.

 

Povídky od Yasmini

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Yasmini

23)  Yasmini (07.04.2012 22:56)

Kajko, děkuji. Psala jsem to hlavně pro zlepšení nálady, takové lehké, vzrušující, odpočinkové. Moc takových věcí tu už pravda nemám.
Díky Y.

kajka

22)  kajka (07.04.2012 21:42)

Haleluja, haleluja, ha....!!!!!
Děkuju ti, Yasmini! Dneska mám fakt den vůl (blbec je slabý slovo), jdu se uklidnit sem na stránky a čtu samý krásný srdceryvný a teskný povídky a ty slzy, co jsem zadržovala celej den, tečou kvůli nim proudem, jsem jak prokopnutý potrubí. A najednou tvoje jednorázovka! Zjevení! Radost! Vášeň! Nádhera! To jsem potřebovala, je mi krásně! Hopky, šupky do hajan, nechám si taky zdát. Díky, záchranářko!

Yasmini

21)  Yasmini (03.03.2011 18:52)

Eleanor. Děkuji, že jsi na něco našla odvahu.
;) ;)

Eleanor

20)  Eleanor (03.03.2011 07:34)

Vau, tak bylo na čase si od tebe taky něco přečíst a tohle byl velmi zajímavý začátek. Snad mi padne do oka ještě něco a budu ti tu moct nechat nějaký hezký komentář.
Jinak jednorázovka se mi líbila a Edward musel být blahem bez sebe, když viděl, co s ní dělá.

Yasmini

19)  Yasmini (30.12.2010 17:14)

Milé díftky děkuji :):)
Ambro: jen si skoč, jak jsem někde psala pohyb je zdravý
AMO: já jsem perla to je fakt, taková kulatá a někdy dost drahá, jen kůže není tak bílá
Díky

18)  AMO (30.12.2010 09:31)

Tak si tak pročítám věcičky, na které jsem se dříve nedostala a najednou je tu PERLA, uf, utřela jsem si celé své já neboť jsem musela okamžitě do studené sprchy. Jéžiš to je ňuňátkovatě napsané. Když tak přemýšlím, knihy o stmívání by měli být rozdělené : od 18 a potom ty normální a ještě z různých pohledů a proto navrhuji, uděláme si vlastní!!!! A nebudou jen čtyři díly, ale aspoň 12 :D :D :D

P.S. Ta vsuvka s tím Jasperem byla nádherná a určitě vím kam s Alicí zmizeli

ambra

17)  ambra (30.12.2010 00:25)

Tak jsem si dneska dala emocionální horskou dráhu - po Hanetce a Gassie jsem dobrovolně a ráda vlezla do téhle sopky:D .
Yasminko, ta Steph je pěkně bl... trap... prudér... Ne, je líná. Prostě se jí nechtělo napsat, co se Belle vlasntě zdálo. A přitom je to jasný! Proč by jinak opakovala jeho jméno! Určitě ne proto, že by spolu obcházeli domy a prodávali skautské sušenky .
No nic, je fajn mít po tomhle na koho skočit .
Úžasný.

Yasmini

16)  Yasmini (29.12.2010 18:25)

Děkuju děvčátka.
Semi: taky jsem to musela rozcházet, ono to prospívá organizmu (pohyb), nejlepší je mít nekoho ehm po ruce :), já nic, já nenavádím, já muzikant
Zuzko:
ScRi:díky, červenám se tu před monitoram, pár slov a málem máš infarkt :D:D:D promin

ScRiBbLe

15)  ScRiBbLe (29.12.2010 15:21)

Uáááááá, tak tohle bylo luxusní, naprosto dokonalé!!!
Jsem z toho úplně mimo, srdce mi v hrudi tančí něco jako kankán a dýchám jen povrchově !
Yasminko, byl to silný zážitek a já Ti za něj děkuji!!!

14)  zuzka (28.12.2010 21:16)

semiska

13)  semiska (28.12.2010 21:10)

Božská povídka. Takový sen bych si taky nechala líbit :D Moc se ti to povedlo. Takhle žhavé pocity jsem v sobě už dlouho neměla :D hmm, jdu to nějak rozchodit :D Yasmini, tohle je fakt bomba!!!

Yasmini

12)  Yasmini (26.12.2010 22:52)

Děkuji Ami
Y.

Amisha

11)  Amisha (26.12.2010 20:06)

páni!

úžasné

Yasmini

10)  Yasmini (26.12.2010 09:45)

Děvčátka Dekuju.
Carlie: ona nám toho ještě zatajila :D:D podle toho co tu všechno čtu jsou to terabity informací :D:D
Karolko: Taky jdu větrat.
Noss:mám mezery ve vzdělání já ji neviděla auuuu
Katy: on tam ten sen popsaný je (ale ne takhle a trochu jinde)
Lucie:
Baruu: taky se tam vidím
Evelyn: psst já taky
Janeba: taky chci :):)
Gassie: díky ti kočeno ty víš

Carlie

9)  Carlie (26.12.2010 09:21)

Yasminko, díky, díky, díky , přesně tohle nám Steph zatajila! Díky, žes to dopověděla za ní Omg, je to taaak žhavé! Dostala mě už věta: "Jeho ruka mě podepřela, ale jeho tělo udržovalo bezpečnou vzdálenost. Pro mě, pro něj a pro okolí."
Elektřina prostupuje veškerou atmosféru a pak taková lakonická Stepheniina věta:"Byla to první noc, kdy se mi zdálo o Edwardu Cullenovi." No jo, já vím, že to čtou i děti pod zákonem, ale stejně nás ošidila, takže dík, Yas, takhle to mělo být! Yes!!! :D

Karolka

8)  Karolka (26.12.2010 00:05)

Musím se opravdu hodně snažit, abych nenapsala jen sérii citoslovcí. TO TEDY ALE BYLA SÍLA!!! Vypínám topení a jdu větrat. Ale abys věděla, ty pocity nejsou jen o Tom. Něha, romantika, vášeň. Krásné!

Nosska

7)  Nosska (25.12.2010 22:58)

Trochu mi to připomíná tu scénu z filmu, myslím tu, co tam nakonec nebyla:D:D:D:D

6)  katy (25.12.2010 19:56)

Jo, to se mi líbí, doplnit slepá místa z knihy. Moc hezký.

5)  Lucie (25.12.2010 19:31)

Baruu

4)  Baruu (25.12.2010 15:47)

Mmmmm, úplně se vedle Edwarda vidím Nádhera

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek