Sekce

Galerie

/gallery/thumbs/DSC00068.jpg

Bella se probouzí ve své nové podobě, ale kolem ní není nikdo z jejího druhu, kdo by jí pomohl.

Večeře - 1. kapitola

 

Pomalu se procházela ztichlým městem, slyšela každé smítko dopadnout na zem. I ten nejtišší zvuk byl natolik silný, že jej dokázala zachytit. Plížila se pomalu ulicemi, ve vlasech zapleteno zetlelé podzimní listí. Roztrhané šaty povlávaly v cárech na její hubené postavě a stěží zakrývaly kůži zašpiněnou od hlíny. Jediné, na co myslela, bylo pálení v krku ten neukojitelný hlad. Ani Strepsils nepomáhaly, a to byla ta reklama tak přesvědčivá.

Našla tu nejtemnější uličku tohohle zapadákova a splynula s okolím. Čekala na tu vůni, kterou dnes ani nepotřebovala, aby jí vehnala jed do úst. Krmení přijde samo, a když ne zařídí se jinak.

Dostane ji, i kdyby ho to mělo stát kriminál, pomyslel si. V hlavě dál rozvíjel svoje nechutné teorie o přepadení malé blondýnky, kterou sledoval. Slyšel dech oběti, který se náhle začal prudce zrychlovat. Už si mě všimla. Adrenalin v jeho žilách jen pulzoval a dech se prohluboval.

Rozběhla se.

Už mi neunikne, zaradoval se. V tu chvíli se ocitl na její úrovni a bokem ji vtlačil do temné uličky. Přimáčkl ji na zeď. Odnikud se zaleskl nůž, pomalu jím přejel po tváři té dívky.

Rozklepala se jí kolena, nebyla schopna popadnout dech.

Přitlačil ostří ke kůži a malý červený pramínek krve vytekl z drobné ranky na líci. Ucítil tu slastnou kovovou vůni. Jazykem olízl celou její tvář, musí být přeci čistá, když je moje.


„Dobrý večer.“ Zvonivý a omamný hlas přerušil vzlyky oné dívky a slastné chrochtání toho prasete. Málem to nevydržela a vrhla se na tu dívku. Mučivě krásně voněla, s přehnanou prudkostí jí došlo, jak velký má hlad. Musí to vydržet, vždycky se to povedlo.

Muž viděl přistupovat to stvoření. Umolousané oblečení, kaštanové vlasy rámovaly ve vlnách její krásnou tvář. Náhle se jí objevil na obličeji výraz chtivosti, i když dobře potlačený.

„Oči, ty oči,“ vykřikl muž při pohledu do krvavě rudých duhovek. Pomalu se přibližovaly a stávaly se tmavšími a tmavšími, až jej celého pohltily. Upustil v hrůze nůž a dívka, kterou tiskl ještě před chvílí ke stěně, se sesunula bezvládně k zemi. Omdlela při prvním pohledu do rudých bodů.

Udělala dva kroky kupředu, když se muž pokusil odstrčit ji stranou. Ale pro ni byl jeho pokus jen jako otravná moucha při obědě, a to doslova. Uchopila muže za krk a přiložila rty k tepně. Stačilo jemně přejet zuby po kůži a proud krve se valil přímo do lačných úst.
Dobře sis to uvařila,“ upírka slastně zamručela, když vás nikdo jiný nepochválí...

 

Utřela si distinguovaně ústa do jeho košile, kde se objevily dva nevypratelné fleky. Zvedla dívku ze země a v náručí ji donesla před policejní stanici. Bylo to jen dva bloky odsud. Dávala si pozor na kamery, i když si byla jistá, že jim zase nefungují. Zazvonila.
Téměř v ten samý okamžik se přemístila na protější budovu. Sledovala, jak ze služebny vyhlédl mladý policista. Od dveří se otočil a křikl zpátky do chodby: „Zavolejte sanitku.“ Přisedl k dívce a kontroloval jí tep.

Blondýnka se začala pomalu probouzet.

„Jak se jmenujete? Co se vám stalo?“ Snažil se zmátoženou dívku přivést k vědomí policista.
„Bella Nile,“ hlesla dívka ještě napůl v mrákotách. Nejspíš ani nevěděla, komu odpovídá.

Upírka na střeše protějšího domu zkameněla uprostřed pohybu. Bella, to jméno jí připomnělo něco z dávné minulosti. Něco z doby před tou obrovskou bolestí, těmi svíravými plameny, které otřásaly celým jejím tělem. Její jméno bylo Bella Swan.

 

Povídky od Yasmini

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

13)  Anna43474 (05.09.2011 18:09)

Týjo, to je lepší než drabble
Nemyslím to špatně Já jenom... do drabblu taky nacpeš tolik emocí, ne???
Tady to bylo totéž
Teď jen vyvstává otázka, proč je sama...
TKSATVO

Yasmini

12)  Yasmini (14.10.2010 19:58)

Asi nedokážu psát vesele, napadají mě samá chmurná témata, máte se na co těšit muhehe (ďábelký smích)
Děkuji s Y.

Evelyn

11)  Evelyn (14.10.2010 17:25)

Nechápu, jak mi tahle povídka mohla uniknout... Každopádně tuhle obrovskou chybu jdu hned napravit. První kapitola mě více než navnadila - strepsils, pochvala "jídla"... Jen za tím tuším něco hlubšího a ne právě veselého.

Hanetka

10)  Hanetka (06.10.2010 20:40)


Teda, jak to, že mi tohle uteklo? Nemám slov a musím honem dál!

Yasmini

9)  Yasmini (08.09.2010 23:18)

Děkuji
Y.

ambra

8)  ambra (08.09.2010 23:09)

No to je mazec... Normálně netuším, jestli si z nás neděláš trošku srandu, ale krvavá večeře mi ještě nikdy nepřipadala tak sugestivní!!! Ojoj, to nebude legranda, ale je fakt, že mírná ironie tomu velmi svědčí!

Yasmini

7)  Yasmini (08.09.2010 23:02)

Děkuji za podporu :)

lied

6)  lied (03.09.2010 12:03)

super povídka už se těším na další dílek

Carlie

5)  Carlie (02.09.2010 22:16)

Srepsils byly dobré (taky se teď cítím jako novorezená pár posledních dní, au) a tohle: „Dobře sis to uvařila,“ upírka slastně zamručela, když vás nikdo jiný nepochválí...
Tak snad si brzy vzpomene a řekne nám, odkud se vzala

Ajjinka

4)  Ajjinka (02.09.2010 22:14)

Není zač, je to zajímavý začátek, jsem zvědavá, co bude dál, tak nás dlouho nenapínej

Yasmini

3)  Yasmini (02.09.2010 22:13)

Opraveno děkuji:)

Gassie

2)  Gassie (02.09.2010 22:12)

Moc krásné.
A dál???

Ajjinka

1)  Ajjinka (02.09.2010 22:07)

Malá technická, nespadl ten nůž dvakrát?

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek