Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/sr016.jpg

Darrenův lov není vždy bez překážek. Edwardova povaha dostane malinko na zadek...

Mezitím v lese byl Darren na lovu. Vymýšlel strategii na Bellu. Vypadala, že toho blbečka opravdu miluje. No, však on jí ty nesmysly vyrve z té její krásné hlavinky. Dobře slyšel Emmetta, jak říkal, že ještě nedávno byl Edward nejstarší panic. Je jeho první ženská, určitě netuší, co a jak správně, že. Zatímco on už měl upírek a i lidských žen, no nepočítaně.

Usilovně přemýšlel a málem sejmul strom. Oklepal se a ošklivě se na onen výtvor přírody podíval. A zůstal hlavou zaklíněný v kameni. To je den!

Oklepal si mikinu a setřásl kamení z vlasů. Tak. Teď najít nějakého zablešence, pomyslel si trpce. Kdyby tu raději našel nějakého turistu, nebo turistku. Hmmm. To by se dalo dělat věcí. Nakonec si povzdechl, dobře musí jít na ty potvory chlupatý. Už nikdy žádná blondýnka, ach jo. Klidně by bral i brunetku. Po dvou laních a jednom králíkovi by bral i ožralu z místního baru.

Pořád ale měl žízeň. Nadechl se ve snaze najít lepší kořist. Do nosu ho udeřil puch mokrého psa. Vlci. Bezva! Toho ještě nepil. Tak šest, na severovýchodě. Rozběhl se na šedobílého vlka, který mu byl nejblíže. Skočil...

Jacob se snažil Edwardovi vymluvit ty blbosti, na který během jeho návštěvy přišel. Bella už nemluvila ani s jedním z nich. Snažila se dostat ke svému manželovi. Jenže Jacob mu vysvětloval cosi o ženských, tak ji vyhnali. Urazila se, samozřejmě. Jak většinou nebývá zákeřná, měla chuť provést něco hodně ošklivého. Oběma! Nakonec to stáhla jenom na Edwarda, protože Jacob už je potrestaný dost. Tanya mu dávala zabrat víc než bylo zdrávo. Byl pohublý a měl pod očima kruhy. Jeho žena nerespektovala, že je sice nesmrtelný, ale potřebuje spát. Přes den vyráželi na akce a noci chtěla trávit milováním. Vlastně se jel ke Cullenovým najíst a vyspat. To, že tak trošku utekl z něj vylezlo, až po pátracím telefonátu z Denali. Tanya byla velmi roztrpčena skutečností, že její manžel utekl bez jediného slova do Forks. Okamžitě si zabukovala letenku a vyrazila za ním. Esmé rychle vařila, aby toho stihl co nejvíce sníst. Bella mu ustlala u nich v ložnici, protože ji teď, s trucujícím Edwardem, nepotřebovali.

Opravdu ji vytáčel. Přemýšlela, jak by ho vytrestala. Procházela se po šatně a přejížděla prsty po jednotlivých šatech, až jí v ruce zůstaly krvavě rudé. No normálně by si tohle na sebe nikdy nevzala, ale účel světí prostředky. Rozhlídla se ještě po polici se spodním prádlem a vytáhla temně rudý korzet s titěrnými kalhotkami. Ušklíbla se. Pořád si opakovala: účel světí prostředky a stále dokola. Ještě že už se nemohla červenat. Když přes to krajkové nic spustila ty šaty, které byly zoufale krátké, rozhlédla se ještě po botách. Usoudila, že když už teď nemůže zakopnout, tak si to může dovolit. Vzala si kozačky na jehlovém podpatku. Jestli tohle nezabere, nechá se rozvést!

Už jenom stačilo vymyslet jak to udělat. Prostě projde. Oznámí, že jde ven.
Dole v obýváku byli zase všichni. Zatracená Alice! Nadechla se. Jako by to mohlo pomoct. Když scházela schody zaznamenala čtyři poklesnuté čelisti. Jenom Edward hleděl z okna. Spravil to Jacob který ho sežďouchnul z křesla. Takže nakonec pokleslo všech pět. Dokonce i Carlisleovi potemněly oči. Jasper nešťastně zakňučel, jak na něj působila atmosféra v pokoji. Bella se nervózně ošila.
„Jdu ven. Sama. Vrátím se brzy.“ Edward se snažil odporovat, ale utnula ho jedním slovem.

„Sama!“

Otočila se na podpatku, praštila dveřmi a zaběhla do garáže pro své auto. Se skřípotem kol vyrazila svižně z garáže. Edward sledoval mizející zadní světla auta své krásné manželky. Bella uháněla jako šílená. Nikdo nevěděl, že neměla sebemenší chuť jít někam slavit nebo se bavit. To divadlo mělo jediný smysl, vydráždit Edwarda k nějaké reakci. Jela po dálnici směr Seattle, když si všimla pohybu vedle sebe.

Edward. Předběhl ji a zatarasil cestu. Měla co dělat, aby to ubrzdila. Ještěže byla noc a oni byli v tuto chvilku na silnici sami.

„Zbláznil ses?!“

„Zbláznil, ale do tebe. Miláčku nejezdi nikam. Nebo ne sama, prosím.“

Bella přikývla, počkala až nasedne. Stihli to dřív, než přijíždějící auto mohlo zaznamenat pohyb na vozovce.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Linfe

5)  Linfe (10.10.2010 17:36)

Hmmmm, ale mě zajímá co provede s Darrenem smečka. Nééééé vůůůbec nejsem škodolibá :-)

krista81

4)  krista81 (22.06.2010 00:38)

hezké , njn chlapi - s nima to nejde a bez nich - škoda mluvit

3)  hellokitty (21.06.2010 14:56)

sfinga

2)  sfinga (20.06.2010 18:54)

Chudák Jacob. CO MU TO DĚLÁŠ? Takhle ho utahat. Koukej dát Tanye, co proto.

sakraprace

1)  sakraprace (20.06.2010 16:18)

Sotva se dostanu domů a hned takový poklad. Skvěle jsem se bavila Doufám, že vlk Darrenovi vyprášil kožich :D
A stávkující Edward, bože ti chlapi, je na tečku a ještě mu radí Jake. Jake je asi ten největší chudák. Tanya si konečně někoho našla a teď je neukojitelná snad ho Esmé včas nakrmí:D
Moc se ti to povedlo

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Plakát Edward