Sekce

Galerie

/gallery/8c415378d5_64193519_o2.jpg

Povídka je spíše úvahou o tom, jak Carlisle připravoval Bellu na svatební noc. V Rozbřesku po svatební noci totiž Bella Edwardovi oznámí, že ji Carlisle na situaci, že se něco stane připravil.

Edward něco zařizoval a Bellu nechal u nás v rukou Alice. Této chvilky jsem chtěl využít a Alice mi ji umožnila. Musel jsem s Bellou probrat některé věci kvůli svatební noci.

„Ahoj, Bello, neměla bys teď prosím tě na mě chvíli čas?“ začal jsem. Jen kývla na souhlas a já ji vyzval, abychom šli ke mně do pracovny. Posadil jsem ji ke stolu a začal:

„Víš, rád bych s tebou probral některé věci okolo svatební noci,“ uvedl jsem. Slyšel jsem, jak její srdce začalo bít o něco rychleji.

„Jak je mi známo, tak tvá podmínka sňatku je, že s Edwardem se pokusíte mít o svatební noci sex,“ seznámil jsem ji s informací, která mi dělá trochu starosti. Jen kývala hlavou a nervózně si mnula ruce.

„Určitě tě Edward uvědomil o tom, že má strach, že ti ublíží. Proto jsem ti připravil pár léků proti bolesti, kdyby se opravdu tak stalo,“ vysvětlil jsem jí. Slyšel jsem, jak její puls zpomalil a ona si viditelně oddychla. Asi ode mě čekala, že budeme probírat, co se bude dít. Neměl jsem to v úmyslu, ale určitě se ji zeptám, zda nemá k něčemu nějaké otázky. Byla by chyba to neudělat.

„Alice ti přibalí prášky, které jí dám. Pokud nějaký z nich budeš potřebovat, tak tam budeš mít návod a k čemu jsou. Jestli budeš mít nějaký dotazy, tak volej, ano?“ Dneska moc nemluvila, prostě kývala jen hlavou. Byla ze mě nervózní. Viděl jsem to na ní. Jenže tohle jsem s ní prostě probrat musel.

„Dal bych všechno na starost Edwardovi, ale kdybych za ním přišel s tím, že ti chci přibalit do kufrů prášky proti bolesti, tak bych tím podkopával jeho důvěru v sama sebe a to nechci. Už teď má problémy s tím, že se o tebe bojí, aby ti neublížil,“ poznamenával jsem fakta. Ano, Edward si nebyl jistý, zda při pohlavním styku Bellu nezraní. Mně se dokonce zmínil, že skoro lituje, že kdysi nevyužil Tanyinu nabídku. Prý by aspoň věděl, do čeho jde, a jaké to bude. Radši by své panictví dal Tanye jen, aby Belle neublížil. Za tyhle myšlenky jsem mu pěkně vyhuboval. Chápal jsem jeho strach, ale také jsem věděl, že by to bylo špatně. Ti dva k sobě patří a čekali na sebe dlouho. Zvládnou to.

„Já vím, že to pro něj nebude jednoduché,“ špitla Bella.

„Prostě je tady mnoho rizik. Představ si, Bello, že jídlo, které ti na celém světě voní nejvíce, nesmíš sníst a ještě se musíš ovládat, abys ho při jiné rozkoši nerozmačkala. Muži při sexu často sami sebe ani moc neovládají a nechávají se unášet svými pocity a touhou. Hlavně když je to pro ně poprvé, tak mají větší problémy se ovládat. Proto tě upozorňuji na to, že sis vybrala pro tebe velmi nebezpečnou podmínku pro sňatek a doufám, žes to pořádně zvážila,“ poučoval jsem ji.

„Ano, Carlisle, uvažovala jsem o tom, a myslím, že Edward to zvládne. Jeho ovládání se během toho, co se známe, neskutečně zlepšilo a věřím, že se nám to povede. Počítám s tím, že bez modřin se ta noc asi neobejde. Ne, že bych Edwarda podceňovala, ale musím počítat se vším,“ odpověděla mi sebejistě. V ten moment jsem v ní viděl, jak moc silně důvěřuje Edwardovi a doufal jsem v to, že vše Edward zvládne bez jakékoliv nehody.

„Je, Bello, ještě něco, co by tě kolem toho všeho zajímalo?“ zeptal jsem se jí. Trošku se zavrtěla a pak nervózně spustila.

„Carlisle, víš, u nás doma se tyhle věci moc neprobírají, tak nejsem o tom zvyklá tolik mluvit,“ omlouvala se za její nervozitu. „Zajímalo by mě, jestli Edward má naplánováno, jak to celé bude probíhat, abych se mohla jakkoli připravit? Nebo jak bych mu celou tu situaci mohla ulehčit?“ položila otázky.

„Tak to nevím, ale od Edwarda jsem se dozvěděl, že zkoušíte na nečisto různé situace, aby věděl, kam až může zajít a to by mělo stačit. Základem je, že nebudete používat žádnou antikoncepci, protože upíři nemůžou mít děti, tak ti jako ženě tato položka odpadá. U zbytku ti můžu poradit jen, aby ses nechala vést vlastními instinkty. Sex je přirozená věc a tvé tělo bude reagovat, tak jak budeš potřebovat. Jen musíš ihned Edwarda upozornit, pokud by tě cokoliv bolelo, anebo bylo nepříjemné. Prostě spolu komunikujte,“ doporučil jsem jí. Kývala na srozuměnou hlavou a já uvažoval mezitím nad tím, jak víc bych těm dvou mohl pomoci. Bylo mi jasné, že určitě základy okolo sexu znají, a nechtěl jsem Bellu poučovat o sexu, ale pro jistotu jsem se jí zeptal, zda tyhle věci její matka s ní pořádně probrala.

„Bello, je mi to hloupé, ale radši se tě ptám. Probrala s tebou tvoje máma všechno okolo sexu nebo máš něco, v čem si nejsi jistá a chtěla by ses radši zeptat?“ Edward měl pravdu v tom, že je roztomilá, když se červená. Byla rudá, jak rajče, ale i tak odpověď vykoktala.

„Máma se o tohle všechno v tomto směru postarala,“ odpověděla mi. Už jsem ji nechtěl více trápit a tak jsem ji propustil a já zůstal sám v pracovně. Chvíli jsem rozjímal a pak zbystřil, že za mnou dorazila Esmé.

„Neboj se o ně. Zvládnou to. Patří k sobě a tuhle pravdu brzy poznají, pokud ji už teď nevidí,“ uklidňovala mě. Přišla ke mně a políbila mě na rty.

„Jsou si předurčeni, tak jako jsme byli my. Taky jsi mi chtěl umožnit žít obyčejný lidský život a nevyšlo to. Sice si náš osud tvoříme samy, ale některé věci jsou pevně dané a nemůžeme je ovlivnit a u nich je to předurčení být spolu. Ať je čekají jakékoliv překážky,“ upozorňovala mě a její slova jsem si ukládal do paměti. Měla pravdu a musel jsem si to připustit.

Na oplátku jsem se na ni usmál a začal ji líbat. Byl to ohromující pocit a nikdy bych se ho dobrovolně nevzdal a Edward tuhle pravdu časem také pozná.

Pokud milujete ženu, tak vás jediným dotekem, polibkem a třeba i úsměvem udělá šťastným. A čím déle na ni čekáte, tím více si ji pak vážíte.

Shrnutí

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Kate

26)  Kate (14.12.2013 23:43)

Uuf, Bella musela být rudá až za ušima. :D A já k tomu taky neměla daleko. :D Probírat s budoucím tchánem zrovna tohle... Carlislea a Esme miluju, ale prostě... já nevím, takhle by to asi ve skutečnosti nešlo, Bella by o tom s Carlislem nemluvila. Mám z této povídky rozporuplné pocity. Ale no... Ke Carlisleovi mi tohle nesedí, ale strach o Bellu a Edwarda by ho snad omluvit mohl. :) Ikdyž...

monikola

25)  monikola (28.06.2011 14:23)

jeeej zaujímavé a veľmi..dospelé, ale vlastne čo iné by sa od carlisla dalo očakávať

Ivanka

24)  Ivanka (27.06.2011 11:47)

Zajímavý nápad, zajímavé provedení. Jsi prostě šikulka, jen by mě zajímalo, jak si prosím tě k tomuhle tématu přišla? Múza něčekaně líbala nebo to bylo na nějaký cizí popud? Nějak si nedokážu představit, jak tě to napadlo...
Nerudla jsem, ale neměla jsem k tomu daleko. :D :D

MaiQa

23)  MaiQa (24.06.2011 14:29)

Podařilo se ti něco, co ještě nikomu nikdy ne. Normálně jsem při čtení téhle povídky zčervenala. I když se pravda, že v normálním světě se mi to stává skoro pořád.
Ale bylo to hezké téma. Opravdu hezké.

jeanine

22)  jeanine (23.06.2011 21:08)

Jsem z toho rudá, až na pr...i Jak tě proboha něco takového napadlo
Jsem v rozpacích, ale Carlislovi jsem ty jeho obavy vážně sežrala. A cože to Edward zkoušel? Kam až to může zajít???

Twilly

21)  Twilly (28.12.2010 10:17)

No, neviem čo som čakala, ale toto nie, prepáč. Nebolo to zlé, vôbec nie, ale... niečo mi k tomu chýba. Je to také, mno... ako to najlepšie vysvetliť... také jednoducho neosobné. Nehnevaj sa. Je to prednáška o sexe a pohlavnom styku, ale nie ako by som si to predstavovala od milujúceho Carlisla Belle, ale ako medzi gynekológom a pacientkou. Holt... škoda, i keď poučné :p :p

20)  ada1987 (27.12.2010 18:29)

krasa!

19)  mary (27.12.2010 18:17)

18)  christina (27.12.2010 18:12)

:D :D

semiska

17)  semiska (27.12.2010 15:17)

Ambra: už vím, takže se ti strašně moc omlouvám ;)

semiska

16)  semiska (27.12.2010 15:02)

Njn, jsem asi přepracovaná :D El, zlato, nezlob se Jendou mi jde v horách net, tka se snažím dočíst všechny kapiotlky, a pak takhle blbnu. Dobře opravuju: El, tvůj Carlisle byl boží. A Ambro, těším se na další Mite ;)
Snad mě, holky moje milované, neukamenujete

P.S. Ambro, jak si myslela, že zase? :D

Nora

15)  Nora (27.12.2010 14:53)

ambra

14)  ambra (27.12.2010 14:51)

semi, Ty zas nečteš autora

semiska

13)  semiska (27.12.2010 14:48)

NádhernýCarlisle. Jako bych ho slyšela a viděla ;) :D Skvěl, ambro.

12)  Tru (27.12.2010 11:44)

Úžasné, já nemám slov, při představě, že by se mnou budoucí tchán probíral sex, ležím pod stolem. Velmi poutavé bylo: "Základem je, že nebudete používat žádnou antikoncepci, protože upíři nemůžou mít děti, ..." Jo, jo, to známe:)

11)  Lucie (27.12.2010 09:49)

Bosorka

10)  Bosorka (26.12.2010 20:37)

Ambro - ohledně výrazu "pohlavní styk" jsem měla stejné pocity, ale zase je to lékař a profesionální deformace se třeba ;) týká i upírské populace

9)  Aalex (26.12.2010 19:20)

Nááááááádhera! Kouzelné. Naprosto dokonalé.

Ree

8)  Ree (26.12.2010 18:50)

Normálně bych to neudělala, ale musím se k tomu vyjádřit. Rozhodně obdivuju tvou odvahu to všechno sepsat, to rozhodně, ale celkově... nevím, tohle je prostě téma, které se mi k tomu čistě romantickému příběhu nehodí. Proto jsem uvítala, že Steph milostnou scénu vynechala. Tohle jsou věci, které by prostě neměla probírat s chlapem (pokud to teda není ten její), už vůbec ne s otcem. A už vůůůůbec ne s otcem svého přítele. Pokud jí chtěl dát prášky, stačilo říct tohle, ale to všechno okolo se mi zdálo zbytečné. A myslím, že ani Carlisle samotný by se k tomu neuchýlil. Když už, požádal by o to Esme. Tohle se mi prostě k TW tématu nehodilo. Promiň.

Hanetka

7)  Hanetka (26.12.2010 18:14)

Neuvěřitelné. Nějak nechápu, o co tady jde. A myslím, že to neví ani Carlisle, když tu v jedné větě říká, že... cituji: !a nechtěl jsem Bellu poučovat o sexu...", a přitom celou dobu nedělá nic jiného!
Navíc by s ním Bella asi nebyla o nic ochotnější o tomhle mluvit než s Charliem.

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek