Sekce

Galerie

/gallery/743428.jpg

Protože ve škole už se touhle dobou všichni nudí a pracující lid se taky už jen těší na dovolenou, máme tu pro vás malé rozptýlení!

Už jen devětkrát se vyspíte a světlo světa spatří český překlad nejnovějšího knižního počinu Stephenie Meyer! 28. června vychází knížka Život a smrt - druhý pohled, kterou Stephenie napsala k výročí deseti let od vydání Stmívání. Jedná se o převyprávěné Stmívání, ve kterém mají postavy opačné pohlaví. Stephenie chtěla zjistit, jaké by to bylo, kdyby Eda byl holka a Bella kluk, takže to celé hodila na papír a vydala.

Že to zní jako fanfiction? No jasně!

Příběh vychází ve speciální edici ještě s původním Stmíváním, takže při čtení můžete porovnávat, jestli fakt všechno ostatní zůstalo tak, jak bylo.

A právě o dvě tyhle knížky, které nám do soutěže věnovala Arara.cz, budeme soutěžit. Hurá hurá!

O čem ta soutěž bude? Kdo bude moci soutěžit a mít možnost vyhrát? Čtěte dál a hned bude všechno jasné

Vy, které sem píšete a vymýšlíte úžasné příběhy, zbystřete. Protože se bude psát! A protože je doba rychlá a není čas ztrácet čas, budete psát to nejkratší, co se ve fanfiction dá napsat - takže drabble! Do soutěže po vás chceme drabble o přesně sto slovech, které musí být o Stmívání. Je jedno, jestli budete psát o Cullenech, vlcích, někom z Volterry nebo z Denali, jediné dvě podmínky jsou přesná délka a námět ze Stmívání. Soutěžní drabble nám pošlete do čtvrtka 30. června do 23:59 na náš soutežní mail soutez zavináč stmivani-ff.cz. Do předmětu mailu napište SOUTĚŽ a nezapomeňte připsat přezdívku, pod kterou tu publikujete.

Prvního července vyrobíme článek, ve kterém budou všechny drabbly najednou. Drabbly budou vystavené anonymně, pod náhodně přidělenými čísly. Tím pádem se nebude moci stát, že si řeknete třeba Ježiš Nebraska, tu nesnáším, takže přestože je její drabble veskrze geniální, hlas jí nedám!

A tím se dostáváme k druhé části soutěže, tedy k hlasování. V komentářích pod článkem bude moct každý zaregistrovaný uživatel (tedy samozřejmě i autorky) nahlásit čísla až tří drabblů, které se dotyčnému líbily nejvíc. Jen tři. Žádné hlasování víckrát.

Hlasování poběží do 10. července do 23:59. Pak se sečtou hlasy a bude jasné, kdo z autorů si odnese jednu knížku. Druhá pak připadne jednomu vylosovanému hlasujícímu. Pokud by se stalo, že náš nezávislý losovací systém (známý také jako "manžel") vylosuje z hlasujících tu samou osobu, která vyhraje psací část soutěže, bude to sice náhoda jako prase, ale dotyčná/dotyčný bude mít knížky dvě a pak bude na vás, jak ji/ho přesvědčíte, aby se vámi rozdělil/a.

Takže tři, dva, jedna, drabble! Teď!


Tak. Na co jsme zapomněli? Aha, ještě jednou poděkovat on-line knihkupectví Arara.cz. Děkujeme převelice!

Arara.cz

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Lipi4

12)  Lipi4 (29.08.2016 21:25)

Proběhne někdy ta soutěž??

11)  Ellí (11.07.2016 18:18)

Super soutěž, těším se na všechna soutěžní dílka :). Sama se teď rozmýšlím, zda stojí za to si Druhý pohled kupovat, či ne... :)

ambra

10)  ambra (05.07.2016 11:54)

Nešlo by prodloužit uzávěrku? ;)

Lipi4

9)  Lipi4 (04.07.2016 22:08)

Kde je článek???

RenyNew

8)  RenyNew (19.06.2016 19:57)

Nebraska: Aha, tak to bohužel.. nemám aktuálně žádnou Twilight povídku, kterou bych mohla poslat k posouzení. Nevadí ;). Děkuji za odpověď.

Nebraska

7)  Nebraska (19.06.2016 19:54)

RenyMew: Pokud zatím nemáš práva přispěvatele, budeš nám nejdřív muset napsat: http://www.stmivani-ff.cz/articles/jak-se-stat-prispevatelem/ ;)

RenyNew

6)  RenyNew (19.06.2016 17:48)

Mohu mít možná trochu hloupý dotaz? Účastnit se mohou čistě přispěvatelé, nebo i uživatelé, kteří zde zatím nepublikovali, ale profil zde mají? ;).
Už delší dobu mám v hlavě námět na Twilight drabble a tahle soutěž mě snad konečně přiměje ho napsat :-).

SestraTwilly

5)  SestraTwilly (19.06.2016 11:20)

Tiež sa teším,bude čo čítať :) .
Akurát ako učiteľka mám pripomienku k nudeniu sa v škole. Žiaci určite a nielen na konci roka,my učitelia,ani náhodou.
PS:to píšem preto,lebo nám chcú zvýšiť plat a aby si to náhodou niekto z kompetentných,ktorý by tu náhodou zablúdil, nevysvetlil zle a nerozmyslel si to

Nebraska

4)  Nebraska (19.06.2016 10:04)

Ha, děkuji převelice, hledala jsem číslovku a tu jsem nenašla Slepoň, no.

Hanetka

3)  Hanetka (19.06.2016 10:02)

Neb, tady:
Prvního června vyrobíme článek, ve kterém budou všechny drabbly najednou.
Míša má pravdu, ale je to jen drobný překlep

Nebraska

2)  Nebraska (19.06.2016 09:29)

Míšo, prsimtě, kde je 1. června/července? Jsem ztracená a nemůžu to najít

MisaBells

1)  MisaBells (19.06.2016 09:27)

Asi error... určitě jsi myslela 1. července a ne 1. června, že? Jinak hurá, hurá, huráá

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek