Sekce

Galerie

/gallery/milovanie-podla-scenara_2.jpg

Nejsem si jista, jak bych měla svůj dnešní songfic představit a uvést.. takže jenom použiju slova naší vášnivé Astrid: "TOTO je láska!!"

Pramínek vlasů

 

 


Když měsíc rozlije světlo své po kraji
a hvězdy řeknou, že čas je jít spát,
pramínek vlasů jí ustřihnu potají,
komu - no přece té, kterou mám rád.



Dnes řekla konečně ANO! Myslel jsem, že snad zešílím radostí přímo před ní. Já se budu ženit, kdo by to řekl? A kdo by si někdy pomyslel, že z Belly se brzo stane moje manželka. Je to snad sen? Nebo není? Tolik úsilí mě stálo vydolovat z ní to drobné, leč zásadní slovíčko… Mučilo mě každičké její odmítnutí. Vím, jak to myslela, a dokonce ji svým způsobem i chápu. Vím, že je ještě hodně mladinká, že má svůj život ještě na začátku… Přesto mě každé její NE bolelo víc než proměna v upíra. Opravdu si nejsem zcela jist, jestli tohle všechno není jenom sen. Zvláštní sen upíra, který by dle všech pravidel měl probdít svou věčnost. Pro jistotu, že se mi Bella jenom podle nezdá, bych měl mít nějaký důkaz, přemýšlel jsem. Něco ryze její. Krom jejího srdce a její lásky.



Pramínek vlasů jí ustřihnu potají,
já blázen pod polštář chci si ho dát,
ačkoliv sny se mi zásadně nezdají,
věřím, že dnes v noci budou se zdát.




Kapesníček? NE! Něco intimnějšího? To už vůbec NE!!! Něco… Copak by mi ji pořád mohlo připomínat? Něco s její božskou vůní, něco co je její a co by mi ji okamžitě připomnělo, kdyby… ne! Na ni se nedá zapomenout! Mám ji vrytou v očích, dlaních, v mozku… Stejně ale potřebuji něco u sebe – něco z ní – když jsem na nekonečné vteřiny vzdálený od jejího srdce. Pokaždé, když strádám její nepřítomností v mém osiřelém náručí. Pokaždé, když nemohu vdechovat vůni jejich vlasů. Vlasy… ano! Jen pramínek, jen docela malinkatý pramínek s její vůní. Svou osobní značku toho nejsilnějšího opiátu – driják jménem sladká Bella.



O sny mě připraví teprve svítání,
zpěv ptáků v oblacích a modré nebe,
od vlasů, jichž jsem se dotýkal ve spaní,
nový den nůžkama odstřihne tebe.



V těch zrádných chvílích, kdy tady se mnou nebudeš, položím si jej na polštář a budu se na něj dívat. Nechám se prostoupit vůní jeho majitelky a unášet svou fantasii… o tobě a o mně. Ne, rovnou o NÁS dvou. O tom, kde všude spočinula moje ruka. Na tvé líci, na tvých rtech, na tvém boku… Tvoje doteky mi nahradí šimrání pramínkem po mé tváři. Už teď mi tahle představa dovede vykouzlit úsměv. Ano, pramínek vlasů ti ustřihnu potají… kam bych ho jen dal? Kam? Snad pod polštář? Hmmm, tam kde byla její hlava, tam kde snila a možná i o mně? Nádhera. Ano. Udělám to! Budu mít kus jí. Budu mít svou lásku u sebe. Budu o ní bezesně snít s očima dokořán do té doby, kdy nebude v téhle posteli paní. Do té doby, až bude moje paní… Do té doby, než se můj sen o ní zcela nevypaří.



Na bílém polštáři do kroužku stočený,
zbude tu po tobě pramínek vlasů,
nebudu vstávat, dál chci ležet zasněný,
je totiž neděle a mám dost času,
je totiž neděle a mám dost času.


Mám jej... drobný pramínek Beliných vlasů. Leží mi na dlani do kroužku stočený. Dívám se na hnědý prstenec a vidím tě před sebou. Jsi tak krásná halucinace. Jsi tak krásná, Bello.

Bříškem ukazováčku jsem zlehka obkroužil teď už svůj-tvůj pramínek. Sametová jemnost vlasů rozvířila moje smysly do nepříčetna. A já musel zatnout ruku s vlasy v pěst. Pak jsem ji opět otevřel a … pořád byly tam. Proč já jsem to vlastně udělal? Proč já se takhle týrám? Ách ano… pro tvou vůni, Bello. Pro tvou moc, kterou máš nade mnou. Vše se děje jenom proto, abych tě měl, zcela sobecky, ještě blíž u sebe. A teď tě mám. Svírám tvoje JÁ ve své dlani a počítám nekonečné vteřiny, kdy ta samá dlaň spočine opět na tvé líci...



Zhrnutie

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

Twilly

43)  Twilly (30.11.2011 22:02)

Kačenko, děkuju za uznání... tyhle dva pány šansoniéry miluju, takže to prostě MUSELO přijít. Jsem ráda, žes to tam taky viděla i ty

Cathlin

42)  Cathlin (30.11.2011 21:37)

Hmch, na začátku jsem se parádně vyděsila! Edward a tahle česká klasika??? Neslučitelné!!!
Ale potom: proč ne? Pramínek Belliných vlasů, který touží nosit při sobě, aby ho okouzloval a dráždil zároveń! Uch, už jenom ta představa - svůdná a sladká. Jo jo! To mně rozhodně uchvátilo. A - ach ta má fantazie! Vidím to jeho očima, cítím jeho srdcem a ... výsledek je úžasný!
Twi - velmi příjemný nápad. ;)

Twilly

41)  Twilly (03.07.2011 07:48)

HMR, Černockou s Mertou bych si musela vyslednout zvlášť, ale co se týče SEMAFORu, na tom jsem prakticky vyrůstala, takže si dovolím tvrdit, že znám cca 98% tvorby tohto neuvěřitelnýho člověka. A věř, že mám kolem sebe docela dost námětů i z NE MUSE hudby - tak nějak to odevšad slyším - takže myslím,že bude :D :D :D :D. Dík ZLATO

leelee

40)  leelee (01.07.2011 23:18)

příjemná změna, nenáročný a hezký dílko

Kristiana

39)  Kristiana (01.07.2011 12:28)

Sladký fetišista.
Krásné.

Twilly

38)  Twilly (29.06.2011 17:10)

Díky Lipinko, náhodou, vymáčklas ze sebe dost na to, aby mě to dojalo...

Lipi4

37)  Lipi4 (29.06.2011 17:03)

Twilluško , krásně jsi napsala songfic na mojí oblíbenou písničku , že ani nemám slov . Navíc Tvoje krásná čeština mi bere dech, tak se nediv, že ze sebe víc nevymáčknu

Twilly

36)  Twilly (29.06.2011 16:43)

To mě velice těší Edmonko, děkuju

35)  Edmonka (27.06.2011 17:56)

Pane bože!!! Co na to říct? Ta romantika a zamilovanost z toho tak sálala, až jsem se snad celá rozpustila:D :D ...přesně takové povídky mám nejraději a čtu si je před spaním zas a znova, děkuju Krááásné!!

Twilly

34)  Twilly (27.06.2011 15:54)

Lenko divila by ses, ale jak jsem tak opět poslouchala některé písničky od pana Suchého, objevila jsem ještě jednu lahůdku, kterou má pan Suchý společnou tentokráte s Jasperem. Takže ano, je toho ze starého dobrého Semaforu víc... Určo ji dám jednou také...

Lenka326

33)  Lenka326 (27.06.2011 13:10)

To bylo krásné Až teď mi ta písnička přišla táááák moc zamilovaná , nikdy jsem ji tak nebrala.
Kdyby se mě někdo včera zeptal, co mají společného Jiří Suchý a Edward Cullen, asi bych si poklepala na čelo nebo čekala nějaký vtip. A vida ho! Ewarda jednoho!!!
Moc se ti to Twilly povedlo a zas a znovu: tvoje nádherná čeština

Marvi

32)  Marvi (27.06.2011 11:37)

Nádherné

MisaBells

31)  MisaBells (27.06.2011 11:05)

Hej! Tak jo, no...

Twilly

30)  Twilly (27.06.2011 10:44)

Že jo :D

Bosorka

29)  Bosorka (27.06.2011 10:28)

Mišutko - ty jsi do něj tak nádherně zblblá :D

MisaBells

28)  MisaBells (27.06.2011 10:24)

On je tak báječně zamilovaný, Aplusko! To na něm miluju! A ty mu ještě přidáváš pozlátko těmi krásnými písmenky, co jsi tady nasypala... Dokonalost. Četlo se to samo, jen mě mrzí, že jsem se k tomu dostala až dnes. Krása!

Janeba

27)  Janeba (26.06.2011 23:35)

Ježkovy zrakany, člověk sem jde po takový době a narazí na takovou krásu!!!
Verýšku , ještě že pan Suchý napověděl Edwardovi co má udělat a nebo .... jak to vystihla Bye, Eda nechal na počest a aby mu lépe prošlo, až se Bellinka vzbudí a přijde na to, napsat písničku?! Ať je to jak chce, skvělá citová kapitolka!!!
Děkuji!!!

Twilly

26)  Twilly (26.06.2011 23:29)

jo ták... to mělo být osobní, ne věcní... je to spíš romantik, ale možná taky trochu fetišista... ... spíš jsem ho viděla jako osamělého muže, když nemá náruč plnou své lásky

ambra

25)  ambra (26.06.2011 23:22)

Twilly, no Eda přece . Takový roztomilý fetišista . Po kapesníčku jsem se trošku vyděsila, co ještě ho napadlo .

Twilly

24)  Twilly (26.06.2011 23:18)

holkýýýýýýýýýýýý děkujuuuuuuu... ty Ambřičko, to jako kdože je úchyláček?

1 2 3   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still