Sekce

Galerie

/gallery/rudenehty.jpg

Jednorázové: Změna je život, Bojovnice, Fatum et Miseria, Vlčice, Vlčí zrada, Navždy pozdě, Kiss/kill me, Wolf Lover, Vzdej se

Drabble: Amor platonicus, Ta nejkrásnější

Kapitolové: Když zapadne slunce (rozepsaná), Duha (připravuje se)

Děkuji, že jste navštívili mé shrnutí. Žádná z mých povídek nebyla napsána za účelem zisku, postavy v nich vystupující či zmíněné jsou majetkem Stephanie Mayerové (až na výjimky). Kopírování a případné porušování autorských práv se považuje za nelegální.


Kapitolovky

Když zapadne slunce

Stav: rozepsaná

Přístupnost: místy 15+
Postavy: Bella, Edward, Jacob

Žánr: psychologické, romance

POV: Isabella, Edward

Shrnutí: Jednoho dne jednoduše nastoupila do školy. Držela hlavu skloněnou, byla tichá, uzavřená a když po vyučování nastupovala do auta, po tváří jí skanula jedna slza.

Jako by nestačilo, že je Isabella Swanová jedinou bytostí, po které Edward Cullen touží, ještě k tomu mu jeho krev zpívá a její mysl urputně skrývá jedno temné tajemství.

Až by skoro zapomněl na to hloupé psisko, co se mu pořád motá pod nohy.

1. kapitola - 2. kapitola - 3. kapitola - 4. kapitola - 5. kapitola - 6. kapitola - 7. kapitola - 8. kapitola - 9. kapitola

 

Duha

Stav: připravuje se

Přístupnost: místy 15+
Postavy: celé Forks, Frankie Swan (OC)

Žánr: romance (slash)

POV: Frankie

Shrnutí:  Renée nikdy nechtěla syna, chlapci jsou příliš rozdovádění a nekontrolovatelní. Ale když už ho měla, zjistila, že je to možná lepší než mít dceru, která by například mohla být tichá, nekomunikativní a příliš brzo dospělá... mohla by být po Charliem.

Charlie Renéino nadšení pro jejich syna úplně nesdílí: nejezdí s ním na ryby a ani nemá rád fotbal, ryze ženská výchova na něj prostě měla své dopady.

Frankie je milý kluk, který má po každém z rodičů něco. Teď se stěhuje do Forks a brzy zjistí, že tamní zeleň nemusí být tak nudná a nezáživná, jak si myslel...

A Edward zjistí, že se může mýlit i v tom, co považoval za jasné...


Drabble

Amor platonicus

Přístupnost: -
Postavy: Aro, Jane
Žánr: psychologické, romantické

POV: Aro
Shrnutí: Také jste někdy přemýšleli nad tou fanatickou oddaností Jane vůči jejich vůdci? A co si on o tom myslel? Bylo tam něco víc?

 

Ta nejkrásnější

Přístupnost: -
Postavy: Rosalie, Heidi
Žánr: tragikomické?

POV: Rosalie

Shrnutí: Zrcadlo zrcadlo, pověz, kdo je v zemi zdější, ze všech nejkrásnější?

Jeden z problémů, který trápí Rosalii před bitvou s Voluriovými. Jedna z věcí, která trápila mě.

 

Jednorázovky

Změna je život

Alice and Jasper

Přístupnost: -
Postavy: Alice, Jasper
Žánr: psychologické, romantické

POV: Alice
Shrnutí: Pracovně se tato povídka jmenovala "Deprese". A o té to také je. Co když z Alice vyprchá její životní nadšení? Co je špatně? A kdo a jak to vyřeší?

 

Bojovnice

bojovnice

Přístupnost: -
Postavy: Nessie, Jacob, Carlisle, Caden (OFC)
Žánr: depresivní
Shrnutí: Povídka vypovídá o prvním dítěti Nessie a Jacoba a o tom, že ani nesmrtelnost a věčná láska nezajistí přehršli štěstí.
Prohlášení: Tato povídka nebyla sepsána za účelem zisku. Jsou v ní využity postavy a události, které jsou duševním vlastnictvím S. Meyerové

 

Fatum et Miseria

Alice and Rose

Přístupnost: +15
Postavy: Alice, Jasper, Rosalie, Royce, Carlisle
Žánr: romantické, psychologické, depresivní
Shrnutí: Fatum (latinsky osud) vypráví o Aliciných vizích o Jasperovi, které měla již v lidském životě. Miseria (latinsky utrpení) vypráví o skorosmrti Rosalie Hale.

 

Vlčice

team leah

Přístupnost: -
Postavy: Leah, Sam
Žánr: psychologické, depresivní
Shrnutí: Jak v mé mysli vypadá rozchod Leah a Sama? A čí vina to vlastně byla?

 

Vlčí zrada

emily sam leah

Přístupnost: -
Postavy: Sam, Emily, Harry Clearwater
Žánr: psychologické, romantické

Shrnutí: Sam je zoufalý zrádce. Emily je zmateně zamilovaná. A tihle dva na jednom místě spáchají činy, které zraní i zcelí... A Leah to opět odnese.

Jak se ti dva dali dohromady?

 

Navždy pozdě

Přístupnost: -
Postavy: Edward, Bella, Tyler Crowley,Alice, Jasper, Rosalie, Emmett
Žánr: depresivní

Shrnutí:Bella a Edward jsou si určeni, jsou dvě poloviny. Ale osud či náhoda si s nimi zahráli krutou hru. Jednou na školním parkovišti. Jednou, kdy Edward přišel pozdě. Navždy pozdě...

 

Kiss/Kill me

Přístupnost: -
Postavy: Edward, Bella, Cullenovi
Žánr: temné

Shrnutí: Epilog Stmívání... Edward s Bellou si hoví na lavičce, ale vše není tak, jak to známe. Co kdyby Edward neměl tak perfektní sebeovládání? Co kdyby Bella nebyla na přeměnu tak úplně připravená?

 

 

Wolf Lover

Přístupnost: -
Postavy: Embry, Philip, Connor
Žánr: romantika, slash

Shrnutí: Embry se porlouká světem stále bez svého otisku, a jelikož nikdo nemá zůstat sám, strčila jsem mu do postele někoho, kdo je tím správým... částečně.

 

 

Vzdej se


Přístupnost: -
Postavy: Tanya, Genadiy
Žánr: romantika

Shrnutí: Jelikož mám Tanyu ráda a v hlavě mi vznikly nejasné obrysy příběhu... Dala jsem jí lásku a šťastný konec.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

Lioness

20)  Lioness (08.08.2010 11:33)

Noth, Ty vždy překvapíš. A samozřejmě tak, že to objevím bůhví kdy. Ale stejně, dodatečně, DĚKUJU!
P.S.: Myslím, že tu "chybku" obsahující jméno "Noth" tam nechám. Protože si za ní stojím. :D

Noth

19)  Noth (04.08.2010 21:00)

Poslušně hlásím, že jsem dnes navštívila Tvůj "Uživatelský profil" a musím Tě upozornit, že tam máš chybku.:D
Nyní nemám na mysli kolonku "O uživatli", přesněji "čtu" a dále "Twilight" a to, že by ta závorka potřebavala trošku aktualizovat, bez přihlédnutí k tomu, že vůbec nechápu, co tam dělám, ovšem mířím k faktu, že ten věk mi jaksi nesedí!

Jinými slovy:
"Všechno nejlepší!"

ambra

18)  ambra (26.06.2010 11:07)

Lio, kvituju s povděkem, že Tobě ff nerozbouralo normální život. :D Já tolik sebekázně neměla a teď řeším resty staré dva měsíce... V každém případě se těším na cokoliv od Tebe...;)

Lioness

17)  Lioness (25.06.2010 21:59)

ambra: Zlatíčko, teď jsem měla ve škole dosti hektické období, ale můžu slíbit, že tento víkend přibude jedna stará jednorázovka převlečená do nového kabátku. Na kapitolovku se pustím možná o víkendu, ale možná také až o prázdninách, ještě se uvidí.
Noth: Jojo, být mrcha je super, viď? :D Uvidí se, jak dlouho to s takovou bude tajemstvím, já totiž ta svoje (ne cizí!) udržet nedokážu.

Noth

16)  Noth (25.06.2010 20:49)

A já něco vím!
A zcela neočekávaně, nepovím!

ambra

15)  ambra (23.06.2010 21:06)

Lioness, ahoj! Jak to vypadá s úpravou kapitolovky? Nebyla by alespoň nějaká jednorázovka? Je dobré občas nasytit vlka, zvlášť když z kozy zas tak moc neubude...;)

Monelien

14)  Monelien (13.06.2010 21:37)

Děkuju :)

Pehy

13)  Pehy (13.06.2010 21:35)

To je taky možnost xD Tím jedním jsem konkrétně myslela Crucio xD A k Einaudimu snad jen, ÁCH KONEČNĚ NĚKDO

Lioness

12)  Lioness (13.06.2010 21:31)

Pehy: Jedním? Tak to jsem netušila, že jsem tak dobrá! Jsem si vždycky myslela, že mé minimum jsou dvě: Avada kedavra. :D
Monelien: Ta je taky moc pěkná. A máš moc hezký avatar.

Monelien

11)  Monelien (13.06.2010 21:22)

Četla jsem tvoji povídku Bojovnice a líbila se mi, takže jsem automaticky najela na profil Moje nejoblíbenější od Einaudiho je Farewell to the past

Pehy

10)  Pehy (13.06.2010 21:16)

xD Mně je 16 a tobě 15 xD Slovo frajerka je bezpochyby preferované námi všemi ne? x)) Ale u tebe a tvých povídek nabírá o 100% většího významu, protože...WOW...jediným slovem dokážeš spoustu lidí odrovnat ;)

Lioness

9)  Lioness (13.06.2010 21:14)

Monelien: Mě to těší také! Narazila jsem na něj naprostou náhodou a jsem za ni neobyčejně ráda. Má oblíbená je "Primavera". Smím se zeptat, z čísté zištné zvědavosti, pro jsi se koukla na můj profil?

Monelien

8)  Monelien (13.06.2010 21:07)

Koukala jsem na tvůj profil a hrozně mě potěšilo, že znám dalšího člověka kromě mě, který poslouchá Einaudiho :)

Lioness

7)  Lioness (13.06.2010 20:49)

Pehy: Děkuji! Ale aby se ten obdiv nezhrozil.... já nechodím na pedikúru. ;) Slovo frajerka zbožňuju, jak jsi to, prosím tě, odhadla?
ambra: Holka, ty mě těšíš víc! Jsem velice ráda, že jsem Ti mohla udělat radost. Já se snažím o povídkách přemýšlet, vžívat se do postav, hledat podtext (a není divu, že jsem pak často zklamaná) a u Tebe to jde tak lehce! Tvoje díla jsou pro mě vděčným pokladem, ze kterého čerpám. Nemůžu ho přece vykrást za jeden jediný večer!
Mimochodem, psychopaotologii jsme teď brali ve škole, asi se to na mě podepsalo.
A k "Vše co snesu"... chystám se na četbu, ale teď mi ještě v hlavě šrotuje "Čtenář", takže ho musím nechat "rozložit". :D Až pak se vrhnu do toho mučení, kdy budu čekat na každou další kapitolu jako na smilování boží.

Pehy

6)  Pehy (13.06.2010 20:26)

Jsi fakt frajerka! Můj obdiv je u tvých nohou! ;)

ambra

5)  ambra (13.06.2010 20:21)

Lio, já měla Tvoje komentáře jako samostatnou a plnohodnotnou četbu. Přiznám i takovou věc, že mě těšilo, že to "nedáš" za jeden večer a že to snad tudíž není jen "povinná četba". Některé Tvoje postřehy... Občas autor nechce dát vše do prvního plánu, a pak se - hlupáček - diví, že tu třetí vrstvu tak nějak všichni nedopitvali. Ty jsi ovšem velmi zdatný patolog;) . Ještě bych napsala, že skoro netušíš, jak moc mě Tvoje komentáře potěšily, ale Ty tušíš, protože sama píšeš a víš, že ten olej do motoru je hrozně důležitá záležitost... DĚKUJU...

ambra

4)  ambra (12.06.2010 20:27)

Jejda promiň, já už viděla tak na půl oka:D . Och, to je dobrá taktika, jsem totálně napnutá .

Lioness

3)  Lioness (12.06.2010 20:20)

ambra: Ne, nebolelo to, dokonce mám všech deset prstů na rukou pohromadě! :D Bojovnice nebyla poslána k publikaci - po vytvoření shrnutí mi došlo, že tam chci ještě pár věcí přepsat, ale už jsem to nestíhala. Takže je hotovo až teď. A k Tvému poslednímu komentáři u Změny: Já si nehraju na Alci, ačkoliv o ní píšu. Nejsem vědma. A nepoužila jsem slovo dAlší ale dElší. :D Prostě nevím, jestli něco na pokračování je v mém podání poutavé.

ambra

2)  ambra (12.06.2010 19:32)

A mmch - Bojovnice se nezobrazuje, už jsi ji poslala k publikaci? (článek hotov a tak?:D )

ambra

1)  ambra (12.06.2010 19:30)

Vítej! No vidíš, ani to nebolelo...:D ;)

«   1 2

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek