Sekce

Galerie

/gallery/woman-sm.jpg

Nejsilnější jed
Zpívající krev

Pouta a kříž Edwarda Cullena
Svítání (Rozbřesk jinak)
Edward Books (Sága očima Edwarda)
Svůdné sny (18+)
Daylah (sukuba)
Tragic End
Volterrské okovy


 

Writing

 

 

 


 

Na Stmívání teď nepublikuji, ale pokud máte chuť, přijďte zkusit Dvě jizvy na sesterské stránky Bez Hranic. Ráda uvidím každého!

Stručně:
Román pro náročnějšího čtenáře o jedné velmi těžké volbě, kde ani jedna z možností není dobrá, o jejích důsledcích a o tom, jak složité může být prolnout dva neslučitelné světy, byť vás třeba vede čistá láska.




 

Nejsilnější jed

 

Nejsilnější jed

Po sto letech, které Bella prožila po boku Edwarda, se svět změnil. Svět lidí i svět upírů. Lidé čelí novým problémům a mezi upíry se objevila mocná temná skupina Stínů, která zamíchala karty upíří existence. Její vůdce Venome má schopnosti tak speciální, že to i v upířím měřítku překračuje obvyklé meze. A zatímco Cullenovi, kteří mají mezi upíry také svoje zásadní místo, stojí na straně světla, Stíny kolem sebe šíří tmu a strach.

Jaké by bylo pro Edwarda, kdyby přišel o Bellu a přitom musel stále žít v její blízkosti? A jaké by pro něj bylo odložit své obvyklé zásady, aby ji získal zpět? Jak těžké pro něj bude obětovat své svědomí a přijmout masku temnoty...?

Silný příběh, náročnější čtení a syrové emoce.

Příběh okrajově navazuje na Zpívající krev, která vychází z Twilight, a její děj se stáčí jinam ve chvíli, kdy Edward Bellu zachraňuje před Jamesovým kousnutím. Čili nic, co známe ze Ságy po Jamesovi, se v historii Jedu nikdy nestalo...

Kniha bude rozdělena na tři části o zatím neznámém počtu kapitol a každá část bude úplně jiná. Kniha se mi na části rozpadla tak nějak samovolně už v konceptu... Vážně doufám, že všichni si přijdou na své. Objeví se nové postavy (nejen Venome, ale třeba i Happy a Dizzy...), dobro, zlo, napětí, tajemno, akce, sem tam i kus pohody a humoru a samozřejmě romantika a nesmrtelný okouzlující vztah Belly a Edwarda!

Navíc jedna taková zvláštnost: každá kapitola bude mít svého vypravěče (v závorce).

 

Celá série

 

PRVNÍ ČÁST

Prolog (Edward) + 1. kapitola (Greg)

2. kapitola (Bella)

3. kapitola (Edward)

4. kapitola (Patty)

5. kapitola (Listar)

6. kapitola (Bella)

7. kapitola (Happy)

8. kapitola (Edward)

9. kapitola (Dizzy)

10. kapitola (Happy)

11. kapitola (Bella)

12. kapitola (Listar)

13. kapitola (Edward)

 

DRUHÁ ČÁST

14. kapitola (Edward)

15. kapitola (Edward)

16. kapitola (Happy)

17. kapitola (Edward)

18. kapitola (Bella)

19. kapitola (Edward)

20. kapitola (Venome)

21. kapitola (Edward)

22. kapitola (Edward)

23. kapitola (Dizzy)

24. kapitola (Dizzy)

25. kapitola (Edward)

26. kapitola (Sue)

27. kapitola (Venome)

28. kapitola (Edward)

29. kapitola (Happy)

30. kapitola (Venome)

31. kapitola (Edward)

 

TŘETÍ ČÁST

32. kapitola (Edward)

33. kapitola (Bella)

34. kapitola (Happy)

35. kapitola (Edward)

36. kapitola (Bella)

37. kapitola (Esmé)

38. kapitola (Edward)

39. kapitola (Bella)

40. kapitola (Edward)

41. kapitola (Alice)

42. kapitola (Bella)

43. kapitola (Edward)

44. kapitola (Jasper)

45. kapitola (Dizzy)

46. kapitola (Edward)

47. kapitola (Bella)

48. kapitola (Edward)

49. kapitola (Edward)

Epilog (Bella)

 

Autorská kuchyně:

Jak se vaří Jed

 

 


 

 

Daylah

 

Daylah

(Doplněk ke Zpívající krvi)

Příběh sukuby, která  pomohla Edwardovi překonat volání zpívající krve. Ďábelská upírka, životu nebezpečná svůdkyně, jejíž úděl je možná ještě beznadějnější než osudy našeho Edwarda. Její prokletí předčí prokletí upírů. Edward a Isabella jí nikdy neměli zkřížit cestu, nikdy jí neměli otevřít oči…

Celá postava vychází z jediné zmínky u sukubách, která se objevila v Twilight. Potom stačilo si najít krátké vysvětlení toho pojmu: Sukuba: ve středověké křesťanské mytologii druh démona - astrálního upíra, který svádí muže, zvláště pak mnichy, pohlavně se s nimi stýká a přitom je vyčerpává, někdy až k smrti.


Daylah 1/2

Daylah 2/2

 

 


 

 

Tragic End

 

Tragic End


Kolik příběhů má happyend? Kolikrát už Edward dokázal odolat své vášni, překonat sám sebe, jen aby věci mohly skončit dobře?

Tenhle Edward to nedokáže. Uvidíme ho podlehnout vášni tak stravující a tak nepřípustné, jak jen je to možné. Půjdeme přes hranice možností jeho sebeovládání a uvidíme Edwarda, který je jen „člověk“, nikoliv superhrdina. Zažijeme ho i s jeho chybami a slabostmi. Navzdory veškerému jeho odpírání – pokušení bude silnější. Sáhneme si na mrazivou bolest v kořenech jeho existence a nejen na tu. Jen prostý smutný konec je mi málo, proto tohle je rovnou Tragic End.

Příběh je jen pro silné povahy, i když ti, kdo mě znají, to možná čekají horší. Ačkoli jsem Edwarda dovedla až na konec jeho možností, stále jsem se ho snažila v některých ohledech držet nad vodou. Jsou meze, které nehodlá překročit ani mé démonické já.

 


celá série

kapitoly:

Tragic End 1

Tragic End 2

Tragic End 3

Tragic End 4

Tragic End 5

 

Ideální je číst celou povídku naráz, jako jednorázovku.

 


 

Volterrské okovy

Volterrské okovy

aneb Caiova a Carlisleova hodina pravdy

V Carlisleově i Caiově minulosti je toho hodně, o čem ani samotný Carlisle běžně nemluví. Jeho vlastní minulost ho ovšem dostihne v okamžiku, kdy se jeho a Caiovy kroky zase protnou. Ve chvíli, kdy přijde zachránit Edwarda z volterrského vězení.

Text není zcela vhodný pro zaryté příznivkyně Carlislea ve své původní podobě. Ovšem ti, kdo chtějí zažít Carlisleův nefalšovaný hněv a sílu, kdo ho chtějí vidět mimo sebe, šíleného celou řádkou silných emocí – zkrátka úplně jinak, než ho známe, tu své místo rozhodně najdou.

Tvořily jsme společně já a Julie.


1/2

2/2

 



 

Zpívající krev

 

Zpívající krev

Co by se stalo, kdyby Edward nedokázal tak snadno odolávat krvi, nejen té Bellině? A co kdyby se navrch objevil někdo, kdo by Edwardovi jeho vnitřní boj znesnadňoval, či dokonce ho chtěl využít ve svůj vlastní prospěch? Jak by to nesl Edward a jak Bella? Jak velké by to pokušení bylo? A co kdyby mu někdo připravil ještě řadu dalších nástrah a pokoušel se ho zlomit?

Edward se musí potýkat se svými vášněmi a vůbec to nemá jednoduché, prochází si peklem. Vše se to v něm probudí ve chvíli, kdy musí poprvé ochutnat Bellinu krev.

 

 

Celá série

 

Kapitoly:

Prolog

1. kapitola - Překážka

2. kapitola - Zatracení

3. kapitola - Tváří v tvář

4. kapitola - Slavnost

5. kapitola - Ztráta

6. kapitola - Propast

7. kapitola - Stín

8. kapitola - 1922

9. kapitola - Aymon

10. kapitola - Daylah

11. kapitola - Spojenci

12. kapitola - Odveta

13. kapitola - Pád

14. kapitola - Temnota

15. kapitola - Rozhodnutí

16. kapitola - Východisko

17. kapitola - Terapie

18. kapitola - Nová síla

19. kapitola - Vzkaz

20. kapitola - Plameny

Epilog

 


 

 

X croos

 

Pouta a kříž Edwarda Cullena

 

Jednorázová variace na Vládce vesmíru (Padesát odstínů šedi) aneb Co pan generální nečekal.

Jak by to dopadlo, kdyby nám pan Edward Cullen, výkonný ředitel Cullen Enterprises Holdings, s.r.o., naší Isabellu Swanovou malinko neodhadl? Kdyby vůbec neměl tušení, komu že to hodlá ukázat svou hernu?

Přečíst si můžete zde.

 


 

Svítání

Svítání (Rozbřesk jinak)

 

Ačkoliv Steph nesmírně obdivuji, čtvrtý díl ságy mě zklamal. Nebyly v něm věci, na které jsem dychtivě čekala a naproti tomu tam byly jiné věci, které jsem nedokázala překousnout. A tak mě to zklamání dohnalo k tomu napsat si Rozbřesk podle sebe. Kde bude to, co jsem si tak zoufale toužila přečíst a ani ve snu by mě nenapadlo, že se nakonec nedočkám.

Takže nabízím trochu klasiky, zcela v duchu Twilight. Svítání navazuje na ságu a pokoušela jsem se tam neměnit nic kromě děje. Charaktery postav a celá atmosféra je jen a jen Twilight (za Irinu ale neručím...). Příběh jsem psala se Stephinou knihou v ruce, vybírala jsem z něj části, které jsem chtěla zachovat a použít, a které nesměly chybět. Čili zelený text v mé povídce jsou doslovné citace knihy, ale příběh je docela jiný.

Svítání rozhodně není tak obsáhlé jako Rozbřesk. Musela jsem to všechno vtěstnat do mnohem méně slov... ale k tomu už je předmluva...

 

Celá série

 

Kapitoly:

1. kapitola - Zasnoubená

2. kapitola - Dlouhá noc

3. kapitola - Svatba

4. kapitola - Čekání

5. kapitola - Ostrov Esmé

6. kapitola - Rozptylování

7. kapitola - Dartmouth

8. kapitola - Studentka

9. kapitola - Irina

10. kapitola - Volturiovi

11. kapitola - Proměna

12. kapitola - Rozbřesk

13. kapitola - Odpovědi

14. kapitola - Dar


 


 

 

 

Edward books

 

 

 

 

 

 

Edward books


Nerozdýchala jsem konec Stephina Midnight Sun ve 12. kapitole. Místo prášků na uklidnění jsem ale hrábla po klávesnici a napsala to dál, abych si to mohla přečíst. Jednoduše to muselo spatřit světlo světa. A nezůstalo jen u Midnight Sun. Následovaly ty nejdůležitější scény ze všech knih a k Midnight Sun přibyly ještě Moonless Night, Half Moon a Noon Darkness, dohromady Edward Books.

Podle mě se tu dá nalézt to nejúchvatnější ze ságy, viděno očima Edwarda. Všechno pěkně na jedné hromadě v souboru povídek, který dohromady tvoří celkem dlouhé čtení. Nemůžu si pomoct, ale Edwardův pohled je v realitě, kterou tvořila Steph, stokrát zajímavější než ten Bellin... Midnight Sun bylo naprosto uchvacující a udělala jsem tedy všechno proto, aby ten zážitek neskončil a pokračoval, věrný své předloze, jak jen to bylo možné.


celá série

 

kapitoly:

Midnight Sun (tj. Twilight):

Doznání (kapitola 13)

Anděl (kapitoly  21,22,23)

Příležitost (epilog)

 

Moonless Night (tj. New Moon):

Konec (kapitola 3)

Bezměsíčná noc (kapitoly 4-18)

Volterra (kapitola 20)

Podmínka (epilog)

 

Half Moon (tj. Eclipse):

Provázek (kapitoly 1,2,3,4,6,8)

Kompromis (kapitola 20)

Oheň a led (kapitola 22)

Misky vah (epilog, podle knihy)

 

Noon Darkness (tj. Breaking Dawn):

Ostrov Esmé (kapitoly 3,5,6)

Dartmouth (kapitoly 7,8)

Proměna (kapitoly 10,11,12)

Dar (kapitola 14)


(Kapitoly Breaking Dawn vycházejí z mé verze poslední knihy: Svítání (Rozbřesk jinak))

 


 

 

Svůdné sny

 

Svůdné sny 18+

Doplněk k osmé kapitole Svítání a ke kapitole Dartmouth z Edward books.

Co zůstalo skryto v náznacích a mezi řádky. Jak to vypadalo, když Bella ve spánku svedla Edwarda? Chtěl se na ni jen chvilku dívat, ale...

Cesta do jejich ložnice v Dartmouth vede tudy..

 

 


 

 


Zpovědnice

Zpovědnice

Měla jsem tu čest. :)

Bosorka zpovídá CATHLIN

Cathlin zpovídá CARLIE


Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4   »

Cathlin

56)  Cathlin (29.12.2011 20:55)

Nedokonalý sex??? Hm, to je tedy rozhodně námět k zamyšlení! A v jeho případě... i realizovatelný!!! Wow!!!! To by bylo něco... Pomoooooooc....

Neboj se, neboj!!! Bosi bych nezkřivila ani vlásek a ona to ví moc dobře! B)

Twilly

55)  Twilly (29.12.2011 20:29)

Kačenko, Kačenko, mám tě moooc ráda, ale opovaž se mi šáhnout na ségru

Bosorka

54)  Bosorka (29.12.2011 20:25)

Na to musíš ještě pár měsíců počkat, má milá Bys mohla dát i nějaký "nedokonalý" sex.....

Cathlin

53)  Cathlin (29.12.2011 20:23)

Tož, neboj, Bosi, s tím bych si taky poradila... Myslím, že ano, i když rovnou přiznám, že bych se soustředila na to co tam má být jinak... Na tu duši. Myslím, že erotiky a dokonalého sexu jsme si užily v originálním MOTU už dost a dost!
Hejjjj! A vidíš, co se mnou děláš, ženská jedna? Už o tom mluvím jako bych o tom snad uvažovala! Krucinál himl hergot! B) Kdyže je pálení čarodejnic? :D

Bosorka

52)  Bosorka (29.12.2011 19:57)

A což se spojit s někým, komu nedělají problémy? Třeba taková Astrid....to co jsem četla v Běž bylo hooooodně dobrý a jiný (v dobrém slova smyslu - žádné Lehnu na záda a myslím na Anglii ;) )

Cathlin

51)  Cathlin (29.12.2011 19:22)

Any!!! Začínám z toho být lehce hysterická! Už jsem se jednou dokonce přistihla, že přemýšlím, v jakém bodě začít a jak to co nejlépe zkrátit tak, aby ale v celé své kráse vyznělo to, co z toho má vzniknout... ááááááááááááá! A co potom ty erotické scény? To bych nezvládla... Uf! Holky, smilování!!!

Cathlin

50)  Cathlin (29.12.2011 19:17)

Bosi! Už působí....
A noční můry? Z tebe?! Níkdy!

Bosorka

49)  Bosorka (29.12.2011 18:39)

Cath, děkuji za mejlíka a doufám, že ze mě nebudeš mít noční můry. Budu doufat, že na tě mé kolegyně budou působit lehce MOTUvačně ;)

Any12

48)  Any12 (29.12.2011 11:06)

Já se ani nedivím! Dyť to musí být něco!!! A přidávám se k poňoukávaům, protože jestli to ty chceš vidět ještě víc vypjatější, bolestnější a víc do hloubky... Pak si nedovedu představit, že by to napsal někdo líp jak ty!
Takže... MOTU, MOTU, MOTU!!!
Ha, tos mi měla co říct, co?

Cathlin

47)  Cathlin (27.12.2011 15:21)

Any, to tedy... máš na co být zvědavá! Se mnou ta povídka, které se to týká, mlátí o zdi už hezkých pár pátků... a nejen se mnou! :D :D :D Písnu ti o tom, až ti budu posílat ten Jed, ok?
A dobře, jména si nechám pro sebe... Ale musím říct, že jsem se s novými hrdiny už pěkně sžila - i s jejich novou vizuální podobou! A baví mě to snad ještě víc než poprvé. :D :D :D
Mno a na TE si tedy udělej chviličku už zítra - viz avízo...

Any12

46)  Any12 (27.12.2011 15:08)

Tak já budu vyhlížet...
No, TE, to bude něco... Opravdu jsem na to zvědavá, a taky se bojím, ale vím, že bych to stejně nevydržela...
Vidím, že ti přepisování Jedu dává asi spoustu práce, což? Zajímalo by mě, jak jsi pojmenovala naše hrdiny... Ale pšššt, to mi neříkej, to já si počkám na tu knihu!
Tak to já počkám na mail, MOTUEdward mě zajímá čím dál víc... :D
Bosi, ty brýle... A jakmile se to dozvím, hned ti začnu pomáhat a budu poňoukat a poňoukat... ;) ;) ;) Jsem zvědavá, co že to vlastně je...

Cathlin

45)  Cathlin (27.12.2011 13:23)

Holky, super jste obě... :D :D :D

Twilly

44)  Twilly (27.12.2011 13:21)

Bosi nee... jsi děsně SUPER

Bosorka

43)  Bosorka (27.12.2011 13:08)

Já si stejně myslím, že semínko již bylo zaseto....tak teď to chce jen pravidelně zavlažovat...
A než se do mě pustíš, ANO, VÍM - jsem děsná!

Cathlin

42)  Cathlin (27.12.2011 12:55)

Bosi! Ty jsi blesk... :D :D :D
A já jako odmítám nad tím vůbec uvažovat! Protože pak by se mohlo stát, že mě to zase semele... Šílená představa.
A jo - nožičky byly dobrý!!!

Twilly

41)  Twilly (27.12.2011 12:53)

Macku, ty brýle mě dostaly

Bosorka

40)  Bosorka (27.12.2011 12:49)

Ano, mám za ušima nožičky od brýlí
Any - neváhej a poňoukej, protože to by bylo něco-něcíčko!!!

Cathlin

39)  Cathlin (27.12.2011 12:45)

Any!!! No hurá, hurááááá!!! Jsi skvělá...

To víš, že bude dáreček a už se těším, až si přečtu tvé dokonalé sáhodlouhé komentáře... A hned potom ti to pošlu!!!
Jak to vypadá s knihou??? No - přepíšu to zcela jistě, o tom není pochyb. mám zatím hotovo do 12té kapitoly, 13tka se bude muse přepisovat poměrně od základu, a tak jsem to teď odložila, protože mám zkouškové a není na to čas. Jediné, čeho se odvážím, je publikace Tragic Endu. Áááááá, já se tak těším... zcela nekriticky... I když očekávám rozporuplné komentáře. Anebo právě proto??? Jsem ráda, že tvá ďábelská stránka zvítěžila! (Ale já to věděla, že tě nachytám... B) B) B) ;) ;) ;) ) A těším se tedy na tebe, se zpožděním nebo bez, budu tě vyhlížet!
Ech.... Co je to MOTUEdward? Kruciš, to je otázka... Nedovedu si představit, že bych ti na to dokázala odpovědět v komentu, páč tohle téma je takřka nevyčerpatelné - a když o tom jednou začnu, je z toho vždycky sáhodlouhá rozprava... Zkusím se ti zmínit v mailu, ale můžeš si být jistá, že Bosi ví, proč to poňoukání dělá! Ta osoba má za ušima... a poňouká mě neustále k něčemu! :D :D :D
Mno, tak já jdu na ty tvé komentáře!!!

Any12

38)  Any12 (27.12.2011 01:21)

Cath, tak jsem se pročetla až ke konci! :)
A teď... Prosím prosím, smutně koukám, dostanu dáreček?
A... jak je to s tou knihou?
A taky, jestli smím být tak drzá, můžu se zeptat, co to znamená: napiš MOTUEdwarda? (Třeba bych mohla pomoct Bos v ponoukání... )
A TE? Určitě budu číst, jen doufám, že potom nebudu mít takový skluz jako u Jedu...
Zvítězila má ďábelská stránka... Už se na TE těším...

Cathlin

37)  Cathlin (26.12.2011 16:59)

To víš že tě nezbiju! :D :D :D To by byla věčná škoda! Akorát nevím, co by se muselo stát, abych mohla tvé milé přání splnit!
No a na TE se těším taky, i když teď jsem myšlenkami jinde. Tak snad se dočkáme! B) B)

«   1 2 3 4   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse still