Sekce

Galerie

/gallery/sraz50N.jpg

aneb Dvojitá porce!

Už je to tak. Prostě jsme tak dobré, že těch knížek vychází čím dál víc a nakonec se může stát, že je od sebe dělí jen dva týdny. A dělat dva srazy během dvou týdnů, to by byl nápor na játra a ledviny, jaký si některé z nás v našem věku už prostě nemůžou dovolit. A proto jsme se s Bye naprosto dospěle, klidně a mírumilovně (až ji pustím z klece, rozvážu ji a sundám jí pouta, sama vám to ráda potvrdí ) dohodly, že uděláme dvojitý mejdan.

Ano, Christian (Padesát odstínů temnoty) na jedné pitce s Robertem (Nepřítel mého nepřítele)!

Den D nastane v sobotu 23. února 2013 a začátek celé akce bude v 15:00. Mejdan se uskuteční v již prověřené pizzerii Kmotra, kterou najdete kousek od Národní třídy. Budeme pro sebe mít salonek i přilehlé kuřácké stoly, tudíž místa by mělo být dost - nicméně, čistě pro jistotu: kdo dřív přijde, ten dřív sedí! (A židle u toho stolu hned u záchoda je moje, dík )

Jak už je zvykem, vyrobila se k tomu i facebooková akce, aby bylo kde lkát nad tím, že nemáte co na sebe, hlásit, že už nedočkavě čekáte na místě, přestože ani jedna z knížek ještě nevyšla a do srazu daleko. nebo prostě hlásit, že přijdete, abychom všichni vzájemně věděli, na koho se můžeme těšit. Pokud nejste uživateli facebooku, lze totéž provádět i tady.

Na co jsem zapomněla? Aha, už vím: ne, ani jeden z hlavních představitelů se nezúčastní. Christian se učí nějaké nové uzly a Robert má nějakou práci, takže nemusíte být nervózní a není nutné se házet významně do gala. Zároveň tak není nutné s sebou brát zbraně či prostředky pro omezení hybnosti.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3

Marcelle

1)  Marcelle (06.01.2013 21:05)

«   1 2 3

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Eclipse poster - Volturi