Sekce

Galerie

/gallery/nightmare_by_forgottenx.jpg

Badfic

Tentokrát Bella dokonce přemýšlí,
i když
se čtenář nepochybně modlí, aby s tím přestala.

… Ahoj, sem Isabella…
.. Jo, ta nová….
… Jmenuju se Isabella Marie Swanová…..
..  Říkejte mi Bello……
… Swanová, Isabella Swanová…….

Sakra, tohle mi bude chybět. Povzdechnu si, opřu se po stranách umyvadla a vedle dávkovače tekutého mýdla odložím výraz agenta 007. Dost bylo dětských her. S trochou štěstí se ze mě v průběhu následujících čtyřiadvaceti hodin stane žena. Nebo radši osmačtyřiceti, buďme realisti.

I když… střelím jeden pohled po zvonu na odpad… kdo si hraje nezlobí, že jo?

„Isabello Marie Swanová, ať tě to ani nenapadne!“ ozve se z dola histerickým ježkem*.

Nespokojeně zakňučím jako nakopnutá fena a podrbám se za levým uchem.

Swanová, jak pěkně to zní. S tímhle přijmením jsem ztrávila nejlepší roky života. I když počítám, že věčnost po boku Edwarda taky bude nesrolovatelně lepší. K vůli němu to taky všechno potstupuju .

Ruce zvednu z umyvadla a zapřu se o stěnu z chladných kachliček. Moje tělo na ten chlad zareaguje automaticky. Husí kůže je tady. Zoufale zasténám. Je to možný, že už mi ho připomíná i kachličkový obložení?! Bello, měla by sis dát studenou sprchu! I když… studenou? Teplou, rozhodně teplou!

Bezradně mávnu rukou, i když tu nidko není a přiblížím rty k zrcadlu a našpulím je jako k vzdušnému polibku. Pak pusu otevřu a zkontroluju detailní práci kartáčku na zuby. Teprve po tom uvolním křečovitou mimiku a nechám rty přepadnout přes zuby. Stále otevřenou pusu přiblížím k zrcadlu a dýchnu. Zrcadlo se zamlží. Potěšena odezvou zrcadla to zopakuju a ono mi stejnou měrou odpovídá.

Fascinovaně zvednu pravý ukazováček a do zamlžené plochy nanesu velké psací „C“. pokračuji s „u“, ale než se dostanu k prvnímu „l“ zrcadlo se odmlží. Zle se na něj zamračím. Odpovědí mi je jen mizící „C“ zpo za kterého se na mě šklebí můj vlastní obličej.

„Nech toho, Bello, budeš mít vrásky,“ zašveholí vševědoucně ten malý dřítek.

Schválně zvednu obočí kam až mi to dovolí, abych svému výrazu dodala na přesvěčivosti. Když však zaslechnu přibližující se dupot, po schodech okamžitě přestanu. Odfrknutí a pozvolná chůze zpět mě donutí uvolnit postoj.

Vrátím se k zrcadlu a rychle vydechuji vzduch tak, abych vznikla dostatečně velká plocha pro všech devět písmen.

V-U-L-L-E-N-O-V-Á. Možná jsem měla víc térnovat. Možná jsem si své nové příjmení měla zkoušet na strany stránek v sešitu trigonometrie ještě tehdy, když jsem neměla ani to nejmenší tušení, že se mím doopravdy stane.

Aspoň, že představování si budu moct odpustit. Zvídavému oku ostatních jen tak neujdeme. Jen co si přetrpím novorozenecké období a budeme moct nastoupit do školy,bude se naše jméno rozléhat ze všech stran. Snad pro případ, že bysme ho zapoměli.

… Už jsi viděl Cullenovi..?
… Jsou to adpotované děti doktora Cullena….
..… Ta bruneta je Isabella a ten zrzek je Edward…
… Prý spolu chodí…
… Jsou divný…

Dveře se rozletí do kořán a v nich stojí Alice s přísným výrazem ve tváři. Pohledem zamíří k upatlanému zrcadlu se slovy: „to bude mít Esme radost“ a pak už mě nedočkavě strká ven z pokoje.

Jedním pohybem ze mě nečekaně strhne župan a pokyne k posteli, na které se válí spodní prádlo, které mi vžene krev do tváří. Nadechnu se k protestu, ale když mi před obličejem zamává ještě podbízivější soupravičkou, která u mě způsobuje srdeční selhání, bez rozmýšlení čapnu první variantu a nasoukám se do ní.

Pak přede mě postaví dva páry čehosi. Když k ní zvednu podezřívavý pohled všimnu si, že jí mírně škube v oku. Pokusím se bezelstně usmát, a abych jí nerozhněvala ještě víc, vezmu tu věc do ruky. Musím uznat, že je to macek a kvantita celý dojem ještě umocňuje. Zrovna na boku nahmatávám zip, když Alice zplna hrdla zavřeští: „Šmarjá, tak už si je obuj!“

Boty? Ale… teď?“ podivím se.
„Samozřejmě, v šatech už tě nenecháme sednout,“ zatluče poslední hřebíček do rakve a hned potom se vypraví pro Rosalii, aby jí pomohla.

S povzdechem se usadím na postel a pokouším se do těch bot vměstnat nohu. Po třetím neúspěšném pokusu začínám přemýšlet o tom, jestli mi to vůbec stojí za to. Vzpomenu si na Nevěstu na útěku a  na mírně prošedivělého Richarda Gera. Jo, já vždycky měla slabost pro starší muže. Jenže pak si vzpomenu na ty hnusný věci, co Julii říkal o vajíčkách a je mi najednou do breku.

Jenže tady nejde o Richarda. Před oltářem na mě bude čekat Edward. Slíbila jsem mu to.Zvládnu to, zvládnu to pro něj. A možná taky torchu proto, abysme mohli mít sex. Sex, poslední dobou na něj myslím častějc než dřív. Musím uznat, že milování zní mnohem líp. Jenže sex je kratší a místo mluvení je pak víc času na jiný věci. Každopádně to má do sebe víc, než podhlavní styk. Jo, poslední dobou na něj myslím častějc než dřív. Už i u obouvání bot, to o něčem svědčí. Jsem prostě jen sexuálně frustrovaná. Jeden by řekl, že právě Edward by tomu mohl po všech těch letech odříkání rozumět. Nerozumí. Jenže co byste chtěli od chlapa.

Že se mise obouvání bot zdárně zdařila si všimnu až když Alice při pohledu na mě dojatě zamrká. Proto se rozhodnu využít její chvilkové slabosti, protože mě v nich začínají lehce brnět nohy.

„Alice, myslíš, že je to nutné? Víš ty podpadky, já…“

„Mě se líbí, to je tady hodnotící měřítko,“ pronese povýšeně a pak už jen dá Rosalii pokyn a už to jede.

Sedím na stoličce v naprostém klidu, abych to zase neslízla - hold už to musím vydržet - když všeobecný šum ustane.udiveně odlepím jedno oko, pak druhé. Kousek ode mě stojí Alice s Rosalií s vibrujícím cosi v rukou. Když se mi konečně podaří pracným mrkáním oddělit vrchní linii řas od té spodní, rozeznám v tom vibrační řasenku.

Než se však stihnu úplně rozkoukat, už mě vlečou k figuríně s bílými šaty. S mými šaty. Najednou stojím tváří v tvář sama sobě a jsem trochu na měkko.

„Ne, že budeš brečet!“ pohrozí mi hraně Alice.

Když se trhaně nadechnu, obejme mě kolem ramen a do ucha zašeptá: „Nakonec to nebylo zas tak strašný, no ne?“  povzbudivým tónem.

A já musím sama sobě přiznat, že má pravdu.Nakonec to nebylo zas tak strašný. Konečně, teď už mě čekají jen ty příjemnější záležitosti…

 


Tak, od bezelstných „chybek" jsme se propadli k absolutnímu nevkusu.
I když - absolutnímu - kdo ví, co přijde příště...

 

*Původně šlo o „ječák", to jen starý dobrý Word si s tím poradil po svém.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

kajka

37)  kajka (14.04.2012 09:40)

Noth, to bylo zvěrstvo!!! Perlíš! Přiznám se bez mučení, že bych badfic od tebe ráda četla každý týden. Čistě pro očistu!

Krystof

36)  Krystof (23.03.2011 23:05)

Šmarjá tak už si je obuj. Boty? Nejvíc jsem se smál...moc mě to pobavilo, moc pěkná jednorázovka :D:D

Lioness

35)  Lioness (21.01.2011 17:10)

Noth, upřímně, nevím, jestli bych se měla klanět tvé odolnosti, drsné břitkosti a jednoznačně morbidnímu smyslu pro humor (jak bys nám to jinak mohla dělat?) nebo tě nenávidět za to samé.
Celou povídku jsem balancovala mezi zhnusením a chutí zvracet a sarkastickým úsměvem alá House. Když jsem ale po dočtení a pár pořádně uklidňujících locích okolního vzduchu načerpala pořebný nadhled, rozhodla jsem se pro tento smajlík:

AliceBrandon

34)  AliceBrandon (18.01.2011 22:12)

Málem jsem chcípla smíchy. Už jsem se dlouho takhle u povídky nenasmála. Já jsem pro další badfic!
Perly, co mi rozvibrovaly notebook:
pohled střelený po zvonu na odpad
nesrolovatelně lepší :D
podhlavní styk (a vůbec ta děsná myšlenka ohledně sexu :D )
Jsi genitus!
...ještě adpotované děti, panebože budu si to muset přečíst ještě jednou :-D
...a ta podbízivá soupravička...
... a když mluvila o mackovi, s hrůzou jsem očekávala, co to tříme v rukách :-D
...ony jsou skvělé i podpadky...
CHCÍPU

ambra

33)  ambra (18.01.2011 21:16)

Noth, dnes mě - při asi tak pátém čtení - napadlo, že tohle DÁT si zaslouží aplaus. Do poměrně krátkého textu jsi nacpala takové množství těch nejstrašnějších klišé a chyb, že to je hodno bezmezného obdivu. Vážný úvod ovšem zakrývá, že se u toho neustále neskutečně chechtám (ale taky mi asi dvakrát zatrnulo - nepoužila jsem tohle taky někdy??? ). Ze všeho musím vybrat alespoň postupné odlepování očí, trhané nadechování a opět úžasnou etudu se zrcadlem .
Speciální díky za Už jsi viděl Cullenovi? a Mě se líbí.
Závěrem musím pochválit i místa, kde ses neovládla a použila "normální" výborné vtipy (jo jo, Bella je vážně na starší ).
Díky a klaním se!!!

Karolka

32)  Karolka (18.01.2011 20:48)

Oh Mein! Borgové útočí! Obdivuji tvůj rozhled, Noth.

Noth

31)  Noth (18.01.2011 20:39)

Ohledně bot, tato zlatíčka má na svědomí Alexander McQueen, na kterého nedá dopustit kupříkladu Lady Gaga (prý má něco od něj na sobě v klipu Bad romance).
Jako módní analfabet nemohu jejich kvalitu posoudit, ovšem někde jsem četla, že se pár modelek vzbouřilo a odmítly s tím vůbec vyjít na molo.;)
Jeho modely však nemohou být za žádnou cenu označeny za fádní.
http://www.luxurymag.cz/novinky/573/alexander-mcqueen-opet-sokoval-modni-show-spring-2010/

eMuska

30)  eMuska (18.01.2011 17:53)

Myslím, že to bolo skvelé. Ty máš strašnú záľubu v tom, písať odpudzujúce perexy. :D Myslela som, že čo to bude za rozmýšľanie, ale nakoniec to bola milá a veselá poviedka, ktorá sa mi veľmi páčila. Super!

29)  Iwka (18.01.2011 17:36)

Neee... Noth, těma botkama jsi to vážně zabila
Psaní na zrcadlo, odlepím jedno oko... Bylo by toho moc

Noth

28)  Noth (18.01.2011 16:29)

Astrid,
díky,
teď už v tom máme, díky Tobě, všichni jasno.

27)  Tru (18.01.2011 11:25)

Todlecto bys měla psát častějc a lepší bude, když to budeš psát ještě častějc.
V polovině povídky jsem uvažovala, jestli to má cenu číst, ale nakonec jsem se tím prokousala až k vibrující řasence za 999Kč... ta mě uzemnila a jsem ráda, že se nikdy nedozvím, jak vypadají ty šaty!!!!
Skláním se před tebou, byla odvaha to napsat a zveřejnit!

Silvaren

26)  Silvaren (18.01.2011 10:21)

No, možná už ten badfic začínám chápat, anebo si to alespoň myslím. Některé hlášky mě dostaly do kolen.

Bosorka

25)  Bosorka (18.01.2011 09:50)

Bella se nechová jako nadržená klisna jen tak z plezíru - když ono to sanitární obložení je tak vzrušující (hlavně ta bílá verze).... Třeba miluje keramiku a Edward je jen chabá náhrada

Astrid

24)  Astrid (17.01.2011 22:43)

Je to blbosť.

Twilly

23)  Twilly (17.01.2011 22:15)

Jo to máš recht, kdybych nevědela, že to je cílený, tak řeknu, že pěkně provokuješ

Noth

22)  Noth (17.01.2011 22:12)

Twilly, víš, co je nejhorší?!
Že člověku word ty chyby opravuje!
Drzoun jeden!
To by jeden nevěřil, kolik práce dá udržet si v textu trochu té červené!
Přítomný čas si procvičuji jenom v badfic, myslím. Už jsem dlouho nepsala "normální twilight ff".
Asi bych se měla vrhnout na Milence, jenže Karolka naznačila něco s kopytem, tak nevím...:)
Vrchol nevkusu - myšleno jako to nejnevkusnější, co mi kdy vyšlo z klávesnice. Zatím.;)

Twilly

21)  Twilly (17.01.2011 22:05)

Nothíku, já tady řvala, smíchy i pláčem, fakt... ty mě opravdu dorazíš, jednou a možná i dnes večer ... ty hrozné "wordovsky-newordovské" překlepy jsou děs. Přímo NESNÁŠÍM, když někdo pojme celou povídku v přítomném čase... to platí pro češtinu stejně jako pro tu mou rodnou řeč. A pak ty obrázky... vrchol nevkusu??? Tak to jsi fandíš, holčičko...


HOLD, holka... nemám slov tak jen tleskám

Noth

20)  Noth (17.01.2011 21:53)

Ree: Natřikrát mě čte většina mých věrných, to není nic nového.:D
Bos: To je dobře, není všem dnům konec, že?;)
Jarusinka: Já Ti sama nevím, ale v každém případě do mailu, kam chodí žádosti, přístup nemám, třebaže se ke mně dostala jedna perla. Opět jasem zapomněla na disclamer, že tato "povídka" (páni, to je hyperbola jak Brno) neslouží k cílenému ukazování prstem. Faktem však zůstává, že nad povídkami, kde se Bella chová jako nadržená klisna a po x kapitol se Edwarda snaží svést, člověku zůstává rozum stát. Tedy, spíš nad těmi tunami pochvalných komentářů pod články.
Rovněž nejde úplně o parodii, kterou nadhodila Carlie, parodie by to byla, kdybych se nedržela stranou a publikovala to i s tím, čeho jsem Vás milosrdně ušetřila.;)
Pokud stojíš o hlubší význam, spoj si mou badfic aktivitu s mým nickem, popřípadě Ti můžu prozradit, že název "Noční můra" vychází z nesprávného užití podmiňovacího zp. slovesa být, zejména v první osobě množného čísla.B)

Yasmini

19)  Yasmini (17.01.2011 21:31)


Nemám slov. Ale mám smajlíky. :):):):)
:D:D:D:D:D

18)   (17.01.2011 21:26)

" tak dýki, jsy zkvělá
Ale pro příš tě si teda dám bacha "

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek