Sekce

Galerie

http://nd03.jxs.cz/725/888/115ab5dbf8_63869834_o2.jpg

Moc mě potěšily komentáře k minulé kapitole a inspirovaly mě k dalšímu dílku, který vám vkládám. Přiznám se, že detaily jsem nevymýšlela sama. Neskutečně jsme se s mým přítelem u psaní bavili a doufáme, že se vám kapitolka bude líbit a pobaví vás stejně jako nás.

Název kapitolky: Edward, Bella a sexuální výchova!

17. Kapitola

„Teď máme biologii. Budeme brát rozmnožování, tak snad to přežijeme ve zdraví,“ uchichtnul se na můj účet a já měla chuť utéct domů. Jenže Edward mě nenechal a odtáhl mě do třídy. Snad tu hodinu všichni přežijeme ve zdraví.

S Edwardem jsme se posadili do zadní lavice. Byla jsem velmi nervózní. Furt jsem přemýšlela, jak bych utekla, ale tentokrát jsem si připadala, jako kdyby mi Edward četl myšlenky. Hlídal mě a nespouštěl mě z očí. Trochu jsem na něj začínala být naštvaná. Všiml si toho a místo, aby se na mě zatvářil omluvně, tak vykouzlil na tváři ten jeho neodolatelný úsměv. Úplně mě tím odzbrojil. Můj tep se zrychlil a tváře začínaly nabírat červeňoučký odstín. Když viděl mojí reakci, tak se jen spokojeně usmál a nahnul se ke mně.

„A já myslel, že takový vliv už na tebe mít nebudu, když si mě viděla, tak jak mě bůh stvořil,“ pošeptal mi do ucha. Pokud se můj puls mohl ještě zrychlit, tak při té vzpomínce mi vylítl úplně. Edward se bavil.

„Jsi v pořádku?“ zeptal se mě provokativně. Měla jsem mu chuť utrhnout hlavu. Proč mi tohle dělal? Jako kdyby zjišťoval, co se mnou dělá. Chtěla jsem rozhovor s ním ukončit.

„Nemíníš se mnou teď probírat tvou nahotu, že?“ Chtěla jsem ho tím uzemnit. Jenže jsem si nedávala pozor na hlasitost svého hlasu a polovina lavic se otočila směrem k nám. Díky bohu dorazil učitel a naše konverzace prozatím končila.

S učitelem do třídy přišla i nějaká postarší žena. Představila se jako paní Smithová a na úvod řekla, že pustí video. Pustila připravené zařízení. Nahrávka nebyla nejnovější, tak nebyla kvalitní jako nynější nahrávky. Ale i tak, když nad tím přemýšlím, tak zase ta kazeta moc stará být nemůže. Může jí být asi deset let. Je zajímavé, jak moc rychle se technologie vyvíjí. Na mysl mi vytanuly vzpomínky na setkání s první technologií. První černobílé fotografie a film. Největší zlomová doba přišla s počítači. Takového času, co jsem strávila u prvního domácího počítače a hrála hada a teď? Nyní se všechno předělává do 3D obrazu a lidé za chvíli nebudou muset vstát ani z postele, aby něco zažili. Byla jsem zabraná tolik do svých myšlenek, že jsem si ani nevšimla, že se třída zhasla. Nevím, jak po dlouhé době jsem se vrátila do reality, ale na obrazovce už běhal film.

Film byl o dívce a chlapci. Potkali se na diskotéce. Z diskotéky časem odešli a někde venku se spolu pomilovali. Říkala jsem si, že jestli hodina bude pouze o tomto filmu, tak všichni hodinu přežijí ve zdraví. Edward vedle nehnutě seděl a zíral z okna ven. Připadal mi také myšlenkami úplně někde jinde. Film najednou skončil a ve třídě se rozsvítilo. Paní Smithová se nás ptala jestli máme k filmu nějaké otázky. Nikdo ze třídy se neozval. Paní Smithová pokračovala další otázkou:

„Teď si probereme základní typy antikoncepce. Kdo mi řekne, jaké dva druhy se nejčastěji využívají?“ Na otázku slečně Smithové nikdo nechtěl odpovědět, tak se podívala tázavě na Mike Newtona. Ten začal koktat a pak nakonec ze sebe s otazníkem v hlase vyklopil:

„Ko-ko-kondom?“

„Ano, správně. To je jedna z možností.“ Došla ke katedře a z pod katedry vytáhla krabici, z které vzala rozbalený kondom. Třída ztuhla a čekala, co bude dál. Vytáhla ho pouze ukázkově a položila ho na katedru. Pak se znova rozešla směr třída a v ruce držela malou krabičku s tabletkami.

„Kdo mi řekne ten druhý typ antikoncepce?“ zeptala se paní Smithová. Rozhlížela se po třídě a rentgenovala každého, kdo by mohl něco vědět. O dvě lavice před námi seděla dívka a ta se trochu v lavici kroutila. Paní Smithová se na ni podívala a dívka odpověděla:

„Antikoncepční prášky.“

„Správně slečno“ odpověděla ji a předvedla třídě krabičku s tabletkami. Ale tím paní Smithová nekončila. Otočila se na učitele a ten hned věděl, co má dělat. Na to jsem slyšela jen Edwardův povzdech.

„To nemyslí vážně.“ Vypadal trochu frustrovaně. Skoro jako, kdyby litoval, že nás radši neodvedl domů. Trochu mě tím vyděsil, ale radši jsem se snažila být v klidu.

Učitel vytáhl krabici a začal rozdávat do každé lavice jeden banán. Za ním šla paní Smithová a rozdávala do lavice po dvou kondomech. Když jsem viděla celou situaci, tak jsem začínala trochu panikařit. Nejenže jsem už Edwarda viděla nahého, ale třešničkou na dortu se mi stane, že s ním na banán budu navlíkat kondom. Nevím, komu z nás celá situace byla trapnější, ale nadšení jsme z ní nebyli.

Když paní Smithová s učitelem rozdali vše potřebné, tak se paní Smithová ujala ukázky. Kondom rozbalila a bez problému ho navlékla na banán. Bylo vidět, jak to má naučená. Asi byla hodně zkušená. Ukázku dokončila, a pak vyzvala nás, abychom ukázku opakovali. Edward jako správný gentleman podal první banán mě se slovy:

„Dáma má přednost.“ Jen jsem si povzdechla. Vzala zabalený kondom do ruky a překvapivě ho jednoduše otevřela, pak jsem ho vzala do pravé ruky a do levé vzala banán. Snažila jsem se kondom nasadit na banán, ale nebylo to, tak jednoduché, jak to vypadalo. Edward se na celou situaci díval a nevydržel čekat.

„Můžu ti ho podržet?“ Jeho nabídku jsem přijala s poznámkou.

„Stejně v té situaci jsou dva.“ Edward se mé poznámce jen uchichtnul. Díky jeho pomoci se mi kondom podařil nasadit. Pak jsem kondom sundala a nechala banán Edwardovi se slovy:

„Chceš ho taky podržet nebo to zvládneš sám?“ Ani jsem si neuvědomila, jak to blbě vyznělo, dokud Edward nevyprsknul smíchy. Učitel se na Edwarda podíval vražedným pohledem a Edward zmlkl. Bylo mi naprosto trapně a radši jsem se zasunula do lavice. Edward elegantně nasadil kondom na banán a pak ho sundal. Byla to pro něj hračka. Musela jsem se mu trochu pomstít.

„To by mě zajímalo, jestli ti to půjde, tak lehce i před akcí.“ Edward se na mě vyděšeně podíval a polkl. Jeho reakce mě pobavila a já se začala smát. Naštěstí zazvonilo a my jsme si mohli oddychnout. Dneska jsme přežili.

Dorazili jsme do jídelny a už z dálky na nás řval Emmett.

„Jak jste si užili sexuální výchovu?“ ptal se nás se smíchem. Radši jsme se snažili dělat nenápadné a zapluli ke stolu. Bohužel Emmett byl dneska v ráži.

„Co dalšího zajímavého jsem dneska ještě slyšel? Ale už vím! Edwarde, ty máš holku!“ Měla jsem chuť Emmeta zabít. Naštěstí se situace ujala Rose.

„Jestli, Emmete, ještě cekneš a Bella pak pozabíjí školu, tak se s tebou rozvedu.“ Emmett se vyděšeně podíval a radši zmlkl. Zbytek dne proběhl v pořádku. Jen doma nás čekalo malé překvapení.

16. kapitola 18. kapitola

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Jalle

16)  Jalle (01.03.2013 20:38)

keby som ja mala sexuálnu výchovu, určite by ma vyhodili z triedy, kvôli môjmu záchvatu smiechu

sakraprace

15)  sakraprace (13.09.2010 10:49)

Moc se ti to povedlo

Ewik

14)  Ewik (11.09.2010 23:05)


Moc hezky jsi to napsala, já byla rudá s nima a to jsem to jenom četla.
Jsem zvědavá co mají doma za překvápko.

13)  mary (10.09.2010 23:03)

super hodina , by mě zajímalo, proč my jsme nikdy takovou neměli:D
Jaký je to překvápko?? Zvědavostí lezu po zdi

12)   (10.09.2010 22:41)

Vraj... vraj...„Chceš ho taky podržet nebo to zvládneš sám?“
Ja mám dosť xD Emmett si samozrejme poznámky odpustiť nemohol... klasika
Hmmm a akéže prekvapenie čaká doma???

Mili

11)  Mili (10.09.2010 20:11)

Fantastická kapitola, já se tak bavila:)

eMuska

10)  eMuska (10.09.2010 18:08)

Heh, smiala som sa ako najatá, bola to vážne sranda. Už sa teším na pokračovanie, som zvedavá, čo ich čaká doma...

lied

9)  lied (10.09.2010 17:16)

ta banánová akce byla suprová jak já se nasmála

8)   (10.09.2010 16:27)

Chudáček banán, nebude mít malá banáňátka Jinak dokonalá kapitola!

7)  EmmTheBest (10.09.2010 16:08)

Krásná náplast na mojí zkaženou náladu. Děkuju

6)  Judy (10.09.2010 13:57)

Chacha! Rose vždycky ví, jak Emmeta správně a rychle uzemnit! :D

SarkaS

5)  SarkaS (10.09.2010 13:51)

chceš ho taky podržet? tak to mě malem znicilo. Banany byly boží ale ten jeji dotaz

Michangela

4)  Michangela (10.09.2010 13:39)

Rozvede se s Emmettem???

Abera

3)  Abera (10.09.2010 12:54)

Linfe

2)  Linfe (10.09.2010 12:28)

Já se nedivím, že jste se o toho s přítelem bavili :-) A doufám, že jste se bavili o po tom, protože předehra s banánem přece nemá chybu

semiska

1)  semiska (10.09.2010 12:06)

Hodina biologie naprosto perfektní a jejich narážky Moc jsem se bavila a Emm tomu nasadil korunu Opravdu se ti to dneska moc povedlo, chválím.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek