Sekce

Galerie

/gallery/minnie1.jpg

Návrat domů

Emmett s Edwardem vzali Deana na lov. Zmizeli, ale v chatě zůstalo podivné dusno. Tázavě jsem se podívala na Willa, který vypadal nabroušeně a naschvál zíral do zdi. Zmateně jsem se obrátila na Jaspera, který se mračil. Jediný, kdo se choval normálně, byl Carlisle. Psal si poznámky, až se mu od pera skoro kouřilo, a mumlal si:

„Zajímavé, za-jí-ma-vé...“

„Co se stalo?“ zeptala jsem se nakonec nahlas. Will potřásl hlavou a zabručel:

„Nedělej, že nevíš.“

Měla jsem chuť mu nacpat hlavu do té zdi, kterou tak důležitě pozoroval.

„Nevím! Kdybych věděla, neptám se jak debil!“ vyjela jsem na něj. Nějak se ve mně nahromadila všechna ta frustrace a vztek na sebe samu a lítost, a než jsem se nadála, zhmotnila se vedle mě druhá Minnie, která s velkým kladivem v rukách a bojovým řevem běžela směrem k Willovi.

„Sakra!“ zaklela jsem a honem zamávala rukama, abych si pomohla tu představu zaplašit. Rozplynula se těsně před Willem, který si mě dotčeně měřil a div si významně nepodupával špičkou nohy.

„Chtělas mě praštit?“ zavrčel. Jasper si odkašlal a došel ke Carlislovi.

„Pojď, půjdeme na vzduch,“ popadl ho za rukáv a vlekl ven z pokoje. Chudák badatel vůbec netušil, která bije.

„Proč se chováš takhle?“ rozmáchla jsem nešťastně rukama. Will se zamračil. „No ještě se na mě mrač! Něco jste si tu zase řekli beze mě a já vůbec netuším, co se děje!“

„Neslyšela jsi Edwarda? A Jaspera? Neslyšela jsi, co říkal Emmett?“ řekl Will jízlivě. Samozřejmě, že jsem je slyšela, nejsem hluchá. Někdo na něco pomyslel, někdo se nějak cítil a Emmett se těší domů na Rosalii. Jejda, to je důvod k tomu, aby Will vrčel a choval se jako imbecil?

Viděl, že čekám, tak pokračoval:

„Mluvil o tobě jako o andělovi. Zachránila jsi ho. Copak si teď asi o tobě může myslet? Jak se asi cítí?“

„Vděčně? Zmateně?“ trhla jsem rameny. Will se ušklíbl.

„Líbíš se mu! To se děje!“ procedil můj muž mezi zuby. A mně to konečně secvaklo. Nevěděla jsem, že i jako upír budu mít dlouhé vedení. Měla bych se reklamovat.

„Ty žárlíš,“ usmála jsem se a všechen ten zmatek ze mě spadl. Will nevypadal, že má radost.

„Dělá ti to dobře?“ zeptal se nabroušeně. „Samozřejmě, že žárlím! Jestli sis toho nevšimla, mezi novorozeným a tím, kdo ho přeměnil, je jaksi takové specifické pouto! Tys ho vytvořila, tebe bude brát jako nejbližšího... příbuzného! A teď si ho povezeme domů, to je vážně výborný!“

„Aha, a že ses nikdy nezmínil, že bys miloval toho, kdo přeměnil tebe!“ zaryla jsem do něj. Přišlo mi to vážně směšný. Měla jsem radost, že Dean se mě už nepokusí zabít, tedy ne, dokud ho nějak nenaštvu. Rozhodně jsem ale neměla pocit, že by se dělo něco víc. Tak je nadšený z toho, že mu nic není! To je celý! A Will se chová jako hysterka!

„To bylo něco úplně jiného!“ řekl rázně. „On mě nezachránil! On mě uvrhl do ještě většího pekla, než v jakém jsem byl do té doby!“

„Wille,“ ztišila jsem hlas. Nechtěla jsem se hádat. Chtěla jsem co nejdřív vypadnout a jet domů za Missie. „On má v hlavě obrovskej bordel. Vzpomeň si na mě. Slyšela jsem všechno, myslela jsem na desítky věcí zároveň a kromě žízně jsem řešila jen to, jak tě co nejdřív svlíknout. Jestli on je na tom stejně, není divu, že má možná pocit, že se mu líbím. Jsem tu jediná ženská, víš? Kdybych tu nebyla já, pravděpodobně by to zkoušel na tebe!“

Will mlčel. Pořád mě propaloval zamračeným pohledem, ale neuhnula jsem. Nakonec si povzdechl a nešťastně řekl:

„Novorození své tvůrce buď svým způsobem milují, nebo nenávidí, Minnie...“

Zazubila jsem se na něj a škodolibě jsem zašeptala:

„Tak se postarám o to, abych byla v té druhé skupině!“

Konečně se probral. Najednou byl u mě a poprvé od mého průšvihu jsme se zase normálně líbali a já měla pocit, že nakonec to všechno snad nebude tak hrozný. Dean vypadal, že svou novou existenci vzal naprosto skvěle, Will žárlit přestane, když uvidí, že nemá důvod. A já potrénuju projekci Minnie s velkým kladivem, ta mě fakt pobavila.

O chvíli později jsme z lesa uslyšeli veselý hlahol a do chaty se vřítil Emmett se širokým úsměvem na tváři, následován Deanem v téměř totálně roztrhaném oblečení. Naštěstí mu zvířata nechala kalhoty, respektive jejich většinu od boků po stehna. Níž už blimbalo jen pár cárů. Vyprskla jsem a Will zavrčel.

„Chytil jsem pumy!“ hlásil Dean nadšeně. „Byl tam i medvěd, ale ty prej jíst nesmím.“

„Říkal kdo?“ divila jsem se, ale ještě než jsem tu větu dořekla mi to bylo naprosto jasné.

„Emmett,“ odpověděl nováček bezelstně. Emmett na mě mrknul:

„Takhle se to dělá! Škoda, že jsem to neřekl i tobě.“

„Kde jste nechali Edwarda?“ zajímalo Willa. Pořád se tvářil jako bubák.

„Myslím, že se venku nechává uklidňovat od Jaspera,“ mávl rukou Emmett směrem k lesu. Mlčky jsme se na sebe s Willem podívali a jako na pokyn se vydali dolů.

Edward seděl s hlavou v dlaních na schodech chaty a v podstatě hned mě zasáhla vlna klidu.

„Co je?“ dřepl si k němu Will. „Ne, vlastně to asi nechci vědět,“ zhrozil se pak.

„Nechceš,“ souhlasil Edward. „Já taky nechci. Ale je mi to k ničemu.“

Edwarde? Co se stalo?!

Nedokáže si hlídat myšlenky, to se stalo,“ hlesl Edward. Došlo mi, že mluví o Deanovi. A podle výrazu Jaspera, podle toho, jak moc se snažil Edwarda klidnit, a hlavně podle zlostné grimasy Willa jsem tak nějak pochopila, na co Dean myslel. Na koho. Ech.

Asi bys měla začít s tím tvým plánem, Minnie.“ Ta chvíle, kdy měl Will dobrou náladu, byla zatraceně krátká. Už zase zuřil. Ani Jasper ho nedokázal moc srovnat.

S jakým plánem?“ zvedl hlavu Edward.

Jestli má Dean pocit, že se mu líbím, přesvědčím ho o opaku. Zhnusím se mu tak, že se bude snažit od nás co nejdřív vysmahnout.

Chvíli mě zamyšleně pozoroval, pak si prohrábl ty jeho nazrzlé vlasy a zavrtěl hlavou:

Trochu se bojím, že to nepomůže. On... Byl dlouho sám. A teď ses tu objevila ty, zachránila jsi ho, nenechala ses vyděsit, když jsem ti řekl, že by tě nejradši zabil. Vyprávěla jsi mu o rodině, o sobě. On má pocit, že jsi dokonalá bytost. Tak nějak... si tě zbožštil.“

No potěš. A co s tím?

Jasper mě uklidňoval, prý z něj necítí nic jako zamilovanost. Jen... Absolutní oddanost.“

Poslechl by tě na slovo,“ doplnil ho Jasper. „Kdybys mu řekla, ať skočí do ohně, udělá to.“

Tak mu to řeknu,“ pokrčila jsem rameny. Jestli je ten tvor tak vymatlanej, ať to klidně udělá.

Takže žádná fyzická touha?“ ověřoval si Will. Edward pokrčil rameny:

Taky, vždyť je novorzený. Ale to by se změnilo, jakmile by narazil na první povolnou upírku. Bylo by mu jedno, s kým přesně...“

Tanya! Já to říkala, jedeme do Maine!“ oddechla jsem si, zatímco Will, pořád ještě zamračený, si mě majetnicky přitáhl k sobě, aby jako bylo opravdu jasno.

To právě asi moc... Nekoliduje s jeho obdivem k tobě. Plánoval si, jak bude všude s tebou a bude na tebe dávat pozor. Aby ti nikdo neublížil,“ vyvedl mě Edward z omylu.

Jestli jsem před pěti minutama měla pocit, že se to možná všechno srovná, teď se mi ta představa bortila jako domeček z karet. Nepotřebuju žádnýho pomatenýho obdivovatele! Nechci, aby za mnou někdo lezl a křenil nám!

Minnie s kladivem v ruce a s hlasitým rozzuřeným řevem se objevila přesně ve chvíli, kdy Dean s Emmettem a Carlislem scházel ze schodů. Když ji uviděl, vytřeštil oči. Ušklíbla jsem se a nechala ji, aby se rozběhla přímo na něj. Zaječel jako holka, odstrčil Emmetta na stranu takovou silou, že Emm probořil zábradlí, a zdrhl dovnitř.

Já si tě najdu!“ zahrozila moje kopie vražedným tónem. Svěsila ruce s kladivem, podívala se na ležícího zaskočeného Emmetta a udělala na něj:

Baf!“

Deanovi vůbec nevadilo, že zpátky pojede s Emmettem a Jasperem v té obrněné dodávce a já budu sedět v našem autě.



Máma!“ vykřikla Missie nadšeně a pokoušela se co nejrychleji slézt dolů z gauče.

Táta!“ kvílela přitom nedočkavě. Dojatě jsem se zastavila dva kroky ode dveří a pozorovala ji. Teď byla jako jakékoliv normální dítě, měla radost, že nás vidí, byla ještě trochu neohrabaná a tak roztomilá...

Voda! Koupat! Jake! Pes! Auto! Obchody! Auto! Jake! Pes! Auto!

Skoro normální dítě.

Obchody?“ zopakovala jsem pro jistotu, nebyla jsem si jistá, jestli jsem to slovo v mé hlavě pochopila správně. Přiřítila se ke mně a s odrazem mi skočila do náruče. Kdyby byla běžné batole, pěkně by si nabila a pomlátila se o mě, naštěstí byla odolná, prďola naše.

Teta Alice,“ kývala horlivě. Jako kdybych snad čekala něco jiného. Misty se škrábala k Willovi, který se konečně tvářil zase šťastně a tiskl ji k sobě, až pištěla radostí.

Tys naučila naše dítě nakupovat?“ nevěřila jsem. Alice se culila:

Někdo musel pro Deana sehnat oblečení, ne? A Missie mi pomáhala, vybírala barvy a dokonce jsme nemohly odejít bez jedné mikiny, která mu prý bude slušet.“

Pšijede Dean!“ hlásila Misty důležitě a Willovi trochu cukalo oko, když jí to odkýval.

Je to tak zlý, jak vyprávěl Edward do telefonu?“ objevila se u mě Bella a objala mě. Zhluboka jsem se nadechla, přemýšlela jsem, jak to formulovat, ale nakonec jsem přikývla.

Ale vyděsila jsem ho projekcí, Will na něj nezapomene při sebemenší zámince pořádně zavrčet a Jasper přemýšlí, jak ho přesvědčit, že mě fakt neobdivuje a neadoruje...“

Chudák kluk,“ protočila oči Bella. No pardon? Neměla by být spíš na mé straně?

Ty prostě nesnášíš cizí upíry, viď?“ drcla do mě loktem, zatímco Will musel poslechnout Misin psychycký nátlak a šel si s ní sednout do auta, aby mohla kroutit volantem a troubit – to zase byla Jacobova práce.

To je pravda, na Willa jsi taky vrčela,“ usmála se Esmé, která mě přišla obejmout. Vykulila jsem na ni oči.

Tak o tohle mu jde!

Jasně, Will se sem přiřítil a oznámil mi, že mě miluje.

Že se mnou chce být a udělá všechno proto, aby se mi nic nestalo. Dokonce kvůli tomu ponoukal Edwarda, že.

A teď se tu objeví Dean a hodlá udělat všechno proto, aby se mi nic nestalo. Protože je mi tak moc vděčný, že má pocit, že beze mě nemůže být.

To by Willovu nepřiměřenou žárlivost tak nějak vysvětlovalo. A to, proč se stejně kabonil celou cestu sem, i když já měla radost z toho, že jsem Deana vyděsila. Willa jsem od sebe na začátku taky odháněla, že?

Do prdele,“ ujelo mi.

Takhle se nemluví, Minervo!“ okřikla mě Esmé. „Chceš, aby se to Missie naučila?“

Musíš uznat, že tohle je trochu do prdele situace,“ zastala se mě Bella.

A teprv bude,“ přišla k nám Rosalie a sledovala, co se děje venku. Dorazilo auto s Edwardem a Carlislem a dodávka.

Děda! Děda! Carlisle! Emm! Jasper!

„Ahoj, mazlíku!“ vyřítil se z nákladového prostoru dodávky Emmett a sebral Willovi Misty z klína.

„Emme, gól!“ zaječela ta malá potvůrka nadšeně a hned se dožadovala zase toho, aby si ji vzal Edward. Pak se ale zaměřila na dodávku, podívala se překvapeně na všechny kolem a zeptala se:

„Dean?“

„Museli jsme ji na něj trochu připravit. Vyprávěli jsme jí, že je to hodný strejda Dean, co s námi teď bude bydlet,“ šeptala mi Alice.

„Ano, Misty, tam je Dean,“ řekl jí Edward.

Dean! Dean! Dean!

Za tohle skandování ji jednou fakt přetrhnu,“ vyhrožovala jsem. Dodávka se lehce zhoupla, jak z ní vystoupil nejnovější člen rodiny. Měl na sobě špatně padnoucí kalhoty a košili, obojí mu koupil Carlisle po cestě a byla jsem si skoro jistá, že to bylo poprvé, co kupoval oblečení.

Dean!

„Ano, to je strejda Dean,“ odkýval Edward Misty a ona nově příchozího zvědavě pozorovala. A pak zvedla ruce:

„Deane, gól!“

„Jo, čau, gól,“ pokusil se o úsměv, ale bylo vidět, jak moc je nesvůj. A Misty se na něj zubila a já po očku sledovala Emmetta, který právě přišel o post jediného velkého a gól skandujícího strýčka. Tvářil se jako malé naštvané a našťastné dítě.

„Tak se jdeme seznámit,“ řekla Esmé vesele a na mě zahrozila prstem:

„A ty se přestaň chovat takhle ošklivě. A pro Willa to platí taky!“

„Ano, mami,“ zacvrlikala jsem ironicky a sledovala, jak Dean rozpačitě podává ruku Esmé a ona ho místo toho hned vroucně obejme.

„Takhle nějak jsem se cítila, když ses objevila ty,“ broukla si Bella spíš pro sebe, ale dala si dobrý pozor, abych ji slyšela. A pak se šla taky seznámit.

„Měla jsem ho vypít,“ šeptala jsem, když se ke mně vrátil Will a nechal rodinu, ať se před domem stará o nového člena.

„Kdybych to věděl, ani by mě nenapadlo ti něco vnukávat,“ fňukl nešťastně.

„Příště to po sobě všechno dopiju, slibuju.“ Zabořila jsem nos pod jeho klíční kost a zoufale jsem si přála vrátit čas o pár dní zpět. Kdybych byla jela ke klukům a kousla některého z nich, všechno by bylo mnohem lepší!



Navečer jsme se všichni sešli v obýváku. Jako každý večer. Chyběl jen Carlisle, který jel na noční směnu. Navíc tu byl Dean.

Celý den jsem se mu úspěšně vyhýbala. Nebylo to tak těžké, zůstal zalezlý ve svém pokoji, za který asi stokrát poděkoval. Teď ale přišel a v padnoucím oblečení, jiné totiž Alice koupit neumí, přestože ani nezná velikost toho, kdo má přijít, umytý a učesaný vypadal konečně normálně. Sedl si na druhý konec pokoje a ani jednou se nepodíval naším směrem. Měla jsem radost, že moje léčba šokem zabrala.

Misty byla jiného názoru; nového strýce si oblíbila a teď se vyprostila z mého objetí a vydala se rovnou k němu na klín. Slabě jsem zavrčela, stejně jako Will, ale Esmé po nás střelila výhružným pohledem.

Je to člen rodiny! četla jsem z jejich rtů. A hned potom se projevila Misty.

Zvířátka!

Dělala jsem, že jsem si jí nevšimla.

Zvířátka!

Všichni se dívali do země nebo do strany, klopili hlavy. Snažili jsme se Misty naučit nevnucovat se za každou cenu a hlavně mluvit nahlas, takhle bychom nemohli mezi lidi. Jen Dean nechápavě sledoval naše počínání.

Zvířátka! Zvířátka!

„Misty, co jsme si říkali?“ podíval se na ni Will káravě. Hned jí došlo, která bije. Sice se na chvíli tvářila vážně naštvaně, ale pak se usmála a vesele pronesla:

„Mámo, prosím, zvížátka!“

A protože poprosila hezky nahlas, udělala jsem džungli. Tohle byla ta od mého vodopádu, byl slyšet zvuk padající vody, křik tropických ptáků. Missie nadšeně zatleskala.

Tygr!

Čekala jsem. Byla neuvěřitelně chápavá.

„Tygv, prosím!“

Porost mezi stromy se zavlnil a objevila se hlava tygra. Dean vykulil oči a naše dcera se na jeho klíně spokojeně usmívala. Tygr vylezl z trávy, spokojeně se protáhl a lehl si. Hned za ním se objevila dvě tygřata a začala se kolem něj nahánět a kočkovat se.

„Slon, mámo,“ škemrala Misty. Hlasité troubení odehnalo tygry, ale místo nich nakráčel do našeho zorného pole slon a mával ušima.

„Africký slon v džungli?“ dobíral si mě Edward. Vyplázla jsem na něj jazyk. Ke slonovi se přidala žirafa a kolem pobíhalo stádo zeber. Občas přes obraz prolétl orangutan na liáně a Misty pokaždé nadšeně jásala a vykřikovala, co všechno vidí. S dokonalým klidem v duši jsem ji pozorovala a rozehrávala další a další projekce. Až po dlouhé době mi došlo, kde že to vlastně pořád sedí. Zvedla jsem oči a Dean mě opět pozoroval. Zakabonila jsem se a nechala džungli rozplynout.

„Jde se spát, mladá dámo,“ vyzvala jsem Misty. Nevykrucovala se, ale prohlásila, že jde s tátou. Život v domě se vrátil do typických večerních kolejí, Jake s Nessie šli loudit večeři, Emmett s Rosalií se nenápadně vypařili do lesa, aby se konečně mohli přivítat. Za chvíli jsem v obýváku zůstala jen s Edwardem a Deanem. Významně jsem se na toho druhého podívala.

Vysmahni. Vysmahni, běž pryč!

Myško?“ oslovil mě Edward pobaveně. „To funguje jen na mě...“

No tak jsem to zkusila, no. Co kdyby náhodou. Mimochodem, měli bychom ho ukázat Eleazarovi, abychom kdyžtak věděli, co čekat. A jé, vidíš, při té příležitosti ho tam můžeme zapomenout!

„Jak se ti tu líbí, Deane?“ obrátil se Edward na něj. Ušklíbla jsem se.

„Je to... Nečekaně příjemné,“ řekl Dean. Bezva. Postarám se o to, abys tenhle pocit ztratil!

Jestli se mi kvůli němu zhroutí manželství, jen proto, že Will žárlí a mně z toho začíná hrabat, tak si mě nepřejte!

„To se srovná, Minnie,“ ubezpečoval mě Edward. Hrozně ráda bych mu věřila, ale tentokrát jsem prostě byla až moc zmatená a nabroušená.

„Minnie?“ oslovil mě Dean. Beze slova jsem se na něj podívala a čekala, co bude dál.

„To promítání – věděl jsem o něm, říkala jsi mi to. Ale nedovedl jsem si to představit. Je to super.“

„Hm.“ To vím i bez tebe.

„Tam v parku, to kladivo... To byla taky představa?“ zeptal se opatrně a Edward vyprsknul smíchy, Hned se snažil tvářit normálně, ale oči mu svítily pobavením. Chvíli jsem přemýšlela, co říct, ale když jsem viděla Deanův dychtivý výraz, s jakým mi visel na rtech, měla jsem jen jednu možnost.

„Jo. Jen představa.“ Nechala jsem ho, aby si oddechl, a pak jsem dodala:

„Ale dokážu po tobě hodit i těžší věcí, než kladivo.“

Nervózně polkl.

Prostě se mě bude bát, a basta!

 

 


 

Všechny povídky

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

zuzka88

27)  zuzka88 (07.02.2012 09:28)

Zdá se, že si ho malá Misty oblíbila. Třeba by, až vyroste, mohli... N, kdo ví, co más s Deanem v plánu. Super kapitola, na Minnii s kladivem jen tak nezapomenu

Nika

26)  Nika (10.07.2011 17:58)

Minnie s kladivom

magorka

25)  magorka (23.09.2010 08:47)

SarkaS

24)  SarkaS (10.09.2010 13:10)

já chci taky projekce...

Paike

23)  Paike (01.08.2010 13:48)

Baštím ti každé slovo. Willovo žárlení. Minniino kladivo. Savanu zvířat. Strašení Deana. Jo. Na férovku to žeru.

AliceBrandon

22)  AliceBrandon (25.05.2010 00:18)

Já tě žeru, dneska snad nepůjdu spát. Je to bombový. Minne a kladivo a zastrašování Deana a žárlení Willa. Skvělá zápletka. Copak se z toho asi vyvine?

Adelka

21)  Adelka (20.05.2010 00:18)

No teda!! Pár dní tu nejsem a takových kapitol tady! Poslední tři jsem přečetla terpv dneska a to jsou mi zvraty!! Vážně výborný Nebrasko!! Už se těšim jak bude Will žárlit a jak mezi nima bude takový to vzrušující napětí... Bude že jo?;) Fakt jsem celá napjatá a těším se jako blázen!! Tohle je opravdu výbornej nápad... Ale co taky od Tebe čekat, že?

Popoles

20)  Popoles (19.05.2010 00:32)

Neb já už vážně nevím jaké superlativy použít a jak tě vynést až do nebe.

Věta : „Příště to po sobě všechno dopiju, slibuju.“ Mě totálně zbořila.

Prostě nej,nej, nej,nej,nej....lepší, krásnější, dokonalejší...

Bosorka

19)  Bosorka (18.05.2010 21:22)

Bye - já se rozzářím, jak měsíček na hnoji už když vidím, že je nová kapitolka. A mnohdy se rozmýšlím, zda-li začít číst, aby mi ten pocit dlouho vydržel;)

Bye

18)  Bye (18.05.2010 21:18)

Neb, jenom Ty mě dokážeš pra-vi-del-ně ro-ze-smát už v prvním odstavci a udržet to celou (dlouhou!) dobu!

Bosorka

17)  Bosorka (18.05.2010 18:42)

Tak Dean ji zbožňuje.... a enemůžeš aspoň naznačit, která bude ta šťastná?

Karolka

16)  Karolka (18.05.2010 18:18)

Je mi Deana hrozně líto, fakt. A Will mě teda nakrk, že to dal Minnie takhle sežrat, i když za to nemohla. Jsem ráda, že nakonci si už tak pěkně vzájemně pofňukávali. A kladivo he hé! to mě dostalo. :D
Výsledná známka: 10.0

Rosalie7

15)  Rosalie7 (18.05.2010 18:15)

Neb: Já spím přes den...

Dílek je skvělej, naprosto nemám slov... Jen ať nechodí s Tanyou, je to až moc velká mrcha... Minnie a Willa se ale nevzdám a budu kdyžtak vytvářet představy mě s kladivem, jen abych tě donutila nezničit jim manželství!!! Šoupni ho k Mis, ta je jí podobná, má ho ráda a každá poloupírka by měla mít chlapa už od útlého věku, aby tím zastavila blížící se katastrofu v podobě rozvodu u Misty nebo války u Ness:D :D :D
Doufám, že bude zítra další dílek...

14)   (18.05.2010 18:08)

sakraprace

13)  sakraprace (18.05.2010 17:54)

Týýýjo, žárlivý Will je k sežrání Minnie s kladivem, Emmettova radost, když Deanovi zakázal .... No myslela jsem si, že ti tu vypíšu, co se mi líbilo, ale ta kapitola je fakt dlouhá a nechce se mi celá sem přepisovat. Krásné, úžasné, skvělé, fenomenální...

Ajjinka

12)  Ajjinka (18.05.2010 17:20)

Nebí, gól! :D Z Willa se vyklubal pěknej pan žárlivka, ale to je dobře, bude sranda :D
A Minnie s kladivem... to nemělo chybu :D:D

Lenka

11)  Lenka (18.05.2010 16:40)

Tak to mě dostalo. Minnie s kladivem je nepřekonatelná.
Nebrasko já tě miluju.

Hanetka

10)  Hanetka (18.05.2010 16:38)

Tak teď nevím, kdo z těch tří je největší chudák, jestli Minnie, Will nebo Dean. Ty to umíš zamotat! To je tak super, jeden díl lepší než druhý, vážně!

9)  Zuzu (18.05.2010 16:23)

Parádní

ChrisTea

8)  ChrisTea (18.05.2010 15:58)

Minnie a kladivo. Žárlivý Will. Prostě bomba!!! Doufám, že se Deanovi nic nestane, mám ho svým způsobem ráda, ale ne že bude s Minnie!!! Ale popravdě na Tanyu mi připadá moc hodnej, teď jsem si chvíly pohrávala s představou, že Dean bude s Misty, ale já zase předbíhám!!! Moc se těším na další díl!!!
XOXO ChrisTea

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek