Sekce

Galerie

/gallery/Perex-muži.png

Na narozeniny chcete nahé chlapy.

Na Vánoce chcete nahé chlapy.

Na Nový rok chcete nahé chlapy.

Na Den matek chcete nahé chlapy.

Na Den dětí chcete nahé chlapy.

Dokonce i na Den otců byste chtěly nahé chlapy!

Dneska není ani jedno a máte tady (nahé) chlapy...

Ano, je to tady! Sto našich vlastních nejžhavějších mužů.

V hlavince hyperaktivní Lipi se zrodil tenhle nápad a tak jsme se ho nakonec spolu rozhodly uskutečnit. Našly a vyškolily jsme ještě dalších dvanáct kvalifikovaných porotkyň (Porotce mužského pohlaví s tímhle druhem kvalifikace jsme bohužel nikde nenašly) a daly se do toho. Vše proběhlo bez potíží, a proto je nám velkým potěšením, že Vám můžeme představit

 

TOP 100 NEJ MUŽŮ STMÍVÁNÍ-FF!

 

Varování: Kardiaci, astmatici, nervově labilní a další chronicky nemocní čtenáři, nechť se nejprve poradí se svými lékaři a opatrovníky. V případě nutnosti se poblíž nachází rychlá záchranná pomoc se slušivými bílými oblečky, s moderními rukávy a zavazováním na pupíku.

 

100) Brendon Urie. Zpěvák s nezaměnitelným hlasem, skladatel a textař, který ovládá devět hudebních nástrojů - to je čtyřadvacetiletý američan Brendon Urie. Nejen díky jeho muzikálnímu daru je skupina Panic! At the Disco oblíbená, Brendon dostal do vínku i půvabný vzhled.

99) Tom Felton, který asi zůstane v paměti všech jako blonďatý Draco Malfoy ze série Harryho Pottera. Mimo posluhování Pána Zla ho baví také rybolov, kterému by se klidně věnoval profesionálně.

98) Gary Oldman, si zahrál snad ve všem, co mu bylo nabídnuto, alespoň tak vypadá jeho filmografie. Skvělý herec, kterého si mnozí vybaví pod postavou Siriuse Blacka v Harry Potterovi..

97) Robert Buckley. Tento třicetiletý rodák z Los Angeles na svou velkou filmovou roli sice teprve čeká, ale již stihnul oslnit ženskou část divaček v roli fotografa-milence v televizním seriálu Džungle rtěnek. Patříme mezi ně..

96) Jason Lewis, herec známý především ze seriálu a filmů Sex ve městě (1, 2), podle jeho občas hrůzostrašných výrazů, ho můžeme čekat maximálně v Sexu ve městě 3.

95) Andrew Garfield. Dalo by se říct, že se v opravdovém filmovém prostředí nedávno rozkoukal, ale na svém kontě již má rovnou několik filmů. Ve snímku The Social Network si zahrál spoluzakladatele sociální sítě Facebook Eduarda Saverina. V romantickém dramatu Neopouštěj mě zase roztomile naivního Tommyho. V příštím roce jej také uvidíte jako nového Petera Parkera v dalším filmovém Spidermanovi. To, že je úžasný, je snad zřejmé ;)

94) Matta Czuchryho můžete znát jako bohatého Logana Huntzbergera ze seriálu Gilmorova děvčata. Touto rolí se proslavil, ale na svém kontě jich má o něco více. Vidět ho můžeme například v Pavoučím teroru (kdo by se na to dobrovolně díval? Fuj!), Uhoď ji, je to Francouzska nebo seriálu The Good Wife.

93) Bronson Pelletier. Slaďouš, který vás během několika krátkých minut rozpláče smíchy. Jeho první role byla postava Kita v seriálu o dinosaurech Dinosapien, který však měl minimální úspěch. Znát ho samozřejmě budete jako Jareda Camerona z Twilight ságy.

92) Michael Fassbender. Herec, jehož jméno budete slýchat častěji a častěji. Modré oči, příjemný hlas (a co teprve když zpívá!) a 185 centimetrů. Ehm… na výšku. Hraje na klavír, kytaru a akordeon. Vidět jste jej mohli ve filmech Hlad, Hanebný pancharti a X-Men: První třída. To, že se určitě měl umístit níž, podotýkat nemusím.

91) Brian Krause. Dnes dvaačtyřicetiletý herec, kterého můžete znát z role světlonoše Lea ze seriálu Čarodějky. Jeho filmotéka není rozsáhlá, zahlédnout ho můžete především v amerických seriálech. Podle mě už sice má to nejlepší za sebou, ale v paměti zřejmě zůstává i tak dost cool.

90) Darren Criss. Americký herec a zpěvák. Nejvíce ho proslavila role Blaina v muzikálovém seriálu Glee. Ovládá rovnou několik hudebních nástrojů, miluje hudbu a rád skládá písně a to jak pro sebe, tak pro další zpěváky. Sám si vyprodukoval album Human, které je k dostání na iTunes.

89) Alex Pettyfer. Další sladká tvářička, která se tu objevila asi po invazi mimozemšťanů. Od sedmi let se Alex věnoval modelingu, kde na přehlídkových molech předváděl své dosud nechlupaté vyzáblé tělo. Dnes je na tom podle fotek o dost lépe. Vidět jste jej mohli ve filmech Puberťačka a Stormbreaker.

88) Joseph Gordon-Levitt. Joe, jak si nechává Joseph říkat, nebyl žádná rychlokvaška, která by se objevila hned v některém z kultovních trháků. Zezačátku si zahrál několik vedlejších rolí například v rodinném filmu Beethoven. Později jste jej mohli vidět v dramatu Mysterious Skin, který rozhodně není pro slabé povahy. Zazářil také ve filmech 500 dní se Summer a Inception.

87) Tomáš Rolinek, český hokejový útočník. Vlastní osm medailí – 3 z mistrovství světa (zlato – 2010, stříbro – 2006, bronz – 2011), extraligy ledního hokeje (všechny za klub HC Moeller Pardubice, zlato – 2004/2005 a dvakrát stříbro -2002/2003 a 2006/2007), hokejovou ligu mistrů (stříbro - 2008/2009 za tým Metallurg Magnitogorsk) a Victoria Cup 2008 (stříbro – 2008/2009 za tým Metallurg Magnitogorsk). V roce 2010 a 2011 vedl českou hokejovou reprezentaci na mistrovství světa a na obou mistrovstvích je dovedl k medaili. Hraje v KHL za tým Metallurg Magnitogorsk.

86) Jonathan Rhys Meyers, známý především jako tvář seriálu Tudorovci, kde si zahrál Jindřicha VIII. Tudora, vidět jste ho ale mohli i v romanťárně Melodie mého srdce. Rád jezdí na koni (muhehe, kdo ne).

85) Robert Downey Jr., prvně bych ho chtěla politovat, že jsem ho vyfasovala zrovna já. Nebere mě, nelíbí se mi a vážně netuším, co tady dělá, ale budiž. Na svém kontě má mnoho filmů, např: Sherlock Holmes, Iron Man, Na doraz (ten kupodivu stojí za zkouknutí).

84) Matt Lanter, model a herec, který si zkusil roli „Edwarda“ v parodii Vampires Suck. Zahrál si také v seriálu Hrdinové. Rozhodně nezapře sportovního ducha, věnoval se baseballu, fotbalu, golfu i gymnastice. Říkám vám, ten bude více než použitelný!

83) Roman Červenka, český hokejový útočník. Doma má už tři medaile ze světových šampionátů (zlato – 2010 a dva bronzy – 2005 v reprezentaci do 20 let a z roku 2011). Hraje za Avangard Omsk a je druhým nejproduktivnějším hráčem KHL.

82) Neil Patrick Harris má ve svém výčtu skoro osmdesát filmů a seriálů. Zahrál si v seriálech Spider-man, Vražedná čísla nebo Glee. Doopravdy ho však proslavila muzikálová mini série Dr. Horrible a seriál Jak jsem potkal vaši matku (How I Met Your Mother), kde ztvárnil roli Barneyho Stinsona, který se nerad váže a svým šarmem dovede každý den ulovil nějakou slečnu. Ve skutečnosti se však Neil přiznal ke své homosexualitě. Bohužel…

81) Alexander Skarsgård, švédský herec s více než čtyřiceti filmy na kontě. Zahrál si například ve filmu Zoolander, ale nejvíce ho proslavila role Erica Northmana v seriál Pravá krev (True Blood).

80) Ben Barnes. Tento Angličan toho nenatočil příliš, přesto se dá říct, že každá druhá role byla úspěšná. Zmínit ho můžeme například jako prince Kaspiana ve filmech Letopisy Narnie, Doriana Graye ve stejnojmenném filmu nebo z pohádky Hvězdný prach.

79) Hill Harper, patolog ze CSI: New York. Má na svém kontě přes šedesát filmů a seriálů, ale ani s jedním se mu nepodařilo nějak více prorazit, pokud tedy nepočítáme již zmíněné CSI. Vidět jsme ho mohli například v seriálu 4400 nebo filmu Love, Sex and Eating the Bones.

78) Carmine Giovinazzo, další z vyšetřovatelů CSI: New York, což je jeho nejslavnější role a nejslavnější asi i zůstane. Střihl si však roli například v Colombovi nebo v Buffy, přemožitelce upírů (což mu závidíme, jestli si mohl sáhnout na Angela...). Loni se oženil s Vanessou Marcil.

77) Christian Bale, jeden z mála úspěšných skotských herců. Na svém kontě má například filmy Ostrov pokladů, American Psycho nebo sérii o Batmanovi, kde ztvárňuje hlavního hrdinu.

76) Russell Crowe, kdysi novozélandský krasavec, dokud se nezačal stále přibírat a jen občas shazovat. Vidět jste ho mohli například ve filmech Gladiátor; Mystery, Aljaška; Na odstřel, Labyrint lží nebo Master & Commander: Odvrácená strana světa (v sobotu na NOVA).

75) Eddie Cahilla můžete znát především ze seriálu CSI: New York. Jeho kariéra nebyla zrovna nejúspěšnější, přesto má na svém kontě plno seriálových rolí – Sex ve městě, Čarodějky, Přátelé. V nejbližší době od něj ale nejspíš nemůžeme očekávat nic jiného.

74) Robbie Williams, zpěvák, jehož kariéra odstartovala už v 16 letech, když se přidal do později velmi úspěšné skupiny Take That. O pět let později se dal na dráhu sólo zpěváka a na svém kontě má plno úspěšných hitů (Angels, Feel, Sexed up, She’s the One, Supereme). Stal se tak jedním z nejúspěšnějších anglických zpěváků a ani přes svou drogovou a alkoholovou minulost nic z toho neztratil. V loňském roce se oženil s turecko-americkou zpěvačkou Aydou Fieldovou.

73) Jude Law, tenhle skoro čtyřicetiletý Angličan si svoji slávu vydřel. I přesto, že neměl zrovna nejznámější role, dokázal si vydobýt své místo v Hollywoodu. Znát ho můžeme například z Imaginária dr. Parnasse, kde jako jeden z mnoha dokončil roli nešťastně zesnulého Heatha Ledgera, nebo v novém ztvárnění Sherlocka Holmese, kde si vyzkoušel roli Dr. Johna Watsona. V budoucnu nás čeká ještě pokračování Sherlocka, ve kterém Judea znovu uvidíme.

72) James Marsden, další z ostřílených herců. Natočil skoro padesát filmů a seriálů, z čehož nejznámější jsou například filmy X-men, Zápisník jedné lásky, Hairspray nebo v seriálu Ally McBeal.

71) Sean Connery, jeden z nejcharismatičtějších herců s velmi zajímavým hlasem v Hollywoodu. Na svém kontě má už 90 filmů a stále natáčí. Nejslavnější jsou snad série o Jamesi Bondovi, Robin Hood, Indiana Jones a Poslední křížová výprava, První rytíř, kde měl tu čest zahrát si proslulého krále Artuše, Past nebo třeba Liga výjimečných. V roce 2000 byl anglickou královnou Alžbětou II. pasován na sira.

70) Robert Hoffman, herec, tanečník… Další, koho proslavil taneční film, tentokrát s názvem Let’s dance: Street dance (Step up: The Streets), ale zahrál si i ve filmech Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights), Hádej kdo?, Super náhradník nebo Houbičky. V dětství mu v IQ testech vyšlo, že je se svým IQ 134 bodů génius.

69) Taylor Lautner, mladý herec, kterého všichni známe jako Jacoba Blacka z Twilight ságy. Fanynky si získal především svou svalovou hmotou a peroxidovým úsměvem. Tento rok ho uvidíte také v akčňáku Abduction..

68) Haydena Christensena můžete znát jako Anakina Skywalkera z filmů Hvězdné války. I po tomhle úspěchu však o něm už není moc slyšet. Skoro rok byl zasnoubený se svou kolegyní z filmu Jumper – Rachel Bilson. Nakonec však ze svatby sešlo.

67) Ashton Kutcher vystudoval biochemické inženýrství v Iowě, kde ho našel místní hledač talentů. Od té doby se Ashton vypracoval na Hollywoodského oblíbence rolemi ve filmech jako Šílený rande (My Boss’s Daughter), Líbánky (Just Married), Hádej kdo? (Guess Who), Mejdan v Las Vegas nebo Na sv. Valentýna. V letošním roce přijal nabídku na účinkování v seriálu Dva a půl chlapa (Two and a Half Men), kde vystřídal Charlieho Sheena.

66) Gabriel Aubry je kanadský model, pracující pro značky jako Gianni Versace, Calvine Klein, Massimo Dutti nebo Next. S herečkou Halle Berry mají tříletou dceru. Gabriel je jeden z fanouškovských tipů na Phuryho z knižní série Bratrstvo černé dýky.

65) Jared Leto, herec a zpěvák. Jeho herecká kariéra začala už v roce 1992 seriálem Camp Wilder a pokračovala filmy jako Klub rváčů, Requiem za sen, Alexandr Veliký nebo Obchodník se smrtí. Nejvíce se však proslavil se svou skupinou 30 seconds to Mars, která po světě čítá tisíce fanoušků.

64) Rick Malambri, takový herecký nováček. Na svém kontě má zatím jenom šest rolí, ale už šestá mu přinesla úspěch. Celá trilogie Let’s dance měla úspěch a přinesla svým hercům slávu. Rickovi to zajistil zatím poslední díl – Let’s dance 3D (Step up 3D), kde si zahrál hlavní roli Luka, který potřebuje zvítězit v taneční soutěži, aby mu nevzali střechu nad hlavou. Vidět jsme ho ale mohli už v Jak jsem poznal vaši matku (How I met your mother) nebo Myšlenkách zločince (Criminal Minds).

63) Gaspard Ulliel. Kapitola sama o sobě. Francouzský herec, který sice neoplývá výrazně rozsáhlou filmografií, ale i tak ho můžete znát ze snímků Hannibal – Zrození, kde si zahrál mladého Hannibala Lectera, dále také ve filmu Paříži, miluji tě!. Před zfilmováním Stmívání byl největším fanouškovským kandidátem právě pro roli Edwarda Cullena.

62) Gerard Butler, další herec, který vás dostane svým osobitým šarmem a ještě osobitějším úsměvem. Původem Skot, právník a lamač dívčích srdcí. I on debutoval v seriálu Sex ve městě, po kterém se mu začaly naskytovat čím dál lepší příležitosti. Znát jej můžete z filmů 300: Bitva u Thermopyl, PS: Miluji tě, či Chceš mě, chci tě.

61) Michael C. Hall. Jestli někdy někdo viděl seriál z kriminalistického prostředí Dexter, musí jej jednoznačně znát. Světlovlasý herec, který s grácií ztvárňuje okouzlujícího psychopaticky narušeného kriminalistu. Kromě seriálového hraní je jeho další vášní divadlo, kde sám započal svou kariéru. V roce 2003 si zahrál v muzikálu Chicago.

60) Pierce Brosnan, kdo by tohle jméno neznal? Na svém kontě má přes šedesát filmů a zdaleka nekončí. Herci, jehož proslavila role Jamese Bonda, se pomalu blíží šedesátka a z rolí lamače dívčích srdcí se pomalu dostává k rolím tatínků. A i ty umí zahrát. Vyzkoušel si to ve filmech Mamma Mia!, částečně v Percy Jacksonovi – Zloději blesku nebo v Nezapomeň na mě!, kde si zahrál otce Tylera Hawkinse, kterého si zahrál Robert Pattinson.

59) Mark Salling. Texaský masakr Puckermanovým hlasem, to jsem si řekla, když jsem ho v seriálu Glee uslyšela poprvé zpívat. Fajn, přeháním, ale tenhle texaský herec má vážně talent. A to nejen na zpěv. Hraje na kytaru, baskytaru, klavír a bubny. Jeho životem je hudba, proto není divu, že jsme o něm slyšeli poprvé až z hudebního seriálu Glee, přestože si střihnul malou roličku i v seriálu Walker, Texas Ranger. Kdoví, možná o něm teď uslyšíme častěji.

58) Bradley Cooper, polobůh s modrýma očima a nádherným úsměvem, který dámskou populaci sejme na kolena. Kdo by byl řekl, že tehdy třiadvacetiletý lehce oplzlý týpek, který se mihl po boku S. J. Parker v seriálu Sex ve městě, dobude tak úspěšné kariéry. Nejvíce zazářil jako Phil Wenneck v kultovní komedii Pařba ve Vegas, vidět jste jej mohli i v novém snímku Všemocný a v Pařbě v Bangkoku, která právě míří do kin.

57) Colin Farrell je jeden z nejznámějších irských herců Hollywoodu. Na svém kontě má plno filmů a většinu z nich docela úspěšných. Z těch známějších můžeme zmínit například Hartova válka, Tábor tygrů, Telefonní budka, kde se většina filmu odehrává právě v telefonní budce, Test, Daredevil, SWAT: Jednotka rychlého nasazení, kde mu to jako Jimu Streetovi s bouchačkou v ruce fakt nehorázně sluší, Alexandr Veliký, Zeptej se prachu nebo Imaginárium dr. Parnasse, kde spolu se svými hereckými kolegy dohrál roli po Heathu Ledgerovi.

56) Paul Wesley, herec s polskými kořeny, pravým jménem Paul Wasilewski (polštinu trochu ovládá), je nejvíce znám pro svou roli hodného a pořád-stejně-se-tvářícího upíra Stefana Salvatora v seriálu Upíři deníky. Zahrál si však také v O.C. (jaké překvapení...), 24 hodin nebo několik CSI. Má tři sestry a v dubnu letošního roku se oženil s Torrey DeVitto.

55) Alan Rickman má za sebou obrovskou hereckou kariéru, přesto ho na výsluní vyšoupla až role nepříjemného profesora Snapea v sérii o čarodějnickém učni Harry Potterovi. Zahrál si také v muzikálním filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street nebo v Alence v říši divů.

54) Chase Crawford se proslavil svou rolí Natea v seriálu Super drbna (Gossip girl). Jeho nejnovějším filmem je Peace, Love & Misunderstanding, kterého bychom se v nejbližších měsících mohli dočkat v kinech.

53) Vin Diesel je newyorský herec, který toho na svém kontě má už taky celkem dost. Přes Zachraňte vojína Ryana a Černočernou tmu se dostal až k rolím v Rychle a zběsile, kde se s Paulem Walkerem proháněli americkými ulicemi v nablýskaných autech, dále k Osamělém mstiteli, xXx nebo komedii Ochránce. Na jaře letošního roku vtrhnul do kin už pátý díl Rychle a zběsile a v příštím roce bychom mohli očekávat pokračování xXx.

52) Michael Trevino, další herec, jehož výpis rolí obsahuje hlavně kriminálky. Zahrál si například v Beze stopy, Odložených případech, CSI: Miami nebo Sběratelích kostí. Do podvědomí diváků se však dostal hlavně díky roli vlkodlaka Tylera Lockwooda v seriálu Upíři deníky.

51) Tom Sturridge toho na svém kontě nemá moc. Natočil například filmy Gulliverovy cesty, Piráti na vlnách nebo Vanity Fair, kde si zahrál se svým nejlepším kamarádem Robertem Pattinsonem.

50) Steven R. McQueen je převážně seriálový herec, kterého můžeme zahlídnout hlavně v kriminálkách jako jsou Vražedná čísla, Beze stopy nebo CSI: Miami. Jeho nejslavnější role je však Jeremy Gilbert v seriálu Upíří deníky (The Vampire Diaries).

49) Garrett Hedlund má na svém kontě filmy jako například Trója, Čtyři bratři, Eragon nebo Tron. Do kin se chystá jeho nový film On the Road, kde si zahraje po boku Kristen Stewart (taky jí závidíte, že hraje s takovýma chlapama?!!!).

48) Patricka Dempseyho můžete znát především z Chirurgů (Grey’s Anatomy), kde hraje doktora Dereka Shepherda. Ale zahrál si i ve filmech jako 20 000 mil pod mořem, Zločin a trest, Jeremiah, Vřískot 3, Kouzelná romance, Na sv. Valentýna nebo Kouzelná romance.

47) Joe Flanigan si jako většina jeho hereckých kolegů zahrál v Dawsonově světě (spolu s O.C. asi nejhvězdnější seriál). Znát ho však budete především ze seriálu Hvězdná brána: Atlantis jako podplukovníka Johna Shepparda.

46) Vojtěch Dyk, zpěvák, herec, bavič. S Jakubem Prachařem a Františkem Soukupem založili skupinu Nightwork a díky svému přístupu a textům písní jsou teď jednou z nejhranějších českých skupin (kdo by neznal Globální oteplování?). Zahrál si v seriálech Letiště, Velmi křehké vztahy nebo Ďáblova lest, kde jsme ho mohli vidět i s dredy, nebo ve filmu Ženy v pokušení.

45) George Clooney, jeden z neopěvovanějších herců vůbec. Kromě vrásek mu přibývá i více sex-apealu a není divu, že patří k nejvíc sexy mužům světa. Má za sebou plno úspěšných filmů, ze kterých můžeme vyzdvihnout například Dannyho parťáci, Batman a Robin, Tři králové nebo dva roky starý film Lítám v tom (Up in the Air), kde si zahrál s Annou Kendrick (Jessica Stanley).

44) Ryan Gosling měl to štěstí, že se mu splnil klučičí sen. Zahrál si mladého Herkulese ve stejnojmenném seriálu. To však nebyla role, která by ho vyšvihla do výšin. Tou se stal až Noah, chudý dělník, který se zamiloval do bohaté dívky. Ano, je řeč o Zápisníku jedné lásky (The Notebook). Díky němu získal cenu za nejlepší polibek a jako třešničku na dortu se dal dohromady s herečkou ztvárňující Allie – Rachel McAdamse. Nyní už spolu však nejsou a Ryan se může soustředit na další filmy jako například Crazy, Stupid, Love (trailer vypadá více než dobře!).

43) Chris Hemsworth, herec, kterého můžeme znát například ze Star treku, kde si střihnul roli George Kirka, nebo díky jeho nejnovější roli Thora ve stejnojmenném filmu. V budoucnu nás čekají další čtyři filmy, z čehož jedním je Sněhurka (Snow White and the Huntsman), ve kterém si zahraje právě myslivce, který bude mít za úkol setnout hlavu naší milované Kristen Stewart.

42) Ryan Reynolds je úžasný bavič a nadto skvěle vypadá, což je pro showbyznys úžasná kombinace. Dělá to z něj skvělého herce pro všechno. Zahrál si například v Adventureland s Kristen Stewart, Bladeovi, 3:15 zemřeš, Wolverinovi nebo Sexy párty. Do roku 2014 má v plánu hned osm filmů, tak uvidíme, co z toho vzejde.

41) Sama Worthingtona jsme mohli vidět především v akčních filmech. Do podvědomí lidí jej vyšvihla role ochrnutého vojáka Jake Sullyho v Avatarovi a následně role Persea v Souboji Titánů. Ale zahrál si i v Tanečníkovi po boku Adama Garcii.

40) Channing Tatum, herec, hrál například ve filmu Super náhradník (She’s the man), ale na výsluní ho dostal až Let’s dance, kde ukázala i své taneční schopnosti. Dostal se do podvědomí diváků ale i režisérů, takže se mu další role jenom hrnuly. Kouknout se na něj můžeme v G.I. Joe nebo Milý Johne. V budoucnu se dočkáme dalších šesti filmů. Pro ty, které by měly zájem, mám špatnou zprávu, v létě 2009 se oženil se svou hereckou kolegyní Jennou Dewan, se kterou se seznámil při natáčení filmu Let’s dance (hrála Ninu).

39) Chada Michaela Murraye můžete zahlédnout hlavně v romantické komedii Moderní Popelka v roli Austina Amese, ale i v seriálech Gilmorova děvčata, Dawsonův svět nebo One Tree Hill, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí.

38) Mischa Collins, andílek v béžovém baloňáku, bez špetky smyslu pro humor, věrný svému Otci ze seriálu Lovci duchů. Zahrál si i v Čarodějkách nebo ve 24 hodin, roli Castiela mu však už nikdo nikdy neodpáře. Miluje své fanoušky a miluje Twitter (což prokázal v 15. díle 6. série Lovců). Jednou se pro ně dokonce vyfotil nahý. Ale ještě než poběžíte hledat fotky, je na ní tak zdálky, že byste pomalu nerozeznali, že je to člověk.


37) Milo Ventimiglia má za sebou mnoho rolí, jak filmových, tak seriálových. Má za sebou plno rolí (např. mladého Roberta Balboy Jr. ve filmu Rocky Balboa), ale na výsluní ho vyšvihla až role Jesse Mariana v seriálu Gilmorova děvčata (díly s ním právě vysílá NOVA). Jeho bezpochyby nejznámější rolí je však Peter Petrelli ze seriálu Hrdinové (Prima Cool), který dokáže převzít sílu jiných.

36) Josh Duhamel. Můžete ho vidět jako velitele jednotky vojáků ve všech třech dílech Transformers nebo jako Dannyho ze seriálu Las Vegas:Kasino. V nejbližší době ho čeká asi šest filmů, tak uvidíme, co ze sebe vymáčkne.

35) Ondřej Pavelec, hokejista, brankář, vycházející hvězda, která má ze dvou účastí na mistrovství světa dvě medaile (zlato – 2010, bronz – 2011). Hraje za klub Atlanta Thrashers a má nastartovanou moc dobrou kariéru.

34) Billy Burke, věčně zachmuřený policajt s knírkem ze Stmívání. Na svém kontě má však o hodně více filmů a seriálů, ačkoliv se v nich nijak více neprosadil. Mohli jsme ho vidět v seriálech 24 hodin a Gilmorova děvčata nebo ve filmu Okrsek 49. Jeho posledním filmem je Red Riding Hood (Červená Karkulka), kde si střihnul jednu z hlavních rolí.

 

33) Alex Meraz, herec proslavený svou rolí Paula v Twilight sáze, ale už předtím si střihnul pár méně významných rolí. Aktivně se věnuje brazilskému bojovému umění, které svými pohyby připomíná tanec, jménem Capoeira. Na několika videích přímo z Comic conu jsme se mohli přesvědčit, že mu to doopravdy jde.

32) Brad Pitt. Chlap, který s Jennifer Aniston tvořil nejvíc klapající pár Hollywoodu. Dokud nepracoval na filmu Pan a paní Smithovi s Angelinou Jolie, se kterou má v dnešní době několik dětí (většinu adoptovaných). Má na svém kontě spousty úspěšných filmů jako jsou Trója, Podivuhodný příběh Benjamina Buttona, Dannyho parťáci, Seznamte se, Joe Black, Mexičan, Podfu(c)k, Klub rváčů nebo třeba drama Se7en o sedmi smrtelných hříších.

31) Wentworth Miller, herec známý hlavně svou hlavní rolí v seriálu Útěk z vězení, ale vidět jsme ho mohli i v seriálu Buffy, přemožitelka upírů nebo filmu Underworld. V budoucích třech letech má v plánu tři nové filmy, tak snad o něm ještě uslyšíme.

30) Hugh Jackman, australský herec narozený 12. 10. 1968, je jedním z nejlepších herců. Můžete ho vidět v naprosto kontrastních rolích, ale v každé vypadá velmi věrohodně. Hugh je vlastenec, jak se snažil spolu s Nicole Kidman ukázat ve filmu Austrálie. Ovšem nejvíce se projevil ve filmech X-men. Sám Wolverina považuje za svou životní roli. Ovšem nedá se tak snadno zaškatulkovat. Můžete ho vidět ve filmu Swordfish: Operace hacker jako ajťáka, stejně jako šlechtice v romantickém filmu Kate a Leopold nebo lovce netvorů ve Van Helsingovi. Zahrál si i ve filmu Woodyho Allena Sólokapr. Nadaboval i jednu z větších rolí v animovaném filmu Happy feet, kde se můžeme přesvědčit, že jeho zpěv je něco, co si nemůžete nechat ujít. Do kin právě přichází jeho nový film Ocelová pěst. A jeho program je nabitý na několik let dopředu. K lítosti několika z našich porotkyň je šťastně ženatý a má několik dětí, jak vlastních tak adoptovaných. Věnuje se dobročinnosti spolu se svou dlouholetou kamarádkou Nicole Kidman. Pokud by se náhodou nechtěl dál živit herectvím nebo zpěvem, může se ještě vrátit k žurnalistice, kterou vystudoval.

29) Ewan McGregor. Tento britský herec je v mnoha věcech naprosto jedinečný. I když ho můžeme znát z úžasných holywoodských trháků, jako jsou Hvězdné války, úplně stejně ho můžeme vidět i ve filmech, kde opravdu jde o to být dobrým hercem. Bere filmy jak s honorářem, tak bez, dává šanci všem. Hraje proto, že to miluje. Už jen proto má na kontě takovou ohromnou spoustu filmů, s klidem se blíží stovce. A nejsou to rozhodně filmy špatné. Kromě zmiňovaných Hvězdných válek ho můžeme vidět ve filmech Moulin Rouge, Velká ryba, Ostrov, Černý jestřáb sestřelen, Kašlu na lásku i Andělé a démoni. Sám vyrazil jen s přáteli na motorkách na východ a udělal z toho cestopisný seriál Na mašinách kolem světa (vysílá Prima Cool). Ovšem dvě věci na něm zaujmou každého, jeho smysl pro humor a úžasný zpěv.

28) Josh Hartnett, herec, který se hercem vůbec stát nechtěl. Byl původně fotbalista a nebýt zranění, které utrpěl ve svých šestnácti letech, možná by se ke své nynější profesi vůbec nedostal. Ovšem on se zranil a tak mohl ztvárnit role v takových filmech jako byl Pearl Harbor, Černý jestřáb sestřelen, 40 dní a 40 nocí, Sin City – Město hříchů nebo 30 dní dlouhá noc. Nenarodil se do bohaté rodiny, přesto se vypracoval až na post jednoho z neoblíbenějších herců Hollywoodu.

27) Chris Pine, narodil se v LA rodičům hercům. Odmalička se věnoval zpěvu, ale zajímalo ho i hraní. Ovšem více toužil po studiu angličtiny. Tím se také dostal na prkna divadla. Jeho první větší filmová role byla v Deníku princezny 2. Ovšem v jeho kariéře zatím největší role byla v nové verzi Star Treku. Ve volném čase rád píše krátké povídky a pracuje i na scénáři. Kdyby prý nebyl herec, rád by se živil jako muzikant. Jeho vzorem je Gary Oldman.

26) Orlando Bloom. Jako britského studenta herectví si ho vybrali do velkofilmu Pán prstenů (The Lord of the Rings), kde ztvárnil elfa Legolase. To z pouhého studenta udělalo nejžádanější hvězdu té doby. Nabídky na práci se mu jen hrnuly. Ještě během natáčení LOTRa natočil film Černý jestřáb sestřelen a poté přijal i nabídku na Piráty z Karibiku, kde si zahrál Willa Turnera. Bohužel tím se jeho tvář stala natolik proslulou a zaškatulkovanou, že už mu lukrativní nabídky nepadají k nohám a o role se musí snažit. Jeho sláva značně poklesla, ale vzhledem k chystanému Hobitovi se vše možná ještě spraví.

25) Jared Padalecki, narozen roku 1982, vyrůstal v Texasu. Začal brát herecké hodiny už ve dvanácti letech. Proslavila ho především role Deana v seriálu Gilmorova děvčata. Zahrál si také v hororech Pátek třináctého nebo Dům voskových figurín. Jeho druhou velkou rolí je role Deanova bratra Sama v seriálu Lovci duchů (Supernatural), kde se ze šprta stává zlým, dobrým a zase zlým. V tomhle seriálu také našel svou životní lásku Genevieve, která ztvárnila démonku Ruby ve čtvrté řadě Lovců, a se kterou se na jaře 2010 oženil.

24) Adam Brody, další z herců začínajících v seriálu O.C. Adam je však jeden z těch, kteří tam vydrželi nejdéle. Zvlášť proto, že byl jednou z hlavních postav. Mohli jsme ho ale vidět i ve spoustě dalších seriálů a filmů. Určitě si spousta z vás vzpomene na mladého agenta ve filmu Pan a paní Smithovi či Cartera Webba ve filmu Na území žen, kde si zahrál společně s blonďatou Kristen Stewart. V budoucích dvou letech ho čeká natáčení dalších pěti filmů. Momentálně žije v Los Angeles, hraje na bubny a kreslí. Jeho smysl pro humor je podle něj velmi sarkastický.

23) Adam Garcia, je australský herec, který prorazil v muzikálu Horečka sobotní noci. Zahrál si ve více než patnácti filmech. Uznání si ovšem získal až s filmem Divoké kočky nebo Tanečník, kde si zahrál stepaře Seana Odkena.

22) Charlie Bewley, v herectví je absolutní nováček a jeho první rolí byl právě Demetri v Novém měsíci. Už na škole však natočil krátký studentský film. V letošním roce ho čeká natáčení hned tří filmů a příští rok ho čekají další tři, včetně konečného dílů Twilight série.

21) Xavier Samuel, je herec narozený 10. 12. 1983, který zatím neměl moc příležitostí se ukázat. Jeho bezpochyby nejznámější role byla ta Rileyho v Zatmění. Už nyní ale začíná pracovat na nových filmech a věříme, že o něm ještě uslyšíme.

20) Colin Firth, báječný britský herec narozený v roce 1960, který nesnáší romantické komedie a moderní Vánoce. Bohužel pro něj je právě do takových filmů nejčastěji obsazován. Jeho filmografie obsahuje více jak padesát rolí, a to nepočítám ty divadelní. Až příliš jeho rolí je známých a tak zmíním jen ty úplně nejznámější - Deník Bridget Jonesové, Pýcha a předsudek, Láska nebeská a nejnovější Králova řeč. Colin rád poslouchá relaxační hudbu, hraje na kytaru a píše povídky. No, hned má nějaké ty bodíky navíc. J

19) Cam Gigandet, herec, který se proslavil díky seriálu O.C., a díky Stmívání se vyšvihnul mezi oblíbence. Mohli jsme ho vidět i ve filmu Varieté, kde si zahrál po boku Christiny Aguilery nebo Nikdy to nevzdávej, kde vystavoval na obdiv nejen své tělo, ale i bojové umění (on sám má černý pásek v izraelském Krav Maga). Cam se ve volném čase rád dívá na filmy, surfuje, lyžuje, hraje fotbal a basketbal.

18) Joe Manganiello, herec a model. Spatřit jste ho mohli v mnoha seriálech stejně jako v několika filmech. Zahrál si ve Spidermanovi 1 a 3, kde měl roli Flashe Thompsona, a v seriálech jako True blood, One three hill nebo Jak jsem poznal vaši matku, kde hrál přítele Robin a dokonce ukázal i své vypracované břicho. Ovšem pro Vás bude znovu nejznámější od Nebrasky jako Robert z povídky Nepřítel nepřítele.

17) Paul Walker, herec, který původně vystudoval mořskou biologii. Nadšený sportovec. Mohli jste ho vidět ve filmu Taková normální holka nebo v sérii Rychle a zběsile, kde si zahrál detektiva Briana O’Connera a proháněl se americkými silnicemi v nablýskaných autech. V Hollywoodu je o něj pořád zájem a říká se, že jeho hvězda ještě rozhodně nevystoupala až na vrchol, má tedy ještě kariéru pořád před sebou.


16) Keanu Reeves, patří sice mezi holywoodské hvězdy, ale mnohem známější je svou neuvěřitelnou plachostí a uzavřeností. Jeho matka velmi cestovala a on sám se narodil v Bejrútu, stejně jako jeho sestra Kim. Mezi jeho nejslavnější herecké počiny určitě můžeme zařadit trilogii Matrix, filmy Ďáblův advokát, Lepší pozdě než-li později, Nebezpečná rychlost a Constatine. Ty můžeme označit za nejslavnější a nejdiskutovanější, jinak je jeho filmografie velmi obsáhlá. Bohužel se pomalu začíná vytrácet ze seznamu žádaných herců.

15) Drew Fuller, celým jménem Andrew Alan Fuller, je herec, který se nejvíce proslavil svou rolí v seriálu Čarodějky, kde si zahrál mladšího syna Piper Halliwellové a Leo Wyata, Chrise. Byl to asi jeho nejúspěšnější počin, který ho trochu zviditelnil. Zahrál si také v pilotním díle seriálu O.C. (Tam snad hráli úplně všichni!) a v dnešní době hraje v seriálu Army Wives. Zahrál si také v klipu skupiny The Calling s názvem Wherever you will go. Pokud si dobře pamatujete z dob výběru herců, tak se i on dostal do výběru tří herců na roli Edwarda. Mimo herectví se aktivně věnuje i modelingu.

 

14) Henry Cavill, narozen 5.5.1983, je herec, kterého jste mohli vidět v Tudorovcích nebo ve filmu Hvězdný prach či Tristan a Isolda. Na kontě má filmů víc, ale pro Vás bude nejznámější jako Michael v Nebrasčině povídce Malí kluci vousy nenosí. Kromě herectví má rád rugby, kterému se ovšem kvůli zranění už nevěnuje, a zajímá se o egyptologii. Byl první volbou Stephenie Meyer na roli Edwarda. V době natáčení už mu ale bohužel bylo 25 a na roli sedmnáctiletého mladíka byl moc starý. Kdoví, jak by to s ním a Robertem dneska vypadalo.

13) Chris Evans se narodil v roce 1981 v Massachusetts. Má tři sourozence, dvě sestry a bratra. S herectvím začínal v New Yorku, kde dostal několik malých seriálových rolí. Jeho prvním větším počinem byla kole Jakea Wylera v parodii, která je u nás známá pod názvem Bulšit (Not another teen movie). Přesto je asi nejvíce zapamatovatelný z filmů o Fantastické čtyřce, kde představuje frajírka Johnnyho Storma alias Human torch. Jak říká, jeho jediným stálým partnerem a největším miláčkem je bulldog East. Má rád basketball, malování a nicnedělání.

12) Jake Gyllenhaal, herec a partner Heatha Ledgera ve filmu Zkrocená hora a je kmotrem jeho dcery. Sám má na kontě mnoho filmových trháků. Z těch nejnovějších stojí za zmínku Princ z Persie a Láska a jiné závislosti. Má jednu sestru a je bývalým přítelem Reese Witherspoon, která si zahrála ve filmu Voda pro slony s Robertem Pattinsonem. Angažuje se v politice i záchraně životného prostředí. Jake také rád pracuje se dřevem a vaří.

11) Heath Ledger, australský herec, kterého bohužel nejvíc proslavilo jeho nešťastné úmrtí a role Jokera ve filmu Temný rytíř. Tento úžasný muž se objevil v mnoha velmi úspěšných filmech a jeho talent byl nepopiratelný. Mezi jeho největší úspěchy patří už zmiňovaný Temný rytíř, Zkrocená hora, Příběh rytíře či Deset důvodů, proč tě nenávidím, který byl jeho odrazovým můstkem ke slávě. Za ztvárnění Jokera dostal posmrtně Oskara, teprve jako druhý v historii.

10) Bernardo Velasco, další anglický model, kterému je 25 let. Má rád fotbal, tenis a plavání. Ty šťastnější ho znají jako spolubydlícího Andrew Coopera v BezHranické povídce Ajjinky Trhni si!, kde představuje svalnatého a občas-na-ránu ňufáckého Brada (Sorry, Ajjo!).

9) Kellan Lutz. Jo, i on se propracoval do naší první desítky. Narodil se v roce 1985 v Severní Dakotě a má 6 bratrů a jednu sestru. Začínal v modelingu, než se přestěhoval do LA, kde se vrhnul na herectví. Musíme uznat, že pro modeling má vlohy úžasné. Všem je nám jasné, že Kellan miluje sport a nemůže bez něj žít. Na kontě má několik filmů a hostoval jak v CSI New York, tak v CSI Las Vegas. V první jmenované plně využili jeho úžasného pohybového nadání, věřte, že stojí za to ten díl vidět. Kromě toho si zahrál i v hudebních klipech Hilary Duff With Love a skupiny Hinder Without you.

8) Jackson Rathbone, další člen rodiny Cullenových. Tajemný voják Jasper Whitlock, který okouzlil spoustu žen a dívek. Ani u něj to nebyla jeho jediná role a myslím, že ani nejlepší. Jeho role jsou spíš hostující, protože namísto hraní se raději věnuje své kapele 100 Monkeys. Byl i nadšený sportovec, ale bohužel mu na sport už nezbyl čas. Jako zajímavé mi přijde, že se narodil 21. prosince v Singapuru a díky svému otci žil na mnoha různých místech planety. Pokud si někdo z Vás přeje vidět jeho herecký talent v plné síle, pak doporučuji díl Myšlenek zločince, kde hostuje ve 4. řadě 20. dílu, a hraje postavu Adama Jacksona. Budete překvapeni, co všechno dokáže, když mu scénář nepřikáže jen stát v pozadí a tvářit se tajemně.

/

7) David Boreanaz, čtyřicetiletý herec, kterého v roce 1997 k výšinám vystřelila role tajemného sexy upíra Angela. Muž, který s věkem zraje jako víno a každý jeho rok navíc mu přidává více a více sex-apealu. Hrál jak ve filmech, tak v seriálech, ale jeho seriálové role mu přinášejí největší úspěch. Jeho vedlejší postava Angela v Buffy mu přinesla tolik diváckého úspěchu, že si vysloužila vlastní seriál. Nyní září ve Sběratelích kostí jako zvláštní agent FBI Seeley Booth, který má za úkol vyšetřování zvlášť s antropoložkou Dr. Temperance Brennanovou. Tento seriál už má schválenou i sedmou řadu a to s velkým úspěchem a obrovskou fanouškovskou základnou. Není se čemu divit, nejen David tam předvádí úžasné herecké výkony.

6) Robert Pattinson, hádám, že ani jeho není třeba představovat jinak než jedním slovem - Edward. Dobře, když pomineme tuhle jeho roli, zjistíme, že má dost jiných zajímavých filmů, ve kterých se projevuje jeho herecký talent. A i když ho třeba nemáte rádi, musíte uznat, že by se prosadil i bez Stmívání, byť by mu to nejspíš trvalo déle. Už jenom díky tomu, že se mihnul v Harry Potterovi jako celkem významná postava Cedrika Diggoryho. K jeho dalším skvělým filmům patří například The Haunted Airman, Remember me nebo jeho nový film Voda pro slony a do kin se chystající Bel Ami a Cosmopolis. Kromě hraní se Robert věnuje i zpěvu a hře na klavír (Ve Stmívání si Bellinu ukolébavku zahrál sám a na soundtracku má dvě vlastní písničky), ovšem ne všechny okouzluje svým zpěvem.

5) Peter Facinelli alias dr. Voštěp, dr. Tesák, nebo chcete-li Taťka Cé. Ne, samozřejmě, že ho všichni známe jako hlavu naší upíří rodinky, Dr. Carlislea Culena, druhou nejbohatší smyšlenou postavu. Ovšem to zdaleka nebyla jediná jeho role, i když nejspíš nejslavnější. Kromě zmiňované role se ukázal ve více jak třicítce dalších. Zmínila bych například film Král Škorpión, protože kdo si ho nevšiml tam, o moc přišel. Myslím, že je to jeden z filmů, kde vypadá úplně nejlépe. A navrch hraje roli záporáka. Nyní pracuje na seriálu Nurse Jackie, kde ho můžete vidět jako doktora Fitche Coopera s Touretteovým syndromem, který v největší nervozitě sahá ženám na prsa. Jo, rozhodně úžasný zážitek!

4) Johnny Depp. Tak já nevím, má vůbec cenu Vám Johnnyho představovat? Opravdu se tu najde někdo, kdo by neviděl ani jedny Piráty z Karibiku, Střihorukého Edwarda, Alenku v říši divů nebo seriál Jump street 21? Věřím, že víc ho představovat není nutné, ale zmíním několik zajímavostí. Přes svou drogovou a hrozně neúspěšnou minulost se vyšvihnul na jednoho z nejoblíbenějších herců vůbec. Možná jste postřehli, že je velkým oblíbencem a kamarádem režiséra Tima Burtona, který ho často obsazuje do svých filmů společně s režisérovou manželkou Helenou Bonham Carter. Ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street jste se mohli přesvědčit, že má talent i v oblasti zpěvu. Jeho party jsou opravdu úžasné. Jeho filmografie je opravdu obsáhlá a věřte, že každá jeho postava je originál. On sám má rád role, které jsou něčím zvláštní a nejlépe úplně šílené, což si v Karlíkovi a továrně na čokoládu nebo v Pirátech z Karibiku jako KAPITÁN Jack Sparrow rozhodně užil dosyta. On sám se bojí, že mu Sparrow už navždy zůstane. Ale proč ne? Dlouhé vlasy a ty vousy mu zatraceně slušely!!!

 

A máme poslední tři místa. Jste zvědaví, kdo se tam umístil?

Vážně?

?

?

?

Tak fajn. Koukejte...

3) Andrew Cooper, třicetiletý model, který potvrzuje, že Angličané jsou čím dál hezčí a hezčí. Ti šťastnější z Vás jej můžou znát jako toho dokonalého (a na tom si trvám!!!), sladkého a moc, moc fajn Lennyho z BezHranické povídky Trhni si! psané Ajjinkou.

2) Jensen Ackles, narozený 1.3.1987, je nám všem určitě známý ze seriálu Supernatural (Lovci duchů, Prima Cool), kde hraje Deana Winchestera, jednoho ze dvou nerozlučných bratrů, křižujících Spojené státy a ničících všechno nadpřirozené, co jim přijde pod ruku. Z obou bratrů je ten starší, vtipnější a krásnější. I když ho proslavila právě tato role, nebyla zdaleka jediná. Objevil se ve většině seriálů pro mladé publikum, např.: Dawsonův svět, Černý anděl, Smallville, ale i v hororech Cesta ke zlu (DeVour), Krvavý Valentýn a v komedii Ten Inch Hero, kde si střihnul roli úžasného Priestlyho s dokonalými tričky a každý den jinou barvou pankáče. K naší smůle se na jaře loňského roku oženil s herečkou Danneel Graul, se kterou si střihnul roli ve výše zmíněném filmu Ten Inch Hero (dokonce i v něm se dali dohromady).

1) Ian Somerhalder. Chlap s nádherně modrýma očima a nejúžasnějšími mimickými svaly, chlap s herectvím v krvi a úžasnými rolemi trhá žebříčky všech podobných anket na světě. Občasný model, ale především herec. Můžete ho znát ze seriálu Upíří deníky (The Vampire Diaries) jako zlouše Damona Salvatora, Ztraceni (Lost), kde si zahrál Boonea Carlylea (kterého k naší smůle brzo zabili), ale i v seriálu Smallville jako Adama Knighta. Hostoval v několika CSI a má na kontě i několik filmů. Dodržuje zdravý životní styl a angažuje se v dobročinných akcích na záchranu planety. Sám je zakladatelem ISF, nebo-li Ian Somerhalder Foundation (Nadace Iana Somerhaldera).

Tak co říkáte?

Musím říct, že sestavit něco takového byla makačka. A nejen pro nás dvě. Takže tímhle bych chtěla poděkovat i naším porotkyním:

Ajjince (která mi pomáhala i s hledáním a nahráváním fotek)

anamor

Anně43474

Astrid

Bosorce

Eleanor

eMusce

Evelyn

Ladě

Nebrasce

a SarceS…

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3 4   »

80)  Simona (31.01.2017 18:12)

Brendon mal byť jednoznačne číslo jedna... len sa naňho pozrite teraz

79)  3li5ka (18.01.2016 14:47)

Pro mě je absolutní jednička Colin Firth! :) <3

Kate

78)  Kate (19.01.2014 21:49)

Bože... Dr. Voštěp, dr. Tesák, taťka Cé. Krásní všichni! Děkuju !

anetta

77)  anetta (10.03.2013 19:52)

Jéé Ian na prvním místě...

76)  adka (12.12.2012 22:00)

s No1 maximalne suhlasim

Marcelle

75)  Marcelle (04.09.2012 20:23)

pořád tu narážím na různý poklady

Astrid

74)  Astrid (04.09.2012 18:47)

moj Johnny je tu Bernardo Velasko!!! jéé vlastne on je aj Brad - už viem on je krásny muž, mylujem ho
určite by nemal v nových anketách chýbať Taylor Kitch zo Savages - omg zase nahá

Lipi4

73)  Lipi4 (04.09.2012 18:28)

Netajily .. jen jsme se neměly k druhému ročníku

72)   (04.09.2012 18:22)

ouuuu jaktože mi tahle LIGA unikla
jo,už vím - naskočila jsem do FF až letos a vy jste mi je utajily
hezky jste volily hezky

71)  NEEEEJJ (04.09.2012 18:01)

wooowh skělý

krista81

70)  krista81 (26.03.2012 00:34)

Páni, skvělá práce

jen moje pořadí by bylo kapku jiné ;)

69)  Like (11.02.2012 15:58)

mam ráda 69) 7) 23) 69)9) 49) 33) 23) 93)

68)   (02.12.2011 10:29)

luxus

Lampas

67)  Lampas (30.08.2011 19:14)

Alexander Skarsgård, Peter Facinelli, Ian Somerhalder, Johnny Depp, Pierce Brosnan, Gerard Butler, Robert Pattinson... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Lipi4

66)  Lipi4 (14.08.2011 14:39)

Zlá Ellie, Leo nebyl dost dobrej aby se nominoval do první 100, ale pokud so dobře pamatuji, tak nominovanej byl.. jen se nedostal

65)  Zlá Ellie (14.08.2011 14:03)

Přehlídla jsem, nebo tam vážně neni Leonardo Dicaprio.. ? :OO :-*

64)  Ráááádínka (07.08.2011 12:19)

pěkný dokonce moc ale nějak ni tu chybí james marsters:'-( a co dělá taylor tak vzadu?

63)  Betinka (05.08.2011 23:28)

mooooc pěkný ale Billy Burke???? ten neee;)

62)  MFriddie (09.07.2011 18:35)

holky moc díky povedlo se vám to musela to být docela makačka.hezky se na to koukalo i když pořadí mám jiný,fakt dobrý.

61)  samstargate (05.06.2011 23:25)

Super. Akorat bych prohodila prvni a druhe misto. Ale jinak bezva

1 2 3 4   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek