Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/thumbs/Bou%C5%99ka2.jpg

V komentáři První noci navrhla Bye, abych se pokusila o pokračování. Přestože jsem o pokračování původně neuvažovala, a když mě to napadlo, ubíralo se trošku jiným směrem, pokusila jsem se pohrát s tématem usínání Jacoba a Nessie. Nevím, jak moc to bude fungovat, tak kdyby to nebylo ono, dejte vědět.

Když jsem se ráno probudil, Nessie už byla pryč. Navíc se ke mně celý den chovala, jako by se nic nestalo. Večer už jsem si začínal myslet, že se mi to jen zdálo. Ale já nikdy neměl živé sny, na to bývala specialistka Bella. Musel jsem si jít vyčistit hlavu. Vběhl jsem do lesa, udělal jsem pár skoků a s hlasitým „lup“ se ze mě stal velký vlk. Utíkal jsem mezi stromy jako o závod. Užíval jsem si krásu vlčí existence. Chvíli jsem se nechal polapit instinkty. Byl jsem sám jen se svými pocity, myšlenky na Nessie mě opustily.

Když jsem se vrátil domů, byla už dávno tma. Prošel jsem celým domem. Naštěstí jsem na nikoho nenarazil. Byla noc a to se upíři věnovali sami sobě. V kuchyni na stole jsem měl připravenou večeři. Musel jsem se usmát. Esme byla neskutečná. Vzal jsem si jeden sendvič a šel k sobě do pokoje. Mířil jsem do koupelny, když jsem si jí všiml. Pokojně spala v mé posteli. Srdce mi radostí poskočilo. Včerejšek se opravdu stal! Vypadala tak krásně. V tichosti jsem se vysprchoval a opatrně přilehl k ní. Otevřela oči a s naprosto odzbrojujícím úsměvem se na mě podívala. V duchu jsem si nadával, už zase jsem ji vzbudil. Jemně jsem ji pohladil po jejích bronzových vlasech.

„Spi, Nessie, to jsem jen já.“ Toužil jsem po tom, abych ji směl políbit, ale nevěděl jsem, jestli si to už můžu dovolit. Dal jsem jí aspoň pusu na tvář.

„Kde jsi byl?“ zeptala se a v její tváři se objevil strach a láska.

„Jen jsem si potřeboval pročistit hlavu,“ přiznal jsem. „Ty ses bála?“

Pokrčila rameny a zabořila mi hlavu pod bradu. Ucítil jsem horké slzy. Pálily víc než kyselina. Už zase jsem ji rozplakal.

„Měla jsem strach, že jsi mi utekl,“ zafňukala.

To byla naprosto nesmyslná představa. Dokud tu bude a já budu mít alespoň mizivou naději, že bych mohl být s ní, mě odtud nikdo a nic nedostane.

„Ness, broučku, jak tě to mohlo napadnout,“ zašeptal jsem jí do ucha. Posadil jsem se a stáhl si ji do náruče a kolébal ji. „Už včera jsem ti říkal, že tě miluji a nic se nezměnilo. Jen jsem nechápal, proč ses celý den chovala tak odtažitě.“

„Bála jsem se táty,“ přiznala neochotně.

To jsem dokázal pochopit. Sám jsem se dneska snažil v jeho přítomnosti myslet na všechno jiné, jen ne na minulou noc a to jsme si nedali ani pusu. Jenom představa toho, jak ji líbám, mi vystřelila tep neskutečně vysoko. Párkrát jsem se nadechl, abych se uklidnil. Dál jsem Nessie kolébal ve stejném rytmu. Pomalu začínala usínat.

„Pohádka dneska nebude?“ zeptala se a v jejím hlase jsem slyšel zklamání.

Neubránil jsem se smíchu. Dnes už jsem se ani nemusel ptát, o čem jí mám povídat. Měl jsem pocit, že Vlk s Princeznou se nám zase na nějakou dobu vrátili.

„Tak Princezna si užívala krásné sluníčko,“ navázal jsem na včerejší příběh. Při té vzpomínce jsem se zatetelil štěstím, tady mi řekla, že mě miluje.

„Lehla si do písku a opřela se o svého Vlka. Pozorovali, jak nad nimi poletují racci. Poslouchali šumění moře. ‚Mám hlad,‘ postěžovala si Princezna za chvíli. Vlk neváhal ani na okamžik, byl připravený Princezně splnit každé přání…“

Skočila mi do řeči. „Taky mi splníš každé přání?“

„Tobě vždycky,“ řekl jsem a lehce jí líbnul na nos.

Podívala se na mě a najednou nevypadala vůbec ospale.

„Políbíš mě?“ zeptala se mě tiše, ostýchavě a něžně.

Neodpověděl jsem jí. Co bych jí taky na to mohl říct? Že je to moje největší přání už hezkou řádku dní? Navíc jsem vždycky byl víc na činy než na nějaké dlouhé povídání. Pomalu jsem se přiblížil k jejím krásně tvarovaným rtům. Dal jsem do toho polibku všechno. Snažil jsem se být dostatečně něžný. Nessie se na mém klíně otočila, zajela mi rukou do vlasů a začala mi polibek vracet. Chytil jsem ji kolem pasu a přitáhl si ji blíž. Bylo to neskutečné. Krásné, neopakovatelné, něžné.

Nevím, jak dlouho to trvalo. Nakonec nám oběma začal docházet dech, tak jsme museli polibek ukončit. Lehl jsem si a Nessie se ke mně přitulila. Opřela si o mě hlavu a já ji opět objal.

„Dobrou noc, ty můj vlku,“ zašeptala těsně předtím, než se ponořila do říše snů.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

maryblack

17)  maryblack (27.03.2012 15:00)

Jupííí konečně pořádná pusa

Twilly

16)  Twilly (31.05.2011 17:05)

ááááááááááááááááááááá.... moje dušička se vnznáší,ona si létáááááá ... rychle rychle na další dílek

Morael

15)  Morael (29.05.2011 21:58)

Mám pocit, že budu u všech dalších nocí psát to samé...

Kristiana

14)  Kristiana (29.05.2011 20:02)

Hezky se to čte, už dlouho jsem nečetla nic tak miloučkého.

kytka

13)  kytka (28.05.2011 19:42)

Takové nesmělé a opatrné, ale krásné.

SarkaS

12)  SarkaS (26.05.2011 12:24)

Jo tak Nessie to na něj hraje přes pohádky, jo? Je to holka šikovná:D Moc krásné to bylo

Carlie

11)  Carlie (17.09.2010 20:08)

Gassie, jak Ty to děláš, že dokážeš tak nenásilnou formou popsat to jejich sbližování , tohle téma je nebezpečná půda, tenký led, balancování na ostří nože, aby to nesklouzlo do laciné telenovelové romantiky a Ty jako dokonalá baletka, artistka to ustojíš, respeeekt!!! A honem čtu dál, aaaach

Ewik

10)  Ewik (03.06.2010 23:26)

Krásné, romantické.
Bude třetí pohádková noc?

Silvaren

9)  Silvaren (03.06.2010 11:21)

áááách, krásně romantické S tou délkou souhlasím s Ambrou

ambra

8)  ambra (03.06.2010 09:31)

Moc hezké, jen nás trošku šidíš s délkou. Jacobovy pochyby bych si klidně užívala dýl... Ať se kluk trochu podusí...:D

semiska

7)  semiska (03.06.2010 00:06)

Moc pěkné. Takovouhle romantiku bych si přála zažít. Bylo by hezké, kdybys z toho udělala povídku na pokračovaní. Opravdu se mi to moc líbí.

eli771

6)  eli771 (03.06.2010 00:05)

Krásné

krista81

5)  krista81 (02.06.2010 22:14)

Mě se moc líbily obě, ani nevím jestli jsem u první nechávala komentář, protože jsem ji četla dneska nad ránem . Moc krásný - taková milá romantika
Bude i třetí noc? Ráda bych a Jake s Ness nemusí vůbec nijak pospíchat.

plyshovymedvidek

4)  plyshovymedvidek (02.06.2010 22:04)

to byla krása

Joana

3)  Joana (02.06.2010 21:40)

Já bych to s tou třetí nocí zas tak juchavě neviděla, co by byla za ženskou, kdyby mu skočila už na třetí povídání?
jen ať si hezky večer co večer pomalinku haraší o něco víc, ale pomalinku, ať mám co číst před spaním ;)

Bye

2)  Bye (02.06.2010 21:35)

Jééééé, já už zase za něco můžu.
A to něco je tááááááák moc příjemný a... a...
Třetí noc!
Třetí noc!
Třetí noc!

sfinga

1)  sfinga (02.06.2010 21:20)

Tak takhle krásné a něžné vyprávění na dobrou noc?
Ježiši, mě se celou noc bude zdát o vlkovi a princezně.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek