Sekce

Galerie

/gallery/Dětská láska je nejsilnějš.jpg

Nový začátek

Nevím jak dlouho jsme tam byli, ale svět okolo nás nebyl. Byli jsme jenom my a naše láska.

Měsíc se pomalinku začínal vytrácet a na mě dopadla únava z perného dne. I když se mi nechtělo, musela jsem domů.

„Měli bychom jít domu,“ řekla jsem a chtěla se zvednout, ale on mě uvěznil ve svém objetí.

„Proč?“ zeptal se smutně.

„Zaprvé jsem uprostřed noci vyběhla ven do lesa a nikdo neví, kde jsem. Za druhé jsem unavená a zatřetí chci vidět výraz Tanyi.“  Tomu poslednímu jsme se zasmáli. Ještě jednou  mě dlouze políbil a pak si mě vyhoupl na záda a běžel domů.

Na kraji lesa se zastavil a já z něj slezla. V domě se jako vždy svítilo. Edward mě chytil za ruku a táhl dovnitř.

Všichni se na nás otočili. Tanya už běžela, že Edwarda obejme, ale ten mě chytil kolem pasu a ona se zastavila a jen tupě zírala. Alice vypískla radostí, běžela ke mně a silně mě objala. Po ní Jasper, na kterém bylo vidět, jak byl rád. Jo, dávali jsme mu hodně zabrat. Všichni mě objali a pak Edwarda. Rose mu ještě něco řekla, ale já tomu nerozuměla. Bylo to moc rychlé.

Objali nás všichni, kromě Tanyi. Ta stále jen tupě zírala. Tomu jsem se usmála.

„Ede, je dobře, že jsi tenkrát nepřivedl kluka. Teď by z tebe byl náš teplý bratříček,“ začal se smát Emmett a já se na něj hnusně podívala a to ho ještě víc povzbudilo.

„Hochu, ale lituju tě. Sis ji musel vychovat. Ale alespoň ji máš vycvičenou,“ zasmál se a bouchl Edwarda do zad. Ten s úsměvem přikývl a to mě naštvalo.

„Nejsem žádný pes,“ odsekla jsem a šla nahoru.

Zamířila jsem rovnou do sprchy a tu si vychutnala. Potřebovala jsem ji po tak dlouhé době. Teplá voda mě příjemně hřála a koupelnu provoněl můj jahodový šampon. Už jsem se těšila do postele. Oblékla jsem si košilku, kterou mi Alice připravila. Vsadím se, že moje tepláky a roztrhané triko už vyhodila, nebo lépe spálila. Košilka byla hodně odvážná, jako vždy. Já tu Alici někdy vážně uškrtím. Od mých třinácti mi nakupuje takové košilky, které jsou moc odvážné. Dnes jsem měla růžovou. Vlasy jsem si usušila od nejhoršího a šla do pokoje. Ve dveřích jsem se však zarazila.

Na mé posteli ležel Edward a měl jen pyžamové tepláky. Nedůvěřivě jsem si ho prohlížela.

A věřte, že bylo na co koukat.

„Od kdy upíři nosí pyžamo nebo alespoň kus z něj?“ zeptala jsem se a šla blíž.

„Od doby co mu jeho mladší sestřička vyhrožuje. A odkdy ty nosíš tohle?“ ukázal na mojí košilku. Povzdechla jsem si a zrudla.

„Od doby co dospívám a Alice mi kupuje jenom tohle. To byl jeden z důvodů, proč jsem tě vykopla z postele a pak z pokoje,“ objasnila jsem a šla si k němu lehnout.

Uvelebila jsem se mu v náruči a on mě pořádně přikryl. Hlavu jsem si položila na jeho rameno a zavřela oči.

„A další důvody?“ Otrava.

„No, tak rostla jsem a vyvíjela se. Musela jsem si na to zvyknout a navíc jsem se před tebou styděla,“ řekla jsem a trochu zčervenala.

„A pak, byla jsem puberťák a uznej, že bylo trochu divný, že jsem usínala v posteli se starším bratrem.“ Zvedla jsem se a podívala se na něj. Ležela jsem teď na břiše a podpírala se rukama, abych mu viděla do obličeje.

„Jo, to bylo, ale z pokoje jsi mě vyhánět nemusela,“

„Jenže hlavní důvod byl právě to, že jsem se styděla, chápeš? Styděla jsem se před tebou. Jsi kluk a já byla holka, která dospívala. Rostly mi prsa, plašily se mi hormony a taky myšlenky.“ Přitom jsem zrudla maximálně a sklopila pohled na moje ruce, kterýma jsem se podpírala.

Ještěže nikdy nečetl moje myšlenky. Když si vzpomenu na jedny z posledních dnů, kdy mě uspával. Na to, jaké jsem o něm měla fantazie. Stydím se za ně ještě teď. Jo, byla jsem v pubertě se zvrhlými myšlenkami na bratra. Tehdy jsem poprvé ucítila chtíč po Edwardovi. A jelikož jsem se ve svých citech moc nevyznala, raději jsem ho vyhodila. Nechtěla jsem to vše zkazit.

Dal mi ruku pod bradu a donutil mě se na něj podívat. Měl svůj frustrovaný pohled.

„Povíš mi, jaké splašené myšlenky?“ Hypnotizoval mě pohledem, protože věděl, že mu tak odpovím. Zakroutila jsem záporně hlavou.

„No tak, já měl naposledy pubertální myšlenky před sto lety,“ řekl a podíval se smutně.

Teď mě tak napadlo, že mu je můžu ukázat a uvidíme, jak se s tím popasuje. Jak ho znám, odstrčí mě a prohlásí, že jsem blázen, že stačí málo a ublíží mi.

Klekla jsem si na posteli a chvíli ho pozorovala a přemýšlela, jestli to mám risknout. Se zájmem si mě prohlížel. No co, mám dostat odmítnutí dnes nebo za týden?

Obkročmo jsem si mu sedla na břicho. Překvapeně se na mě díval a vyčkával, co se bude dít. Na nic jsem nečekala, sehla se k němu a toužebně ho políbila. Polibek mi ochotně vracel, až mě to překvapilo. Rukama jsem hladově přejížděla po jeho dokonalých svalech. Odtrhla jsem se od něj a polibky začala zasypávat jeho krk. Jeho ruce mě držely za boky. Polibky jsem postupovala až na jeho hruď a začala jimi zasypávat každý kousek jeho kůže. Ani nevím jak, ale byla jsem pod ním. Políbil mě a jeho ruce putovaly po mém těle.

Bylo to krásné… něžné. Opět jsme se přetočili. Nevím, jak se nám to povedlo, ale byli jsme napříč postelí. Seděla jsem na něm obkročmo a líbala ho. Rukama jsem se opírala o jeho hruď a jeho ruce mi hladily stehna. Ani jeden nehodlal přestat.

Když v tom se s ránou otevřely dveře. Lekla jsem se a podívala k nim. Stál tam Emmett s úsměvem.

„Carlisle, měl by sis hlídat dceru,“ vykřikl na celý dům a v tom ve dveřích stáli všichni a vykuleně na nás zírali. Akorát Alice a Jasper se usmívali. Byla jsem rudá jako rak. Tanya mě propalovala pohledem a pak zmizela. Ozvala se rána.

„Nenič Esmeiny věci, Tanyo!“ zakřičela Carmen a odešla za ní.

„Ehm… trochu soukromí,“ řekl prosebně Edward. Ostatní odešli, až na Emmeta. Stál u dveří a usmíval se.

„Vypadni,“ řekla jsem už naštvaně.

„Ne, tohle je historický okamžik. Edward konečně nebude nejstarší panic na světě,“ začal se smát.

„Emmete, vypadni, jinak uvidíš. Nezapomeň, že Rose na mě dá,“ vyhrožovala jsem mu a jemu to došlo. Vytřeštil oči a rychle odešel.

„Rose, miláčku,“ začal křičet na celý dům. Tomu jsme se začali smát a zůstávali pořád v té samé poloze.

Najednou se na mě Edward zadíval a já se přestala smát.

„Co je?“ zeptala jsem se zmateně.

„Jenom jsem překvapen z tvých myšlenek,“ objasnil a já víc zčervenala. Pohladil mě po tváři. „To já byla taky,“ odpověděla jsem, sehla se a políbila ho. Chtěla jsem pokračovat, ale zastavil mě.

„Ne dokud je poblíž Emmett,“ zašeptal a já přikývla. Měl pravdu, ještě by nás nafotil a poslal to do porno časopisu.

Zase jsem se mu stulila do náruče a spokojeně usnula, když mi začal broukat mou ukolébavku.

Ráno se šlo normálně do školy, i přesto, že jsme měli návštěvu. Celkem jsem se do ní těšila. Celé ráno mě Tanya propalovala pohledem, ale já si z toho nic nedělala.

Do školy jsem jela s Edwardem. Když jsem vystoupila z auta, okamžitě byl u mě.

„To se nedělá, měla jsi čekat,“ zašeptal mi do ucha a objal kolem pasu. Všichni se na nás překvapeně dívali.

„Promiň,“ špitla jsem a dala mu pusu na tvář. To mu zřejmě nestačilo a tak mě políbil. Najednou se parkovištěm rozjel šepot.

Skoro všechny hodiny jsem měla s ním, což vůbec nedělalo dobrotu, protože jsme většinou seděli vzadu a tak si Edward hrál s mými prsty pod lavicí anebo mě rozptyloval jinak, což mě štvalo, jelikož jsem si z hodiny nic nepamatovala. Na obědě jsem po dlouhé době seděla se svou rodinou. Dani se po nás celý den vražedně díval, ale bylo mi to jedno. Já u sebe totiž měla konečně mého Edwarda.

Doma mě zas propalovala nenávistným pohledem Tanya, ale i to mi bylo fuk. Většinou jsme se s Edwardem zavřeli v pokoji a užívali si jeden druhého, ale nikdy ne úplně. Emmett se z domu totiž ani nehnul.

Byl to už týden a Alice naplánovala na víkend společný lov, krom mě. Nikdo nevěděl, kdo mě bude hlídat, jelikož když se nabídl Edward, tak s ním chtěl automaticky i Emmett a Esme s Carlislem nebyli už dlouho, protože mě většinou hlídali.

„To nevadí, já to tu jeden víkend sama přežiju. Co se mi tu může stát, když budu jenom doma?“ řekla jsem nakonec, aby mohli jet všichni. Edward se na mě díval starostlivě a poté se podíval na Alici a s úsměvem přikývl. Nenávidím tu jejich komunikaci.

Všichni odjeli už v pátek ráno a já šla normálně do školy. Jela jsem Edwardovým Volvem. Edward mi chyběl a to byl pryč teprve půl hodiny. S povzdechem jsem vyrazila do učebny. Seděla jsem sama a hodiny vůbec nevnímala. Při obědě jsem po dlouhé době seděla s partou. Jess a Ang mě zpovídaly ohledně Edwarda a Dani pečlivě poslouchal. Hlavně, když se holky ptaly, kde jsou.

„Museli jet něco zařídit, ale večer přijedou,“ řekla jsem raději, i když Dani nesměl k jejich domu, jelikož by překročil hranice.

Angela mě přemluvila, abych s ní po škole jela nakupovat. Souhlasila jsem a tak jsme jely Volvem do Port Angeles. Byla jsem zvyklá na nákupy s Alice, ale tohle bylo něco jiného. S Angelou to byly pohodové nákupy, v klidu a ne to šílenství jako s Alice.

Domu jsem se i přesto dostala, až když byla tma. Zaparkovala jsem v garáži a do domu šla přes kuchyň. Nechtělo se mi rozsvěcet, tak jsem šla po tmě do obýváku s tím, že půjdu rovnou spát. Ale když jsem tam vešla, brada mi spadla až na zem a já zůstala stát. Na schodech byly svíčky a růže a tvořily cestičku. Chvíli mi trvalo, než jsem se vzpamatovala a šla po té cestě nahoru. Vedlo to do mého pokoje.

Po celém pokoji byly svíčky a růže a uprostřed stál Edward a krásně se usmíval.

„Co tu děláš? Nemáš být na lovu?“ zeptala jsem se. Jeho úsměv se zvětšil a přišel až ke mně.

„Já mám po lovu a už jsem to bez tebe nemohl vydržet,“ pošeptal. Bylo jasné, co se chystá, jelikož Emmett nebyl poblíž..

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Sundance

7)  Sundance (28.05.2011 16:54)

MaiQa

6)  MaiQa (28.05.2011 13:54)

5)  veve (28.05.2011 11:49)

super

4)  Leni (27.05.2011 20:52)

3)  ajeje (27.05.2011 19:44)

konecne su spolu

Hanik

2)  Hanik (27.05.2011 19:14)

anooo...jsou spolu....těšim na další

eMuska

1)  eMuska (27.05.2011 18:59)

Uááá! Tak to jo, konečne sú spolu! Tešujem!

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek