Sekce

Galerie

/gallery/info.jpg

Milé dámy,

opět jsem se to tu snažil zbořit a takhle to dopadlo...

Jak už jste si jistě všimly, v menu přibyl odkaz +Série, který vede na přehled všech vytvořených a schválených sérií. U každé série lze rozkliknout její detail, tedy stránku, kde se ukáže popisek, který jste zadaly při jejím vytvoření, a samozřejmě i seznam všech kapitol.

Dále jsem provedl kosmetickou úpravu v informacích o povídce (ten titěrný text pod názvem povídky, který stejně nikdo nečte...), a to tak, že pokud je povídka zařazená do série, zobrazí se místo odkazu na sekci Povídky na pokračování odkaz na stránku série.

A prozatím poslední, ale asi nejužitečnější novinka....automaticky generované odkazy na předchozí a další kapitolu u povídek zařazených v sérii. Pokud tedy máte povídku v sérii, nemusíte už ručně doplňovat odkaz na další kapitolu. Jakmile vytvoříte novou kapitolu a bude publikována, systém to pozná a zpřístupní odkaz sám.

Pokud by vás napadly další zlepšováky, dejte průchod své fantazii v komentářích :)

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Rosalie7

5)  Rosalie7 (12.05.2010 00:04)

Já si právě dneska založila sérii a mocinky děkuju za to poslední - ani nevíte, kolik času mi to zabere... Jste zlatíčka!

Popoles

4)  Popoles (11.05.2010 23:00)

Uctivý hlubokopoklon za ty zlepšovací nápady.
A samo - velký dík

ambra

3)  ambra (11.05.2010 21:53)

Sotva jsem vybojovala svou bitvu se Shrnutím, líčíte na mě další technické pasti...:'-(. Děkuji Washovi, že nenechá moje prořídlé mozkové buňky, aby dál v klidu a ústraní pěkně den za dnem umíraly...:)

Karolka

2)  Karolka (11.05.2010 21:43)

Vivat Wash! Ty jsi moje ublízaný potěšení! (Tak, teď doufám, že jsi čet´ Rychlý šípy, jinak budu za kreténa...)

pajinka2004

1)  pajinka2004 (11.05.2010 21:35)

wow, perfektní.

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek