Sekce

Galerie

Slečno, jestlipak víte, proč se tu srocuje ten dav?

Ale jen se nedělejte, vždyť to ví každej! Ale tak jo, malá nápověda: něco se stalo před určitou časovou jednotkou. Tak?

No, hezky se vymlouváš, Jakeu, to by ti šlo. Ale jsi vedle jak ta jedle!

Před rokem jsme sem totiž zuřivě kopírovaly články z webu, na který jsme je zkopírovaly o pár dní dřív z jiného webu. Byly jsme nervózní a nadšené a hrozně jsme se těšily. A pak jsme to odbouchly!

My jsme fakt spustily úplně vlastní web!!!

 

Bylo to boží! Vážně děsně mega super ultra skvělý! Najednou tu bylo deset autorek! Dvacet autorek! Třicet autorek!

A pak jsme je přestaly stíhat počítat, takže nikdo neví, kolik přesně nás tu píše. Možná Wash. Ten ví všechno. A taky je to náš hrdina, protože se ukázalo, že ten redakční systém, na kterém jedeme, není úplně ideální a občas má trochu... no... malinko mouchy.

Ale Wash je trpělivý, dává to dokupy a až mu jednou dají dva týdny dovolené v kuse, prý se budeme divit. Je to bůh ;-)

Takže jsme měly web, měly jsme autorky, měly jsme hromadu kapitol a jednorázovek a mohly jsme si prostě začít užívat. Četly jsme, psaly jsme. A dělalo to s námi divy, hlavně to čtení. Pořád dělá. Dokáže nás to nasrštvat!

Vyděsit!

Totálně a bezpodmínečně nadchnout!!!

A nakonec dojmout. Áchat. Fňukat a rozplývat se.

Už rok si to užíváme. Bavíme se - a o to jde. To je to, proč jsme tady.

Rok zábavy - to stojí za oslavu, ne? Tak se bavte. Klidně si zatancujte.

Až potkáte mezi slavícími Snapea, dělejte, že ho nevidíte. Je tu inkognito a nikdy by nepřiznal, že Stmívko četl. Brýden, pane profesore.

No, a pokud nemáte chuť slavit, tak si nás nevšímejte a běžte si zase v klidu číst. Důležité je zůstat nad věcí ;-)

Všechno nejlepší, Stmívání-FF! A jak už zde bývá zvykem, nahý chlap nesmí chybět!

Jsme tady spolu jenom rok, co? Krátká doba? Možná pro Vás. Ale naši špionážní ouška (očka, ručky, nožky) potvrdila, proč jsou nejlepší ve svém oboru. Protože nám stačil jediný rok, abychom o Vás zjistili to nejpotřebnější… Jako že většina z Vás loupe banán od šťopky nebo že většina z nás má doma koberce, tudíž chodí naboso.

Dokázali jsme zjistit, že Stmívání-FF je většinou Team Edward, což navazuje na zjištění, že berete raději milionáře, než bezdomovce (chudáci malí, zarostlí, smradlaví… Prostě je nemůžete potěšit, co?!), ale zase se to vylučuje s vaší vášní pro grázly. No, tohle už se asi na nás ženských nezmění. A je jedno, jestli je nám 15 – 19, nebo 44 – 49 let. Je jedno, jestli letíme na Henryho Cavilla, nebo Jensena Acklese. Nebo jestli uctíváme Ježíška či Santa Clause.

A i když je tohle web vyloženě Stmívacký, stejně v oblíbenosti vlkodlaků vede Adam Mercy Thompsonové. Ale budiž, nebudeme brečet. Team Edward určitě nebrečí. Zřejmě to byl právě on, kdo rozhodl, že Edwardova noha dokáže poslat Jacoba až do Seattlu. Ne, neptejte se, jestli to bolí. Jacob ještě nebyl schopný návratu. Takže se počítání chlupů pořádalo bez něj.

Kluci byli hrozně neposední, a protože se nejvíce chlupů nachází právě na pr… pravém hýžďovém svalu, nejsme si úplně jisté, jestli mají 1 259 637, nebo jenom 1 259 636. Kluci dostali odměnu v podobě náklaďáku plného hovězího, takže byli sdílní. Prozradili nám, že Jacobovou nejoblíbenější písničkou je Panic od skupiny Lucie. A úplně nejraději ji zpívá v Edwardově přítomnosti.

Ale zpátky k Vám. Našemu bystrému očku neuniklo, že se z roku 2010 stal rok 2011 (jsme dobří, co?!). Zatímco Cullenovi pořádali soutěže v odhazování sněhu, aby se dostali ke své vile, Vy jste trávili Štědrý den jako každý jiný. Nechtěli jste vidět zlaté prasátko, dlabali jste dobrůtky a nakonec se ani nechtěla držet dieta… Ale protože se většina z vás šikovně dožila Nového roku, mohli jste si dát i nějaké to novoroční předsevzetí. Tak co to bylo, hm? Nechcete se na premiéře Breaking Dawn chovat jako hysterky, že jo? Uhádli jsme? Uhádli… Jak jsme říkali, na tohle máme své zdroje. Ne, přestaňte se dívat po pokoji. Ani pod kobercem nejsou. Dokonce nemusíte ani strhávat plovoučku. Nesnažte se. Na to stejně nepřijdete.

Tak jdeme dál. Chce se Vám spát? Jo? Ještě to vydržte. Už nás máte plné zuby? Ne? To je fajn. Tak jedem… Ze zimy se stalo jaro (ano, zároveň s létem Vaše nejoblíbenější roční období), Jacob se konečně vrátil domů, což zapříčinilo, že si Rose přestala zpívat Mám rád vůni tvý kůže, a to ji děsně, ale děsně vytočilo. Ale zase po roce přišel na řadu Valentýn a Emmett vždycky ví, jak jí spravit náladu. Ano, Valentýn, čtete správně.… Jak neznáte? Všichni znají Valentýn! A jo, vy uznáváte první máj. Fajn, odpouštíme Vám tu nevědomost. Ale teď si představte: První máj… Opuštěný ostrov… Rozkvetlá palma (ehm, musíme improvizovat)… Třpytící se Edward, popřípadě vlkoušský Jacob (pozor, pořád ho bolí zadek, nesahat!!!). A teď si ještě představte, že máte k dispozici televizi a širokou škálu upírských filmů. Na který se podíváte jako první? Ne, Stmívání se nepočítá. Takže co? Na Van Helsinga, že?! Je nám to jasné…

A dostáváme se do událostí uplynulých dní. Co sčítání lidu? Nuda, nuda, nuda, nuda. Přesně tak, rozhodně s Vámi souhlasíme. A víte co? Proč nám ho za deset let nevyplní třeba Aro? Stejně se na hradě nudí a je tak akorát zpruzlý, protože máme raději Marcuse. Jo, rozhodně by se mu to líbilo.

Tak asi budeme končit. Vyděsilo Vás, kolik toho za ten jeden jediný rok víme? A co teprve ten další?

Nezapomeňte, Big Stmívání-FF Vás vidí!!!

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3 4   »

Nessie

80)  Nessie (20.06.2011 13:21)

Twilly, s tebou sa tak dobre kecá, rozmýšľam, že čím to je.

Twilly

79)  Twilly (20.06.2011 13:18)

:D :D no jasne

Nessie

78)  Nessie (20.06.2011 13:12)

Počkám si, keď budem úspešná a pekná tridsiatnička. 15 plus 15 = 30? Či?
Je fajn, že s vami trieska puberta, to aj so mnou.

Twilly

77)  Twilly (20.06.2011 13:05)

Nessie, ešte 15 rokov a už ti to nikto nebude musieť vysvetľovať :D ... si z toho nič nerob, nami tu fakt trieska druhá puberta

Nessie

76)  Nessie (20.06.2011 12:44)

Mňa by fakt zaujímalo, že čo. Pochybujem, že to zistím, pokiaľ mi to niekto nevysvetlí. :D

Astrid

75)  Astrid (19.06.2011 23:10)

Kytko, tak Tvoj drahý lieta na Blahníku, ty jo asi som sa zabouchla

kytka

74)  kytka (19.06.2011 23:10)

Ono to takhle vždycky bývá : tak nevinně to začalo a jak to nakonec skončilo!:D :D :D :D

Twilly

73)  Twilly (19.06.2011 23:05)

A hele, jaká to filosofická rozprava a to z tak docela nevinné věty

Bosorka

72)  Bosorka (19.06.2011 23:03)

Spíše - proč s nimi něco nemáme?!

kytka

71)  kytka (19.06.2011 22:59)

Co že to s nimi máme?

Twilly

70)  Twilly (19.06.2011 22:52)

Neboj Nessie, raz zistíš, čo s tými chlapmi máme

Nessie

69)  Nessie (19.06.2011 22:49)

Ja sa vždy toľko narehocem. Čo máte s tými chlapmi? :D :D Toto je naozaj skvelý web. Človek sa tu zabaví a nájde tu nádhernú tvorbu. Som celá dojatá!! Vždy, keď som nešla do školy, napr. celý týždeň, tak som ráno skoro vstala, vzala notebook a otvorila si túto stránku. A čítala som, čítala, a čítala. Ja som citlivka, ale zbožňujem poviedky, pri ktorých si poplačem, rehocem sa. A takisto tá vaša stránka je úplne podľa mojej chuti. Som rada, že tu môžem patriť.

Vážne úžasné.

Lipi4

68)  Lipi4 (10.05.2011 13:22)

Holký, ale představeno nám bylo až 19.4. 2010 00:00 přes mezistupní stanici wordpress, která již není (Já vím, že v kvízu jsem dala 18.4., ale to jenom proto, že jsem se pořádně nepodívala na čas u článku Začínáme ještě jednou - 18.4. 2010 23:00)......Ale i tak velmi opožděně přeji vše nej a příští jarní srazík bude narozeninový

Jantara

67)  Jantara (29.04.2011 10:06)

gratuluji k úspěšně zakončenému roku
velice se těším na další povídky a příběhy a doufám že vám to vydrží aspoň tak dlouho jako vydrží Arovo nadšení když oběvil Jane a Aleca :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
no nic jen pokračuj náš mylí Big Stmívání-FF

66)  dcvstwilight (26.04.2011 19:54)

Tak to je pecka! Nasmála jsem se až, až! Vše nej!:) :)

65)  ClaireStew (20.04.2011 17:45)

Krásné! Vše nejlepší!

Lia

64)  Lia (19.04.2011 19:36)

tady u toho článku jsem se natlemila jako nikdy před tím škoda že Jacoba bolí zadek (že bych porušila zákaz? ) jak to tak pozoruji asi jste každého prokoukly od zdola nahoru

jeanine

63)  jeanine (19.04.2011 18:49)

Všechno nejlepší FF-ku!!!
Pěkně sepsané!

DjKasicka

62)  DjKasicka (19.04.2011 14:27)

Omlouvám se, že jsem sem nenapsala včera, ale to nemění nic na tom, co chci napsat.
FF-ku přeji jen to nejlepší, ať má hodně laskavých čtenářů (Nás) a taky ať se Vám samotným autorům povídek dobře píše.
Sice tu jsem nová, ale nemění to fakt, že to tu mám nesmírně ráda.

nikolka

61)  nikolka (18.04.2011 23:41)

Všetko najlepšie !!!
prajem veľa veľa a ešte raz veľa nových článkov, poviedok, sérií... jednoducho všetkého... hlavne aby to malo písmenká ... teda ešte raz

VŠETKO NAJLEPŠIE !!!!

1 2 3 4   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek