Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/Kopie%20k-%20ss5554d.jpg

Vkládám mou úplně první povídku. Snad se bude líbit, Pawi.

1. kapitola

„Postarej se o něj, prosím,‘‘ vydechla tiše Elizabeth.

„Neboj, El, bude to dobrý,‘‘ brečela jsem. Moje nevlastní sestra mi umírala v náručí.

„Edward,‘‘ stihla říct ještě před tím, než upadla do věčného spánku.

Začala jsem vzlykat a chlapeček ležící na posteli popotáhl svým malým nosíkem. Držela jsem svou sestru v náručí a pomalu ji hladila po vlasech. Bude mi chybět, ale musím se dát do kupy. Mám Carlislea a své “děti“, mezi které teď patří i Edward, Edward Anthony Masen Cullen. Ano, a abych se vám představila, jmenuji se Esme Anne Platt Evenson Cullen. Můj manžel Carlisle Cullen je upír, na rozdíl ode mě. Jsem obyčejný člověk s karamelovýma vlasama. Jsem poměrně malá, 168 cm, a štíhlá. Je mi už 26, ale Carlisle mi slíbil proměnu.

Pracuju jako architektka.

Můj manžel Carlisle Cullen je blond, měří asi 180 cm. Je štíhlý, trochu svalnatý a pracuje jako chirurg. Je mu 463 let, ale když ho přeměnili, bylo mu 28 let.

Moje ,,děti‘‘: Mary Alice Brandon Cullen, je shopaholik a upír = vražedná kombinace. Je malá asi 158 cm. Je jí navždy 17. Má černé, krátké vlasy a je štíhlá. Její schopnost je vidět do budoucnosti.

Jasper Whitlock Hale má medové vlasy a měří 190 cm. Je také upír, a když ho přeměnili, bylo mu 19 let. Miluje Alici. Je štíhlý a svalnatý, sice méně jak Emmett, ale jemu to tak sluší. Jeho schopnost je ovládat a cítit emoce. Pro lidi je dvojče mé další dcery Rose.

Rosalie Lillian Hale má blond vlasy, je krásná, krásnější než jakákoli upírka. Když ji přeměnili, tak jí bylo 18. Schopnost nemá. Svou rodinu miluje nade vše a mě do té rodiny také bere. Je štíhlá, měří asi 175 cm.

Její přítel Emmett Mc’Carty Cullen je takový rodinný komediant. Je vysoký asi 190 cm a je svalnatý, že by mu to každý kulturista záviděl. Má černé, kudrnaté a na krátko ostříhané vlasy. S Jasperem vymýšlí lumpárny a už několikrát to odnesla nějaká část domu.

A teď mezi nás patří i Edward Anthony Masen. Na hlavičce má zatím bronzové chmýří a jeho tvářičce dominují zelená kukadla. Jsou mu 2 hodiny.

Přišla jsem k němu a jemně ho pohladila po tvářičce.

„Pojď ke mně, zlatíčko,‘‘ šeptla jsem a vzala ho do náručí. Prošla jsem celý dům a v ložnici našla vajíčko. Uchopila jsem Edwardovo drobné tělíčko a opatrně ho do něj uložila. Ve vajíčku jsem ho donesla do auta, tam ho připoutala a vyjela domů.

Cesta trvala necelých 20 minut. Vyndala jsem autosedačku a vešla dovnitř. Všichni seděli v obýváku a další tlukoucí srdce je paralyzovalo. Poznala jsem to na jejich ztuhlých polohách, protože i když to pro upíry bylo přirozené, nikdy se takhle nechovali.

„Mami, kdo to je?‘‘ ozvala se jako první Rose.

„To je Edward. Syn Elizabeth. Slíbila jsem jí, že se o něj postarám,‘‘ nahrnuly se mi slzy do očí.

„Neboj, my to zvládneme,‘‘ opatrně mě objala a pak se sehla k Edwardovi, na kterého začala cukrovat.

Carlisle mě objal hned po ní a uklidňoval mě. Alice začala plánovat nákupy, Emmett se těšil, až Edward vyroste, že ho bude učit lumpárny, Jasper byl šťastný, protože jsme šťastní my a já plánovala, jak mu zařídím pokojíček.

* * * *

Rok na to, co se narodil Edward, jsem porodila já, hnědookou a hnědovlasou holčičku Isabellu. Carlisle mě musel přeměnit, ale mám výborné sebeovládání. Edward už trošku povídá a umí chodit. Je na svůj věk velmi chytrý. Pořád chodí za Bellou a nemůže z ní spustit oči. Museli jsme jim dát společný pokoj. Alice byla šťastná, protože má 2 oblékací panenky. Pořád jim nakupuje něco nového a Rose je taky šťastná, protože jí tihle dva drobečci vynahradili to, že nemůže být matkou. Tihle dva trpaslíčci nám hodně zamíchali životy a mohu říci, že většinou příjemně.


 

 

® >

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

5)  Agness (18.10.2015 18:32)

Hele, teď mi došlo, nejsou oni bratranec a sestřenice?

anetanii

4)  anetanii (01.08.2011 18:10)

A zkoušela jsi palici, lopatu nebo pohrabáč? Všechno do jednoho by ti kopejtka vytlouklo z hlavy!

Pawi

3)  Pawi (01.08.2011 13:25)

Anet tak potřebuju se toho zbavit :D

2)  Jenna (01.08.2011 08:32)

ale ved toto tu uz bolo..to sa este nacakam do 27. kapitoly

anetanii

1)  anetanii (01.08.2011 04:06)

Pjomiň zlatíko, já se vůbec nesměju, ty naše kopejtko...

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek