Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/black%20bella3.jpg

„Nekecej, Bello, ty jsi s ním taky spala?“ vyjekla nakonec Tanya. Bella by se červenala, kdyby mohla, ale kývla. „Jéééé… Vítej v klubu. Je pořád tak dobrej?“ pištěla Tanya.

Raději 15+


Edward

Doběhl jsem k domu a nasál vzduch. Nebyla tu. Moje Bella tu nebyla. Mráz proběh celým mým tělem. Rozrazil jsem dveře do domu a odpovědí mi bylo jen nesouhlasné zavrčení.

„Kde je?“

„Odešla.“

„Jak mohla odejít?“

„Nedokázala tu být.“

„Prý jsi ji nikdy nemiloval a chtěl jí jen pomoci v období její novorozenosti. Prý kdybys ji miloval, nedokázal bys ji opustit ani na jediný den.“

„Carlisle, ty víš, že to není pravda.“

„Nevěřila mi. Odešla.“ Můj stvořitel se snažil na nic nemyslet, ale příliš mu chyběla. Ani pro záchranu své Esme kolik neriskoval jako pro ni. Bál se o ni jako o svou opravdovou dceru. Mladou a našeho světa neznalou. S darem, který by nezanechal bez povšimnutí ani sám Aro. Zotročit, podmanit, nebo zlikvidovat. Nic jiného od našeho vládce nečekal. Carlisle si vždycky myslel, že Bella zůstane s námi, a teď někde pobíhala úplně sama. Bolelo ho to. Můj stvořitel pro Bellu a pro mě nechal zemřít lidského doktora Carlislea a do plamenů ohně hodil svůj pečetní prsten, který nosil celá staletí. Ještě dnes nesl stopy po ohni.

Nedokázal nemyslet na to, jak ho Bella prosila, když chtěla odejít. Bylo jí smutno, ale toužila to prostě zkusit. Nezvládla tu být beze mě a čekat. Nevěřila, že se vrátím… Bože, taková pitomost, jak bych se dokázal nevrátit?

Netušil jsem, že bych jí mohl tak moc chybět. Provinile jsem sklopil hlavu. Musela Carlisleovi slíbit, že do Forks sama nepůjde, ale že se tam vydají až za pár měsíců společně. Chápala, že by tím mohla ohrozit nejen Cullenovi, ale i své děti. S vděkem a rozpaky přijala náramek a řetízek s erbem Carlisleova rodu.

 

Byl jsem dvěčný za svůj dar čtení myšlenek i Carlisleovy otevřené vzponímky.

„Carlisle, nevím, zda se to hodí. Já jsem Blacková.“ Carlisle se usmál.

„Jistě, Bello. Jsem si velmi dobře vědom, čí manželku jsem kousnul, a porušil tak víc jak sto let starou dohodu. Jsi teď především moje dcera. Nejsme v našem světě neznámým klanem, a i když nás považují za podivíny, vědí, že jsme velmi silní protivníci. Barva tvých očí a znak našeho rodu ti zajistí alespoň minimální bezpečí.“

„Děkuju, Carlisle. Já se vrátím. Potřebuji být jen chvíli sama a rozhodnout se co dál.“

„Bello,“ oslovila ji tiše Esme, „nemohla bys, prosím, počkat na Edwarda?“ Bella zakroutila hlavou.

„Esme, já netuším, kdy se vrátí a jestli se vůbec vrátí. Myslím, že mu nebude vadit, když mě tu nenajde.“

„Bello, jak jsi na takovou pitomost přišla?“ nevydržel to už Jasper.

„Jazzi, podívej se na sebe a na Alici. Jste prostě spolu. Ani jednoho z vás nenapadne, že by od toho druhého odešel a Edward… už podruhé.“ Chyběla jí slova a chvěl se jí hlas.

„Bello, Edward byl vždycky divnej. To neznamená, že tě nemá rád…“ Bella po něm šlehla pohledem a on už raději nic neříkal. Byl rád, že nepoužil argument, že Alice je jeho žena a nemá důvod někam chodit. Carlisle nakonec přerušil nepříjemné ticho, které je začalo obklopovat.

„Bello, dávej na sebe pozor a byl bych moc rád, kdybys mi každý týden zavolala.“ S těmi slovy a s otázkou v očích jí podal nový mobil. K jeho úlevě s naprostou samozřejmostí kývla.

Odešla jen s tím mobilem, doklady a s penězi, o kterých si myslela, že je stejně potřebovat nebude. Esme se rozvzlykala. Carlisle ji objal ve snaze ji utěšit a sám jen pevně sevřel víčka k sobě. Bella pro něho znamenala víc, než byl ochoten sám sobě přiznat.

 

Přihlížející

Dýchalo se jí volněji, ale stesk po ostatních a hlavně po něm ji neopouštěl. Ani si neuvědomila, jak daleko se dostala. Překvapilo ji teritoriální vrčení příslušníka stejného druhu. Teď si v duchu nadávala, že měla být opatrnější. Na úvahy už, ale bylo pozdě. Zavrčela v odpovědi, a než se nadála, upír chňapnul po její ruce a pevně ji sevřel. Cítila na něm čerstvé pachy dalších a pochopila, že nemá cenu se prát. Vyjednávat bude lepší. Konec konců i on měl zlaté oči.

„Kde jsi to sebrala?“ syčel na ni neznámý.

„Co ti je po tom?“

„Hodně. Víš ty, kdo já jsem?“

„Ten, co se nepředstavil?“

„Zlodějkám se představovat nemusím. Znám Cullenovy. Ty nejsi Cullenová. Sundej to.“

„Nesundám! Je to moje! Nemusím být Cullenová, abych byla Carlisleova dcera.“

„Tak dobře. Proč tě Carlisle proměnil?“

„Umírala jsem po porodu.“ Upír se zarazil.

„Odkud jsi?“

„Z Forks,“ odpověděla Bella neochotně.

„Tvé jméno?“

„Trhni si.“ Štvaly ji jeho dotěrné otázky. A to se jí ani nepředstavil. Když jí pustil a odstoupil krok od ní, znejistěla. Příliš ji překvapila jeho lidsky natažená ruku a snaha začít znovu.

„Jsem Eleazar.“ Jako ve snu k němu taky vztáhla ruku, aby si s ním potřásla. Přijal ji a usmál se. „Jsi Carlisleova. Málokdo z našeho druhu je schopen podat ruku druhému, aniž by měl v plánu mu ji urvat.“

„Jsem Bella Blacková.“

„Znám tvé jméno, jen mě nenapadlo, že opustíš Carlisleovu rodinu.“

„Potřebovala jsem si něco promyslet... o samotě.“

„Chápu, ale bylo by pro tebe bezpečnější, kdybys zůstala s nějakým klanem.“

„Proč si to myslíš, Eleazare?“

„Bello, jsi jiná než ostatní. Víš o tom?“

„Ano, něco málo je se mnou v nepořádku a nespravilo se to ani přeměnou. Edward mi nemůže číst myšlenky, ale jinak je všechno tak, jak má být. Snad.“ Znejistěla. Eleazar na ni chvíli nechápavě hleděl a pak se srdečně rozesmál.

„Tak v nepořádku? Ne, Bello, to není v nepořádku. To je obrovský dar, který máš. Velmi cenný dar. Carlisle ti o tom nic neřekl?“

„Ne. Nic o daru. Jen, že mám být opatrná, protože někteří budou mít určitě snahu mě využít,“ řekla tiše a sklopila oči k zemi. Styděla se, že si pod slovem využít představovala jen sexuchtivé muže.

„Bello, byl bych moc rád, kdybys s námi zůstala alespoň pár dní.“ Okamžitě vděčně přikývla. Viděla jeho oči a znala jeho jméno. Nechtělo se jí bloudit samotné.

 

 

 

Tanya byla vždycky zvědavá a sdílná.

„Bello, tak ty jsi odešla od Cullenů?“

„Ne, Tanyo, tak bych to nenazvala. Jen jsem potřebovala být chvíli sama.“ Tanya jen mávla rukou.

„To je jedno, jak to nazveš. Ale povídej. Viděla jsi Edwarda? Připadá ti normální?“ Bolelo, když se na něj ptala, ale Bella jí nehodlala vystavit na odiv své emoce.

„Co by s ním mělo být?“

„No, povídají se různé věci už pár let, ale Cullenovi to tají. Já jen zaslechla část rozhovoru Carlislea s Eleazarem a prý se zbláznil. Pořád se čekalo, až si najde stálou partnerku, a ono nic. Co vím, tak ojel snad všechny upírky, co znám. Jo, nekoukej tak na mě. Já to s ním taky dělala a jo, je fakt dobrej. Hele, Bello, a pak to přišlo. Nekecám. Přijela jsem za ním a už ani ťuk. Byl celej divnej a ze sexu nebylo vůbec nic. Zkusila jsem všechno, co dřív zabíralo, a nic. Prostě nemohl. Navíc se choval divně. Nikdo našeho druhu se od té doby neodvážil k Forks ani přiblížit. S každým se serval. Nedalo se tam ani projít, ale to není to důležitý… Jo, kde jsem to přestala. Prý se zamiloval…“ rychle se rozhlédla, jestli je někdo neposlouchá a pokračovala, „do nějaký lidský holky a nakonec se toulal někde v pustinách. Dovedeš si to představit? Do člověka? Do potravy? A ani jí nechtěl proměnit. No, povídej. Přeháněj. Co teď Edward dělá? Jak se chová?“ Bella byla překvapena jejím opravdovým zájmem o něj i jeho sexuální minulostí.

„No, chová se normálně, Tanyo.“ Tanya si ji podezřívavě prohlížela.

„Nekecej, Bello, ty si s ním taky spala?“ vyjekla nakonec. Bella by se červenala, kdyby mohla, ale kývla. „Jéééé… Vítej v klubu. Je pořád tak dobrej?“

„Nemohla jsem si stěžovat,“ řekla rozpačitě. Ne, stěžovat si opravdu nemohla. Sice ho pokaždé musela trochu postrčit nebo přímo vyprovokovat, ale jinak… Vždycky cítila, že ji chce, ale pořád se z nějakého důvodu držel zpět.

„Super,“ vydechla Tanya. „Takže už mu to zase funguje a je stále volnej. Já se tak strašně těším.“ V tu chvilku Belle připomněla malou Alici, když vyrážela na nákupy. Musela se usmát, ale Tanya pokračovala. „Bello, to je dobře. Už jsem měla fakt chuť jít tu Swanovou vypít. Mrcha jedna teplokrevná. Ochudit mě o tak skvělej sex. Hele, nedáme trojku? Edward to hravě zmákne a bude to příjemné zpestření.“ Bella byla tak zaskočena její sexuální otevřeností, že ani nezareagovala na své rodné příjmení. Navíc to nebylo k uvěření. Nedokázala přijmout, že by ji on mohl milovat už jako člověka. To muselo být nějaké nedorozumění.

„Já nevím, Tanyo. Edward mi přišel spíš takový zdrženlivý…“

„Zdrženlivý? Edward? V sexu? Nekecej, Bello, ten když se odváže, je k nezastavení…“

„No, já měla pocit, že… ehm, no…, že ten iniciátor jsem vždycky byla spíš já.“

„Sakra, že by se z toho ještě nedostal? Ale stál mu, ne?“ Bella stydlivě klopila oči. Sakra, že stál a co mohla posoudit, tak dost často. Stačilo se přiblížit nebo si jen smyslně olíznout rty... Nebyla ale zvyklá na takovou otevřenost. Prostě jí na to jen kývla.

„To bude dobrý, to rozpohybujeme. Šak on se odváže.“ Tanya na ni spiklenecky mrkla.

Bella si nedovedla představit si Edwarda tak, jak ho popisovala Tanya. K ní se vždycky choval… jinak. S ním nikdy neměla pocit, že jde jen o obyčejný sex. S ním se cítila vždy chtěná a milovaná, hýčkaná. Vůbec si nedokázala představit, že by to dělali s Tanyou ve třech. Popravdě, bylo jí to odporné. Když nad tím chvíli přemýšlela, přistihla se, že žárlí a má chuť urvat Tanye hlavu. Jo, ať se jí to líbilo nebo ne, považovala ho za svého. Nestihla ani dokončit myšlenku, když se od lesa ozval praskot větví. Někdo evidentně spěchal. Neměla tolik zkušeností s ostatními svého druhu, a tak rychle prchla s Tanyou do domu a schovala se v poschodí.

 

 


 

Omlouvám se za prodlení. Kapitola je připravena již dlouho... Jen já se nějak nedokázala přinutit k nějaké akci... Omlouvám se.

Ty tropické teploty mi nedělají dobře a v horkých nocích sním o ledových pustinách a o paláci zimní královny.

 


předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Marcelle

3)  Marcelle (14.08.2015 09:51)

2)  Seb (14.08.2015 07:56)

Prý, že ho rozpohybujeme , tahle Tanja je teda číslo.
Aeaspoň se Bella dpzvěděla, jak to s ní Edward měl a docela bych si přála, aby ten příchozí byl Edward.

Děkuji

Mě ty vedra deptají taky, dřív jsem v létě chtěla na jih, letos to vidím na severské země.:D

1)  BabčaS (13.08.2015 23:26)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek

Zatmění -smečka