Sekce

Galerie

http://www.stmivani-ff.cz/gallery/bellinbratr.jpg

Jako Bellin sexy bratr vás zvu na prohlídku mého světa. Jsem polobůh. Má matka je smrt a sestra vraždící polobohyně pohledem. Všechny ženy v naší rodině přinášejí smrt, já přináším pouze rozkoš. - Povídka byla psána jako spoluautorská s Joanou.

Být svůdcem žen je mnohem těžší povolání, než by si kdejaký smrtelný floutek mohl myslet. Chce to styl, eleganci a přirozené charisma. Samozřejmě, že většina vám musí být dána shůry, ale leccos se lze i naučit, zejména když máte možnost hovořit s Casanovou, Šalamounem, Attilou, jak ženy získat, nebo markýzem de Sade, jak s nimi nakládat. Obohacující, vskutku obohacující.

Nechtěl bych se příliš vychloubat, ale v mé soukromé knihovně (skutečně vlastním knihy, nejsem barbar) lze najít dokonce první vydání Kámasútry s věnováním autora. Dovoluji si podotknout, že připravuji vlastní rozšířenou edici, doplněnou o řadu vlastních postřehů.

Trávení času v domě plném upírů skýtá rovněž neomezené možnosti, zejména Alice se stala mou neočekávanou inspirací. Tedy ne přímo její hmatatelná podstata, nýbrž její vášeň pro současné módní trendy. Dočetl jsem se totiž v jejím časopise, který se válel v obýváku vedle pohovky, že zrzky jsou skutečně vášnivé. Bylo to podpořeno výzkumem profesorů z kalifornské univerzity, takže jsem o správnosti slov nepochyboval.

A abych mohl slova vědců potvrdit definitivně, tak jsem jednou v baru sbalil Viki. Zrzavou upírku se sexy červenýma očima. Konečně baba, která vypadala vášnivě a vášnivá i byla. Myslím, že červené oči ještě umocňovaly barvu jejích kudrn, které okolo mne vířily neskutečnou rychlostí. Byla jako tornádo a já uvažoval, že bych si ji ponechal na delší dobu. Jenže to jsem nevěděl, že má přítele Jamese, kterého s radostí podvádí.

Tuhle malou drobnost jsem zjistil hned za pár hodin, když se do mě zakousl. Původně jsem se kousanec snažil zamaskovat super krycím make-upem, který jsem našel v Alicině koupelně a který patřil Jasperovi, majícímu podobné problémy s pletí jako já. Ale nakonec jsem pokus o porcelánovou tvářičku vzdal.

Když mi došlo, jak moc jsou jizvy mužné, uvědomil jsem si, že mi to zase tak moc nevadí. Z mé nové zkušenosti dokonce vím, že se na to balí perfektně baby.

A tak ačkoli jsem se původně přijel svěřit Belle, která někde běhala s Edwardem a na bratra neměla čas, mé srdce našlo pokoje. U Cullenů na gauči seděly totiž Kate a Irina. Nikdy bych nevěřil, že tyhle dvě kočičky, bude to nejlepší, co mě ten den mohlo potkat. Při pohledu na mou chlapskou jizvu se oběma zbarvily oči do černa a začala dívčí válka o božského Tonyho.

Kate jako světice přistála v mém objetí a litovala mě. Mezitím, co Irina na mne zálibně zahlížela schována za knihovnou.  Jednu chvíli jsem pak uvažoval nad tím, zda se porvou, když se vyspím s oběma. Byl by to trojitej úžasnej zážitek – Viky, Kate a Irina. Ach, jak já ženy miluju.

Nakonec mi hlavou bliklo, že bych je neměl možná poštvávat proti sobě, ale naopak využít jejich temperamentu současně… možná by mě to ani nezabilo, ale i kdyby, tak není krásnější smrti než mezi těly půvabných žen. Co myslíte vy?

Jejich několikaleté zkušenosti by se mohly vyrovnat mým. I když? Sto let a tisíc let je velký rozdíl. Vždyť já přefikl snad každou slavnou sukni v historii. Vždy jakmile se začalo mluvit v nějaké době o jakékoliv ženě, neodolal jsem a jal se ji skolit. Jako příklad vám mohu uvést třeba Johanku z Arku.

U ní to zrovna byla dvojitá výzva. Nejenže se o ní mluvilo, ale ještě byla pannou, a to jsem se pak přesvědčil dokonce i na vlastní kůži. Bohužel její osud byl nakonec tragický, protože si nedokázala odpustit, že podvedla boha. Nepovedlo se mi ji přesvědčit, že bůh neexistuje, a nechala se upálit. Sice jsem jí svou schopností, dávat lidem smíření před smrtí, odchod na onen svět ulehčil, ale Bella mi stejně další století nadávala do blbců.

Další mým povedeným kouskem bylo svedení všech šesti žen Jindřicha VIII. Už jeho první žena byla za mlada výzvou, jenže to jsem ještě nevěděl, že ten pupkáč bude s manželstvím pokračovat dál. A já nikdy neodolal tomu, ty jeho paninky svést. Největším průšvihem pro mě tenkrát byla Anna Boleynová. Zrovna s tou mě načapali, a pak jí za to usekli hlavu. Chudák holka. To bylo doma zase keců. Naštěstí mě tato zkušenost neodradila a povedlo se mi přefiknout i zbytek jeho manželek, ale co si budeme povídat, byla to fuška. Na závěr jsem neodolal ani jeho dceři Alžbětě. Bohužel u ní jsem trochu šlápnul vedle a málem mě za to pověsila. Ten den jsem si uvědomil, jak ty ženský uměj být zákeřný. Si vemte, kolik žen své partnery nechalo pověsit, zastřelit nebo je otrávilo. Je jich spousta a radši je tu ani nebudu jmenovat. Byly bychom tu dlouho.

Ze zamyšlení mě vyrušila Katina ruka, která si hrála s mými blonďatými vlásky. Bylo mi v její náruči příjemně a neodolal jsem pomyšlení na její nahé tělo zmítající se pode mnou rozkoší. Má touha po ní rostla a já si byl každou vteřinou jistější, že se o její náklonnost pokusím. Byl jsem rozhodnut o utajení před Viky. Nevím, jak by rozdýchávala, že hned první den po dovádění s ní se muchluji s jinou. Prostě by ta moje prdelka žárlila.

O další splynutí s Viky jsem v budoucnu stál. Byla velmi vášnivá a takových žen na světě moc není. Byl jsem ji dokonce ochotný hýčkat, aby mě hned znova nepráskla Jamiemu. Nerad bych utrpěl další jizvičku. Když bude nejhůř, tak pak na něj pošlu sestřičku a ta ho jedním pohledem zabije. Aspoň k něčemu ta její schopnost je.

Chytl jsem Katinu ruku a věnoval ji na dlaň něžný polibek. Cítil jsem, jak začala zrychleně dýchat. Ze zkušenosti jsem věděl, že romantickými něžnostmi ženu nejrychleji dostanete do postele.

Nechal jsem ji, aby si nadále hrála s mými vlásky a občas ji obdaroval polibkem na místa, kde kdyby byla člověk, tak by se červenala. Občas sem tam vzdychla a já neodolal a pokračoval dál. Mezi trikem a džíny jsem jí odhalil kousek kůže, na který jsem jí pomalu hýčkal jemňoučkými polibky. Hladila mě ve vlasech a já se postupem času odvažoval odhalovat větší a větší části její kůže. Jenže moje pomaloučké hraní si s jejím tělem se zvrtlo ve chvíli, kdy se rozhodla vzít další postup do svých rukou. Strhla ze sebe tričko a na mé se potom rychlostí blesku vrhla. Téměř jsem ani nevěděl, která bije. Začínal jsem poznávat, že Viky asi nebude jediná velmi vášnivá upírka v okolí a nechával se unášet na vlnách vášně Katiny touhy. Nevnímal jsem své okolí, ale pouze Kate a to byla chyba, protože jsem najednou zaslechl výhružný hlas mé sestry.

„To přece nemyslíš vážně!“

Ta holka umí zkazit každou zábavu. Rodinu si člověk bohužel nevybírá.

 


 

ICQ je mocná věc a pokud člověk pije a je k němu připojen, tak mohou vznikat věci, které nás občas pobaví.

Vaše Eleanor a Joana


1. kapitola Nepolíbená 9. kapitola Políbená

Povídky od Eleanor

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

jeanine

13)  jeanine (25.06.2011 12:48)

Ten je ale zvrácenej :)

Michangela

12)  Michangela (10.11.2010 12:12)

11)  weva (05.11.2010 19:31)

johanka z arku?... nic ine som nedokazala

Abera

10)  Abera (02.11.2010 16:49)

9)  Judy (02.11.2010 11:12)

Už aj tenhle bonus by chtěl pokračování! Píšete úžasně. :D

semiska

8)  semiska (02.11.2010 11:10)

Holy, moc se vám to povedlo. Tony je fakt supr. A koukám, že bez žen by nemohl existovat ;)

eMuska

7)  eMuska (02.11.2010 09:16)

Ten Tony je závislák...
Joanka z Arku???
Úžasá poviedka...

6)  bb (02.11.2010 07:21)

skvělý

SarkaS

5)  SarkaS (02.11.2010 06:51)

Koukám bratříček je pěkný kvítko

4)  elie-darrem (02.11.2010 06:33)

super

3)  Lucie (02.11.2010 05:57)

2)  Leni (01.11.2010 23:10)

super

1)  bonbónek (01.11.2010 22:56)

Tak už konečně chápu, čemu jsi se smála když jsem ve čtvrtek dorazil k tobě ;) Dobře vy holky!

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek