Sekce

Galerie

http://ikonky.kvalitne.cz/fantasy/4120.gif

Carlise s Esme to nemají jednoduché. Dům je plný upírů, které se snaží vést jako rodiče, a to znamená být jim vzorem. Ale i oni potřebují čas pro sebe a svou lásku.

Esme zamávala za odjíždějícím autem a jen se usmála nad zoufalým pohledem Belly, který na ni vrhla přes zadní sklo. Aliciny nákupy byly zárukou několikahodinové nepřítomnosti dětí v domě. Když si byla jistá, že jsou z dohledu, vyběhla do svého pokoje a z krabice, kterou měla schovanou dole v šatníku, vytáhla překvapení pro Carlise. Poté, co se převlékla, krátce zhodnotila svůj vzhled v zrcadle. Spokojeně se usmála a vydala se k pracovně svého manžela. Tichounce zaklepala. Chvíli se nic nedělo, úplně před sebou viděla jeho překvapenou tvář. Samozřejmě, že věděl, kdo je za dveřmi, ale proč by klepala?

„Dále!“ Ozvalo se nejistě z pracovny.

Esme pohlédla dolů na svůj výstřih a po krátké úvaze povolila ještě jeden knoflíček. Poté vypjala hruď, otevřela dveře a vešla.

„Pane doktore, neměl byste tak tvrdě pracovat, přišla jsem, abych vám trochu zpříjemnila dlouhou službu.“ Zacvrlikala na konsternovaného Carlise a významně zamrkala řasami.

Carlise vyvalil oči na svou milovanou ženu, která se mu v uniformě zdravotní sestřičky nakláněla přes pracovní stůl tak, že měl nádherný výhled na dmoucí se poprsí, které držel pohromadě jeden zoufalý knoflíček, držící se zuby nehty obšité dírky. Ještě se nevzpamatoval z prvního šoku, když výstřih zmizel z jeho zorného pole a na jeho lékařskou bibli „Anatomie člověka“, kterou měl položenou na stole, se přímo před ním usadil nejrozkošnější zadeček, co kdy jeho upírské oko spatřilo, navíc zdůrazněný obepnutou látkou bílých šatů. Když se mu podařilo od toho zázraku odtrhnout oči, nyní už zčernalé touhou, jeho pohled se setkal s Esminým koketním úsměvem.

Nestačila ani vypísknout, když ji Carlise chytil za ramena a trhnutím ji převrátil na záda, takže ležela na stole a hlavu měla přesně tam, kde ji chtěl mít. Rukama se zabořil do jejích nádherných vlasů a svými ústy začal plenit ty její. Sponky přidržující bílý čepeček nevydržely a všechno popadalo na zem. Nadechnout se nepotřeboval ani jeden, ale za chvíli Carlise zvedl hlavu a zblízka se podíval do těch tolik milovaných očí.

„Slečno, tak tohle vás učí na škole? Kam jen to zdravotnictví spěje!“ Trochu ji popotáhl k sobě, až mu skončila v náruči a za společného smíchu ji odnesl do ložnice.

Když se Bella vrátila utahaná z nákupů s Alicí, zamířila ke Carlisovi do pracovny. Chtěla se ho zeptat, jestli už Jacob volal a v kolik hodin přijede. Za chvíli scházela dolů do obývacího pokoje.

„Alice, Carlise v pracovně není. Ale našla jsem tam toto.“ A ukázala jí bílý čepeček, který byl obvykle viděn pouze v nemocnicích.

„Nevíš, proč byla u Carlise zdravotní sestřička?“ Zeptala se udiveně Bella.

Jasper právě vycházel z kuchyně, kde našel vzkaz na lednici a hned hlásil.

„Esme s Carlisem vyběhli na krátký lov. Přitom byli včera, to nechápu.“ Potom uviděl Bellu, jak tam stojí s tou bílou věcí v ruce a Alici, jak se pochechtává a došlo mu to.

„Hm, nemyslím si, že bys to chtěla vědět, Bello.“ Teď už se začal pochechtávat i on. Bella stále nic nechápala, ale podle jejich reakce to bylo něco lechtivého. Že by tu za Carlisem, tím vzorem mezi muži, byla nějaká cizí žena?

Alice už to nevydržela, a když šla kolem Belly, objala ji a zašeptala do ucha.

„Esme miluje převleky. Ale poskytuje pouze velmi soukromá představení.“

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Kate

13)  Kate (08.07.2013 01:52)

Uf, uuuuuf! To bylo super, vážně skvělé! Úplně jsem si to představovala. :D Škoda, že to nebylo ve filmu. Úžasná povídka!
„Slečno, tak tohle vás učí na škole? Kam jen to zdravotnictví spěje!“ Tahle věta spolu s knoflíčkem se mi líbí nejvíc! :D

anetta

12)  anetta (04.04.2012 17:02)

No, jo Esminka

Estampida

11)  Estampida (04.04.2012 16:02)


Takových jednorázovek více!!!! :)

Mirus

10)  Mirus (04.04.2012 06:31)

Děkuji za komentíky, jsem ráda, že se tento drobný úlet líbil:-) Pro lepší představu zoufalého knoflíčku si vzpomeňte na film "Periskop nahoru a dolů", jak té důstojnici srazili při praní uniformu
Za Carlisleho se omlouvám, ale jeho jméno jsem si zjednodušila a všude ho používám jako Carlise

Nosska

9)  Nosska (03.04.2012 18:45)

No jo, i jindy cudná Esme si občas potřebuje zařádit

SarkaS

8)  SarkaS (03.04.2012 17:26)

knoflíček v téhle povídce opravdu zazářil. Chudák malý, myslím že si ho tu zapamatujeme všechny. Jen si dej příště bacha na to jak skloňuješ jména. Máš tam pro Carlise, má to být pro Carlislea. ;) Vůbec to jeho jméno píšeš špatně ;)

7)  Snuffy (03.04.2012 16:37)

:D :D

Marcelle

6)  Marcelle (03.04.2012 12:27)

úžasné

Twilly

5)  Twilly (03.04.2012 11:28)

Popis knoflíčku byl dokonalý

HMR

4)  HMR (03.04.2012 06:22)

chudák knoflíček, jak on k tomu přijde...

ireen

3)  ireen (02.04.2012 21:39)

, ;) ;) ;) , , !!!

.."veselá příhoda z natáčení!

Silvaren

2)  Silvaren (02.04.2012 21:38)

:D zoufalý knoflíček zuby nehty držící se obšité dírky mě dostal:D

1)  Babča S. (02.04.2012 21:07)

1

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek