Sekce

Galerie

http://stmivani-ff.cz/gallery/bels1.jpg

Dovolte mi vám představit úžasnou spisovatelku se sklonem nic neříct a nepřiznat...

Za tvojí přezdívkou si můžu představit ledacos. Jak vlastně vznikla?

Hrozně ráda bych ti řekla, že to bylo nějaké prozření, nebo pohled z okna a náhlý nápad, ale bohužel ne. Jen jsem smotala Míšu s Bellou. Bello mi říkalo pár kamarádů, co Ságu znají. Prý jsem stejné tele na fyzické aktivity. Tak nevím.
Obyčejný, co?

 

Jak jsi se dostala ke psaní a co tě momentálně nejvíc bere?

K psaní? Tenkrát jsem četla od Shannon Drake Vítezného rytíře. Historický příběh plný napětí, lásky, nespravedlnosti a sexu. Chtěla jsem to zkusit po svém. Vzniklo Nebe vedle tebe, které jsem pak po roce smazala. Zničila jsem důkazy mého neschopného počátku. A momentálně mě bere... Hm, tak a co ti na tohle mám říct? Asi broskve!

 

Bratrstvo nebo Twilight?

Potvoro!

 

Edward nebo Wrath?

Hej! Jasně, že... Sakra!

 

Jak doma vysvětluješ svůj řekněme obdiv k Robertovi?

Už nijak. Přítel jen zpočátku vrtěl hlavou a nechápal mě, ale zvykl si a komentoval to tím, že mě má stejně rád, i když jsem šílená.

 

Tvoje největší přání, které se dá zveřejnit?

Vydat knížku.

 

A kdy už sakra bude ten tvůj filmeček?

Uá! No, filmeček je v jakési fázi a mám pocit, že se blížíme k první klapce. Cesta dlouhá, trnitá a v mlze. Ale ještě se to neodložilo do spodního šuplíku, tak doufám, že se to uskuteční.

 

Co děláš, když kočka není pes?

Modlím se, aby pes nebyl kočka.

 

Shrnutí MisaBells

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

MisaBells

37)  MisaBells (11.11.2010 23:37)

Heh, jo přesně tak, dala jsi dokonalý návod na mou likvidaci ze společnosti.
Můj pan Dokonalý? Vzhled Roberta Pattinsona a povaha Edwarda Cullena smíchaná s povahou Damona Salvatora ale jsem zatím spokojená s tím, co mám a nehodlám to pustit. (doufám, že to neuvidí můj přítel, sakra :D) Ehm... Nějak nevím, co se příští týden děje kromě premiéry HP :D

Lipi4

36)  Lipi4 (11.11.2010 23:32)

Takže, kdyby Tě někdo chtěl vyhnat (neboj nikdo to neudělá, jelikož Tě máme všichni rádi), tak si má pustit Mr. Beana a dechovku zároveň, udělat rajčatovej salát a nabídnout Ti jako aperitiv Ferneta :D :D . . . zapsáno

Přemějšlí co Ti tu dneska zanechám jako poslední otázky, ale je to těžký vymyslet, abych si ty nejlepší nechala až na konec

Všichni tu víme, že máš ráda (ujíždíš) Roba, což mě přivídí, jak by mělpodle Tebe vypadat pan Dokonalý (vím, že máš přítele, ale i přesto ) . .. . ..

A poslední otázka, která je pro dnešní den jako stvořená. Jak moc se těšíš na příští týden a jestli dobře víš, co se bude dít? :D

MisaBells

35)  MisaBells (11.11.2010 22:24)

rum ne, leda ve vaječném likéru. Mňam!
Jo, poslední chvíle je moje období. Šílím z lidí co mají v srpnu polovinu dárků nakoupených. Já to totiž nikdy nevydržím a když už něco koupím dřív, tak to většinou i dřív dám. Jsem hrozná. Proto jsou kapitoly denně. Mám z nich vždycky takovou radost, že je chci co nejdřív ukázat.
Barborku bys viděla, to jo, ale skořápky ne, spíš bych tím se svou šikovností podpálila barák. boty nehážu. určitě bych někoho trefila a hladovění? Zabili by mě doma, kdybych to jenom nadhodila. Já dobrovolně neprásknu nic, to se spolehni. Spíš se třeba prokecnu, ale neúmyslně. Co nesnáším? Asi svou výchovu. Jsem hrozně blbě vychovaná. Rajčata mi obrací žaludek, nemůžu cítit ferneta a nesnáším Mr. Beana. Nedej bože že by se spojil s dechovkou.

Lipi4

34)  Lipi4 (11.11.2010 22:18)

Když né duhová, tak co třeba rumová ?

Ano, už je to tak blízko a stále ještě některý dárky nemám, což mě přivádí na otázku jak jsi na tom ty? Kupuješ dárky na poslední chvíli? :D

Takže, kdyby se někdo odsud jako pocestný k Tobě stavil, tak by Tě neviděl přes den hladovět, večer pouštět skořápky se svíčkou či házet pantofel/střevíc, aby jsi zjistila jestli se do roka vdáš a ani barborky nebudou co?

Tak přejdeme k další všetečným otázkám, které mě napadají :D :D . .. .. jinak řečeno, co všechno na sebe ještě práskneš

Pokračujem v krasojízdě, co nesnášíš . .. . Jídlo, pití, filmy, hudbu, osoby (reálné či smyšlené) a třeba činy .

MisaBells

33)  MisaBells (11.11.2010 21:58)

Duhovou vílou? Na vílu nemám nohy, Jíťo Musím říct, že Edward z našeho filmu by po menší úpravě Edwarda poměrně slušně dohonil, ale pořád bude daleko za ním.
Pohádka? českých je hrozně moc. V tomhle jsem zamrzlé dítě, ale miluju Princeznu se zlatou hvězdou, Pyšnou princeznu, Šíleně smutnou princeznu... zahraniční asi Disneyovky. Kreslenou Popelku, Sněhurku, Herculese... Je jich spousta. Vánoční zvyky? Jsem naučená na ten příšerný vánoční úklid a mytí oken. (asi budu zvracet, fakt je to tak blízko?) U večeře nevstávat, jinak vraždím. Talíř navíc pro pocestnýho, šupina pod talířem, hrachová polévka, zvoneček na Jažíška a každý rok stejný sváteční servis a svícen. Běda tomu, kdo zkouší dát na Štědrý večer na stůl obyčejné talíře. To se pak neznám.

Lipi4

32)  Lipi4 (11.11.2010 21:41)

Tak to naprav . .. .až dopíše, jelikož je to hlavně ke konci TW díl :D Co takhle být duhovou vílou, to by se Ti nelíbilo, když upírem chce být každy:D ?
Ty a stydlín? To není možný Ty která jsi dokopala lidi, aby dali dohromady tým, kterej Ti natočí film sice bude bez Roba, ale i tak by to mohlo bejt povedený
Nejoblíbenější česká a zahraniční pohádka?
Když už se blíží ty Vánoce (cca jen 6 týdnů), tak Tvoje Vánoční tradice a zvyky .. .případně co dodržuješ třeba jako půst kvůli zlatýmu prasátku (ne, nemyslím Kofolu:D ) . .. .

MisaBells

31)  MisaBells (11.11.2010 21:22)

Hele ten poslední díl jsem neviděla. Nemám na ně ted moc času. Bohužel.
No když se to vezme kolem a kolem tak bych chtěla být... asi fakt tím upírem, co loví jen zvěř a normálně žije. Být krásnou, štíhlou, žádoucí a inteligentní a samozřejmě "motornou" upírkou, co žije věčně. Sice nevím, co bych pořád dělala, ale tak to by se řešilo potom. Jestli bych chtěla hrát ve filmu? Jsem stydlín, ale když už jsme u těch iluzí a otázek "co by kdyby" tak v nějakém romantickém filmu s Robertem (cvok, já vím) A režie mi je jedno, jen kdyby tam byl on a já v hlavních rolích :D Já a foťák jsme občas kámoši. Ale fakt jen občas. Spíš mám ráda plánované focení. To si ze 400 fotek můžu vybrat 4 co zveřejním jako dobré a zbytek smažu. Nápoj? Polar se spritem. Kdysi to byl Mislivec se spritem, ale to jsem zjistila, že mi stačí hrozně málo a je zle. Jinak neopovrhnu červeným vínem s colou. Jsem spíš na míchané nápoje, co se týče alkoholu. Nealko rozhodně ovocné džusy. Hruška, broskve.

Lipi4

30)  Lipi4 (11.11.2010 21:06)

Žlutá rodinka to mě přivádí na otázku, viděla jsi už ten poslední hororový díl z 22. série? Pokud ano co na něj říkáš, zvlášť na ten poslední příběh - scénku .. .

Kdyby jsi mohla být jakoukoliv postavou nebo stvořením (jak reálným tak filmovým...), kdo by jsi byla?

Chtěla by sis zahrát ve filmu či jiném projektu zachyceném na kameru, jestli ano co by to bylo, kdo by na tom měl pracovat? ( vím o Šárce v Šárce, ale tu momentálně nepočítám:D )

Co ty a foťák? Utíkáš či dobrovolně pózuješ, když zachytíš blesk či objetiv?

Nejoblíbenější nápoj? (Alko i nealko)

.. . .. .
. .. .. . .. . .. to mi na chvilku bude stačit :D :D :D

MisaBells

29)  MisaBells (11.11.2010 20:55)

Promyšlené to není. Nepromýšlím tyhle věci. Kdyby jo, tak to má dvě kapitoly. Nej seriál asi Simpsonovi. Nebo se mi líbil Hercules a Xena. Oslintaný? Twilight, Harry Potter a Bratrstvo černé dýky. Jsem kafoholik. Preso. Na to mě utáhne snad každý.

Lipi4

28)  Lipi4 (11.11.2010 20:52)

Koukám, že Tě skoro ničím nedostanu a odpovědi tu budou rychlostí blesku :D . .. . budem zpovídat dál :D, když se k tomu nikdo pořádně nemá.
1. chceš vydat knížku o čem by mala být máš to aspoň trochu promyšlené?
2. Nejlepší seriál? ČR a svět
3. Nejvíce "oslintaný" reálný, filmový, knižní, povídkový .
4. Nejoblíbenější čajík .. .. . nebo snad vede kafe? Případně jaké? :D

MisaBells

27)  MisaBells (11.11.2010 20:45)

Lipi: Tuky netuky bílá je bílá. Tak teď jsi mě dostala. Ale rozhodně Robert P. Johny je Johny, jenže je už dál. Robert je můj soukromý Bůh. I just wanna be OK... ne! Lollipop na milion procent. Miluju tu písničku a zbožnuju sladký. Kromě tebe (což není pravda) mi poslední dobou leze na nervy jeden člen rodiny. Víc k téhle otázce nepovím.

Lipi4

26)  Lipi4 (11.11.2010 20:26)

Mibel, ale nejsem, jelikož je to stále jen začátek :D . .. . .. .. . . rasista nejseš, jelikož bíle je jedna z nejlepších, i když je to samej tuk :D .. . . ..
1. Jonny D. nebo Robert P.
2. I just wanna be o.k. nebo Lollipop
3. Co nebo kdo Ti leze poslední dobou na nervy? :D (krom mojí osoby )

MisaBells

25)  MisaBells (11.11.2010 15:18)

Lipi: Ty jsi rozjetá :D Ale s Michalem Davidem s tebou z části souhlasím. Taky od něj upřednostňuju to mladší období. Nenapovídej je skvělá, Děti ráje, nebo Máma. Taky můžu jeho písničky z Disco příběhu, ale samotný film moc ne. Ohledně čokolády jsem podle přítele rasista a miluju bílou. Ale jako správná čokoholička nepohrdnu žádnou. Mezi Edwardy na 100% počítám i Střihorukého, vždy´t je to Johny Depp, probůh! To nejde nemilovat! Je to krásná pohádka na zimní večery. (Avon je tady!) Já na režiséry moc nejsem, ale Burton, který s Johnym často spolupracuje (i Střihoruký Edward) je podle mého skvělý. A u vlkoušů? Tam asi Seth (a to nemluvím o herci, i když BooBoo je sladkej) a nebo Paul (tam už mluvím i o herci. Má děsně sexy úsměv, nemyslíš?)

Lipi4

24)  Lipi4 (11.11.2010 15:01)

SarkaS: Flaneka tu byla, je a bude dokuď tu budou ženy, které jí nosí :D :D (ségra tyto chápeš, viď? )
Mibel, to je teprve začátek mám ještě pár otázek v kapse :D . .. animovanej Dracula to rozhodně nebude, jelikož neumím kreslit
1. Když už Michal David, tak která? .. .. .(já osobně miluju Ztráty a nálezy, Colu, Céčka a Decibely lásky )
2.Koukám, ty patříš taky mezi čokoholiky, co? Takže jaká?
3. Počítáš mezi oblíbené Edwardy i toho střihorukého, kterého natočil TB a ztvárnil ho JD?
4. Filmy kterého režiséra máš nejraději?
5. Vím, že miluješ upíry, ale přece, kterého vlkouška od SM máš nejraději a proč?:D

MisaBells

23)  MisaBells (11.11.2010 13:57)

Linfe: Kdysi jsem se po mléce mohla umlátit. Milovala jsem studené mléko a byla jsem schopná vypít ho i 3 litry denně. Jenže pak, když jsem byla větší jsem začala mít migrény s úžasnými stavy bezvědomí. Dostávala jsem léky, chodila na rehabilitace a kdesi cosi, pak přišla ségra s tím, že někde četla o spouštěčích migrén. Mléko, čokoláda a zároveň jejich tlumičích. Takže mi mléko zakázali společně se zbožňovanou čokoládou. Tenkrát jsem to doslova obrečela. jenže na ten "tlumič" jsem byla ještě moc mladá, takže to jinak nešlo. Až pak po patnácit, když už to "šlo" jsem zkusila napít se mlíka. Bohužel to dopadlo stejně, jako tehdy, ale čokoláda mi už nevadila a když jsem mléko nalila do kafe, tak to taky bylo v pohodě. zjistila jsem, že jediný co si musím z mléčných výrobků odpustit je kakao a studené mléko. Ale jinak to "tlumím" velice ráda. Prosím, neptejte se mě tu na ten "tlumič". Určitě ho víte.

Linfe

22)  Linfe (11.11.2010 13:51)

Míšo :D Proč piješ kávu s mlékem???

To je jedna z mých sofistokovaných otázek. Konečně jsem na nějakou přišla

MisaBells

21)  MisaBells (11.11.2010 12:58)

SarkaS: Mně tyhle svátky nevadí, naopak, ale že bych je vehementně slavila se taky říct nedá. Možná proto, že není s kým a to teď spíš mluvím o Haloweenu. Hudba? Nemám vyhraněný styl. Vždycky mě chytne nějaká písnička a té se nějaký čas držím. Mám ráda české interprety a z nich mě nejdýl bere Michal David (teď jsem se totálně pohřbila, co?) Jinak se mi líbí písničky s veselým nádechem. Znělky disneyovek a pohádkové písničky. Nebo Lollipop! Upíři? Do nedávna jsem uctívala jen Edwarda, pak se přidal Damon z Upířích deníků a momentálně se k nim přifařil ještě Wrath a Rhage. Počítám, že až se mi do rukou dostane třetí díl Bratrstva, podlehnu i Zsadistovi, ale to je zatím hudba budoucnosti. Upřímně nejsem zastáncem hororů. Jsem hrozný posera, takže se jim vyhýbám obloukem a nebo to přežiju s hlavou zabořenou v přítelově rameni a on mi popisuje, co se tam děje. Komické situace, věř mi. To se stane však jednou za čas. Spíš se od hororů distancuji. Takže jestli moderní nebo klasiku... Spíš tyhle moderní, Twilight, Upíří deníky a Bratrstvo černé dýky. Underwald (nějak netuším jestli se to takhle píše) je na hranici toho všeho.

SarkaS

20)  SarkaS (11.11.2010 10:41)

Lipi, ty se mi snad zdáš? Ta flanelová košile teď bude předmětem všech hovorů, ne?

Mibelko děkuji za odpovědi a ještě mě napadlo něco:

1, Haloween, Valentýn, atd... Co si o nich myslíš. Vadí, nevadí?
2, Hudba. Nejoblíbenější žánr a pak samozřejmě interpret?
3, Jací upíři jsou ti nejbližší a nejsympatičtější? Od Drakuly přes Underworld až po Culleny... Prostě máš radši klasiku nebo moderní pojetí?

MisaBells

19)  MisaBells (11.11.2010 01:47)

Lipi: Wow, to je smršť. No ze srdce doufám, že film bude dřív, vzhledem k tomu, že kniha ještě není napsaná. Johny Depp. On je miláček a snad nezkazil jediný film. Umí si ze sebe udělat legraci, zvládá vážný role a má krásný úsměv a neuvěřitelně pohledný pevný ehm... zadek Asi kočka. Nevím, jak se to přihodilo, ale mám doma dvě a to jsme před půl rokem nechtěli ani jednu. Te´d na ty dvě malé bestie nedám dopustit. Flanelovou košili mám, to je jasný. Teda spíš ji má přítel. Ale má ji ode mě, kdyby jen věděl Znáš to pořekadlo o kašpárkovi a velkém divadle? Nemusí to být slavné jméno, jen chci, aby z toho nebyl animovaný Dracula.

Lipi4

18)  Lipi4 (10.11.2010 23:13)

Ahojky Mibelko :-D, možná budu zlá a zákeřná, když Ti tu nechám nějakou otázečku, ale ty víš jak to myslím . .. . ..
1. Co bys raději, aby bylo dřív knížka nebo filmík?? :D :D (To druhý zatím stopuju já :D).

2. Alan Rickman či Jonny Depp? :-D
3. Kočka nebo pes? :-D
4. Nosíš flanelovou košily? .. .. (kdekoliv, třeba jenom doma na spaní :D )
5. Pokud by jsi měla možnost pracovat s jakýmkoliv režisérem, který by to byl? .. . .. .myslím ten tvůj filmík :D

1 2   »

Hledat

Přihlásit

Už. jméno:

Heslo:

Registrace

Aktuální články

Napsali jste

Náhodný obrázek